Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Dochter Van De Vampier - cover

Dochter Van De Vampier

Leigh Anderson

Publisher: Red Empress Publishing

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Ethan komt erachter dat zijn grote liefde, Victoria, eigenlijk geen mens is maar de dochter van een monsterlijk beest, en dat ze bovendien met een ander moet trouwen om haar familie te redden. Hij trekt zich terug om monnik te worden, een eenzaam leven zijn enige vooruitzicht. Maar de Kerk heeft andere plannen met hem. 


Ethan’s mentor vraagt hem om de beroemde vampierenjager Dom Calmet naar zijn geboortedorp te brengen. Ethan moet een lange reis ondernemen, zowel letterlijk als emotioneel, terug naar het dorp van zijn jeugd en de monsters die daar ronddwalen. Hij moet kiezen tussen liefde en geloof als hij daar opnieuw de Dochter van de Vampier ontmoet. 


Dit verhaal bezit veel kenmerken van de klassieke Gotische romans (een duistere heldin, een besluiteloze held, een exotische locatie, referenties aan klassieke literatuur, oude kastelen en dreigende gevaren) gecombineerd met de sensualiteit van een moderne roman. De Dochter van de Vampier zal je doen verlangen naar meer.
Available since: 07/23/2016.

Other books that might interest you

 • Blijf bij mij - Deel 2 van Hannah Mackenzie - cover

  Blijf bij mij - Deel 2 van...

  Emma Anna

  • 0
  • 0
  • 0
  Luister nu Blijf bij mij, deel 2 over het leven van Hannah Mackenzie.Hoewel Hannah's hart is gebroken door de allesbeslissende onthulling die Luc heeft gedaan, heeft ze haar leven toch weer weten op te pakken.De afgelopen maanden is haar leven drastisch veranderd. Ze heeft een nieuwe baan, nieuwe vrienden en probeert haar verleden een plekje te geven. Maar wanneer ze uiteindelijk toch wordt geconfronteerd met Luc, blijkt ze meer naar een leven met hem te verlangen dan ze zichzelf heeft geprobeerd wijs te maken.Luc is getrouwd en staat op het punt vader te worden, maar niets gaat zoals hij zou willen. Zijn relatie, zijn gezondheid en zijn gemoedstoestand laten hem in de steek, wat uiteindelijk maar één oorzaak heeft: een leven zonder Hannah, de vrouw die hem alles zou kunnen bieden wat hij nodig heeft. Maar is dat andersom ook zo?Wat is er voor nodig om toch samen gelukkig te worden? En kunnen Luc en Hannah wel daadwerkelijk gelukkig zijn wanneer buitenstaanders er alles aan doen om dat tegen te houden?
  Show book
 • Voor Altijd en Eeuwig (De Herberg van Sunset Harbor—Boek 2) - cover

  Voor Altijd en Eeuwig (De...

  Sophie Love

  • 0
  • 0
  • 0
  “Sophie Love's vermogen om magie over te brengen aan haar lezers uit zich in krachtige en beeldende zinnen en beschrijvingen ….Dit is het perfecte romantiekboek voor op het strand, met één verschil: het enthousiasme en de prachtige beschrijvingen besteden onverwacht veel aandacht aan de complexiteiten van niet alleen veranderende liefde, maar ook van veranderende psyches. Het is een prachtige aanbeveling voor romantieklezers die zoeken naar wat complexiteit in hun leesleven.” 
  --Midwest Book Review (Diane Donovan) 
   
  “Een erg goed geschreven roman over de worsteling van een vrouw (Emily) die haar ware identiteit zoekt. De auteur doet het geweldig met haar personages en haar beschrijvingen van de omgeving. De romantiek zit erin, maar wordt niet overdreven. Complimenten aan de auteur voor dit fantastische begin van een serie die zeer vermakelijk belooft te zijn.” 
  --Books and Movies Reviews, Roberto Mattos (over For Now and Forever) 
   
  VOOR ALTIJD EN EEUWIG is het tweede boek in de romantiekserie DE HERBERG IN SUNSET HARBOR, die begint met het eerste boek, VOOR NU EN ALTIJD – een gratis download! 
   
  De 35-jarige Emily Mitchell is gevlucht van haar baan, appartement en ex-criend in New York, in ruil voor haar vaders verlaten huis aan de kust van Maine; ze heeft verandering nodig in haar leven. Ze gebruikt haar spaargeld om het historische huis te renoveren, er ontbloeit een relatie met Daniel, de beheerder, en Emily bereidt zich voor om de Herberg te openen naarmate Memorial Day nadert. 
   
  Maar niet alles gaat zoals gepland. Emily komt er al snel achter dat ze geen idee heeft hoe je een B&B runt. Het huis vereist ondanks haar inspanning dringende reparaties die ze niet kan betalen. Haar gierige buur doet nog steeds vastberaden om het haar moeilijk te maken. En nog het ergste van alles: juist wanneer haar relatie met Daniel opbloeit, komt ze erachter dat hij een geheim heeft – een geheim dat alles zal veranderen. 
   
  Haar vrienden dringen aan dat ze terugkomt naar New York en haar ex-vriend probeert haar terug te winnen, dus Emily moet een levensbeslissing maken. Probeert ze het uit te houden in haar vaders oude huis in een klein stadje? Of keert ze haar nieuwe vrienden, buren en leven de rug toe – en de man waar ze verliefd op is geworden? 
   
  VOOR ALTIJD EN EEUWIG is het tweede boek in een geweldige nieuwe romantiekserie die je zal doen lachen, huilen en pagina's tot diep in de nacht omslaan – en het doet je liefde voor het romantiekgenre opnieuw ontsteken. 
   
  Het derde boek is binnenkort verkrijgbaar.
  Show book
 • Aan den Weg der Vreugde - cover

  Aan den Weg der Vreugde

  Louis Couperus

  • 0
  • 0
  • 0
  Een knappe Italiaanse chirurg en een blonde Hollandse weduwe beleven een heftige vakantieliefde. (Samenvatting door Marcel Coenders)Aan den Weg der Vreugde, waarvan men ook nog dit goede kan getuigen, dat het nergens vuil is, of goor, of opgevuld met dubbelzinnige détails. (Anna de Savornin Lohman) Zijn boek is dus goed geschreven als het werk van een technisch-knap man, die zijn vak verstaat. (Onze Eeuw 1908)
  Show book
 • Elena - Deel 2 van Tussen Londen en Surrey - cover

  Elena - Deel 2 van Tussen Londen...

  Dani van Doorn

  • 0
  • 0
  • 0
  Elena is het zelfstandig te lezen vervolg op de populaire roman Pippa. Lees ze bij voorkeur in volgorde: Pippa, Elena, Iris.
  
  MEER ZOALS DIT
  Vind je dit leuk? Klik voor meer op de serie Romance en Young Adult bij dit boek.
  
  OVER DIT BOEK
  Engeland 1817.
  Het verlangen van de aristocratische Elena Carter om het dokterswerk te gaan doen waarvoor ze is opgeleid, kan grote gevolgen hebben.
  
  Zal ze uit de hoogste kringen verstoten worden en moet ze voor haar roeping zelfs de liefde opgeven?
  
  Die Fransman bijvoorbeeld, die haar alles laat vergeten als hij haar kust. Of die Engelse Lord, die als geen ander haar hart weet te raken…
  
  Elena zal ingrijpende keuzes moeten maken voor haar toekomst. Maar welke?
  
  Met deze roman heeft Dani van Doorn weer een Regency Romance geschreven waarin romantiek, humor en spanning een belangrijke rol spelen.
  
  INTERESSES
  • Regency Romance
  • British Regency (1811-1820)
  • Romantiek
  • Humor
  • Spanning
  • Liefde
  • Londen
  Show book
 • Zomerliefde in Mermaids Point - cover

  Zomerliefde in Mermaids Point

  Sarah Bennett

  • 0
  • 0
  • 0
  Laurie Morgan runt een café in het kustdorpje Mermaids Point, zo genoemd vanwege de wezens die volgens geruchten in het water vlak bij het dorp wonen. Wanneer een wazige foto online wordt gezet van iets wat een zeemeermin lijkt te zijn, zitten het café en het dorp al snel vol met nieuwsgierige toeristen. 
  De opvallendste nieuwkomer is de knappe auteur Jake Smith, die voor de zomer een huisje heeft gehuurd terwijl hij aan zijn nieuwe boek werkt. Dat zegt hij tenminste. In werkelijkheid is hij een journalist, opgebrand en gedesillusioneerd. Zijn uitgever heeft hem op zeemeerminnenjacht gestuurd… 
  Jake voelt zich al snel aangetrokken tot het dorpsleven, én tot de prachtige vrouw die het plaatselijke café runt. Maar hij vermoedt dat er problemen schuilen onder de idyllische façade. Wanneer het erop lijkt dat Laurie’s familie erbij betrokken is, staat Jake voor een moeilijke keuze. De waarheid achterhalen of de vrouw beschermen op wie hij verliefd begint te worden…
  Show book
 • Zomer - Alec & Audrey - Deel 3 van Hitte - cover

  Zomer - Alec & Audrey - Deel 3...

  Lis Lucassen

  • 0
  • 0
  • 0
  Luister nu naar Zomer: Alec & Audrey, deel 3 uit de Hitte trilogie. Voorgelezen door Jantine van den Bosch.De wereld lag aan Audrey's voeten, maar de druk bleek te groot en ze moest gedwongen afscheid nemen van haar zangcarrière.Nu vier jaar later is het tijd voor een comeback. Alleen is Audrey het vertrouwen in zichzelf kwijt. Iedere noot die ze zingt, voelt als bedrog en de meeste tijd kan ze alleen optreden als ze pillen heeft geslikt en amper doorheeft dat ze bestaat.Wanneer ze Alec ontmoet, maakt hij er geen geheim van compleet voor haar te willen gaan. Maar alleen als zij bereid is zichzelf helemaal aan hem te geven.Alec is vastbesloten zijn leven op de rails te houden nu hij weer op vrije voeten is. Maar op een fatale avond knalt alles kapot wat hij zo zorgvuldig heeft opgebouwd. Samen met Audrey slaat hij op de vlucht, maar hun reis wordt veel meer dan ze voor ogen hadden.Luister ook deel 1 Hitte: Daan & Lynn, en deel 2 Razend: Stef & Liv uit de Hitte trilogie.
  Show book