Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
A ház a tengernél - cover

A ház a tengernél

Santa Montefiore

Publisher: Ulpius Baráti Kör

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

A tízéves Florianát rabul ejti a kis faluja mellett álló pompás toszkánai villa szépsége, és arról álmodozik, hogy egy napon majd ott lakik. Amikor Dante, a villa tulajdonosának fia behívja a lánykát, már tudja, hogy a sorsa ide köti, ehhez a fiúhoz. Ám miközben felnőnek, átlépnek egy láthatatlan vonalat, és veszélybe sodorják azt, amit a legfontosabbnak tartanak az életben... Több évtizeddel később, és több száz kilométernyire onnan, az angliai Devonban, egy festői, régi kis kastélyszállóra nehéz idők járnak. A tulajdonos, Marina, felfogad a nyári szezonra egy bentlakó művészt, aki festegetni tanítja a vendégeket. A festő, akit Marina talál erre a célra, vonzó, okos férfi, és nemcsak a családi békétlenségeket kezdi elsimítani, hanem sikerül megfordítania a szálló szerencséjét is. Hamarosan kiderül azonban, hogy a művész nem az, akinek látszik... A tengerparti ház megindító és varázslatos mese szerelemről, megbocsátásról, és újra felfedezett múltról.
Available since: 11/29/2018.
Print length: 484 pages.

Other books that might interest you

 • Kristálygyógyászat és terápia - cover

  Kristálygyógyászat és terápia

  Vera Komlossy

  • 0
  • 0
  • 0
  Itt az idö, hogy megtanuld a kristályok mindennapi, egyszerü használatát. Olyan ösi tiszta energiákat képesek közvetíteni a számunkra, amivel sokkal könyedebben tudunk boldogulni a mindennapjainkban. Teremthetsz bátran böséget, egészséget, boldogságot a segítségükkel.
  Show book
 • A stresszmentes élet kézikönyve - cover

  A stresszmentes élet kézikönyve

  Sol Rayond

  • 0
  • 0
  • 0
  Kezedben tartod a saját, személyre szabott stresszmentesít programod.Az életben mindenkinek van csomagja. Nem indulhatunk útnak tanulnivalók, megélnivaló pillanatok, feladatok nélkül, és ha mélyen a szívünkbe tekintünk, ezeket bizony nem mindig könny megélni.Életünk során a feladataink úgy sorakoznak, mint a katonák a bevetésen, készen állnak, hogy lelkünk a lehet legjobb úton és módon fejldjön. Ám ezeket a tanulnivalókat nem kötelez stresszesen, idegesen, magunkba fordultan, boldogtalanul elvégeznünk. Az élet igenis élvezhet még akkor is, ha épp egy bonyolultabb folyamat megoldásában vagyunk. Mert életünk katasztrofálisnak, megrengetnek, stresszesnek hitt eseményei nem mások, mint megoldandó feladatok. A feladatok elttünk állnak, a boldog megoldás pedig bennünk rejlik.
  Show book
 • Ji King - A jövő könyve - cover

  Ji King - A jövő könyve

  Sol Rayond

  • 0
  • 0
  • 0
  Itt és most vagyunk abban a kiváltságos időszakban hogy változtathatunk az életünkön hiszen minden egyes külső körülmény erre sarkall minket.
  
  Folyton változó jövőnkben néha semmi sem biztos. Tanácstalanok vagyunk, nem tudjuk miről hogy vélekedjünk hogyan döntsünk.
  Egyvalamiben azonban biztosak lehetünk. Döntéseink hatással vannak az életünkre, Te kihez fordulnál, ha igazán tanácsra vágysz? Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, ehhez a könyvhöz bátran fordulhatsz? Megmondja milyen döntésed milyen hatással lesz az életedre, megsúgja honnan várhatóak veszélyek, honnan igaz segítők.
  
  Ugyan ki ne szeretne előre tudni élete történésiről?
  
  A Ji King egy jövendölés. Az eljövendő életedhez szükséges iránymutatások könyve.
  Show book
 • Segítség - cover

  Segítség

  L. Ron Hubbard

  • 0
  • 0
  • 0
  A segítség az élet minden területét áthatja, mégis kevesen vannak azok, akik felismerik, milyen mértékben határozza ez meg a túlélésüket. Ugyanis a segítség nyújtására és elfogadására való hajlandóság az emberi reakciók és viselkedés alapját képezik. Hogyan növelhetjük meg egy személy magabiztosságát, hogyan javíthatjuk képességét a másokkal folytatott kommunikációra, és hogyan növelhetjük meg az élet iránt mutatott érdeklődését? A válaszok magával a segítséggel kezdődnek, és technikák olyan hatékony sorozata foglalkozik velük, hogy az gyakorlatilag „még a holtakat is feltámasztaná”.Segítség: További adatokAz élet azért élet, az emberek azért vannak együtt, a fű azért nő, a fák azért nőnek, az eső minden jel szerint azért esik, és minden más – ez mind azért van, hogy segítsen valakinek. – L. Ron Hubbard 
  A segítség az élet minden területét áthatja, mégis kevesen vannak azok, akik felismerik, milyen mértékben határozza ez meg a túlélésüket. Ugyanis a segítség nyújtására és elfogadására való hajlandóság az emberi reakciók és viselkedés alapját képezik. 
  Hogyan növelhetjük meg egy személy magabiztosságát, hogyan javíthatjuk képességét a másokkal folytatott kommunikációra, és hogyan növelhetjük meg az élet iránt mutatott érdeklődését? A válaszok magával a segítséggel kezdődnek, és technikák olyan hatékony sorozata foglalkozik velük, hogy az gyakorlatilag „még a holtakat is feltámasztaná”. 
  Sőt, a segítség oly mélyen gyökerezik az emberi lényekben, hogy még a testi fogyatékosságokat, bizonyos képességek hiányát, baleseteket, a bűnözést és a társadalmi zavargásokat is fel lehet fogni a segítség szemszögéből. Ezért aztán az egyén által megtapasztalt előnyökön kívül láthatjuk e felfedezések felbecsülhetetlen értékét az emberi közösségek egészére nézve is. Egy olyan társadalom, amely megérti és alkalmazza az L. Ron Hubbard által felvázolt alapelveket, fantasztikus újjáéledést fog megtapasztalni tagjai képességeit tekintve, ezen keresztül az egész civilizációt magasabb szintekre emelve. Itt találjuk tehát meg azokat az újonnan felfedezett, erőteljes igazságokat, amelyekből szinte korlátlan mennyiségű haszon származhat.
  Show book
 • Abraham Maslow a szükségletek hierarchiájától az önmegvalósításig - A humanista pszichológia utazása a szükségletek hierarchiáján a motiváción és a teljes emberi potenciál elérésén keresztül - cover

  Abraham Maslow a szükségletek...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Ki volt Abraham Maslow, és miért olyan érdekesek még mindig az elméletei? Hogyan alakíthatja át a szükségletek hierarchiájáról alkotott nézete az élethez és a személyes fejlődéshez való hozzáállásunkat? Mit jelent valójában elindulni az önmegvalósítás felé vezető úton?
  
  Ez az útmutató elméleti és gyakorlati szempontból vizsgálja a 20. század egyik legnagyobb hatású pszichológusának, Abraham Maslownak az életét és munkásságát. Az elsősorban forradalmi szükséglethierarchiájáról ismert Maslow új utakat nyitott az emberi viselkedés megértésében, az egyszerű túlélési és alapvető szükségletekről az önmegvalósítás és a transzcendencia fogalmára helyezve a hangsúlyt.
  
  A könyv nem csupán Maslow elméleteinek elemzése, hanem gyakorlati útmutató is, amely a mindennapi életben való alkalmazásukhoz nyújt segítséget. Megtudhatja, hogy a biztonság, a szeretet, a megbecsülés és az önmegvalósítás iránti szükségletek hogyan befolyásolják lényünk minden aspektusát, és hogy ha felismerjük és kielégítjük őket, hogyan vezethetnek teljesebb és kiteljesedettebb élethez.
  
  A könyv konkrét példákon, gyakorlati gyakorlatokon és pszichológiai meglátásokon keresztül a belső felfedezés útjára viszi Önt. Megtanulhatja, hogyan ismerje fel és ápolja belső szükségleteit, hogyan találja meg az egyensúlyt és a harmóniát az életében, és hogyan érjen el a személyes fejlődés új magasságait. Induljon el a teljes potenciáljának megvalósítása felé vezető úton, a modern pszichológia egyik legnagyobb gondolkodójának időtlen meglátásai által inspirálva.
  Show book
 • Csendes forradalom - A Tudat evolúciója - cover

  Csendes forradalom - A Tudat...

  Frank M. Wanderer

  • 0
  • 0
  • 0
  "A Tudat forradalma Most, a jelen pillanatban zajlik.
   
  E csendes forradalomnak nincsenek stratégiái, nincsenek hadvezérei,csak hősei, akik megértik a Tudat evolúciós fejlődésmenetét és nyílt szívvel engedik végbemenni ezt a folyamatot önmagukban.."
   
  Ha nyomon követjük világunk eseményeit, akkor nyugodtan kijelenthetjük, hogy forradalmi idõkben élünk.
   
  Napjaink forradalma azonban alapjaiban különbözik minden más forradalomtól, amit eddigi történelme során megélt az emberiség. Ez a forradalom ugyanis nem a formák világát akarja átrendezni, hogy a régi, már életképtelen formákat új, dinamikus, életteli formákkal helyettesítse, hanem a formákon túlra szeretné vinni az emberiséget. Napjaink forradalma ugyanis egy csendes forradalom: a Tudat forradalma.
   
  A Tudat forradalma tehát most, a jelen pillanatban zajlik. Nincsenek stratégiái, nincsenek hadvezérei, csak hõsei, akik megértik a Tudat evolúciós fejlõdésmenetét és nyílt szívvel engedik végbemenni ezt a folyamatot önmagukban.
  Show book