Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Latvisk Vokabularbok - En Emnebasert Tilnærming - cover

Latvisk Vokabularbok - En Emnebasert Tilnærming

Pinhok Languages

Publisher: Pinhok Languages

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Denne vokabularboken inneholder mer enn 3000 latviske ord og uttrykk som er gruppert etter emner for å gjøre det lettere for deg å velge hva du vil lære først. I tillegg inneholder den andre halvdelen av boken to indeksdeler som kan brukes som enkle ordbøker for å slå opp ord på et av de to språkene. Til sammen gjør de tre delene dette til en meget nyttig ressurs for elever på alle nivåer.
 
Hvordan brukes denne latviske vokabularboken?Usikker på hvor du skal starte? Vi anbefaler at du først arbeider deg gjennom kapitlene med verb, adjektiver og fraser i første del av boken. Dette vil gi deg et godt grunnlag for videre læring, og et latvisk ordforråd som er tilstrekkelig for enkel kommunikasjon. Ordbøkene i andre halvdel av boken kan du bruke når du har behov for å slå opp ord du hører på gaten, latviske ord du ønsker å vite oversettelsen av, eller bare for å lære noen nye ord i alfabetisk rekkefølge.
 
Noen tanker til slutt:Vokabularbøker har eksistert i århundrer. Som med så mange ting som har eksistert en stund, er de ikke veldig moderne og kanskje litt kjedelige, men de fungerer vanligvis veldig bra. Sammen med delene med grunnleggende latviske ordbøker er denne latviske vokabularboken en flott ressurs som vil være til stor hjelp for deg gjennom hele læringsprosessen. Den er spesielt nyttig når du ikke har internett for å slå opp ord og uttrykk.
Available since: 06/03/2019.
Print length: 240 pages.

Other books that might interest you

 • 100 sitater fra William Shakespeare - Samling 100 sitater fra - cover

  100 sitater fra William...

  William Shakespeare

  • 0
  • 0
  • 0
  Shakespeare regnes som den største forfatteren i det engelske språket og verdens beste dramatiker. Hans skuespill er oversatt til alle store språk, og er den mest spilte noensinne. Hans arbeid inneholder imponerende moderne innsikt, vittige vitser og svevende lidenskap; det er en endeløs kilde til undring og inspirasjon. Vi har valgt for deg de beste sitatene noensinne er skrevet av en av de største litterære figurer som noen gang har vandret på jorden, fra Hamlet til Macbeth, Romeo og Julie til Tempest, og fra alle andre spill i tilværelsen: Othello, Kong Lear, og de historiske dramaer, Henry IV, V Henry, Henry VI, Julius Caesar, Henry VIII, kong Lear. Nyt kraften og lidenskap for denne fondation av litteratur og kultur; bli kjent med Bard mer intimely som du får mat for tanken og hyggelig referanser.
  Show book
 • 100 sitater fra Emil Cioran - Samling 100 sitater fra - cover

  100 sitater fra Emil Cioran -...

  Emil Cioran

  • 0
  • 0
  • 0
  Emil Cioran var en filosof, poet og forfatter rumensk, uttrykk utgangspunktet rumensk og fransk fra 1949, dato for utgivelsen av hans første bok skrevet direkte på fransk, Decay. Emil Cioran, er det ikke bare å forstå eller vite, men føler omskiftninger i menneskets eksistens. I ensomhet, materiell deprivasjon og fjerning av moderne underholdning, etablerer deretter en filosofisk og åndelig tilnærming kan sammenlignes med askese foreslått av buddhismen. 100 Disse sitatene er ment å gi tilgang til sitt monumentale verk av et utvalg av hans viktigste tanker i et format tilgjengelig for alle. Et sitat er et utdrag av en vei, kan dette være en vidd, en oppsummering av en kompleks tanke, en leveregel, en åpning til en dypere refleksjon.
  Show book
 • 100 sitater fra Sokrates - Samling 100 sitater fra - cover

  100 sitater fra Sokrates -...

  Sócrates

  • 0
  • 0
  • 0
  Sokrates er en gåtefull figur, kjent hovedsakelig gjennom regnskapene til andre som Platon og Aristofanes. Han var en av de mest briljante intellekt noensinne, og utviklet det som senere skulle bli kalt den sokratiske metoden, som er en måte å lede ens samtalepartner for å se sine feil og motsetninger gjennom smart avhør før fører ham til sannheten. I antikkens Athen, ble Sokrates viden kjent som en "klegg", det vil si en irriterende insekt summende i folks ører, fordi han holdt avhør fordommer og motsetninger; Han ble til slutt prøvd og henrettet for "ødelegge hodet av ungdom". Vi har valgt for deg 100 av hans beste sitater, slik at du kan avgjøre om dette kan betraktes som korrupsjon, eller en utrolig effektiv måte å lære å tenke for seg selv.
  Show book
 • 100 sitater fra George Bernard Shaw - Samling 100 sitater fra - cover

  100 sitater fra George Bernard...

  George Bernard Shaw

  • 0
  • 0
  • 0
  George Bernard Shaw er en musikk-kritiker, dramatiker, essayist, spiller irsk forfatter og manusforfatter. Bitende og provoserende, pasifist og nonconformist vant han Nobels litteraturpris i 1925. Disse 100 henvisninger som mål å gi tilgang til sin monumentale verk av et utvalg av hans viktigste tanker i et format tilgjengelig for alle. Et sitat er et utdrag av en vei, kan dette være en vidd, en oppsummering av en kompleks tanke, en leveregel, en åpning til en dypere refleksjon.
  Show book
 • 100 sitater fra Francis Bacon - Samling 100 sitater fra - cover

  100 sitater fra Francis Bacon -...

  Francis Bacon

  • 0
  • 0
  • 0
  Sir Francis Bacon hatt en enorm innvirkning på vitenskap og filosofi i den vitenskapelige revolusjonen i XVII-tallets England. Han var den første til å argumentere for en skeptisk og metodisk tilnærming i vitenskap, basert på nøye observasjon av hendelser i naturen, og bygger på induksjon. Hans arbeid, godt forankret i empiri for å hindre projeksjon av ens foretrukne hypotese, gjorde ham far til vitenskapelig metode. Dette var en banebrytende vendingen på den tiden, og er fortsatt grunnlaget for den vitenskapelige rammeverket i dag. Vi har valgt for deg 100 av hans mest innflytelsesrike sitater, for deg å oppdage den interne driften av en ærlig vitenskapelige sinn, og bli inspirert av hans grei tilnærming.
  Show book
 • 100 sitater fra Marco Aurélio - Samling 100 sitater fra - cover

  100 sitater fra Marco Aurélio -...

  Marcus Aurelius

  • 0
  • 0
  • 0
  Marcus Aurelius var en romersk keiser, den siste av de fem gode keisere, og en av de viktigste stoiske filosofer, sammen med slave Epiktet. Marcus Aurelius skrev Meditations mens i en militær kampanje; det var en rekke notater skrevet for ingen andre enn seg selv i sin søken etter selvforbedring. Stoicism er holdningen tillater en å frigjøre seg fra unødvendig lidelse som oppstår fra angst om hendelser som er utenfor vår kontroll; Derfor kan det være av enorm betydning i ens liv. Vi har valgt for deg 100 av Marcus Aurelius' mest inspirerende sitater, for å dra nytte av læren til stoicism, lindre ditt liv ved å vite de riktige holdningene, og inspirere deg på veien til din egen selvutvikling.
  Show book