Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Csak szex - cover

Csak szex

Vi Keeland

Publisher: Álomgyár Kiadó

 • 1
 • 0
 • 0

Summary

Kár ellenállni, Te is akarod! 

 
 A kapcsolatom Hunter Deluciával fordítva kezdődött. Egy esküvőn találkoztunk. A lopott pillantásokból pontosan tudtuk, hogy mit akarunk egymástól. Pedig megfogadtam, hogy soha többé nem kezdek jóképű, pimasz, szívdöglesztő pasikkal... Ah... aztán nem hallgattam magamra és éppen az ellenkezőjét tettem. 
 
 
 
Másnap reggel visszautaztam New Yorkba, Hunternek pedig egy kamu telefonszámot adtam meg. Egy évvel később újra összefutottunk, és én ismét képtelen voltam ellenállni neki. De ezúttalHunter egy valós telefonszámot követelt tőlem, ezért édesanyám számát adtam meg. Biztos voltam benne, hogy anyám egy életre elijeszti. Csakhogy ez az őrült, elképesztő fickó megnyerte magának anyámat. Ráadásul szerzett egy nyolchetes megbízást a városomban. Azt javasolta, töltsük ezt az időt egymással. Nyolchétnyi észveszejtő szex kötelezettségek nélkül. Mit veszíthettem? 
 
 
 
Vi Keeland a New York Times, a Wall Street Journalés a USA Today bestsellerszerzője. Köteteit már tizen-két nyelvre fordították le, és több millió példányban keltek el világszerte. A Csak szex című regénye ismét felpezsdíti az olvasók vérét.
Available since: 10/06/2019.

Other books that might interest you

 • Az ördög martaléka - A bourbon királyai - cover

  Az ördög martaléka - A bourbon...

  J.R. Ward

  • 0
  • 0
  • 0
  „Lélegzetelállítóan izgalmas!" Lisa Gardner, New York Times-bestsellerszerzõ
   
  „Az olvasó észre sem veszi, és már zuhan is lefelé a Nyuszi kentuckyi üregébe, ahol a gyilkosság, a csábítás, a bûn, a hazugság és a szerelem legtökéletesebb egyvelege egy percig sem hagyja unatkozni." USAToday.com
   
  „A legjobb szappanoperákat idézõ, lenyûgözõ történet arcpirító gazdagságról, sötét árulásokról, mocskos titkokról és tiltott szerelemrõl."Booklist
   
  „A számos listavezetõ bestsellert jegyzõ J. R. Ward ezúttal is remekelt: az oldalakon üzleti bravúrokkal, jófiúkkal, rosszfiúkkal, aljas intrikusokkal, karrieristákkal és temérdek ragyogóan kidolgozott karakterrel találkozhatunk." BookPage
   
  Miután bevallja, hogy végzett gyûlölt ellenségével, saját édesapjával, Edwardot õrizetbe veszik. A férfi szívét elönti a szomorúság és a megbánás… ám nem a családját vagy a szabadságát gyászolja, hanem a szeretett nõt, akit örökre elvesztett. Sutton Smythe, élete szerelme, az egyetlen, aki valaha érdekelte, a Bradford Bourbon Company nagy vetélytársának ügyvezetõ igazgatója, ez pedig legalább akkora akadályt jelent közös jövõjükre nézve, mint a börtön.Edward távozása komoly bosszúságot okoz testvérének, Lane Baldwine-nak is, aki egész életét az aranyifjak gondtalanságában szándékozta eltölteni, ám bátyja letartóztatása miatt kénytelen elfoglalni a vezetõi széket. Mivel meggyõzõdése, hogy Edward falaz valakinek, szerelmével, Lizzie Kinggel az ügy nyomába erednek - és mindent megváltoztató titokra lelnek.Miközben Lane az igazságot hajszolja, Sutton a közelmúlt eseményei ellenére egyre kevésbé képes ellenállni Edward vonzerejének. Az Easterlyben lezajló változások senkit sem kerülnek el; van, aki számára nem is alakulhatnának jobban a dolgok, másokra azonban elképzelhetetlen tragédiák sora vár. Egy biztos: a szerelem mindent túlél. Még a gyilkosságot is.
   
  Az 1969-es születésû, olvasók tízmilliói által J. R. WARD néven ismert Jessica Rowley Pell Bird az Egyesült Államok egyik legnépszerûbb romantikus írója. A Massachusettsben született Jessica gyerekkorában írta elsõ történeteit, és már tizenéves korában elkészült elsõ regényével. Ennek ellenére hosszú idõn keresztül csak hobbiként foglalkozott írással, míg 2001-ben férje javaslatára felkeresett egy irodalmi ügynököt. Elsõ regénye 2002-ben jelent meg, mûvei pedig mára több mint 25 millió példányban keltek el világszerte, 25 különbözõ országban. Az írónõ kétszer is elnyerte a legjobb amerikai romantikus írónak járó RITA-díjat. Az Egyesült Államok déli részén él férje és kutyájuk társaságában.
  Show book
 • Anyám évszázada - cover

  Anyám évszázada

  Katalin Lévai

  • 0
  • 0
  • 0
  Az "Anyám évszázada" különös nézőpontból állít emléket a 20. századnak: a múlt század fordulóján Budapesten letelepedett szerb család kivételes tehetségű lányának, Zoricának szívet melengető, fordulatokban bővelkedő, olykor megrázó élettörténetét meséli el. Zorica kislány korától mámoros örömmel olvassa a szerb és a magyar meséket, egyszerre él gazdag fantáziavilágban és a valóságban. Forradalmak, háborúk, nemzetiségi összetűzések, politikai kataklizmák és személyes sorstragédiák közepette regényes módon válik íróvá. Őseitől örökölt nyakassággal keresi a saját útját és szerepét, s mindeközben megismeri a szerelmet, a szexualitást, az erőszakot és a szenvedélyt. Képzeljük el, hogy egyszer csak valaki színesen és áradón mesélni kezd, és a való élet mellé egy párhuzamos életet teremt, ahol magunkra ismerhetünk, és ahol megnyugvást találhatunk. Ez a huszadik század szerelemregénye. A Könyvjelző magazin 2012. novemberi számában megjelent cikk: Korszak és erőszak Beleolvasó: Részlet a könyvből
  Show book
 • Találkozzunk az öböl partján - cover

  Találkozzunk az öböl partján

  Nicola May

  • 0
  • 0
  • 0
  Friss házasként és egy jól menő boltocska, illetve Virsli, a tacsi tulajdonosaként Rosa Smith nem is kívánhatna többet. Ám az élet természetesen nem ennyire egyszerű. Férje, Josh folyton Londonban van, és a féltékenységével és magányával küzdő Rosa visszatér régi rossz szokásaihoz. Egy részeg éjszaka után arra sem emlékszik, hogy megcsalta-e a férjét vagy sem, és Josh végleg Londonba költözik.Rosának legnagyobb ellenfelével, saját magával kell szembenéznie, hogy megmentse nehezen felépített életét, és közben az orrukat mindenbe beleütő helyiekkel és egy rejtélyes tűzesettel is meg kell küzdenie. Megtalálja vajon Rosa önmagát és boldogságát az öböl partján?
   
  Az elsöprő sikerű Apró bolt az öböl partján folytatásában Nicola May az önmagunkhoz vezető, buktatókkal teli úton kalauzolja végig hőseit és az olvasókat.
  Show book
 • A lánynevelde - cover

  A lánynevelde

  Angelika R. Kelényi

  • 0
  • 1
  • 0
  Szerelmi titkok és bűntények - Róma, 1865
   
   
   
  Öt évvel a Sant'Ambrogio zárdában történtek után... 
   
  Katharina hercegnő támogatásával Blanca, azaz új nevén Christina Rivera a húgaival együtt egy lányiskolát hoz létre reménytelen sorsú gyerekeknek és fiatal nőknek. 
   
  A Sorores nevet viselő iskola árvák, meggyalázottak, kitaszítottak menedéke lesz. A bentlakásos intézetben a tanulók  kiváló oktatásban részesülnek, de nem csak tudományt, művészeteket és finom modort tanítanak nekik...
   
  Marco Fiore, barátja, Valentini atya unszolására magánnyomozó irodát nyit, és az évek során egyre több sikeres bűnügyet old meg. Egy nap bekopogtat hozzá egy kétségbeesett nő, és a segítségét kéri eltűnt férje ügyében. A gazdag férfi hírhedt szoknyavadász, de a felesége szerint soha nem hagyná el szó nélkül. Az asszony biztos benne, hogy meghalt vagy elrabolták. 
   
  A nyomok egy mulatóba vezetnek, melynek titkos termeiben rejtélyes szeánszokat tartanak. 
   
  Ugyanebben az időben Christina egy vérző, félholtra vert fiatal nőt talál az iskolája kapujában, aki védelmet kér tőle... 
   
  A Sorores lányai segítenek neki, de vajon megérdemli-e a támogatásukat? 
   
  És van-e köze az eltűnt férfi, és a meggyötört lány esetének egymáshoz? 
   
  Marco és Christina újra együtt nyomoz, és nem csak a két bűntény szálai fonódnak össze...
   
  Kelényi Angelika Terézanyu-díjas, többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt írónő ezúttal is a 19. századi Rómába viszi olvasóit. A Riva nővérek-sorozat harmadik részében ismét egy megbotránkoztató bűnügyet tár fel a két főszereplő segítségével. Ahogy az írónőtől már megszokhattuk, a regényt átszövik a  titkok, gyilkosságok, a kaland, a szenvedély és a romantika. 
  Show book
 • Kora február - cover

  Kora február

  Gabriella Szaszkó

  • 0
  • 0
  • 0
  Anna és Josh nem ismerik egymást. Mindennek ellenére egy ágyban ébrednek fel egy ismeretlen, elszigetelt helyen, miközben odakint hatalmas hóvihar tombol. A házban nyomok után kutatva hamarosan ráébrednek, hogy öt év kiesett az életükből, és hiába próbálnak visszaemlékezni, sehogy sem sikerül. Öt év alatt azonban rengeteg minden történhet egy ember életében. Vajon Joshnak sikerült kiszabadulnia az egyetemi időszak fojtogatásából, és valóra váltotta az álmát, hogy sikeres rockzenész legyen? És Anna hozzáment végül az egyetemi szerelméhez, és megtalálta mellette a boldogságot? Mind a ketten előre eltervezték az életüket, megálmodták, hová is szeretnének jutni harmincas éveik elejére. De ha minden a terv szerint alakult, mégis hogyan lehetséges, hogy egymás mellett ébredtek ezen az ismeretlen helyen?Csak az kavarja fel őket jobban, amikor felfedezik, hogy az álmaikban lassan visszapárolognak az elmúlt évek emlékei. Hamarosan kiderül, hogy a kiesett öt év elképesztő meglepetéseket tartogat.
  Show book
 • Sotus extra - cover

  Sotus extra

  BitterSweet

  • 0
  • 0
  • 0
  "Nem tudom, mikor történt. Nem tudom, hogy történt. Pasi vagy, ahogy én is. De egyszerűen nem tudok mit kezdeni az irántad fellobbanó érzéseimmel."A SOTUS egyetemi rendszer. Lényege, hogy a harmadikos hallgatók "mentor" szerepet vállalnak az elsősök felett, de nem éppen a megszokott módon...Arthit a harmadéves "kiképző csapat" kőkemény vezetője, akinek az utasításait mindenki szó nélkül végrehajtja, egyetlen kivétellel. A 0062 -es azonosítószámú gólya, Kongpob nemcsak kiáll elsőéves társaiért, de a maga pimasz, mégis bájos módján nyilvános kihívást intéz Arthit személye és tekintélye ellen.A Sotus minden idők egyik legnépszerűbb BL regénye és TV sorozata.Nemcsak Arthit és Kongpob különlegesen alakuló kapcsolatát mutatja be, de a Sotus rendszeren keresztül az egyetemi élet hol drámai, hol szomorú, de legtöbbször felejthetetlenül szép pillanatait is.A Sotus Extra kötet újabb feledhetetlen pillanatokat mutat be kedvenc párosunk életéből.
  Show book