Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Nászéjszaka nappal - cover

Nászéjszaka nappal

Melissa Moretti

Publisher: Adamo Books

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Péntek tizenhárom szerencsétlen nap Edina számára. Több kemény csapás éri azon a napon, ezért kétségbeesésében úgy dönt: munkát keres valahol a „térkép szélén”, ahol mindent elölről kezdhet. A huszonéves fiatal nő így kerül egy kisváros mellé, Erdőtelepre, ahol a fűrészüzemben kap munkát. Érdekes embereket ismer meg és rájön, hogy önállóan is képes dönteni, irányítani saját sorsát. Mindenkinek tud segíteni, nehéz hát elhinni, hogy önmagának ne tudna? Megismerkedik két, kicsit titokzatos férfival, és élete innentől kezdve regényes úton gördül tovább. Beleszólhat mások sorsába, megismeri az igazi szerelmet, élete kiteljesedik. A regény végén pedig meglepő fordulat várja Edinát.
Available since: 12/02/2018.

Other books that might interest you

 • Simon és a Homo Sapiens Lobbi - cover

  Simon és a Homo Sapiens Lobbi

  Becky Albertalli

  • 0
  • 0
  • 0
  Simon Spier tizenhat éves, és próbálja kifundálni, ki is ő valójában, és mit is keres.De amikor a nagyon is elbűvölő Blue-nak címzett egyik e-mailje rossz kezekbe kerül, a dolgok sok szempontból bonyolódni kezdenek.Mert Simon számára óriási dolog, hogy belezúg Blue-ba...Egy piszkosul, nagyszerűen, lehengerlően és falrengetően nagy dolog...Simon, aki ódzkodik a változástól, meg kell, hogy találja a módját, hogy kilépjen a komfortzónájából, mielőtt erővel billentik ki onnan, és úgy kell megtennie, hogy ne idegenítse el a barátait, ne blamálja magát vagy ne szúrja el a legzavarbaejtőbb, legimádnivalóbb pasival a boldogság lehetőségét, akivel személyesen sosem találkozott.Hihetetlenül mulatságos és szívbe markoló történet a felnőtté válásról és önmagunk felvállalásáról.A regény, és a belőle készült Kszi, Simon c. film is hatalmas világsiker."Őszinte, időtlen, és a végén tuti sírni fogsz"Teen Vogue
  Show book
 • Minden ami utána jött - cover

  Minden ami utána jött

  Jill Santopolo

  • 0
  • 0
  • 0
  A fény, amit elvesztettünk című New York Times bestseller szerzőjétőlKét szerelem. Két választás. Egy esély, hogy kövesse az álmait."Szívügyekben Santopolo a megkerülhetetlen tekintély."Taylor Jenkins ReidEmilyvel sok minden történt, amióta tizenöt évvel ezelőtt elvesztette két nagy szenvedélyét: a zenélést és szerelmét, Robot. Most pszichológus egy New York-i egyetemen, olyan válságba került diákoknak segít, mint amilyen annak idején ő maga volt. A férje, Ezra orvos, nagyon szereti Emilyt, szépen élnek. Boldogok. Remélik, hogy hamarosan gyerekük születik. De amikor egy tragikus eset túl élénken idézi fel Emily számára a múltat, és olyan múltbeli eseményeket, amelyekről remélte, már soha többé nem kerülnek felszínre, a nő tökéletes élete hirtelen a feje tetejére áll. Aztán Emily hall egy dalt a rádióban - a dal egy nőről szól, aki faképnél hagyta az énekest. A dallam és a hang is kísértetiesen ismerős. Lehetséges volna?Emily két régi szenvedélye dübörögve tér vissza. Muszáj feltennie magának a kérdést: ki is ő valójában? És kihez fűzi sorsszerű szerelem?
  Show book
 • Sülve-főve mindörökre - cover

  Sülve-főve mindörökre

  Cat Lavoie

  • 0
  • 0
  • 0
  Amikor a huszonhét éves Roxy Rule legjobb barátja és szobatársa, Ollie elfogad egy új munkát külföldön, Roxy azt várja, hogy a kapcsolatuk továbbra is olyan lesz, amilyen mindig is volt: gondtalan, baráti és könnyed – egészen addig, amíg egy váratlan csókot nem váltanak pillanatokkal az indulás előtt. Leküzdve a késztetést, hogy elemezze a történteket, vegyes érzésekkel tér vissza a normális kerékvágásba New Yorkban, ahol egy elviselhetetlen főnöknek dolgozik egy kilátástalan munkahelyen, és egyre távolabb kerül álmától, hogy professzionális séf, de legalább a vőlegénye támasza legyen...
  Roxy élete fenekestül felfordul, amikor a nővérei, Steffi és Izzie hirtelen hozzá költöznek. Egyikük hat hónapos terhes, de nem hajlandó róla beszélni, másikuk korai életközépi válságban szenved. Roxy megpróbálja átvenni az irányítást a karrierje, a szerelmi élete és a testvérei felett – de vajon tényleg ő irányít? És sikerül-e megoldania a családja problémáit?
   
  A Váratlan nyaralás kanadai szerzője ismét egy nagyon kedves, humoros, meglepő fordulatoktól sem mentes regénnyel állt elő, amelyben a szívekhez a finom fogásokon, vagyis a konyhán keresztül vezet az út...
           Fejős Éva
  Show book
 • Kínzó valóság - cover

  Kínzó valóság

  Aly Martinez

  • 0
  • 0
  • 0
  „Imádtam!” – TBB Sisterhood„Tele fájdalommal, veszteséggel, és reménnyel, szerelemmel és szenvedéllyel.” – Schmexy Girl Igaz: Penn Walker úgy érkezett az életembe, mint egy nyári vihar – sötéten, fenyegetőn,villámcsapásként.Miután szemtanúja voltam a férjem meggyilkolásának, egyáltalán nem vágytam arra, hogy aszívemet odaadjam egy másik férfinak.De Penn megszerezte.Minden egyes szilánkját.Minden összetört darabkáját.Még a mocskos és kifacsarodott részeket is, amelyekről azt kívántam, bárcsak sose léteztek volna.Hazugság: Nem volt szükségem rá, hogy megmentsen.Hazugság: Pontosan tudtam, ki ő valójában.Hazugság: Ha elveszíteném, nem pusztulnék bele.De ez a helyzet a hazugságokkal: sosem tudhatod, kinek higgy.
  Show book
 • Szeretni mindenáron - cover

  Szeretni mindenáron

  Kendall Ryan

  • 0
  • 1
  • 0
  „Imádnivaló romantikus történet.” - Delighted Readers
   
   
   
  „Újra és újra elolvasnám!” - Bookklovers
   
   
   
   
   
  Egy látszólag ártalmatlan ígéret.
   
   
   
  Egy lány, akit nem lehet elfelejteni…
   
   
   
  Collins Drake életének minden egyes elemét az irányítása alatt tartja. Az üzleti ügyeitől kezdve a fizikai szükségleteinek a kielégítéséig… minden a parancsa szerint történik.
   
   
   
  Így aztán nem volna szabad, hogy felborítson mindent, amikor egy nő jelenik meg a küszöbén, és emlékezteti egy ígéretre, amelyet tízévesen tettek egymásnak.
   
  Mégis ez történik.
   
   
   
  Mert Mia Monroe nem csupán a legjobb gyerekkori barátja volt, nem csupán az a lány, akivel elveszítette a szüzességét, és akit azóta sem látott, de ő az egyetlen, akit nem irányíthat. És Mia apránként darabokra szaggatja Collins alaposan kidolgozott terveit.
   
   
   
  A New York Times és a USA Today bestsellerszerzőjének legújabb, bűnösen csábító, különálló erotikus regénye.  
   
   
   
  18 éven felülieknek!
  Show book
 • Az örökség - cover

  Az örökség

  Angelika R. Kelényi

  • 0
  • 0
  • 0
  Lorenzo Mariani és Fabricius Flóra utazása véget ért, nyugodt boldogságban élnekVelencében, a Mariani palotában. Ez a nyugalom azonban egy idő után unalmassá válik aférfi számára, és  keresi az alkalmat, hogy újabb kalandra indulhasson. Amikor kiderül,hogy Flóra nagyszülei meghaltak, kapva kap az alkalmon, hogy utánajárjon feleségeörökségének...
  Show book