Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
A megbízó - cover

A megbízó

Vi Keeland

Publisher: Álomgyár Kiadó

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

„A megbízó egy szórakoztató, fülledt és lebilincselő történet a második esélyről.” – Harlequin Junkie
 
 
 
„Egy imádnivaló történet arról, hogy éljük meg a pillanatot, ne vegyünk semmit biztosra, és a sors elvégzi a maga kis varázslatait.” – Guilty Pleasures Book Reviews
 
 
 
Csak egy tipikus hétfő volt.
 
Egészen addig, míg a nagyfőnök rám nem bízta egy reménybeli új ügyfél becserkészését.
 
Kétévnyi bizonytalanság után a munkahelyemen egy csúnya baklövésem miatt ez a lehetőség, hogy bizonyítsak a senior partnereknek, minden, amire szükségem volt.
 
Vagy legalábbis azt hittem…
 
Aztán besétáltam a tárgyalóba és beleütköztem a férfiba, akit meg kellett volna győznöm az együttműködésről.
 
A kávém kilöttyent, a papírjaim szanaszét szóródtak a földön, én meg majdnem elvesztettem az egyensúlyom.
 
És mindez a napom jobbik része volt.
 
Mert ez a nagyszerű férfi, aki leguggolt hozzám, miközben úgy nézett rám, mintha élve fel akarna falni, nem más volt, mint az exem, Gray Westbrook.
 
A férfi, aki után még csak mostanában kezdtem továbblépni.
 
A férfi, akit a szívem megvetett, miközben a testemnek egészen más ötletei támadtak.
 
A férfi, aki épp annyira karizmatikus és magabiztos, amennyire szexi.
 
Valahogy mégis sikerült megtartanom a prezentációmat, miközben igyekeztem figyelmen kívül hagyni az átható pillantását.
 
Bár azokat a mocskos dolgokat, amiket a fülembe súgott az előadásom után, képtelenség volt figyelmen kívül hagyni.
 
De az ki van zárva, hogy adjak neki még egy esélyt, pláne most, hogy az ügyfelünk lett. Vagy nem?

 
Vi Keeland, New York Times bestsellerszerző legújabb, szexi, különálló regénye újra lázba hozza az olvasókat.
Available since: 10/06/2019.

Other books that might interest you

 • Az elérhetetlen uralkodó - cover

  Az elérhetetlen uralkodó

  Karina Halle

  • 0
  • 0
  • 0
  "Lélegzetelállítóan modern, lebilincselő, pajzán és vicces." - Rentastic Reads"Vicces, elragadó, érzelmes és szexi. Mondhatni, tökéletes alkotás." - BookBabesUniteTiltott szerelem...Amikor jelentkeztem az álláshirdetésre, azt hittem, ez is olyan munka lesz, mint a többi: egy arisztokrata családnál leszek nevelőnő. Aztán rájöttem, mekkorát tévedtem. A két kislány, akire vigyázok, történetesen két hercegkisasszony.Édesapjuk a megözvegyült dán király. Az új otthonom? Koppenhága királyi palotája.Nehéz megszokni az új életemet, de nem az a legfőbb gond, hogy a lányok még mindig az édesanyjukat gyászolják.A probléma az édesapjukkal van.Hűvös, kiszámíthatatlan, és olyan fürkésző tekintettel néz, hogy a hideg futkos a hátamon.Aksel király azért vett fel, hogy a lányaira vigyázzak, miközben kerül, ahogy csak tud.Minél tovább maradok a palotában, annál inkább vonzódni fogok hozzá. Nemcsak jóképű, de olyan kisugárzása van, aminek nehéz ellenállni. Az asztalnál folyamatosan engem néz, finoman mindig egymáshoz érünk a folyosón, és futó pillantásokat váltunk. Mindegy, mit érzek iránta, úgysem lehetünk együtt.Karina Halle regénye, Az elérhetetlen uralkodó lángra gyújtja az olvasókat túlfűtött szexualitásával és kendőzetlen párbeszédeivel. Egy újabb romantikus királyi történet, amely megdobogtatja a szíveket.
  Show book
 • Szerdán habcsók - cover

  Szerdán habcsók

  Diána Papp

  • 0
  • 0
  • 0
  "Három hónappal korábban költözött el a férjétől. Két hete megbeszélték, hogy elválnak, tíz együtt töltött év, hét év házasság után. Eszter első kétségbeesésében gondolkodás nélkül a szüleihez ment. Nem is hozhatott volna ennél rosszabb döntést. Visszamenni abba a szobába, ahol felnőtt, csak annak a bizonyosságát erősítette, hogy mennyire önállótlan. 33 évesen újra gyereksorban tengődött, anyjáék lábujjhegyen jártak körülötte, néha sokatmondóan összenéztek, különösen, ha Edith Piafot hallgatott. Bizonyára azt hitték, megőrült. Tulajdonképpen közel is járt hozzá. Reggel elment dolgozni, egész nap nem evett, este találkozott valamelyik barátnőjével, hogy újra és újra elsírhassa a bánatát. Megittak néhány pohár bort, éjszaka volt már, mire hazakeveredett. Reggel anyja az alkoholgőzös gyerekszobába lépett be, hogy elhúzza a függönyt, és azzal a mozdulattal kinyissa az ablakot."Valahogy így ér véget Békési Eszter, pr-es és gasztroblogger házassága. És itt kezdődik a Szerdán habcsók története egy fiatal nőről, aki egy nagy pofon után megpróbál talpra állni, és elhinni, hogy nincs olyan, hogy soha többé.Papp Diána író, újságíró, magazinszerkesztő receptet ad a bátorsághoz, a szabadsághoz, azaz egy új élethez. És néhány ellenállhatatlan ételhez...A szerző első regénye új megjelenést kapott, hogy Eszter örök érvényű története újra a könyvespolcokra kerülhessen.
  Show book
 • Az örökös - cover

  Az örökös

  Johanna Lindsey

  • 0
  • 0
  • 0
  Sabrina Lambert elsõ báli szezonjára készülõdik, mert nemsokára debütál az elõkelõ londoni társaságban. A családja nevét beárnyékoló régi botrány miatt nem sok reménye van arra, hogy a rangjához méltó férjet talál magának, ezért a vidéki hölgy az esélytelenek nyugalmával lép be az estélyek és bálok világába. Annál is inkább, mert vendéglátójuk lánya egy igazi szépség, aki mellett mindenki más elhalványul. Tapasztalatai szerint a férfiakat jobban vonzza Ophelia üres szépsége, mint az õ kedves, vidám és barátságos egyénisége. 
  
  Duncan MacTavish eléri a nagykorúságot, és megtudja, hogy egy régi szerzõdés értelmében el kell hagynia szeretett szülõföldjét, a skót Felföldet, mert várja õt angol nagyapja öröksége. Ráadásul a sosem látott angol márki egy menyasszonyt is választott neki. Duncan gyûlöli Angliát, az angolokat, de leginkább a menyasszonyát, Opheliát, a hiú, gonosz és üresfejû szépséget. Még szerencse, hogy összebarátkozik az egyik szomszédjával, Sabrina Lamberttel, akivel az elsõ perctõl kezdve remekül megértik egymást. A vidám hölgy társaságában megfeledkezik minden keserûségérõl és haragjáról. A barátságból lehet szerelem? A fiatalok le tudják gyõzni a sötét múltat, a titkokat és az elõítéleteket? Túl sok az akadály, kevés a remény, de a szerelemnek hatalmas ereje van. Vajon most is megtörténik a csoda, és rátalál a boldogság Sabrinára és Duncanre?
  Show book
 • Ragyogó hold - cover

  Ragyogó hold

  Melissa Moretti

  • 0
  • 0
  • 0
  A közmondásos „csúnya nő”, a már majdnem-vénlány Vanda, akit eddig senki sem szeretett, váratlanul találkozik egy jóképű és gazdag vállalkozóval. A férfi udvarolni kezd, szerelmet vall, magához édesgeti a lányt. Már-már úgy tűnik, minden sínen van és Vanda megtalálta az annyira várt boldogságát, amikor valami rettenetes szörnyűség, egy aljas összeesküvés kezd kibontakozni, és a lány megérti, miféle gonosz erők játékszere lett. Egyedül mit sem tehet, de szerencsére akadnak segítői…
  Show book
 • A Douglas-nővérek - cover

  A Douglas-nővérek

  Charlotte Jacobi

  • 0
  • 0
  • 0
  A parfüméria 1.Családregénysorozat a Douglas parfümérialánc történetérőlSpiegel-bestsellerA céget mindenki ismeri, de a történetét szinte senki.Ez a történet éppoly ellenállhatatlan, mint egy finom illat. A parfüméria története bátor nőkről szól, akik kiálltak a saját szabad akaratuk mellett.Aki ma betér egy Douglas-üzletbe, az eleganciára, luxusra, szépségre vágyik. Ezt keresték Anna és Maria Carstens is, amikor Hamburgban 1910-ben megnyitották az első Douglas-üzletet. Ahhoz azonban, hogy kettejük szívügyéből valóságos vállalatbirodalom nőjön ki, a két fiatal vállalkozónak sok akadályt le kellett küzdeniük - többek között családtagjaik ellenkezését is.Először az Alster-parti várost hódították meg, aztán egész Németországot. Könyvsiker a Douglas-nővérek huszadik századi diadalútjáról.A Charlotte Jacobi álnév az Eva-Maria Bast - Jorn Precht szerzőpárost fedi.Egy csodálatos illat bárkinek megváltoztathatja az életét, egy illat iránti rajongás pedig az egész huszadik századot alakíthatja át: a Douglas-nővérek nemcsak vállalkozóként tettek hatalmasat, de azt is bebizonyították, hogy az illatok és illatszerek bizony megváltoztathatják az egész huszadik századi női imázst.
  Show book
 • Elfojtott indulatok - cover

  Elfojtott indulatok

  Anne L. Green

  • 0
  • 0
  • 0
  A szerelem lehet erősebb, mint a családi kötelék? Ian Bryton nem az én súlycsoportom. Igazi nehézfiúnak tűnik a képek alapján, de meg kell hagyni, állati jó pasi. Imádom a csibész mosolyú, dögös szívtiprókat. Ha pedig még bomba testük is van, néhány szexi tetoválással, na annak már tényleg nehezen tudok ellenállni. Nem tehetek róla, bukom az ilyen fazonokra. Izgalmasak, érzékiek, férfiasak és veszélyesek. A többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt Anne L. Green megírta a lázadó Maya Cross érzéki, humoros, ám szívszorító történetét. A kötetből megtudhatjuk, mi történik, ha egy olyan pasi keveredik a családba, aki már első ránézésre is igazi rosszfiú, akit semmi más nem érdekel, csak a csajok, a pia, a tetkói és a több száz lóerő a lába közt. Vagy talán mindez csak a látszat?
  Show book