Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Lara - cover

Lara

Paul Hut

Publisher: Publishdrive

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Belizeath életuntan meredt a fényévnyi távolságokban pislákoló csillagokra. Névről ismerte mindegyiket, de ennyi idő elteltével már egyikükhöz sem kötődött különösebben. Márpedig enélkül mintha elvesztették volna azt a régi szépségüket amely, valahányszor rájuk nézett, mindig felvillanyozta.És egyre biztosabban érezte, ha nem akar beleőrülni az unalomba, muszáj lesz kitalálnia valami újat…
 
A fantáziát meglovagoló sci-fi thriller a vérengzés helyett az erotika segítségével ragadja meg a figyelmet, ezért kizárólagosan 18 éven felülieknek íródott!
Available since: 03/22/2021.

Other books that might interest you

 • Érted mindent - cover

  Érted mindent

  Aly Martinez

  • 0
  • 0
  • 0
  „Imádtam minden sorát!” - Aestas Book Blog
   
   
   
  „Egy gyönyörűen megírt és teljességgel magával ragadó történet veszteségről, szerelemről és megváltásról.” – Chelle Bliss, USA TODAY bestsellerszerző
   
   
   
  Az első randinkon megkértem a kezét.
   
  Kinevetett, és azt mondta, őrült vagyok. De még aznap igent mondott.
   
  Olyan volt, mint egy forgószél, de boldogok voltunk.
   
  Amíg nem lettünk mohók, és nem vágytunk családra.
   
   
   
  Az egy olyan élet volt, amit nem adhattam meg neki, hiába próbáltam. A termékenység egyszerűen nem a mi oldalunkon állt. Túl voltunk az orvosokon meg a kezeléseken. Elköltöttük azt a pénzt is, ami nem is volt. Hazudtunk a családunknak. Mosolyogtunk a barátainkra. Felvettünk egy bátor arcot a világ ellen, ami nem értett meg minket.
   
  Aztán végre sikerült…
   
  Mígnem el kellett temetnünk a fiunkat.
   
   
   
  Ott maradtunk összetörve, agyon verve, elpusztítva.
   
  Azt mondják, a szeretet a részletekben van, de a mi esetünkben éppen a részletek tettek tönkre bennünket.
   
   
   
  Ez a történet arról szól, hogyan szereztem vissza azt, ami mindig is az enyém volt. A feleségemet és a családomat.
   
   
   
  Aly Martinez USA Today bestsellerszerző a nagy sikerű Cora és Penn-sorozata után egy újabb kétrészes, szívszorító, romantikus történetben mesél a szerelemről és a második esélyről.
  Show book
 • Egy hajszálon múlt - cover

  Egy hajszálon múlt

  R. Kelényi Angelika

  • 0
  • 0
  • 0
  "„Humoros, vidám és picit őrült.” – Könyvlelő
   
  A féltékenység nagy úr. Emma nem fiatal. Szerinte. Nem is valami csinos. Szerinte. Tulajdonképpen mindennel problémája van: az alakjával, a munkájával, a sűrű hétköznapjaival és a házaséletével is. Azzal különösen. Komolyan hiszi, hogy jelentéktelen, hiszen negyven fölött, nem sokkal szülés után, kinyúlt mackóban, tundrabugyiban és lógó hajjal a kutyának sem kellene, nemhogy a jóképű, mi több, öt évvel fiatalabb férjének. Szuper feleség, szuper anya és szuper munkaerő akar lenni.
   
  Na de kinek sikerülhet ez? Hát, Emmának, úgy tűnik, hogy nem, hiszen feltűnik a színen egy szőke bombázó, s vele együtt a zöld szemű szörny, és csak egy „hajszálon” múlik, hogy mindez tévútra nem sodorja. Szerencsére legalább a humorát nem veszíti el.
   
  R. Kelényi Angelika regénye bonyodalomban és érzelmekben gazdag.Természetesen a vicces pillanatok is garantáltak.
   
  „Kellemes történet. Igazi könnyed olvasmány.” – Ezer érzés a mindennapokban
   
  „A stílus nagyon tetszett. Tökéletes olvasásélmény.” – Lena Könyvei"
  Show book
 • A Vihar - cover

  A Vihar

  Anna Teleki

  • 0
  • 0
  • 0
  "Nehéz, de nem lehetetlen. Keresni kell. Keress valakit, aki boldoggá tesz..."
   
  Üdv, újra Párizsban!
   
  A nagy szerelem s Remie André átkozott városában.
   
  Kicsoda Remie André? Remie André én vagyok. Esetleg te. Talán az a férfi vagy nő, aki szembejön veled az utcán. Mindannyian ő vagyunk.
   
  Remie André a valóságban egy érzékeny, sebzett lelkű, hányatott sorsú fiatalember, aki semmi mást nem keres, csak a boldogságot és a szerelmet. Egy őszinte kapcsolatot, amely valódi emberi értékeken – tisztelet, megbecsülés, szeretet, hűség – alapul, erre épül, és egy életen át tartó ajándék lehet számára.
   
  Nem erre vágyunk valamennyien?
   
  Remie a csalódások és a fájdalom elől a munkába menekül, de elég lehet ez egy embernek?
   
  Remie senkinek nem beszélhet érzelmeiről, félelmeiről, reményeiről, hiszen élete során mindig kiderült: nem bízhat senkiben. Valóban azért, mert más – ő ezt hiszi –, vagy egyszerűen azért, mert mára naivnak, őszintének és tisztának lenni hiba, nem pedig erény?
  Show book
 • Jár egy új esély - Romantikus történet Egy ínycsiklandozó fűszeres A Mindig van második esély könyvsorozat 1 része románc - cover

  Jár egy új esély - Romantikus...

  Pat Adeff

  • 0
  • 0
  • 0
  A két lányát egyedül nevelő anya.
   
  Egy rendőrtiszt, aki megrögzött agglegény.
   
  Aztán útjaik keresztezik egymást...
   
  Miután váratlanul érte a férje válókeresete, Grace megfogadja, hogy ettől fogva tizenéves lányai felnevelése az első. Így hát beleveti magát a tanári munkájába, és háttérbe szorítja a romantikát. Annyira, hogy a romantika tulajdonképpen még csak fel sem merül, mint lehetőség - egészen addig, amíg néhány évvel később Doug be nem lép az életébe.
   
  Nappal a helyi agglegény, éjjel pedig hős rendőr. Azon kapja magát, hogy vonzódik a halk szavú, egyedülálló anyához. Grace csendes ereje éppúgy vonzza őt, mint a nő saját szépségével szembeni látszólagos vaksága.
   
  Aztán váratlan körülmények mindkettőjük életében akadályokat gördítenek bimbózó románcuk útjába.
   
  Vajon túl tudnak-e lépni a sérelmeken? Vajon Doug múltja tönkreteszi-e a Grace-szel való jövőbeli esélyeit?
   
  Vajon mernek-e még egy esélyt adni a szerelemnek?
   
  Élvezze ezt a könnyed, fergeteges történetet a szerelemről, a megváltásról és a reményről.
   
  Vásárolja meg a Jár egy új esély-t, hogy  átérezhesse mindazt a boldogságot, amit egy második esély a szerelemre adhat.
   
  Olvasói vélemények:
   
  "Abszolút imádtam olvasni ezt a könyvet! Olyan helyzeteket tartalmaz, amelyekkel az olvasó 100%-ban azonosulni tud. Nem beszélve az eredetiségről és a mélyen érzelmes írói stílusról, valamint a karakterek mélységéről. Őszintén ajánlom mindenkinek, aki szeret olyan életszeleteket vagy romantikus könyveket olvasni, ahol van jellemfejlődés is!" L.M.
   
  "Ez egy nagyon jó olvasmány volt! Ajánlom ezt a könyvet mindenkinek, aki szereti a herceg a fehér lovon típusú romantikát. Sajnáltam, amikor végetért." E.B.
   
  "Ez egy kedves szerelmi történet, lebilincselő cselekményszállal és emlékezetes karakterekkel. Könnyed és élvezetes olvasmány, amely Orange megyében és a dél-kaliforniai Inland Empire városaiban és környékén játszódik." D.S.
   
  "Ha szereted az életszerű, érzelmes, humoros, szívmelengető, erotikus (anélkül, hogy mocskos lenne) történeteket, akkor ez a neked való. Gyönyörűen van megírva. Imádtam!" KCL
   
  A Jár egy új esély egy kortárs, tiszta romantikus történet egy olyan nőről, aki később találja meg a szerelmet egy megrögzött agglegény zsaruban.  Amikor úgy tűnik, hogy a románcuknak vége lehet, mielőtt még esélyük lenne a boldogságra, a család sem hagyhatja annyiban a dolgot. Van egy kis fűszer a románcukban, de semmi korhatáros.
   
  Ha szereted a következő szerzőket: Rachel Hannát, Nicole Ellist, Kay Correllt, Elana Johnsont vagy Hope Hollowayt, akkor a Jár egy új esély tetszeni fog.
  Show book
 • A boldogság kék madara - cover

  A boldogság kék madara

  Susanna Hoffs

  • 0
  • 0
  • 0
  "„Szórakoztató olvasmány, amely tökéletes a popzene és a romantikus vígjátékokszerelmeseinek.” – Kirkus Reviews
   
  Jane Start harminchárom éves, le van égve, és újra szingli. Tíz évvel korábban volt egy slágere - amelyet a világhírű szupersztár, Jonesy írt -, de Jane-nek azóta sem sikerült az áttörés. Most négy szemeteszsákból él a szülei házában, és a „fellépései” Las Vegas-i karaokékra redukálódtak. Ez már a vég! Ám amikor régi menedzsere, Pippa elküldi Jane-t Londonba, hogy összeszedje magát, a repülőn egy különös idegen lesz társa az úton. Tom Hardy, egy elegánsanjóképű oxfordi irodalomprofesszor. A nőt elbűvöli és megihleti a férfi...
   
  Van még esély rá, hogy Jane igazi sztárrá váljon és a szerelem is rátaláljon, vagy a múlt közbeszól? Tom tényleg az, akinek látszik? Vajon a lány ki tud lépni Jonesy régi slágerének árnyékából, és végre saját fényében tündökölhet? Susanna Hoffs amerikai énekesnő és színésznő első regénye a szenvedélyt és múltunk szellemeit fedezi fel, miközben bepillantást enged a zeneiparba. Egyszerre áthatóan szexi, fergetegesen vicces és végtelenül vidám.
   
  „Susanna Hoffs ugyanolyan magával ragadóan ír, mint ahogyan énekel.” — Helen Fielding bestsellerszerző
   
  „Ez nem csak egy könyv, ez egy szerelmes dal.” ― Christina Lauren New York Times bestsellerszerző
   
  „Részben brit romantikus komédia, részben Jane Eyre, és száz százalékig élvezetes.” – Tom Perrotta New York Times bestsellerszerző
   
  „Gyengéd, vicces szerelmi történet, rock and roll köntösbe burkolva.” – Jessica Anya Blau bestsellerszerző
   
  „Ötletes és szórakoztató.” – Los Angeles Times"
  Show book
 • 7 év után - Árnyak a múltból - cover

  7 év után - Árnyak a múltból

  Renáta W. Müller

  • 0
  • 0
  • 0
  Az egész úgy indult, mint egy tündérmese, az ég is egymásnak teremtette őket. Hayden mindent eltervezett, a gyűrű ott lapult a zsebében, ám amikor Lana nyomtalanul eltűnik az eljegyzésük éjszakán, gyötrelmes pokoljárás veszi kezdetét mindkettőjük számára.
   
  A férfi sosem volt képes túltenni magát a traumán, ezért a hét sötét és kétségekkel teli év utáni váratlan viszontlátás a kétely, gyanakvás és a vad szenvedély örvényébe taszítja mindkettőjüket.
  Show book