Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Amerika Ontdekken Serie Alabama - Reisverslag Per Staat Ervaar Zowel Het Gewone Als Het Onbekende - cover

Amerika Ontdekken Serie Alabama - Reisverslag Per Staat Ervaar Zowel Het Gewone Als Het Onbekende

Amber Richards

Publisher: Babelcube

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Wanneer plaatselijke bewoners een overzicht willen van wat er zoal gebeurt in hun eigen staat ... keren ze zich naar Amber Richards’ “Amerika verkennen” serie! Daarom beginnen reizigers nu ook in te pikken op deze waardevolle serie. 


Meer dan alleen maar reisgidsen, zijn deze staat-per-staat edities een deur naar de lokale bewoners, de evenementen, de goederen, het eten, zichten, geluiden en personages die je MOET ervaren als je het recht wil om te zeggen:”Ik ben daar geweest!” 


Boekbeschrijving 


Het is niet een typische reisgids in de zin dat de aandacht niet ligt op waar je kan eten en waar je kan verblijven, maar eerder op waar je heen kan gaan en wat je kan ervaren om een authentiek beeld te krijgen van Alabama. 


In deze editie werkt Amber samen met een plaatselijke bewoner van Alabama om het fijne te weten van de echte wilde grensstreek van Amerika. Van welbekende attrakties en de geschiedenis erachter, tot de onbekende, minder bereisde ervaringen, levert juffrouw Richards U het echte Alabama binnen handbereik! Download uw kopij nu. 
Available since: 07/25/2017.

Other books that might interest you

 • Aljaska (Alaska) en de Canada-spoorweg - cover

  Aljaska (Alaska) en de...

  Anonymous

  • 0
  • 0
  • 0
  Toeristisch verslag van een reis naar Canada en Alaska, in 1892 gepubliceerd in het tijdschrift "De Aarde en haar volken". We gaan samen met de anonieme, Europese schrijver in Frankrijk aan boord van een schip met bestemming New-York. Daar aangekomen, reizen we direct door naar Montreal. In deze Oost-Canadese stad begint een lange tocht per trein - helemaal naar de Canadese west-kust - via de nog maar enkele jaren daarvoor aangelegde Canada-Pacific-lijn. Deze voert langs een overvloed aan meren en rivieren, in opkomst zijnde steden en adembenemende bergtoppen en gletschers. Aangekomen in de west-Canadese stad Victoria, neemt de schrijver ons mee aan boord van stoomboot 'The Queen' voor een toeristische tocht naar Alaska. Hij verhaalt van de prachtige ijsbergen, fjorden, gletschers en bossen welke we onderweg tegenkomen, van de geschiedenis van Alaska en van de kleurrijke plaatselijke bevolking. De Pyramide-haven, op 59° N.B., is de meest noordelijke plaats die wordt aangedaan. Daarna ondernemen we de terugtocht. (inleiding door kattekliek)
  Show book
 • Tafereelen uit Italie - cover

  Tafereelen uit Italie

  Charles Dickens

  • 0
  • 0
  • 0
  In 1844 reisde Charles Dickens samen met zijn gezin enkele maanden naar Frankrijk en Italie waar hij Rome, Napels, Venetie en Florence bezocht. In dit reisverslag leren we Charles Dickens kennen als een matineuze wandelaar. (vrij naar Wikipedia)De vertaler van deze uitgave uit 1889 is onbekend
  Show book
 • December in de zomer - cover

  December in de zomer

  Tamara Sturm

  • 0
  • 0
  • 0
  December in de zomer, dat is de titel van mijn boek. Waarom? Omdat het aan deze kant van de aardbol niet gebruikelijk is dat december in de zomer valt en ook niet om in december in zomerkleding te lopen. Aan de andere kant van de wereld, namelijk Australië, is het juist heel normaal. Het is een reisverhaal geworden met vele hoogtepunten en bijzondere ontmoetingen. Dit luisterboek is ook als leesboek uitgebracht. Een greep uit de recensies:*Ter voorbereiding op een reis naar Australië, of gewoon voor iedereen die van reizen houdt erg leuk om te lezen. Wetenswaardigheden over dit immense land en zijn bewoners worden afgewisseld met persoonlijke (gezins-)reiservaringen. Soms serieus, dan weer hilarisch. Door de vlotte schrijfstijl las ik het in één keer uit. Ik kreeg er weer de reiskriebels van!* Tamara heeft een prachtig verslag geschreven over haar ervaringen met haar gezin in Australië. Hoe ze, na zoveel jaar, haar familie weer in de armen kon sluiten en hoe ze genoten van de natuur en de bijzondere dieren die ze tegen kwamen in Australië. Het boekje leest makkelijk en door de levendige manier van schrijven heb je het gevoel er zelf bij te zijn. Een echte aanrader!Veel luisterplezier!
  Show book
 • Schetsen uit Amerika - cover

  Schetsen uit Amerika

  Charles Dickens

  • 0
  • 0
  • 0
  "Schetsen uit Amerika", een Nederlandse vertaling van "American Notes" (vertaler onbekend), is een reisverslag van Charles Dickens waarin hij zijn eerste bezoek aan de Verenigde Staten beschreef. Deze reis vond plaats in 1842 en zijn verblijf duurde zes maanden, van januari tot en met juni. Hij werd vergezeld door zijn vrouw Catherine.Na een zware overtocht op het overvolle schip Britannia van de Cunard Line kwam hij aan in Boston, waar hij, als reeds internationaal gevierd schrijver, een warm welkom kreeg. Dickens bereisde vervolgens voornamelijk de oostkust en het gebied van de Grote Meren. Ook bezocht hij president John Tyler in het Witte Huis.Dickens steekt zijn bewondering voor de Amerikaanse vorm van democratie niet onder stoelen of banken. Niettemin blijkt er sprake van een haat-liefde verhouding. Hij maakte een groot aantal kritische en zure opmerkingen, niet in de laatste plaats over het onderwerp auteursrechten. Zijn werken werden in Amerika volop gelezen, maar aangezien er geen internationale overeenkomst bestond op het gebied van copyright, verschenen zijn boeken in niet-geautoriseerde vorm en ontving de schrijver hiervoor geen cent. Ook parodieerde hij de gewoonten en gesprekken van de doorsnee Amerikaan en was hij geïrriteerd over de in zijn ogen onbeschaamde opdringerigheid van zijn bewonderaars. Ook de nog heersende slavernij was hem een doorn in het oog en hij gaf hier niet-malse kritiek op. Een en ander werd hem door de Amerikanen, die hem toch vriendelijk hadden ontvangen en zijn hele bezoek goed hadden geregeld, niet in dank afgenomen. De ervaringen tijdens zijn reis vormden de inspiratie voor zijn roman Martin Chuzzlewit, dat in de Verenigde Staten koel werd ontvangen, maar de lezers er verder niet van weerhield zijn boeken te blijven lezen.(Introductie uit Wikipedia)
  Show book
 • Mettray - Bathmen - cover

  Mettray - Bathmen

  Jacobus Craandijk

  • 0
  • 0
  • 0
  Wandeling van Zutphen via het Nederlandse Mettray (een jeugdinrichting die tegenwoordig Rentray heet) naar Joppe en huize Dorth. In Bathmen wordt de dorpskerk bezocht met haar muurschilderingen. (Samenvatting geschreven door Marcel Coenders)
  Show book
 • Een reiziger die geen handel drijft - cover

  Een reiziger die geen handel drijft

  Charles Dickens

  • 0
  • 0
  • 0
  Een serie journalistieke artikelen uit het tijdschrift 'All the Year round' geschreven in de periode 1860 - 1869. In deze artikelen worden veel sociale misstanden van het 19de-eeuwse Engeland beschreven. Samenvatting geschreven door Marcel Coenders.
  Show book