Did you know that reading reduces stress?
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Voor Nu en Voor Altijd (De Herberg van Sunset Harbor—Boek 1) - cover

Voor Nu en Voor Altijd (De Herberg van Sunset Harbor—Boek 1)

Sophie Love

Publisher: Sophie Love

 • 0
 • 1
 • 0

Summary

“VOOR NU EN VOOR ALTIJD is een zeer goed geschreven roman, over de worstelingen van een vrouw (Emily) die haar ware identiteit probeert te vinden. De auteur is er fantastisch in geslaagd de personages tot leven te brengen en de omgeving te beschrijven. De romantiek is er, maar het ligt er niet te dik bovenop. Hulde aan de auteur voor deze geweldige start van een serie die zeer vermakelijk belooft te worden.”
--Books and Movies Reviews, Roberto Mattos

Emily Mitchell, 35, woont en werkt in New York City, en heeft zich door een reeks gefaalde relaties geworsteld. Als haar vriend, met wie ze al 7 jaar een relatie heeft, haar mee uit neemt voor een langverwacht jubileumdiner, weet Emily zeker dat het deze keer anders zal zijn, dat ze deze keer eindelijke de ring zal krijgen.

Maar als hij haar in plaats daarvan een klein flesje parfum geeft, weet Emily dat het tijd is om het uit te maken—en om haar hele leven weer een frisse start te geven.

Wankelend onder haar onbevredigende leven vol druk, besluit Emily dat het tijd is dat er iets verandert. Ze besluit zomaar naar haar vaders verlaten huis aan de kust van Maine te rijden, een uitgestrekt, historisch huis waar ze als kind vele magische zomers doorbracht. Maar het huis, lang verwaarloosd, moet nodig opgeknapt worden, en de winter is geen goede tijd om in Maine te zijn. Emily is daar al 20 jaar niet geweest, vanaf de tijd dat haar zus door een tragisch ongeluk om het leven kwam, wat haar familie verbrijzelde. Haar ouders gingen scheiden, haar vader verdween, en Emily kon zich er nooit toe zetten terug te gaan naar dat huis.

Nu, om één of andere reden, nu haar leven overhoop ligt, voelt Emily de aantrekkingskracht van de enige plek die ze kent uit haar kinderjaren. Het is haar bedoeling om er alleen een weekend naartoe te gaan, om haar hoofd leeg te maken. Maar er is iets aan het huis, de talloze geheimen, de herinneringen aan haar vader, de allure van de zee, het stadje in de buurt—en bovenal de mooie, mysterieuze opzichter—wat haar niet wil laten gaan. Kan ze hier de antwoorden vinden waar ze naar op zoek was, op de meest onverwachte plaats?

Kan een weekend een leven lang worden?

VOOR NU EN VOOR ALTIJD is boek #1 in de debuutreeks van een schitterende nieuwe romantische serie die u zal laten lachen, en huilen, en u tot diep in de nacht aan het lezen zal houden—en ervoor zal zorgen dat u weer helemaal verliefd wordt op romantiek.

Boek #2 zal binnenkort verkrijgbaar zijn.

Other books that might interest you

 • Ellendigen - Deel 1 - Fantine - cover

  Ellendigen - Deel 1 - Fantine

  Victor Hugo

  • 0
  • 0
  • 0
  Not Yet Available
  Show book
 • Natuurlijke Historie voor de Jeugd - cover

  Natuurlijke Historie voor de Jeugd

  De Schoolmeester

  • 0
  • 0
  • 0
  Natuurlijke Historie voor de Jeugd is een verzameling gedichten met grappige beschrijvingen van voornamelijk dieren.Opgenomen ter gelegenheid van de vijfde verjaardag van LibriVox.
  Show book
 • Noodlot - cover

  Noodlot

  Louis Couperus

  • 0
  • 0
  • 0
  Een hollandsche jonge man, Bertie, een liederlijke vagabond, die te Londen door eenen vriend in huis genomen een wereldsche fat wordt van de oneerlijkste soort, die in 't geheim alles doet om zijnen vriend (Frank) het leven te bederven, welke bij diens geliefde zijne eerlijkheid en goede trouw met alle intriganten-manieien ondermijnt, hem zijn geld aftrochelt, om hem te verraden, en dan de verantwoordelijkheid voor die daden van zich afschuift, op het Schicksal, op het Fatum, dat is de hoofdpersoon.Daar tegenover staat de vriend Frank, een recht onnoozele bloed, die het hart van een eerlijk meisje wegens zijne eerlijkheid heeft veroverd, doch weldra mistrouwd wordt, ten gevolge der inblazingen van Bertie. Frank leeft jaren lang met Bertie, zonder in 't minst te bemerken dat deze een verrader is. Ofschoon bedaard van karakter, stuift hij op in woede wanneer hij ten langen leste het verraad ontdekt, werpt zijnen vriend op den grond, wurgt hem half bewusteloos.... (de eenige recht mannelijke daad die hij verricht).Samenvatting door J.A. Alberdingk Thijm, ‘Boekenkennis.’ In: Dietsche Warande. Nieuwe reeks 2. Jaargang 5 (1892)
  Show book
 • Pickwick-Club - cover

  Pickwick-Club

  Charles Dickens

  • 0
  • 0
  • 0
  Dickens picareske verhaal over Samuel Pickwick en zijn vrienden (de ‘vurige’ Tracy Tupman, de ‘dichterlijke’ Augustus Snodgrass en de ‘sportieve’ Nathaniël Winkle) is eigenlijk nauwelijks een roman te noemen. Het lijkt vooral in het begin een losse bundeling schetsen van komische gebeurtenissen en ontmoetingen met merkwaardige figuren (zoals de verlopen acteur en oplichter Alfred Jingle), aaneengeregen door postkoetsen en herbergen. Het zien van de werkelijkheid kan het centrale thema worden genoemd van de roman. De aanvankelijk zowel letterlijk als figuurlijk bijziende Pickwick leert geleidelijk beter zien, maar tegelijkertijd weet hij zijn onschuld te behouden en leert de scepticus Sam Weller van zijn kant uit geleidelijk de idealiserende goedertierenheid van Pickwick zien als van grote waarde. (Samenvatting van Wikipedia)
  Show book
 • David Copperfield (NL vertaling) - cover

  David Copperfield (NL vertaling)

  Charles Dickens

  • 0
  • 0
  • 0
  David Copperfield is een roman van Charles Dickens uit 1850. Zoals in vroeger eeuwen tamelijk gebruikelijk was, had het boek in werkelijkheid een lange titel: "The Personal History, Adventures, Experience and Observation of David Copperfield the Younger of Blunderstone Rookery (which he never meant to be published on any account)." Zoals de meeste van de boeken van Dickens verscheen het eerst als feuilleton; in dit geval in de periode 1848-1850. In dit boek komen nogal wat elementen voor uit Dickens' eigen leven, en daarmee is David Copperfield waarschijnlijk de meest autobiografische roman van Dickens. Zowel voor als na David Copperfield schreef Dickens zeven romans. David Copperfield is dus letterlijk het middelpunt van zijn werk en het werd door Dickens gezien als zijn favoriete boek. (Samenvatting geschreven door Wikipedia.nl )
  Show book
 • Korte Werken van Justus van Maurik - cover

  Korte Werken van Justus van Maurik

  Justus van Maurik

  • 0
  • 0
  • 0
  Justus van Maurik had twee beroepen. Naast schrijver van korte verhalen en toneelstukken, was hij ook fabrikant van sigaren. In zijn werk wist hij het leven van de Amsterdamse gewone man op onnavolgbare wijze vast te leggen. Deze verzameling van korte verhalen is samengesteld uit de bundels: Verspreide Novellen (1885), Uit één Pen (1886), Amsterdam bij Dag en Nacht (1896), Burgerluidjes (1901), Toen Ik Nog Jong Was (1901), Van Allerlei Slag (1907), Oude Kennissen (1909), Stille Menschen (1909), Op Reis en Thuis (1912), Uit het Volk (ca. 1915), Papieren Kinderen (ca. 1910) en Met z'n Achten (1883).Het hoorspel Een Kleine Surprise werd ingesproken door: Ernst Patinama, Marcel Coenders, Anna Simon, Availle en Pauline Coenders.
  Show book