Pimp your reading experience and read without limits!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Read online the first chapters of this book!
All characters reduced
Feedback That Works: How to Build and Deliver Your Message (Dutch) - cover

Feedback That Works: How to Build and Deliver Your Message (Dutch)

Sloan Weitzel

Publisher: Center for Creative Leadership Press

 • 0
 • 1
 • 0

Summary

Providing feedback to others about their performance is a key developmental experience. But not all feedback is effective in making the best use of that experience. This guidebook demonstrates how to make the feedback you give more effective so that others can benefit from your message.

Other books that might interest you

 • Developmental Assignments: Creating Learning Experiences Without Changing Jobs (Dutch) - cover

  Developmental Assignments:...

  Cynthia D. McCauley

  • 0
  • 0
  • 0
  This book is modeled after "Eighty-Eight Assignments for Development in Place," one of the Center for Creative Leadership's most popular publications. In the years since that report was published, we have learned more about development in place--from research, from working with managers and organizations that are making use of developmental assignments, and from our colleagues in the field. We believe it is time once again to consolidate our knowledge into one tool to help leaders add developmental assignments to their own jobs and help others do the same. The tables inside this book are full of assignments. You'll also find cross-references to CCL's assessment tools: 360 by Design, Executive Dimensions, Benchmarks, Prospector, and Skillscope. If you want to target the development of specific competencies as a result of receiving feedback from any of these, the cross-references will direct you to appropriate assignments.
  Show book
 • De online marketingmachine - Wat iedere ondernemer moet weten over online marketing - cover

  De online marketingmachine - Wat...

  Bart van den Belt

  • 0
  • 0
  • 0
  Je bent een kei in je vak en hebt je klanten echt iets te bieden, daarom ben je zelfstandig ondernemer geworden. Je hebt een prachtige website met professionele foto’s en leuke teksten, en hebt al je relaties daarop geattendeerd. Maar het blijft stil ... Bart van den Belt maakte precies hetzelfde mee en liet het er niet bij zitten. De afgelopen tien jaar verdiepte hij zich in alle aspecten van online marketing en ontwikkelde een strategie waarmee hij een stabiele stroom van klanten trekt en verzekerd is van goede inkomsten.In 'De online marketingmachine' laat Van den Belt stap voor stap zien hoe je alle onderdelen van online marketing samenvoegt tot een ijzersterke, geoliede machine. Met een goed ingerichte website, slimme contentmarketing, blogs en e-mailmarketing trek je de juiste klanten, die weer nieuwe klanten aanbrengen. De online marketingmachine zorgt voor omzet, groei en vrijheid.
  Show book
 • Scalpen is leuk! 3 - Deel 3: Hoe kan ik mijn trading resultaten evalueren? - cover

  Scalpen is leuk! 3 - Deel 3: Hoe...

  Heikin Ashi Trader

  • 0
  • 0
  • 0
  Scalpen is leuk!
   
  Deel 3: Hoe kan ik mijn trading resultaten evalueren
   
  Scalpen is de snelste manier om geld te verdienen op de beurs. Er is nauwelijks een methode die effectiever het geld van een trader kan vermeren. Waarom dit zo is, vertelt de Heikin Ashi Trader in deze vierdelige serie over scalpen.
   
  In het derde boek richt zich de Heikin Ashi Trader op de vraag hoe de scalper zijn handelsresultaten naar behoren kan evalueren. Op basis van de wekelijkse resultaten van één enkele trader wijst hij op welke factoren werkelijk van belang zijn met het oog op blijvend succes op de beurs. De grondige analyse van de trading resultaten van 12 weken handel biedt een diepe blik op de leercurve van een beginnende professional.
   
  Conteúdo:
   
  1. Het trading journaal als wapen2. De eerste 12 weken van een nieuwe scalper- Week 1- Week 2- Week 3- Week 4- Week 5- Week 6- Week 7- Week 8- Week 9- Week 10- Week 11- Week 123. En hoe gaat het met Jenny nu?4. Scalping is een Business
   
  Über den Autor:
   
  Heikin Ashi Trader is het pseudoniem van een trader van Belgische afkomst. Hij heeft meer dan 17 jaar ervaring in het daytrading van futures en valuta en is gespecialiseerd in scalpen. Naast zijn activiteiten als trader heeft hij een aantal tradingboeken gepubliceerd. Bekend is zijn scalping-reeks: “scalpen is leuk” en de bestseller: “Hoe begin ik met 500 euro een tradingbusiness?” Dit boek staat al maanden in de top 10 bestsellerlijst businessboeken. Het is actueel verkrijgbaar in het Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans en Portugees.
  Show book
 • Binaire Opties: Stappen voor Stap handleiding om geld te verdienen met volatility Indicex Trading - cover

  Binaire Opties: Stappen voor...

  Richard Lee

  • 0
  • 0
  • 0
  Bent u geïnteresseerd in handel in binaire opties? Wilt u leren om binaire opties winstgevend te verhandelen? 
  Weet je dat je niet veel hoeft te betalen om te leren binaire opties winstgevend te verhandelen? 
  Ik zal je stap voor stap leren hoe ook jij binaire opties winstgevend kunt verhandelen. 
  In dit boek leer je verschillende strategieën die je kunt gebruiken om het Volatility Index-aspect van binaire opties te verhandelen. Ik zal ook verder ingaan op de manier waarop u uw verliezen kunt terugvorderen in geval van enige schade. 
  Ik zal je mijn overvloedige schat aan ervaring in het verhandelen laten zien om je te helpen geld te verdienen met de handel in Volatility Index. 
  Ik heb 100% garantie dat als je deze strategieën stap voor stap implementeert, je niet alleen weet hoe je binaire opties moet verhandelen, maar er ook veel geld mee verdient. 
  Een proef zal je overtuigen. Download dit boek nu!
  Show book
 • Bouw jouw fortuin - Victorious #1 - cover

  Bouw jouw fortuin - Victorious #1

  Jasmin Hajro

  • 0
  • 0
  • 0
  Dit boek is geschreven in simpele taal, zodat iedereen het kan begrijpen. 
  En de beschreven stapjes makkelijk kan doen. 
  Dit boek leert je om systematisch, met simpele stapjes, jouw Eigen Fortuin op te bouwen. 
  Bouw jouw fortuin & 
  word levensgenieter, 
  zonder geldzorgen. 
  '' Eigen Fortuin is het resultaat van jarenlange zelfstudie, en praktische ervaring '' 
  In dit boek ontdek je : 
  - Er is genoeg geld op de wereld 
  - Het pay yourself first principe 
  - 10% van alles 
  - Het geheim van succes 
  - Trend ( die belangrijk is voor jou ) 
  - Voorbereiding 
  - Systematisch opbouwen 
  - Jouw resultaat na 10 jaar 
  - Het 2de geheim van succes. 
  Voor Zzpers en ondernemers is dit boek ook ideaal, 
  omdat zij voor hun eigen pensioen moeten zorgen ! 
  Zoals Brian Tracy zegt : 
  Albert Einstein once said that: "Compound interest is the most powerful force in the universe." 
  This is why saving and investing in the present is the first key to becoming financially successful in the future.
  Show book
 • Self-Publish Op Kindle En Createspace: Een Reis Van Het Dagboek Om Met Een Klein Budget Te Boeken - cover

  Self-Publish Op Kindle En...

  Dr. Dipak Kumar Sharma

  • 0
  • 0
  • 0
  Huidig ​​materiaal en informatie bedoeld voor zelfpublicatie in het jaar 2018. Laag geprijsd: betaalbaar voor de meeste lezers. Concepten uitgelegd met minimaal gebruik van technische woorden. Het eerste boek dat spreekt over een schrale budgettaire aanpak: misschien wel het enige boek in de markt dat niet spreekt van 'zelf publiceren GRATIS', maar het heeft het over zelfpublicatie tegen een minimale kostprijs, besproken op een open manier . Dit boek moedigt je nooit aan om 1000 USD of 10.000 USD uit te geven om boekuitgaven te bereiken. Er wordt een duidelijk pad getoond voor de beginner: een duidelijke en wetenschappelijk uitgewerkte optie voor zelfpublicatie. Bespreekt het belang van elke stap tijdens het publicatieproces, duidelijk en kostbaar in de diepte en mate zoals vereist met een eerlijke uitleg. Dingen die echt worden geconfronteerd door een newbie-auteur. Geen dubbelzinnige antwoorden, geen overtreffende trap. Open-ended 'plannen en suggesties om aan uw behoeften te voldoen: u hoeft niet in de plannen voor zelfpublicatie te passen; leer in plaats daarvan hoe u een plan kunt maken dat aan uw vereisten voldoet. Realistische suggesties: alle plannen en methoden die worden voorgesteld voor zelfpublicatie zijn realistisch, praktisch en nuttig. Bespreekt alle belangrijke platforms: deze paar krachtige platforms samen stellen u in staat om toegang te krijgen tot de lezerspopulatie in 200 landen. Je zult praktisch de hele wereld bestrijken. Gratis platforms: alle platforms die in dit boek worden voorgesteld voor het bereiken van lezers wereldwijd en het verkopen van uw boeken zijn gratis te gebruiken, behalve één die een jaarlijkse abonnementskosten heeft. Begrijp de ijdelheidspublicatieplatforms: begrijp het risico als de auteur het goede en slechte niet weet over ijdelheidspublicatie. Leer hoe u uw budget kunt plannen: u heeft geld nodig om een ​​boek te maken. Een boek faalt gewoon niet vanwege het schrijven ervan; het kan mislukken als gevolg van o
  Show book