Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Magyar-Orosz Biblia - Karoli 1589 - Синодольный Перевод 1876 - cover

Magyar-Orosz Biblia - Karoli 1589 - Синодольный Перевод 1876

TruthBeTold Ministry

Publisher: Truthbetold Ministry

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Ez a kiadvány a következő Biblia fordításokat tartalmazza: Károli (1589) (Az Ószövetség és Az Újszövetség) és Синодального перевода 1876 (Az Ószövetség és Az Újszövetség). 173,587 referencia, és 2 Biblia típus érhető el. Ez a kiadvány a következőket tartalmazza: Károli 1589 és Синодального перевода (Az Ószövetség és Az Újszövetség) amelyek olvasás és navigáció barát formátumúak, azaz Navi-formátumúak. Itt minden egyes verset, párhuzamos szövegezésben tekinthet meg, a következő sorrend szerint kar-rusv. A Bibliai fordítások külön-külön, nem párhuzamos szövegezéssel is elérhetőek, a Károli 1589 és Синодального перевода (Az Ószövetség és Az Újszövetség) másolata pedig, külön a TTS (szövegfelolvasó) funkcióhoz készült, így eszköze hangosan is felolvashatja Önnek Bibliáját. 
 
Hogyan működik az általános Biblia navigáció: 		A Testamentumok rendelkeznek tartalomjegyzékkel. 		A TTS (text-to-speech) formátum a könyveket és fejezeteket a könyv tartalomjegyzéke után listázza. 		A Testamentumok a könyv tárgymutatójában hivatkoznak egymásra. 		Minden egyes könyv rendelkezik a hozzá tartozó Testamentumra mutató hivatkozással. 		Minden egyes könyv rendelkezik az azt megelőző, vagy követő könyvre mutató hivatkozással. 		Minden egyes könyv rendelkezik a fejezeteket listázó tárgymutatóval. 		Minden egyes fejezet rendelkezik a hozzá tartozó könyvre mutató hivatkozással. 		Minden egyes fejezet rendelkezik az azt megelőző, vagy követő fejezetre mutató hivatkozással. 		Minden egyes fejezet rendelkezik a verseket listázó tárgymutatóval. 		Minden egyes fejezet a TTS formátum esetén, tartalmaz az ugyanazon fejezetre mutató típus-navigációs hivatkozást. 		Minden egyes vers számozott, és rendelkezik a hozzá tartozó fejezetre mutató hivatkozással. 		Minden egyes vers új sorban kezdődik, a jobb olvashatóság érdekében. 		A TTS formátum esetén, a versek számozása nem jelenik meg. 		Bármely tárgymutatóban található hivatkozás, annak helyére navigálja az olvasót. 		A beépített tartalomjegyzék, minden könyv minden típusát felsorolja. Meggyőződésünk, hogy hasonló típusúak között, az egyik legjobb - ha nem a legjobb -, e-book navigációt sikerült kifejlesztenünk! Minden egyes vers egy kattintásra található, így tökéletesen használható gyorskeresésre is. Továbbá a Károli 1589 és Синодального перевода , és a navigáció kombinációjával, sikerült egy teljesen egyedi e-bookot létrehoznunk. 
 
Figyelem! A Text-To-Speech (TTS, felolvasó funkció) támogatás, eszközönként eltérő. Egyes eszközök nem támogatják. Más eszközök esetenként csak egy bizonyos nyelvet, vagy több nyelvet is támogathatnak. A TTS funkcióra használt nyelv ebben az e-bookban: Magyar.
Available since: 08/17/2017.

Other books that might interest you

 • Ji King - A jövő könyve - cover

  Ji King - A jövő könyve

  Sol Rayond

  • 0
  • 0
  • 0
  Itt és most vagyunk abban a kiváltságos időszakban hogy változtathatunk az életünkön hiszen minden egyes külső körülmény erre sarkall minket.
  
  Folyton változó jövőnkben néha semmi sem biztos. Tanácstalanok vagyunk, nem tudjuk miről hogy vélekedjünk hogyan döntsünk.
  Egyvalamiben azonban biztosak lehetünk. Döntéseink hatással vannak az életünkre, Te kihez fordulnál, ha igazán tanácsra vágysz? Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, ehhez a könyvhöz bátran fordulhatsz? Megmondja milyen döntésed milyen hatással lesz az életedre, megsúgja honnan várhatóak veszélyek, honnan igaz segítők.
  
  Ugyan ki ne szeretne előre tudni élete történésiről?
  
  A Ji King egy jövendölés. Az eljövendő életedhez szükséges iránymutatások könyve.
  Show book
 • Magyar-Angol Biblia - Karoli 1589 - Darby 1890 - cover

  Magyar-Angol Biblia - Karoli...

  TruthBeTold Ministry

  • 0
  • 0
  • 0
  Ez a kiadvány a következő Biblia fordításokat tartalmazza: Károli (1589) (Az Ószövetség és Az Újszövetség) és Darby English Bible (1890) (Az Ószövetség és Az Újszövetség). 173,584 referencia, és 2 Biblia típus érhető el. Ez a kiadvány a következőket tartalmazza: Károli 1589 és Darby English Bible (Az Ószövetség és Az Újszövetség) amelyek olvasás és navigáció barát formátumúak, azaz Navi-formátumúak. Itt minden egyes verset, párhuzamos szövegezésben tekinthet meg, a következő sorrend szerint kar-dby. A Bibliai fordítások külön-külön, nem párhuzamos szövegezéssel is elérhetőek, a Károli 1589 és Darby English Bible (Az Ószövetség és Az Újszövetség) másolata pedig, külön a TTS (szövegfelolvasó) funkcióhoz készült, így eszköze hangosan is felolvashatja Önnek Bibliáját. 
   
  Hogyan működik az általános Biblia navigáció: 		A Testamentumok rendelkeznek tartalomjegyzékkel. 		A TTS (text-to-speech) formátum a könyveket és fejezeteket a könyv tartalomjegyzéke után listázza. 		A Testamentumok a könyv tárgymutatójában hivatkoznak egymásra. 		Minden egyes könyv rendelkezik a hozzá tartozó Testamentumra mutató hivatkozással. 		Minden egyes könyv rendelkezik az azt megelőző, vagy követő könyvre mutató hivatkozással. 		Minden egyes könyv rendelkezik a fejezeteket listázó tárgymutatóval. 		Minden egyes fejezet rendelkezik a hozzá tartozó könyvre mutató hivatkozással. 		Minden egyes fejezet rendelkezik az azt megelőző, vagy követő fejezetre mutató hivatkozással. 		Minden egyes fejezet rendelkezik a verseket listázó tárgymutatóval. 		Minden egyes fejezet a TTS formátum esetén, tartalmaz az ugyanazon fejezetre mutató típus-navigációs hivatkozást. 		Minden egyes vers számozott, és rendelkezik a hozzá tartozó fejezetre mutató hivatkozással. 		Minden egyes vers új sorban kezdődik, a jobb olvashatóság érdekében. 		A TTS formátum esetén, a versek számozása nem jelenik meg. 		Bármely tárgymutatóban található hivatkozás, annak helyére navigálja az olvasót. 		A beépített tartalomjegyzék, minden könyv minden típusát felsorolja. Meggyőződésünk, hogy hasonló típusúak között, az egyik legjobb - ha nem a legjobb -, e-book navigációt sikerült kifejlesztenünk! Minden egyes vers egy kattintásra található, így tökéletesen használható gyorskeresésre is. Továbbá a Károli 1589 és Darby English Bible , és a navigáció kombinációjával, sikerült egy teljesen egyedi e-bookot létrehoznunk. 
   
  Figyelem! A Text-To-Speech (TTS, felolvasó funkció) támogatás, eszközönként eltérő. Egyes eszközök nem támogatják. Más eszközök esetenként csak egy bizonyos nyelvet, vagy több nyelvet is támogathatnak. A TTS funkcióra használt nyelv ebben az e-bookban: Magyar.
  Show book
 • Lehetett volna szerelem - cover

  Lehetett volna szerelem

  Papp Csilla

  • 0
  • 0
  • 0
  „Magával ragad és felejthetetlen szárnyalásra hív!” – DontForgetToSmileAndRead
   
  Lehetett volna… szerelem
   
  Egy véletlennek tűnő találkozás meghatározhatja a sorsunk alakulását. Megeshet, hogy meglátunk valakit, aki később az életünk részévé válik. Ez történt dr. Dobos Konráddal is, aki sebészorvos egy budapesti klinikán.
   
  A magyar felmenőkkel rendelkező dr. Mara Winkler, a FutureKey kutatóközpont fiatal orvosa előtt fényes jövő áll. Egy nemzetközi kutatócsoport tagjaként érkezik Budapestre. A neurológia területén zajló vizsgálódás mellett önmaga megismerésén is keményen dolgozik.
   
  Mara otthona München, Konrádé Budapest, de nem csak ez áll közéjük. Mara évekkel ezelőtt elkötelezte magát a dúsgazdag hotelmágnás, Gregor Pritzker mellett, ám ez dr. Dobost nem rettenti vissza attól, hogy meghódítsa a gyönyörű nő szívét.
   
  Egy romantikus történetben általában az a legfontosabb kérdés, vajon a főhősöknek van-e közös jövőjük. Papp Csilla legújabb, szenvedéllyel fűszerezett regénysorozatának első részében azonban azt a kérdést járja körül, lehet-e közös múltjuk.
  Show book
 • Túl közel - cover

  Túl közel

  Sylvia Day

  • 0
  • 0
  • 0
  „Érzelmekben és érzékiségben gazdag.” – Vilma Iris Blog
   
  „Feszült és szexi.” – Samantha Downing, USA Today bestsellerszerző
   
  Nem hihetsz mindegyiknek, de bízhatsz egyáltalán bármelyikben? A megözvegyült Kane Black még mindig nem tud elszakadni néhai feleségétől, Lilytől. Kiüresedett a gyászban… mígnem Manhattan utcáin meg nem lát egy nőt a felesége utánozhatatlan szépségével. Kane beköltözteti őt luxuslakásába, a sötét éspazar gazdagságba, ahol a széltől is óvja. A fojtogató légkört áthatja Lily emléke.Aliyah, Kane anyja nem bízik fia új párjában. „Lily” befolyása a férfira veszedelmesméreteket ölt, márpedig ezen a trónon csak egy királynő ülhet.
   
  Amy, Kane sógornője csalás és árulás áldozata, ezért egyre mélyebbre merülgyilkos haragjába. Túl nagy árat fizetett, de most kiköveteli, ami neki jár.
   
  Három nő, akiket az eltemetett titkok kapcsolnak össze és egy férfi láncol le. Egyférfi, aki fenntartások nélkül elfogadja, hogy rég halott és hőn szeretett feleségevisszatért hozzá. Kane boldogabb, mint valaha, és bármit kész megtenni, hogy ezígy is maradjon.
   
  Túl sok a kérdés, túl kevés a válasz, és túl nagy a tét.
   
  A New York Times és Sunday Times bestsellerszerző Sylvia Day egy olyanregénnyel tér vissza a magyar olvasóközönséghez, ahol a történetet a váratlanfordulatok határozzák meg. Buja gótikus regény, perzselő érzékiséggelmegfűszerezve.
   
  „Sylvia Day minden történetével megbabonáz engem.” – Michalah Francis, író
  Show book
 • El Camino az aranyút - cover

  El Camino az aranyút

  Zoltán Tolnai

  • 0
  • 0
  • 0
  Egy Galíciában nyaraló turista az El Camino-ként ismert zarándokút végső állomása, Finisterra egy elhagyatott öblének szikláin gazdátlan naplót talál. A naplóban sem cím, sem név, sem dátumok nincsenek, hogy a tulajdonosa beazonosítható legyen. Az elején az alkimista Smaragd Tábla 13 sora áll, melyet 10 bejegyzés követ.
   
  A bejegyzéseket olvasva kiderül, hogy a naplót egy 30 éves mérnök írta, akit a társadalom léleküresítő mókuskerekéből való kiábrándultsága és hosszú évek kutatásai az alkímiai tudományok útjára tereltek. A naplóban lejegyzett zarándokútját is az alkímiai arannyá-válásnak szenteli, mely során a Samaragd tábla mondatait lépésről lépésre bontja ki, és fejti meg a Nagy Rejtélyt. Célja, hogy a prima materiaból, azaz önmagából az út végén kitermelje a bölcsek kövét, az ötödik elemet. Az Út folyamatos tanításai és megpróbáltatásai segítségével egyre élőbbé válnak a Smaragd tábla sejtelmes mondatai. A Fiú saját maga megismerésén keresztül fokozatosan jut el Istenhez és a Szabadsághoz.
   
  A történet Hamvas Béla: Tabula Smaragdina és Mágia Szutra-jára épül a Smaragd tábla mondatainak és a szutrák végigélésével.
  Show book
 • A megsebzett úrnő - cover

  A megsebzett úrnő

  Maddison Michaels

  • 0
  • 0
  • 0
  „Utazás az ármány briliáns romantikába burkolt világába.” – Debra Mullins, sikerszerző
   
  „Folyamatos akció és cselszövés.” – Claire’s Reads and Reviews
   
  Kaphat második esélyt a szív?Constance Campbell, Kilmaine hercegnéje valamikor hitt abban, hogy csak egy hercegre van szüksége ahhoz, hogy boldog legyen – ám rá kell jönnie, hogy a férje igazi szörnyeteg. Az összetört és vigasztalhatatlan nő álarc mögé rejti nyomorúságát… még gyerekkori barátja, Alec előtt is szerepet játszik.
   
  Dr. Alec McGuiness újra Skóciában találja magát, ahol azt a nőt kell megvizsgálnia, akinek egykor szívét ígérte. Miután Connie sok-sok évvel ezelőtt visszautasította, jól tudja, szerény orvosi keresetéből nem tud megfelelő életet biztosítani a nő számára. De amikor Kilmaine hercegét hidegvérrel meggyilkolják, és a hercegnét gyanúsítják, Alec rádöbben, hogy mindenáron meg kell védenie egykori szerelmét azoktól, akik rá akarják kenni a gyilkosságot.
   
  Szökés közben Connie átéli azt a szabadságot, amiről korábban csak álmodott, majd váratlanul vonzódni kezd a férfihoz, aki oltalma alá vette. De ha sikerül is kivívniuk a szabadságát és tisztázni a nevét, vajon Constance képes lesz újra kitárni a lelkét valakinek?
   
  Maddison Michaels, a Ruby Awards díjas szerző két érzelmileg sebzett emberszívbe markoló szerelmi történetét meséli el ebben a regényében, ahol a tőle mármegszokott ármányban és fordulatokban sem lesz hiány.
   
  „Rejtélyes és akciódús.” – Historical Romance Love
   
  „Kellő titok és kétely.” – Becky on Books… and Quilts
  Show book