Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Ébreszd fel a benned rejlő géniuszt - cover

Ébreszd fel a benned rejlő géniuszt

Sean Patrick

Publisher: Álomgyár Kiadó

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

…mi hajtja a géniuszokat? Szeretnéd tudni, mit tanulhatsz a történelem nagyjaitól, hogy a legtöbbet hozd ki magadból? Ha igen, vár rád egy kaland. Sean Patrick könyve hatalmas sikert aratott a tengerentúlon. Ha elolvasod, tizenegy bámulatos elme életébe pillanthatsz be. Megtudhatod, mi hajtotta őket, és hogyan alakította az életüket egy-egy jellemző tulajdonság. Látni fogod többek között, hogyan indult útjára Walt Disney stúdiója, miként vált egy karddal játszó kisfiúból a hódító Nagy Sándor, vagy hogyan lett Nikola Tesla a megannyi nehézség ellenére az elektromosság atyja. A kiválóság nem adottság, hanem egy út, amire Te is ráléphetsz. Mondj „IGEN!”-t a saját kalandodra, és ébreszd fel a benned rejlő géniuszt!
Available since: 11/18/2015.

Other books that might interest you

 • Válogatott írások (1954-1969) - cover

  Válogatott írások (1954-1969)

  Ho Si Minh

  • 0
  • 0
  • 0
  „Hősiesen harcoló népünk a párt irányításával lerázta a gyarmatosítók és a feudális urak béklyóit, teljesen felszabadította az ország északi részét. Ez nagy győzelem, de még nem fejeződött be a forradalom, a párt jelenlegi célkitűzése az ország újrae
  Show book
 • Az Egyesült Nemzetek Titkos Szövetségének (ENTSZ) Társadalomátnevelési Tervezete 2050-ig Society Re-education Plan until 2050 of The United Nations secret Alliance (UNSA) - cover

  Az Egyesült Nemzetek Titkos...

  Krysto Hans

  • 0
  • 0
  • 0
  Ez a kiskönyv tartalmazza a legvalószínűbb társadalmi változtatásokat, amivel a Föld lakosságának egy része átvészelheti a civilizációnk okozta katasztrofális változásokat.
   
  Haszonnal forgathatja, ha ön olyan szülő, vállalkozó, termelő, aki hosszútávon gondolkozik a jövőjéről. Olvassa tudományos-fantasztikus írásként, de tartsa észben!
   
  Ez a könyv tartalmazza a legvalószínűbb társadalmi változásokat, amelyeket a Föld népességének egy része tapasztalhat a civilizáció által elkövetett katasztrofális változásokon keresztül.
   
  Használhatja, ha szülő, vállalkozó, termelő, aki hosszú távon gondolkodik a jövőjéről. Olvassa el a tudomány-fantasztikus, de tartsa szem előtt!
  Show book
 • Az én és mások - cover

  Az én és mások

  Ronald D. Laing

  • 0
  • 0
  • 0
  „Minden emberi lénynek, legyen az felnőtt vagy gyerek, szüksége van arra, hogy jelentősége legyen, hogy fontos legyen, vagyis helye legyen egy másik ember világában." R. D. Laing, az antipszichiátria atyja, Feldmár András mestere, e klasszikus művében a személyek közti tapasztalás és viselkedés témáját járja körül számtalan hétköznapi és világirodalmi példával, illetve saját terápiás praxisából származó esettanulmánnyal illusztrálva. Újszerű megközelítését adja a fantázia fogalmának, amely nem csupán az egyén, de a környezet szempontjából is releváns tapasztalat – noha középpontjában az az eredendő ellentmondás áll, hogy sohasem élhetjük és érhetjük meg közvetlenül a másik ember tapasztalásait, csupán következtethetünk azokra. Laing feltárja a többszemélyes – nem ritkán tudattalanul működő – családi és párkapcsolati rendszerek dinamikáját, melyben az egyén önazonosságára és viselkedésére építően vagy rombolóan hatnak a környezetében lévők vélelmei, szavai és tettei. Az én és mások, a HVG Könyvek Laing-sorozatának második köteteként, most először olvasható magyarul
  Show book
 • Szerb szótár - Témaalapú megközelítés - cover

  Szerb szótár - Témaalapú...

  Pinhok Languages

  • 0
  • 0
  • 0
  Ez a szógyűjtemény több mint 3000 szerb szót és kifejezést tartalmaz, amelyek téma szerint kerültek csoportosításra, hogy könnyebben kiválaszthassa, mit tanuljon először. Ráadásul a könyv második fele két tárgymutatót tartalmaz, amelyek alapszótárként használhatók a szavak keresésére a két nyelv bármelyikén. A 3 rész együtt kiváló forrást jelent a tanulók számára nyelvtudásuk szintjétől függetlenül.
   
  Hogyan használjuk ezt az szerb szótárat?Nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Javasoljuk, hogy először tanulmányozza a könyv első részében található igéket, mellékneveket és kifejezéseket! Ez nagyszerű alapot ad a további tanuláshoz, és már elegendő szerb szókincset biztosít az alapvető kommunikációhoz. A könyv második felében található szótárak bármikor használhatók, amikor például az utcán hallott szavakat kell megkeresni, vagy amikor bizonyos szerb szavak fordítását szeretné megismerni, vagy csak azért, hogy megtanuljon néhány új szót ábécésorrendben.
   
  Néhány záró gondolat:A szószedetek évszázadok óta léteznek, és mint oly sok minden, ami már egy ideje elérhető, nem túl divatosak és egy kicsit unalmasak is, de általában nagyon jól működnek. Az alapvető szerb szótárrészekkel együtt ez az szerb szótár nagyszerű forrás a tanulási folyamat során, és különösen hasznos akkor, amikor nincs internetkapcsolatunk a szavak és kifejezések megkereséséhez.
  Show book
 • Ukrán szótár - Témaalapú megközelítés - cover

  Ukrán szótár - Témaalapú...

  Pinhok Languages

  • 0
  • 0
  • 0
  Ez a szógyűjtemény több mint 3000 ukrán szót és kifejezést tartalmaz, amelyek téma szerint kerültek csoportosításra, hogy könnyebben kiválaszthassa, mit tanuljon először. Ráadásul a könyv második fele két tárgymutatót tartalmaz, amelyek alapszótárként használhatók a szavak keresésére a két nyelv bármelyikén. A 3 rész együtt kiváló forrást jelent a tanulók számára nyelvtudásuk szintjétől függetlenül.
   
  Hogyan használjuk ezt az ukrán szótárat?Nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Javasoljuk, hogy először tanulmányozza a könyv első részében található igéket, mellékneveket és kifejezéseket! Ez nagyszerű alapot ad a további tanuláshoz, és már elegendő ukrán szókincset biztosít az alapvető kommunikációhoz. A könyv második felében található szótárak bármikor használhatók, amikor például az utcán hallott szavakat kell megkeresni, vagy amikor bizonyos ukrán szavak fordítását szeretné megismerni, vagy csak azért, hogy megtanuljon néhány új szót ábécésorrendben.
   
  Néhány záró gondolat:A szószedetek évszázadok óta léteznek, és mint oly sok minden, ami már egy ideje elérhető, nem túl divatosak és egy kicsit unalmasak is, de általában nagyon jól működnek. Az alapvető ukrán szótárrészekkel együtt ez az ukrán szótár nagyszerű forrás a tanulási folyamat során, és különösen hasznos akkor, amikor nincs internetkapcsolatunk a szavak és kifejezések megkereséséhez.
  Show book
 • Kölcsey Parainesisének hatása - cover

  Kölcsey Parainesisének hatása

  Franciska Donászi

  • 0
  • 0
  • 0
  Miként hatott a kortársakra a Parainesis és annak írója? A kérdés megválaszolásához főként két ember naplóját, személyes élményeit, a költőről vallott gondolatait hívtam segítségül. Az ambiciózus tanítványét, Obernyik Károlyét, aki Kölcsey Kálmánnak, a Parainesis címzettjének volt a nevelője; valamint Kölcsey Ferenc unokahúgának, Kölcsey Antóniának a korabeli feljegyzéseit.
  Show book