Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Jézabel harca Amerika ellen - cover

Jézabel harca Amerika ellen

Michael L. Brown

Publisher: Patmos Records

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Jézabel királyné háromezer éve halott, de szelleme kísértA 21. század Amerikáját átjárja Jézabel szelleme. Háromezer évvel ezelőtt, Izraelben, Isten választottaival egy gonosz királyné szállt szembe. Ma ugyanez a szellem fenyegeti az amerikai kereszténységet. Michael L. Brown könyve ébresztő üzenet. Rávilágít, miért életbevágó a hívőknek...- legyőzni az alattomosan beszivárogni akaró szexuális bűnöket- kiállni az egyetlen igaz Isten mellett, a boszorkányság és varázslás erőivel szemben- hallatni a hangunkat az abortusz gonoszságával szemben- ellenállni az erőszakos feminizmus nyomásának- ragaszkodni a nemek klasszikus - bibliai - meghatározásáhozJézabel nem közeleg, hanem már eljött; és sajnos nagyon elégedett azzal, amit a világban tapasztal. De még nem jutottunk el a totális szellemi és erkölcsi mélypontra. Még mindig van lehetőség a megtérésre, egyéni és nemzeti szinten egyaránt! Bátran álljunk bele a szellemi-lelki megújulás isteni programjába, amely még egyedülálló lehet az emberiség történelmében!
Available since: 07/05/2021.

Other books that might interest you

 • A Dianetika és a Szcientológia története - cover

  A Dianetika és a Szcientológia...

  L. Ron Hubbard

  • 0
  • 0
  • 0
  A könyörületet nem ismerő amerikai vadnyugaton töltött kalandos fiatalkorától egészen hosszú vándorútjáig a ma is misztikus Ázsiába; az élet lényegének két évtizedes kutatásától a Dianetika és a Szcientológia diadaláig – ilyen történeteket beszél el L. Ron Hubbard egy olyan legendás előadásban, amelyet már több millióan hallottak.A Dianetika és a Szcientológia története: További adatokAhhoz, hogy valaki igazán ismerje az életet, az élet részének kell lennie. Le kell ereszkednie oda, és megnézni; bele kell mennie a lét zegzugaiba, és össze kell jönnie mindenfajta emberekkel, mielőtt végül meg tudja állapítani, mi is az Ember. – L. Ron Hubbard 
  Rendkívüli útja során, amely a Dianetika és a Szcientológia megalapításához vezetett, L. Ron Hubbard pontosan ezt tette. A könyörületet nem ismerő amerikai vadnyugaton töltött kalandos fiatalkorától egészen hosszú vándorútjáig a ma is misztikus Ázsiába; az élet lényegének két évtizedes kutatásától a Dianetika és a Szcientológia diadaláig – ilyen történeteket beszél el egy olyan legendás előadásban, amelyet már több millióan hallottak. 
  Hogyan fedezhette fel egyetlen ember minden emberi aberráció forrását, és hogyan hozhatott létre tényleges technológiát, amellyel az Ember egyre magasabbra szárnyalhat a becsület, őszinteség és személyes szabadság terén? A válasz itt található, L. Ron Hubbard személyes beszámolójában a hosszú utazásról, amely egy olyan, új létezési állapotot eredményezett, amelyről az Ember több mint 2500 éven át álmodott. Olyan történet ez, amelyet csak az mesélhet el, aki átélte.
  Show book
 • A Magyar Saint Germain - cover

  A Magyar Saint Germain

  Rubén Cedeño

  • 0
  • 0
  • 0
  ÚT MAGYARORSZÁGRA
  
  Rubén Cedeño
  Budapest, 2001. 08. 30.
  
  Mondtam Katiuskának: „Az Instituto Nacional del Menor igazgatója Magyarországra küld, hogy a gyermek zenepedagógia Kodály-módszerére szakosodjam.” Kifejező szemei a szokásosnál jobban elkerekedtek, meglepetéssel és örömmel telve, és erős hangon, nyilvánvaló érzelemmel, enyhén elvarázsolva, azt mondta nekem: „Saint-Germain országába.” Ebben a pillanatban rájöttem, hogy a Mester országában megyek.
  
  11 éve már, hogy Metafizikával és Tanításokkal foglalkoztunk, Saint-Germain Mester személye és történetei tanulmányaink és spiritualitásunk kiemelkedő pontjai, ínyencségei voltak. Conny Méndez, akinek Katiuska korábban egyik legjobb titkárnője volt, megtöltötte szívünket Saint-Germain, a Vízöntő Korának Avatarja, az „Aranykönyv” szerzője iránti szeretettel. Ennek a Lénynek, a metafizikai elvágyódás hajóskapitányának országába eljutni megannyi várakozás és álom beteljesülését jelentette.
  
  A Katiuska házától néhány háztömbnyire lévő magyar nagykövetségre járkálás közepette, a magyar szavakkal, amiket tanulni kezdtem, írtam egy kedves magyar merenguét „Cseresznyét szedni” címmel, amit a magyar nagykövet nagy örömmel bemutatott a magyar nemzeti ünnepen, a nagykövetségi összejövetelen. A nagykövet megígérte, hogy híressé tesz, amikor Magyarországra ér, és be is tartotta a szavát.
  Show book
 • Emeld a tétet! - cover

  Emeld a tétet!

  Jana Aston

  • 0
  • 0
  • 0
  „Perzselően szexi, könnyfakasztóan vicces és hihetetlenül bájos.”Sierra Simone, USA Today bestsellerszerző„Kérlek, sose hagyj fel a szűz/milliárdos romantikus regények írásával!”Kendall Ryan, New York Times bestsellerszerző„Aston olyan hősnőkről ír, akikkel örök barátságot akarok kötni!”Susan Stoker, New York Times bestsellerszerző
  
   
  Las Vegasban minden megtörténhet. És meg is történik.
   
  Mindig jó kislány voltam. Keményen dolgozom, betartom a szabályokat és elérem a kitűzött célt.De néha a jó kislányok is olyasmire vágynak, ami nem tesz jót nekik. Vagy olyasvalakire, aki nem tesz jót nekik. Mondjuk, az új főnökre.És néha nagyon csúnya dolgokat tesznek, hogy felkeltsék a figyelmét. Mondjuk, árverésre bocsátják a szüzességüket.Ki gondolta volna, hogy ennyire mérges lesz?Talán nem ez volt életem legjobb terve…
   
  A New York Times és USA Today bestsellerszerző, Jana Aston a rá jellemző frenetikus humorral írta meg édesen szexi, önálló regényekként olvasható sorozatát, A szerencse lovagjait, amelynek szereplői a legképtelenebb eszközöket is bevetik, hogy beteljesítsék a vágyaikat.
  Show book
 • 100 Eltérés - Őszentsége Sivarama Swami élete és tanításai - cover

  100 Eltérés - Őszentsége...

  Mozgalom az ISKCON Felélesztéséért

  • 0
  • 1
  • 0
  HH Sivarama Swami - A saját szavaival
   
  Ez a könyv annak a sorozatunknak a folytatása, melyben azoknak a tanításait részletezzük, akik azt állítják magukról, hogy ők Srila Prabhupadanak az ISKCON (A Krisna-tudat nemzetközi szervezete, vagy Hare Krisna mozgalom) eredeti gurujának jogutód diksa, vagy avató gurujai.
   
  E sorozatunk bemutatja azon személyek nézőpontjait, akik saját szavaikkal állítják, hogy ők Srila Prabhupada jogutódai. Érvelhetnek azzal az ISKCON tagjai, hogy "mi nem fogadjuk el az IRM-et, (ISKCON Revival Movement-et)" és az ő ritvik filozófiájukat, de nem tagadhatják meg azokat a szavakat, amelyek olyan személyek “lótuszajkairól” származnak, akiket ők istennel egyenlőként fogad-nak el.
   
  Bár e könyv címe, 100 Eltérés: Őszentsége Sivarama Svami élete és tanításai, az olvasónak nem szabad elfelejteni, hogy nem mi vádoljuk elhajlással a Swamit. Inkább Sivarama Swami e könyvben leírt állításai és tettei bizonyítják azt, hogy önmaga ismeri el az elhajlásait. Ezért ha valakit zavar, vagy felzaklat e könyv tartalma, annak úgy kell felfognia a dolgokat, hogy figyelembe veszi a könyv tartalmának forrását, amely Sivarama Swami maga.
   
  Mivel ebben a könyvben Sivarama Swami saját szavaival tárja elénk életét és tanításait, ezért ezt a könyvet, az ISKCON guru “önéletrajzának” is tekinthetjük.
   
   “Mennyi tiszteletet kell ajánlani, a Vaisnaváknak [...] legyünk nagyon óvatosak a Vaisnavákkal való kapcsolatainkban, ülönösen amikor beszélünk, mert a kali yugában, különösen a mai kommunikációs világunkban bárki szabadon beszélhet a másikról. Szóval az első számú dolog - nem szabad bele menni mások kritizálásába.” - HH Sivarama Swami
   
  “Csak tudnunk kell hogyan bánjuk vele, fogjuk vissza, korlátozzuk JPS-t (Jayapataka Swami) úgy, hogy az sem őt sem a tanítványait ne törje meg, és védje is meg a mozgalmat tőle. […] Az előttem álló bizonyíté-kok alapján én azt mondanám,ho-gy ő egy beteg ember, megszállott, és ezen megszállottság teljesen összeegyeztethetővé teszi számára Srila Prabhupada és a Krisna-tudat szolgálatát, a hazudozással és a kétszínű viselkedéssel.”  - HH Sivarama Swami
  Show book
 • David Bowie útja a bölcsességhez - Tíz tanulságos lecke Bowie életéből a sajátod megkönnyítésére - cover

  David Bowie útja a bölcsességhez...

  Mark Edwards

  • 0
  • 0
  • 0
  Mit tenne Bowie?David Bowie nem csupán a könnyűzene, hanem az egész popkultúra meghatározó alakjává vált fél évszázados karrierje alatt. Bowie nemcsak rendkívül tehetséges zenész, hanem elmélyült gondolkodó is volt, aki a buddhizmusból kiindulva számos filozófus és gondolati iskola ideáiból ötvözte figyelemre méltó bölcsességét.Mark Edwards, az ismert brit újságíró/coach az énekes-dalszerző életművén át vezeti az olvasókat az elmélyülés és önismeret útján. Tíz nagyhatású leckében mutatja meg, hogyan birkózhatunk meg a nehézségekkel és veszteségekkel, hogyan érthetjük meg önmagunkat és küldetésünket az életben, és lehetünk úrrá érzelmeink felett - épp úgy, ahogy Bowie is tette.A David Bowie útja a bölcsességhez egyedi betekintést nyújt minden idők legkülönlegesebb rocksztárjának életébe, és segítséget ad a boldogság és lelki béke megtalálásában - nem csak a Bowie-rajongóknak.
  Show book
 • Na paraye 'ham - Nem tudom visszafizetni nektek - cover

  Na paraye 'ham - Nem tudom...

  Sivarama Swami

  • 1
  • 1
  • 0
  Magyarázatok a Srimad-Bhagavatam tizedik éneke harminckettedik fejezetének 16-22. versáhez, az előző acaryák írásai alapján. A Na pāraye ’ham három része Śrī Kṛṣṇa, Śrī Caitanya Mahāprabhu és Śrīmatī Rādhārāṇī szeretetét mutatja be. Szeretetük egy-egy hatalmas folyóként hömpölyög a prema óceánja felé. Ācāryáink kegyéből a bhakták megérinthetik ennek az óceánnak a partját, s néhány cseppnyi nektárt megízlelhetnek belőle.
  Show book