Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Károli 1589 - Hangos Biblia - cover

Károli 1589 - Hangos Biblia

TruthBeTold Ministry

Publisher: Truthbetold Ministry

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Ez a kiadvány a következő Biblia fordításokat tartalmazza: Károli (1589) (Az Ószövetség és Az Újszövetség). 4,876 referencia, és 1 Biblia típus érhető el. A Bibliai fordítások a Károli 1589 (Az Ószövetség és Az Újszövetség) másolata pedig, külön a TTS (szövegfelolvasó) funkcióhoz készült, így eszköze hangosan is felolvashatja Önnek Bibliáját. 
 
Hogyan működik Biblia navigáció: 		A Testamentumok rendelkeznek tartalomjegyzékkel. 		A TTS (text-to-speech) formátum a könyveket és fejezeteket a könyv tartalomjegyzéke után listázza. 		A Testamentumok a könyv tárgymutatójában hivatkoznak egymásra. 		Minden egyes könyv rendelkezik a hozzá tartozó Testamentumra mutató hivatkozással. 		Minden egyes könyv rendelkezik az azt megelőző, vagy követő könyvre mutató hivatkozással. 		Minden egyes könyv rendelkezik a fejezeteket listázó tárgymutatóval. 		Minden egyes fejezet rendelkezik a hozzá tartozó könyvre mutató hivatkozással. 		Minden egyes vers új sorban kezdődik, a jobb olvashatóság érdekében. 		A TTS formátum esetén, a versek számozása nem jelenik meg. 		Bármely tárgymutatóban található hivatkozás, annak helyére navigálja az olvasót. 		A beépített tartalomjegyzék, minden könyv.  Továbbá a Károli 1589 , és a navigáció kombinációjával, sikerült egy teljesen egyedi e-bookot létrehoznunk. 
 
Figyelem! A Text-To-Speech (TTS, felolvasó funkció) támogatás, eszközönként eltérő. Egyes eszközök nem támogatják. Más eszközök esetenként csak egy bizonyos nyelvet, vagy több nyelvet is támogathatnak. A TTS funkcióra használt nyelv ebben az e-bookban: Magyar.
Available since: 05/27/2017.

Other books that might interest you

 • A Magyar Saint Germain - cover

  A Magyar Saint Germain

  Rubén Cedeño

  • 0
  • 0
  • 0
  ÚT MAGYARORSZÁGRA
  
  Rubén Cedeño
  Budapest, 2001. 08. 30.
  
  Mondtam Katiuskának: „Az Instituto Nacional del Menor igazgatója Magyarországra küld, hogy a gyermek zenepedagógia Kodály-módszerére szakosodjam.” Kifejező szemei a szokásosnál jobban elkerekedtek, meglepetéssel és örömmel telve, és erős hangon, nyilvánvaló érzelemmel, enyhén elvarázsolva, azt mondta nekem: „Saint-Germain országába.” Ebben a pillanatban rájöttem, hogy a Mester országában megyek.
  
  11 éve már, hogy Metafizikával és Tanításokkal foglalkoztunk, Saint-Germain Mester személye és történetei tanulmányaink és spiritualitásunk kiemelkedő pontjai, ínyencségei voltak. Conny Méndez, akinek Katiuska korábban egyik legjobb titkárnője volt, megtöltötte szívünket Saint-Germain, a Vízöntő Korának Avatarja, az „Aranykönyv” szerzője iránti szeretettel. Ennek a Lénynek, a metafizikai elvágyódás hajóskapitányának országába eljutni megannyi várakozás és álom beteljesülését jelentette.
  
  A Katiuska házától néhány háztömbnyire lévő magyar nagykövetségre járkálás közepette, a magyar szavakkal, amiket tanulni kezdtem, írtam egy kedves magyar merenguét „Cseresznyét szedni” címmel, amit a magyar nagykövet nagy örömmel bemutatott a magyar nemzeti ünnepen, a nagykövetségi összejövetelen. A nagykövet megígérte, hogy híressé tesz, amikor Magyarországra ér, és be is tartotta a szavát.
  Show book
 • Mr Szépfiú - Dexter - cover

  Mr Szépfiú - Dexter

  Louise Bay

  • 0
  • 0
  • 0
  „Briliánsan kifinomult, perzselően szexi.” – We Like them Dark Book Blog
   
  „Imádtam minden szavát.” – Babel
   
   
   
  Dexter Daniels jobban szereti a drágaköveket, mint a nőket. A smaragdokat a barátnők helyett. A gyémántokat a házasság helyett.
   
  Valószínűleg ő generációjának legsikeresebb ékszerésze, sokak – és leghűségesebb barátja szerint – egyenesen London legjóképűbb férfija, de a múltja miatt a szerelem hidegen hagyja.
   
   
   
  Amikor Hollie Lumen belép a bálterembe, ahol a gyönyörű királyi ékszerek vannak kiállítva,
   
  Dexter világa azonnal a feje tetejére áll. Használt ruhája és kölcsönkapott cipője ellenére jobban lenyűgözi a férfit, mint az ékszerek. Olyan tüzes, vicces és vadul független – Dexter le sem tudja venni róla a szemét.
   
   
   
  Hollie Lumen élete balszerencsék sorozata: azt hitte, hogy megfogta az isten lábát a londoni gyakornoki állással, és végre megszabadulhat az oregoni kötelezettségeitől, és valóra válthatja álmait… De alig néhány héttel azután, hogy földet ér, kirúgják, és már készen áll, hogy feladja és hazamenjen. Hollie sosem kér segítséget: tudja, hogy egyedül magára számíthat.
   
   
   
  Mit kezd hát a magas, sötét hajú, jóképű idegennel, aki folyton megmenti őt?
   
  Ő is megmenti a férfit.
   
   
   
  A USA Today bestsellerszerzője, Louise Bay egy ellenállhatatlan és magával ragadó regénnyel vezet be minket a drágakövek világába, ahol lehet, hogy egy új kapcsolat a legcsillogóbb ékszereket is túlragyogja.
   
   
   
  „Sziporkázó, izzasztó és tüzes.” – Begging for Book Boyfriends
   
  „Pikáns, csábító és lélekemelő.” – Romance Reads PP Bookshelf
   
  „Édes, inspiráló, romantikus." – Mia the Book Addict
  Show book
 • Magyar-Japán Biblia - Karoli 1589 - 口語訳聖書 1955年版 - cover

  Magyar-Japán Biblia - Karoli...

  TruthBeTold Ministry

  • 0
  • 0
  • 0
  Ez a kiadvány a következő Biblia fordításokat tartalmazza: Károli (1589) (Az Ószövetség és Az Újszövetség) és 口語訳新約聖書(1954年版) (Az Ószövetség és Az Újszövetség) . 173,587 referencia, és 2 Biblia típus érhető el. Ez a kiadvány a következőket tartalmazza: Károli 1589 és 日本語口語訳聖書 (Az Ószövetség és Az Újszövetség) amelyek olvasás és navigáció barát formátumúak, azaz navi-formátumúak. Itt minden egyes verset, párhuzamos szövegezésben tekinthet meg, a következő sorrend szerint kar-kou. A Bibliai fordítások külön-külön, nem párhuzamos szövegezéssel is elérhetőek, a Károli 1589 és 日本語口語訳聖書 (Az Ószövetség és Az Újszövetség) másolata pedig, külön a TTS (szövegfelolvasó) funkcióhoz készült, így eszköze hangosan is felolvashatja Önnek Bibliáját. 
   
  Hogyan működik az általános Biblia navigáció: A Testamentumok rendelkeznek tartalomjegyzékkel. A TTS (text-to-speech) formátum a könyveket és fejezeteket a könyv tartalomjegyzéke után listázza. A Testamentumok a könyv tárgymutatójában hivatkoznak egymásra. Minden egyes könyv rendelkezik a hozzá tartozó Testamentumra mutató hivatkozással. Minden egyes könyv rendelkezik az azt megelőző, vagy követő könyvre mutató hivatkozással. Minden egyes könyv rendelkezik a fejezeteket listázó tárgymutatóval. Minden egyes fejezet rendelkezik a hozzá tartozó könyvre mutató hivatkozással. Minden egyes fejezet rendelkezik az azt megelőző, vagy követő fejezetre mutató hivatkozással. Minden egyes fejezet rendelkezik a verseket listázó tárgymutatóval. Minden egyes fejezet a TTS formátum esetén, tartalmaz az ugyanazon fejezetre mutató típus-navigációs hivatkozást. Minden egyes vers számozott, és rendelkezik a hozzá tartozó fejezetre mutató hivatkozással. Minden egyes vers új sorban kezdődik, a jobb olvashatóság érdekében. A TTS formátum esetén, a versek számozása nem jelenik meg. Bármely tárgymutatóban található hivatkozás, annak helyére navigálja az olvasót. A beépített tartalomjegyzék, minden könyv minden típusát felsorolja. Meggyőződésünk, hogy hasonló típusúak között, az egyik legjobb - ha nem a legjobb -, e-book navigációt sikerült kifejlesztenünk! Minden egyes vers egy kattintásra található, így tökéletesen használható gyorskeresésre is. Továbbá a Károli 1589 és 日本語口語訳聖書 , és a navigáció kombinációjával, sikerült egy teljesen egyedi e-bookot létrehoznunk. 
   
  Figyelem! A Text-To-Speech (TTS, felolvasó funkció) támogatás, eszközönként eltérő. Egyes eszközök nem támogatják. Más eszközök esetenként csak egy bizonyos nyelvet, vagy több nyelvet is támogathatnak. A TTS funkcióra használt nyelv ebben az e-bookban: Magyar.
  Show book
 • A lótusz virága - cover

  A lótusz virága

  Baráth Viktória

  • 0
  • 0
  • 0
  ,,India épp olyan, mint Baráth Viktória regénye: még a fájdalmas része is elvarázsol."
   
  - Budai Lotti –
   
  ,,Romantika, izgalmas kalandok mesés környezetben."
   
  - Könyvmolyok Szerint A Világ –
  
   
  Elizabeth végre úgy élheti az életét, amire mindig is vágyott: a maga ura lehet, senki nem parancsol neki, és senkitől nem függ. Egészen addig, amíg egy váratlan idegen be nem kopogtat az ajtaján. A lány múltja újra a felszínre kerül, aminek hatására ismét meg kell küzdenie háborgó lelkével. Ám a tettvágya és az újabb kaland ígérete erősebbnek bizonyul még a félelmeinél is.
   
   
   
  Elizabeth új kihívásokat keresve Indiába utazik, hogy segítse az ott élő, nehéz sorsú embereket. Csodálatos, ugyanakkor szívfacsaró kalandok várnak rá, amelyek során nemcsak a világról, de az önmagáról alkotott képe is megváltozik. Megtanulja, mennyit ér az igaz barátság, és talán még a rég nem látott szerelem is újra felbukkan az életében. A boldogságát azonban hamarosan sötét felhők árnyékolják be, amitől a lány választás elé kényszerül: önmagát mentse meg, vagy az emberiséget?
   
   
   
  Mekkora utat kell bejárnunk ahhoz, hogy végül ráleljünk az igaz valónkra? Elkövethetjük ugyanazt a hibát újra és újra, mielőtt tanulnánk belőle?
   
   
   
  Baráth Viktória Szabadon-sorozatának második kötetében a varázslatos Indiába utazunk, ahol nemcsak a gyönyörű tájak, hanem a gyötrelmes emberi sorsok is gondolkodásra késztetnek.
  Show book
 • Az Ember reménye - cover

  Az Ember reménye

  L. Ron Hubbard

  • 0
  • 0
  • 0
  L. Ron Hubbard nem csupán hittel, hanem tényleges bizonyítékokkal támasztotta alá, hogy valóban létezik egy halhatatlan szellem, amely korlátlan túlélési képességgel rendelkezik, a tudatosság tudatosságának egysége, amely maga az egyén. Azáltal, hogy a tudomány egy technológiát kifejlesztve megtalálta az Ember számára a lelkét, amelyet oly régóta megtagadott tőle, a vallásos hit több ezer éve tényszerűvé és bárki által felismerhetővé vált modern világunkban.Az Ember reménye: További adatokEz a munka nem jelent forradalmat. Ez a leghalványabb értelemben sem jelenti még csak a kívánságát sem bármi ilyen dolog megdöntésének. Mindössze a reményt jelenti, hogy az Ember újra lábra tud állni, és meg tudja önmagát találni egy nagyon összezavarodott, mechanikus társadalomban, és vissza tud nyerni némi boldogságot, őszinteséget, némi szeretetet és kedvességet önmaga számára, amivel teremtetett.– L. Ron Hubbard 
  Az Ember az idők kezdete óta dédelgette a reményt, hogy nagyobb szabadságot érhet el; hogy az életben több rejlik, mint a hétköznapok kufárkodása a haszon reményében. A remény, melyet századokon át a legnagyobb vallási vezetők fogalmaztak meg, időről időre új erőt adott neki, hogy szembenézzen a jövővel. De gyakorlati eszközök híján, amelyekkel e reményt valóra válthatta volna, a nagyobb szabadság elérésének célja a legtöbb – ha nem minden – ember számára távoli és elérhetetlen álom maradt. 
  A 20. század azután magával hozta a természettudományok gyors és példa nélkül álló fejlődését is, rengeteg új információt fedve fel az univerzummal kapcsolatban. Ugyanakkor azonban e tudományok kutatásaikat az anyagi világra korlátozták, figyelmen kívül hagyva, sőt tagadva az emberi lélek létezését. 
  Ez volt az a környezet, amelyben L. Ron Hubbard huszonöt évnyi, az Ember talányának megoldását célzó kutatását lefolytatta. A 20. századi tudomány eszközeit és módszertanát alkalmazva az évezredek vallási tanításaiban felhalmozott tudásra, annak megértésére törekedett, hogy pontosan ki és mi az Ember. 
  1952-ben azután történelmi jelentőségű felfedezést tett. Nem csupán hittel, hanem tényleges bizonyítékokkal támasztotta alá, hogy valóban létezik egy halhatatlan szellem, amely korlátlan túlélési képességgel rendelkezik – a tudatosság tudatosságának egysége, amely maga az egyén. Ugyanezekkel a tudományos módszerekkel L. Ron Hubbard azt is felfedezte, hogy képes nyomon követni a tudatosság tudatossága egységének életét… életről életre. 
  Ezek a figyelemre méltó felfedezések nem kevesebbet jelentettek, mint a rég áhított találkozási pontot tudomány és vallás között, ahol a tudomány biztosította a technológiát, hogy megtaláljuk az Ember számára a lelket, amelyet oly hosszú időn át megtagadott tőle. És ezzel a vallás sok ezer évnyi hite kézzelfogható valósággá vált, amely bármely egyén számára elérhető itt és most. 
  Egy új vallás született tehát, az első teljesen gyakorlati vallás a világon: a Szcientológia.
  Show book
 • Találj el hozzám - Grayson - cover

  Találj el hozzám - Grayson

  Corinne Michaels

  • 0
  • 0
  • 0
  „Eseménydús és tele van meglepetéssel!” – TGTRN Book Reviewes
   
  „Csodás és izgalmas romantikus történetet.” – The Sisterhood of the Traveling Book Boyfriends
   
   
   
  Tizennyolc évesen elhagytam Willow Creek Valley-t.
   
  Fiatal voltam és ostoba, tele félelemmel. A távozás miatt elveszítettem életem szerelmét, Grayson Parkersont.
   
  Tizennégy évvel később egy baleset megváltoztatta az életemet. Visszatértem, hogy otthon a gyógyulás útjára lépjek.
   
  Grayson még mindig ott élt, csak immár egyedülálló apaként nevelte a lányát. Elég volt a kislányával látnom, hogy felébredjen bennem a mély vágyakozás az után, ami egykor köztünk volt. Abban a pillanatban, amikor belenéztem abba a csodálatos zöldeskék szempárba, úgy éreztem, mintha sosem mentem volna el. Egyetlen csóktól a feje tetejére állt az életem. Egy éjszaka a karjai közt, és én tudtam, hogy ez az a hely, ahová tartozom.
   
  Már nem ugyanaz a lány vagyok, aki régen voltam. Egykor megfélemlített a jómódú család, és kétségbeesetten menekültem el a kisvárosból. De most minden más: látom magam előtt az új, közös életet vele.
   
  Grayson azonban vastag falat épített maga köré, és a bizalmat újraépíteni egyáltalán nem könnyű. Hogyan juthatunk el oda, hogy adjon egy második esélyt az első szerelemnek?
   
   
   
  Corinne Michaels, a New York Times bestsellerszerzője ismét négy lebilincselő, kisvárosi szerelmes történettel örvendezteti meg rajongóit. Willow Creek Valley-t el lehet hagyni, de a szív útjai mindig visszavezetnek erre a varázslatos helyre.
  Show book