Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Estisk Vokabularbok - En Emnebasert Tilnærming - cover

Estisk Vokabularbok - En Emnebasert Tilnærming

Pinhok Languages

Publisher: Pinhok Languages

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Denne vokabularboken inneholder mer enn 3000 estiske ord og uttrykk som er gruppert etter emner for å gjøre det lettere for deg å velge hva du vil lære først. I tillegg inneholder den andre halvdelen av boken to indeksdeler som kan brukes som enkle ordbøker for å slå opp ord på et av de to språkene. Til sammen gjør de tre delene dette til en meget nyttig ressurs for elever på alle nivåer.
 
Hvordan brukes denne estiske vokabularboken?Usikker på hvor du skal starte? Vi anbefaler at du først arbeider deg gjennom kapitlene med verb, adjektiver og fraser i første del av boken. Dette vil gi deg et godt grunnlag for videre læring, og et estisk ordforråd som er tilstrekkelig for enkel kommunikasjon. Ordbøkene i andre halvdel av boken kan du bruke når du har behov for å slå opp ord du hører på gaten, estiske ord du ønsker å vite oversettelsen av, eller bare for å lære noen nye ord i alfabetisk rekkefølge.
 
Noen tanker til slutt:Vokabularbøker har eksistert i århundrer. Som med så mange ting som har eksistert en stund, er de ikke veldig moderne og kanskje litt kjedelige, men de fungerer vanligvis veldig bra. Sammen med delene med grunnleggende estiske ordbøker er denne estiske vokabularboken en flott ressurs som vil være til stor hjelp for deg gjennom hele læringsprosessen. Den er spesielt nyttig når du ikke har internett for å slå opp ord og uttrykk.
Available since: 06/03/2019.
Print length: 240 pages.

Other books that might interest you

 • 100 sitater fra Alexis de Tocqueville - Samling 100 sitater fra - cover

  100 sitater fra Alexis de...

  Alexis de Tocqueville

  • 0
  • 0
  • 0
  Alfred de Musset var en fransk poet og dramatiker av perioden romantique.Il fører et liv i "dandy utsvevende", preget av hans affære med George Sand, mens du skriver skuespill, inkludert det romantiske dramaet Lorenzaccio, hans mesterverk 'kunstverk. Han publiserte sammen med en selvbiografisk roman La Confession of a Child of the Century i 1836. Depressiv og alkoholisert, skrev han mindre og mindre etter fylte 30 år. Han mottok Legion of Honor i 1845 og ble valgt til den franske akademiet i 1852. Han skriver bestilling av deler for Napoleon III. Han døde i en alder av 46 og er begravet i skjønn på Père Lachaise. Gjenoppdaget i det tjuende århundre, spesielt i sammenheng med PT om Jean Vilar og Gérard Philipe, er Alfred de Musset nå ansett som en stor forfattere romantiske franske, som drama og lyrikk viser ekstrem følsomhet, et avhør av renhet og utskeielser. 100 Disse sitatene er ment å gi tilgang til sitt monumentale verk av et utvalg av hans viktigste tanker i et format tilgjengelig for alle. Et sitat er et utdrag av en vei, kan dette være en vidd, en oppsummering av en kompleks tanke, en leveregel, en åpning til en dypere refleksjon.
  Show book
 • 100 sitater fra Charles de Gaulle - Samling 100 sitater fra - cover

  100 sitater fra Charles de...

  Charles de Gaulle

  • 0
  • 0
  • 0
  Charles de Gaulle er en slitesterk, fransk statsmann og forfatter. Leder av Free Frankrike og leder for den franske nasjonale frigjøringskomiteen under andre verdenskrig, president i Frankrikes provisoriske regjering 1944-1946, instigator av den femte republikk, som ble grunnlagt i 1958, er han president i den franske republikken 8 januar 1959 til 28 april 1969. det er den første til å okkupere den høyeste kontor under den femte republikk. 100 Disse sitatene er ment å gi tilgang til sitt monumentale verk av et utvalg av hans viktigste tanker i et format tilgjengelig for alle. Et sitat er et utdrag av en vei, kan dette være en vidd, en oppsummering av en kompleks tanke, en leveregel, en åpning til en dypere refleksjon.
  Show book
 • 100 sitater fra Charles Baudelaire - Samling 100 sitater fra - cover

  100 sitater fra Charles...

  Charles Baudelaire

  • 0
  • 0
  • 0
  Charles Baudelaire var en fransk poet. "Dante falt fra en tid" i henhold til ord Barbey d'Aurevilly, "slått til klassisismen, romantikken matet" i krysset mellom Parnassus og symbolikk, forkjemper for "modernitet", har det en viktig plass blant franske poeter for en riktignok kort samling under arbeidet med sin moderne Victor Hugo, men det har formet hans liv: blomstene onde. 100 Disse sitatene er ment å gi tilgang til sitt monumentale verk av et utvalg av hans viktigste tanker i et format tilgjengelig for alle. Et sitat er et utdrag av en vei, kan dette være en vidd, en oppsummering av en kompleks tanke, en leveregel, en åpning til en dypere refleksjon.
  Show book
 • 500 sitater fra store politiske ledere - Samle de beste tilbudene - cover

  500 sitater fra store politiske...

  Multiple Authors

  • 0
  • 0
  • 0
  Vi har valgt for deg 600 gode sitater fra store ledere, for å hjelpe deg å utvikle din egen ledelse eller forstå bedre det samfunnet vi lever i. Å ha en god følelse av lederskap kan inspirere store menn og kvinner i sine handlinger, i sine tanker, i deres lever, og i livene til mange mennesker rundt dem. Lederskap er også definert som en prosess av sosial innflytelse der en person kan søke hjelp og støtte fra andre i gjennomføringen av en felles oppgave. De 600 gode sitater vil inspirere, motivere og hjelpe deg til å utvikle en praktisk tenkning om hvordan å få innflytelse og gjøre ditt merke i verden. Få kunnskap og forståelse fra arbeidet med Napoleon Bonaparte, Winston Churchill, Marcus Aurelius, Mahatma Gandhi, Abraham Lincoln og Charles de Gaulle.
  Show book
 • 100 sitater fra William Shakespeare - Samling 100 sitater fra - cover

  100 sitater fra William...

  William Shakespeare

  • 0
  • 0
  • 0
  Shakespeare regnes som den største forfatteren i det engelske språket og verdens beste dramatiker. Hans skuespill er oversatt til alle store språk, og er den mest spilte noensinne. Hans arbeid inneholder imponerende moderne innsikt, vittige vitser og svevende lidenskap; det er en endeløs kilde til undring og inspirasjon. Vi har valgt for deg de beste sitatene noensinne er skrevet av en av de største litterære figurer som noen gang har vandret på jorden, fra Hamlet til Macbeth, Romeo og Julie til Tempest, og fra alle andre spill i tilværelsen: Othello, Kong Lear, og de historiske dramaer, Henry IV, V Henry, Henry VI, Julius Caesar, Henry VIII, kong Lear. Nyt kraften og lidenskap for denne fondation av litteratur og kultur; bli kjent med Bard mer intimely som du får mat for tanken og hyggelig referanser.
  Show book
 • 500 sitater fra store forfattere fra 1800-tallet - Samle de beste tilbudene - cover

  500 sitater fra store forfattere...

  Multiple Authors

  • 0
  • 0
  • 0
  Bli kjent med de viktigste forfatterne i det 19. århundre gjennom et nøye utvalg av 700 sitater innføre sine store ideer og opptegning av strukturen i deres arbeid med klarhet. Opplev nye aspekter eller gå dypere inn i tankene til Hugo, Dumas, Chateaubriand, Dostoievski, Flaubert, Maupassant, Stendhal, for å utvide ditt sinn og kunnskap om vår kultur.
  Show book