Discover a world full of books!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Read online the first chapters of this book!
All characters reduced
Feedback That Works: How to Build and Deliver Your Message (Dutch) - cover

Feedback That Works: How to Build and Deliver Your Message (Dutch)

Sloan Weitzel

Publisher: Center for Creative Leadership Press

 • 0
 • 1
 • 0

Summary

Providing feedback to others about their performance is a key developmental experience. But not all feedback is effective in making the best use of that experience. This guidebook demonstrates how to make the feedback you give more effective so that others can benefit from your message.

Other books that might interest you

 • Developmental Assignments: Creating Learning Experiences Without Changing Jobs (Dutch) - cover

  Developmental Assignments:...

  Cynthia D. McCauley

  • 0
  • 0
  • 0
  This book is modeled after "Eighty-Eight Assignments for Development in Place," one of the Center for Creative Leadership's most popular publications. In the years since that report was published, we have learned more about development in place--from research, from working with managers and organizations that are making use of developmental assignments, and from our colleagues in the field. We believe it is time once again to consolidate our knowledge into one tool to help leaders add developmental assignments to their own jobs and help others do the same. The tables inside this book are full of assignments. You'll also find cross-references to CCL's assessment tools: 360 by Design, Executive Dimensions, Benchmarks, Prospector, and Skillscope. If you want to target the development of specific competencies as a result of receiving feedback from any of these, the cross-references will direct you to appropriate assignments.
  Show book
 • De online marketingmachine - Wat iedere ondernemer moet weten over online marketing - cover

  De online marketingmachine - Wat...

  Bart van den Belt

  • 0
  • 0
  • 0
  Je bent een kei in je vak en hebt je klanten echt iets te bieden, daarom ben je zelfstandig ondernemer geworden. Je hebt een prachtige website met professionele foto’s en leuke teksten, en hebt al je relaties daarop geattendeerd. Maar het blijft stil ... Bart van den Belt maakte precies hetzelfde mee en liet het er niet bij zitten. De afgelopen tien jaar verdiepte hij zich in alle aspecten van online marketing en ontwikkelde een strategie waarmee hij een stabiele stroom van klanten trekt en verzekerd is van goede inkomsten.In 'De online marketingmachine' laat Van den Belt stap voor stap zien hoe je alle onderdelen van online marketing samenvoegt tot een ijzersterke, geoliede machine. Met een goed ingerichte website, slimme contentmarketing, blogs en e-mailmarketing trek je de juiste klanten, die weer nieuwe klanten aanbrengen. De online marketingmachine zorgt voor omzet, groei en vrijheid.
  Show book
 • Samenvatting van Tony Crabbe's Nooit Meer Te Druk - Zelfontwikkeling Collectie - cover

  Samenvatting van Tony Crabbe's...

  Elly Stroo Cloeck

  • 0
  • 0
  • 0
  Efficiënte Nederlandstalige Samenvatting die je in 30 minuten kunt lezen van de bestseller Busy. 
  De wereld van vandaag is er een van 'teveel': teveel werk, teveel communicatie, teveel concurrentie, teveel onzekerheid en teveel informatie. We doen ons best om bij te blijven, maar onvermijdelijk is dat we achteropraken, en zo blijven we achter met een gevoel van falen wat moeilijk af te schudden is. Tony Crabbe prikt de mythe door dat tevredenheid op ons werk komt doordat we alles af krijgen. Integendeel, dat wat ons laat bloeien is het gevoel dat we meester zijn over ons leven, de aandacht die we geven aan het verschil maken, de verbinding met onze dierbaren en het zorgen voor momentum, noodzakelijk voor verandering. Als je je carrière – en je leven – wilt beheersen, kun je er maar beter voor zorgen het niet te druk te hebben voor dit boek!
  Show book
 • Word Miljonair In Sales - Winstgroei - cover

  Word Miljonair In Sales -...

  Jasmin Hajro

  • 0
  • 0
  • 0
  Misschien wou je het altijd wel 
  maar zocht je naar een manier om het te doen.. 
  Misschien ben je onderweg  
  na alles wat er gebeurt in de realiteit 
  je doel een beetje vergeten.. 
  En is dit je reminder.. 
  Maar dit is je gouden kans 
  en de kans voor zoveel mensen  
  in  de verkoop en als ondernemer. 
  Laat je inspireren en begin aan je miljoen
  Show book
 • Leer Bewezen Manieren Om Te Verdienen Extra Inkomen In De Cyber World - cover

  Leer Bewezen Manieren Om Te...

  Alex Nkenchor Uwajeh

  • 0
  • 0
  • 0
  Wist u dat internet verantwoordelijk is voor het maken van meer miljonairs dan welk ander medium in de geschiedenis dan ook?
  Het opbouwen van een solide online bedrijf dat inkomsten genereert voor u kan zeer lucratief zijn, als het correct is gedaan. Er zijn zelfs zoveel verschillende manieren om online inkomsten te genereren en u heeft de vrijheid om uw bedrijf te creëren op basis van de opties die bij u passen.
  Misschien is het grootste voordeel van het online genereren van inkomsten dat u de vrijheid heeft om meerdere inkomstenstromen te genereren met uw inspanningen 
  
  
  Als je serieus bent, is het ook mogelijk om je online inkomen te laten groeien tot het punt dat het het inkomen dat je krijgt van je dagelijkse baan volledig vervangt.
  De kansen die in dit boek worden geschetst geven u enig inzicht in enkele zeer effectieve manieren om reële inkomstenstromen te genereren
  Ben je klaar om te beginnen? Laten we gaan…
  Show book
 • Samenvatting van Jitske Kramer's Deep Democracy - Organisatiecultuur Collectie #1 - cover

  Samenvatting van Jitske Kramer's...

  Elly Stroo Cloeck

  • 0
  • 0
  • 0
  Efficiënte samenvatting die je in 30 minuten leest van dit interessante boek uit 2014. Herken je dat? Dat mensen ‘ja’ zeggen en ‘nee’ doen? Dat een democratisch genomen besluit door bijna de helft van je team niet loyaal wordt gesteund? Dat het resultaat sneller was bereikt als je ook had geluisterd naar je medewerkers die niet altijd het hoogste woord hebben? Dan is dit hèt boek voor jou! Deep Democracy is geschreven voor mensen zoals jij, die conflicten willen oplossen, verschillen willen benutten en vervolgens duurzame besluiten durven te nemen. Die met elkaar en niet voor elkaar denken. Die samen vechten voor de hoogst haalbare oplossing. Deep Democracy is een manier van besluiten nemen waarbij de wijsheid van de minderheid wordt meegenomen in het meerderheidsbesluit. De Lewis-methode van Deep Democracy is in de periode na de apartheid ontwikkeld in het Zuid-Afrikaanse bedrijfsleven en wordt op dit moment in meer dan twintig landen in de wereld toegepast. Het biedt praktische handvatten en technieken om met uitersten om te gaan. Niet vanuit de gedachte dat we dwarsliggers moeten manipuleren en verleiden om zonder al te veel morren het genomen besluit te volgen. Maar vanuit de overtuiging dat de krachtigste besluiten ontstaan door de aanwezige diversiteit aan kennis, ervaringen en emoties te combineren.
  Show book