Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Feedback That Works: How to Build and Deliver Your Message (Dutch) - cover

Feedback That Works: How to Build and Deliver Your Message (Dutch)

Sloan Weitzel

Publisher: Center for Creative Leadership Press

 • 0
 • 1
 • 0

Summary

Providing feedback to others about their performance is a key developmental experience. But not all feedback is effective in making the best use of that experience. This guidebook demonstrates how to make the feedback you give more effective so that others can benefit from your message.

Other books that might interest you

 • Developmental Assignments: Creating Learning Experiences Without Changing Jobs (Dutch) - cover

  Developmental Assignments:...

  Cynthia D. McCauley

  • 0
  • 0
  • 0
  This book is modeled after "Eighty-Eight Assignments for Development in Place," one of the Center for Creative Leadership's most popular publications. In the years since that report was published, we have learned more about development in place--from research, from working with managers and organizations that are making use of developmental assignments, and from our colleagues in the field. We believe it is time once again to consolidate our knowledge into one tool to help leaders add developmental assignments to their own jobs and help others do the same. The tables inside this book are full of assignments. You'll also find cross-references to CCL's assessment tools: 360 by Design, Executive Dimensions, Benchmarks, Prospector, and Skillscope. If you want to target the development of specific competencies as a result of receiving feedback from any of these, the cross-references will direct you to appropriate assignments.
  Show book
 • Een eenvoudige benadering van professionele communicatie - De praktische gids voor professionele communicatie- en schrijfstrategieën voor het bedrijf - cover

  Een eenvoudige benadering van...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Hoe communiceer je op de werkplek? Wat zijn de beste strategieën voor de omgang met klanten en leveranciers? Hoe ga je om met problemen en misverstanden die zich op kantoor kunnen voordoen? Dit boek verzamelt de kennis die nodig is om bovenstaande vragen op te lossen en oplossingen te creëren om het beste uit uw zakelijke relaties te halen. 
  
  Het doel is om de lezer te voorzien van een reeks echt praktische hulpmiddelen om beter te communiceren, een voorwaarde die nu als fundamenteel wordt beschouwd om professioneel te kunnen werken in de wereld van het werk. 
  
  Van de beste verbale en schriftelijke communicatiestrategieën tot digitaal communicatiemanagement; ontdek nu de kennis die nodig is om uw bedrijfsnetwerk op de beste manier te organiseren, te plannen en te beheren. 
  
  Alle informatie wordt op een eenvoudige en toegankelijke manier aangeboden, zodat u snel de fundamenten van de zaak kunt leggen. Stop met het verspillen van tijd met duizenden pagina's theoretische tekst en geniet eindelijk van een boek dat je geeft wat je zoekt voor een onklopbare prijs.
  Show book
 • Muzikant 20 - Hoe verdien je geld met het schrijven van muziek om het online te verkopen - cover

  Muzikant 20 - Hoe verdien je...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Hoe maak je van je passie voor muziek een bron van inkomsten? Is het mogelijk om je muziek direct op het web te verkopen? Hoe kunt u uw werk promoten met lage kosten en tegelijkertijd belangrijke resultaten behalen? De hele waarheid en nog veel meer is beschikbaar in "Musician 2.0", een complete gids voor de kunst van het produceren en verkopen van je muziek dankzij de nieuwe tools die het internet biedt.
  Binnenin ontdek je waarom de muziekmarkt vandaag de dag in staat is om uitstekende verdienmogelijkheden te bieden aan alle onafhankelijke muzikanten, hoe je stap voor stap je marketingplan kan realiseren en hoe je je inhoud kan verspreiden op de belangrijkste wereldmuziekwinkels (iTunes, Spotify, Amazon Music en vele andere). Tot slot vindt u tips en stap-voor-stap-gidsen om uw muziekbedrijf te promoten.
  Stop met het wachten op de grote kans en begin met het creëren van eindeloze carrièremogelijkheden in de wereldmuziekmarkt met de tips, gidsen en stap-voor-stap-voorbeelden in deze handleiding.
  Show book
 • Onderhandelingen in 4 stappen - Hoe te onderhandelen in moeilijke situaties van conflict tot overeenkomst in het bedrijfsleven en het dagelijks leven - cover

  Onderhandelingen in 4 stappen -...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Wat is strategisch onderhandelen en hoe werkt het? Hoe verwerft u expertise op dit gebied? Welke strategie kan worden toegepast om te proberen conflicten op te lossen op een manier die voor alle betrokken partijen geschikt is?
  
  Wat is strategisch onderhandelen en hoe werkt het? Hoe verwerft u expertise op dit gebied? Welke strategie kan worden toegepast om te proberen conflicten op te lossen op een manier die voor alle betrokken partijen geschikt is?
  
  In deze gids vindt u eenvoudige, duidelijke en uitgebreide uitleg over hoe u kunt onderhandelen in moeilijke situaties en wat de beste strategieën zijn die vandaag de dag beschikbaar zijn om uit te blinken in deze taak. Het boek neemt de lezer bij de hand en begeleidt hem/haar door vier stapsgewijze stappen, die de kernpunten van de zaak belichten:
  
  - wat een conflict is en hoe het tot stand komt;
  - wat zijn de belangrijkste factoren waarmee rekening moet worden gehouden in een onderhandelingsscenario;
  - hoe de obstakels voor de onderhandelingen kunnen worden erkend en hoe een conflict kan worden opgelost;
  - wat de beste integratie- en verdelingsstrategieën zijn om succesvol te onderhandelen.
  
  Leren onderhandelen kan voor iedereen een toegankelijke activiteit worden, maar alleen als je weet hoe je het moet doen. 
  Show book
 • De ebookfabriek - Strategieën ideeën en operationele instructies voor het creëren van inkomstenstromen door het schrijven en publiceren van een e-boek - cover

  De ebookfabriek - Strategieën...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Hoe maak je van het idee van een ebook een bron van inkomsten? Hoe kunt u met succes de ebookmarkt betreden? Wat zijn de strategieën die worden gevolgd door auteurs die in staat zijn om een stabiel inkomen te verdienen door middel van digitaal publiceren?
  
  Deze gids is ontworpen om strategieën, ideeën en operationele instructies te bieden voor degenen die een succesvol ebook willen schrijven en publiceren, maar niet weten waar ze moeten beginnen. Binnenin ontdekt u hoe u via uw digitale publicaties inkomsten kunt creëren. Maar door toe te treden tot de rangen van auteurs die kunnen bogen op hun eigen publicatie in de e-boekenmarkt kunt u ook nieuwe en opwindende carrièreperspectieven krijgen.
  In dit praktische handboek ontdekt u hoe u een gestage inkomstenstroom kunt genereren door het schrijven van e-boeken. De lezer wordt bij de hand genomen en begeleid op een informatieve reis die een overzicht biedt van de industrie. Van e-boekontwerp tot marktonderzoek, van publicatie en distributie tot marketingstrategieën. Dit alles in een eenvoudige, essentiële en directe taal. Stop met het verspillen van tijd door te proberen te begrijpen welke strategieën echt werken en ontdek nu hoe u het meeste uit uw tijd en ervaring kunt halen met een gids die u op een snelle en essentiële manier kan bieden wat u zoekt. 
  Show book
 • Het Handboek voor Marketing Evangelisten - Hoe kunt u uw producten uw ideeën of uw bedrijf promoten met behulp van de principes van de marketing evangelist - cover

  Het Handboek voor Marketing...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Wat is de marketing evangelist en hoe werkt het? Wat zijn de werkingsprincipes van de discipline? Hoe werkt het om een wereld te creëren waarin mensen graag deelnemen?
  De marketing evangelist vertegenwoordigt een echte discipline gericht op een paradigmaverschuiving. Het verandert niet alleen de prestaties van uw verkooprapporten, het richt zich op veel bredere en diepere doelen. Wanneer het op de juiste manier wordt toegepast, kan het letterlijk de wereld veranderen.
  In deze gids vindt u de grondbeginselen. Als u in zaken bent, zult u ontdekken hoe u onstuitbare aandacht voor uw bedrijf kunt genereren. Als je in de kunst zit, bouw je een legioen fans op voor je kunstvorm, muziek of geschriften. Als je in de sociale arena zit, krijg je spontaan activisten bereid om voor je zaak te vechten. Als u niet in een van de bovenstaande categorieën valt, lees dan dit boek om erachter te komen hoe mensen en bedrijven proberen uw meningen en overtuigingen over de wereld diepgaand te beïnvloeden.
  De "customer evangelist" is een marketingtechniek met een groot potentieel, maar om hem te begrijpen, moet u de principes en de werking ervan bestuderen. Dit inleidende handboek wil de deur openen naar kennis over dit complexe onderwerp.
  Show book