Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Téged nem lehet elfelejteni - cover

Téged nem lehet elfelejteni

Mary Higgins Clark

Publisher: 21. Század Kiadó

 • 0
 • 1
 • 0

Summary

A The New York Times No.1 bestsellerében egy manhattani baleseti sebészt a kisfia szeme láttára ölnek meg egy játszótéren. Öt év elteltével a gyilkos még mindig szabadlábon van…
 
Amikor Laurie Moran férjét brutálisan meggyilkolták, csak a hároméves Timmy látta az édesapja gyilkosának arcát. Az átható kék szempár még öt évvel később is kísérti álmában Timmyt.
 
Laurie-t még nagyobb félelem nyomasztja – a gyilkos fenyegetése, amelyet odakiáltott a fiának, miközben elmenekült a helyszínről: „Mondd meg anyádnak, ő lesz a következő, utána pedig te jössz…”
 
És az asszonynak most ismét gyilkossággal van dolga, ezúttal egy megtörtént, de megoldatlan bűnügyekkel foglalkozó tévésorozat producereként.
 
A sorozat első részében egy nő húsz évvel korábbi, felderítetlenül maradt meggyilkolása a téma. Az élénk társasági életet élő asszonyt a friss diplomás lánya tiszteletére rendezett gála után megfojtva találták az ágyában. A nagy port kavaró gyilkosság országszerte szerepelt a hírekben, így Laurie biztos benne, hogy az ügy – a maga pazar környezetében és az akkori éjszaka vendégeinek közreműködésével – sikerre viszi majd a műsort. Ám amikor megkezdik a forgatást Betsy azóta elhidegült barátaival, világossá válik, hogy valamennyiüknek titkai vannak – kinek kisebbek, kinek nagyobbak.
 

 
És közben rájövünk, hogy az átható kék szempár még mindig figyel…
 

 
„Bízzunk Mary Higgins Clarkban: tudja, hogyan kell halálra rémiszteni bennünket.” - THE NEW YORK TIMES
 

 
A gyanú árnyékában sorozat követekező része A Hamupipőke-gyilkosság címmel fog megjelenni.
Available since: 06/30/2016.

Other books that might interest you

 • Kirakos - Janteloven-gyilkosságok - cover

  Kirakos - Janteloven-gyilkosságok

  K. A. Varsson

  • 0
  • 0
  • 0
  A Kirakós nem szokványos krimi. A méltán népszer skandináv bnügyi regények mfaját ötvözi az otthon játszható szabadulószoba-könyvek feltörekv trendjével.Tökéletesen élvezhet a hagyományos módon, az olvasó sorról sorra halad, közben találgat és gondolkozik a történetet illeten, amely végül teljes egészében kibontakozik eltte.Lehetség nyílik azonban idrl idre a nyomozók brébe bújni, mivel a könyvben tíz, egyértelmen jelzett eltér bettípussal szedett feladvány található, amelyek megoldásához semmi más nem szükséges, mint az olvasó leleményessége. Ezeknél a pontoknál kicsit megáll az id, és mindenki kedvére kutakodhat a könyvön kívüli világban, késbb pedig ellenrizheti, helyes megoldásra jutott-e.Interaktív krimi a javából, ahol az olvasó okosabb lehet akár a nyomozóknál is!
  Show book
 • Csábító vallomások - cover

  Csábító vallomások

  Anne L. Green

  • 0
  • 0
  • 0
  Elfeledett sorsok novelláskötet - Öt szereplő, akinek a története még csak most kezdődik
   
  Anne L. Green 2015-ben talált rá az írás széles országútjára. Azóta számos, váratlan fordulatokban bővelkedő romantikus-erotikus regénye jelent meg, amelyekben az írónő sokakat izgató kérdésekre keres válaszokat. Ahogy azt már a rátalált olvasói tapasztalhatták, szereti az egyedi fűszerezést. Számára egy könyv nemcsak arról szól, mi történik benne, hanem arról is, hogyan történik, hogyan vannak átadva az érzések, hangulatok. Olyan történeteket alkot, amelyek a rohanó, kapkodó világunkban nyomot hagynak a lelkekben. Ennek okán az olvasói gyakran teszik fel neki a kérdést: De mi lett az elfeledett mellékszereplők sorsa? Megannyi lezártnak tűnő történetet ismerhettünk már meg, amely tovább mozgatja az olvasó fantáziáját, aki válaszokat keresve alig várja, hogy elmerüljön egy újabb Anne L. Green-könyv lapjai között. Éppen ezért az írónő az olvasói kérésére csokorba szedte az Elfeledett sorsok novellásköteteit, amelyek rövid szösszeneteket rejtenek, és betekintést engednek a szót követelő szereplők életébe. Amennyiben nem olvastál még Anne L. Green-regényt, de belekóstolnál az írónő pikáns párbeszédekben, fülledt szenvedélyben, váratlan fordulatokkal spékelt akciókban gazdag stílusába, jó kötetet vettél a kezedbe.
   
  A Csábító vallomások című kötetben a Csábító-sorozat szereplői: Niko, Dmitrij, Kevin, Kirsten és Juke sorsának alakulását követheted nyomon. Ha a rövid történetek neked is elnyerték a tetszésedet, keresd az Elfeledett sorsok további köteteit is, a Bűnös gondolatokat, a Pillanatnyi reményt, a Pokoli bizsergést és a Titkok előszelét.
  Show book
 • A Tűzőrző lánya - cover

  A Tűzőrző lánya

  Angeline Boulley

  • 0
  • 0
  • 0
  Faji előítéletek, egy sokkoló gyilkosság utáni nyomozás és lenyűgöző betekintés az amerikai őslakosok kultúrájába - A Tűzőrző lánya 2021 legnagyobb young adult sikere az Egyesült Államokban, amelyből Barack Obama és Michelle Obama készít sorozatadaptációt a Netflix számára.
   
  A kettős származású, botrányos kapcsolatból született Daunis Fontaine mind szülővárosában, mind a közeli indián rezervátumban idegennek érzi magát, és a két rokonság kereszttüzében állva úgy tűnik, lehetetlen önmagára találnia. A tizennyolc éves, frissen érettségizett lány orvosi karrierről álmodik, ám egy családi tragédia miatt nincs esélye a továbbtanulásra. Szürke hétköznapjaiban az egyetlen izgalmat egy új fiú érkezése jelenti. A fivére jégkorongcsapatában játszó, elbűvölő Jamie megváltoztatja Daunis életét - ám nem minden változás örömteli…Mindeközben rejtélyes halálesetek kavarják fel az indián közösség életét, és amikor Daunis szemtanúja lesz egy sokkoló gyilkosságnak, hirtelen egy veszedelmes bűnügyi nyomozás kellős-közepébe kerül. Hogy megvédje közösségét, Daunisnak el kell fogadnia örökségét, még ha ez minden korábbinál nagyobb veszélybe is sodorja őt. Az indián származású Angeline Boulley első regénye sodró, szövevényes bűnügyi történet a törzsi ünnepek dobpergése, a színes, kavargó öltözékek, a lélekemelő, néha álomszerű, máskor extázisig fokozódó szertartások varázslatos világában. Az indián őslakosság mai napig tartó hátrányos megkülönböztetését és soha be nem hegedő régi sebeiket művészien és kérlelhetetlen őszinteséggel ábrázoló regényt méltán választották a Goodreads olvasói 2021 legjobb young adult regényének.
   
  „A Tűzőrző lánya nem pusztán magával ragadó young adult olvasmány, hanem garantáltan lebilincseli a felnőtteket is.”Glamour
   
  „Nyers és megindító regény. Angeline Boulley igazán árnyalt és rokonszenves főhősnőt alkotott.”Cosmopolitan
  Show book
 • Születésnap - cover

  Születésnap

  Sue Fortin

  • 0
  • 0
  • 0
  „Egy történet tele titkokkal és csavarokkal.” - One Reader's Toughts Kedves Carys, Zoe és Andrea!Negyvenedik születésnapom alkalmából meghívlak titeket, hogy csatlakozzatok hozzám egy kalandos, rejtélyekkel teli hétvégére, ahol minden képzeletet felülmúló meglepetések várnak rátok.Mikor Joanne barátai vonakodva elfogadják a születésnapi meghívót, rövid időn belül rá kell döbbenniük, hogy a hétvége többet tartogat a számukra, mint amire eredetileg számítottak.Egyikük szörnyű titkot rejteget.Joanne pedig a titok leleplezését tervezi... Egy hétvége egy erdei vendégházban igen jól hangzik elsőre - de senki nem hallhatja a segélykiáltásokat.Sue Fortin páratlanul izgalmas a pszichológiai thrillereiben soha nem tudhatod mi lesz a következő lépés. Nemzetközi sikerkönyvei végre itthon is megjelennek.
  Show book
 • Vendéglista - cover

  Vendéglista

  Lucy Foley

  • 0
  • 0
  • 0
  A Vadászparti című No.1 bestseller szerzőjétől...Sunday Times No.1 bestsellerNew York Times bestsellerEgy távoli sziget.Egy halálos meghívás.A menyasszony – A menyasszony legjobb barátja – A vőfély – Az esküvőszervező – A holttest.*Világszerte több mint 1 millió eladott példány**Times és Sunday Times: Az Év Krimije**Goodreads-díj: Crime & Mystery 2020 – a kategória nyertese**Ír Könyvdíj: Az Év Krimije – jelölés**Reese Witherspoon Könyvklub 2020*A helyszín egy sziget a szélfútta ír partok közelében. Ez lesz az év lakodalma. Jules Keegan és Will Slater összeházasodnak. Sereglenek a vendégek.Régi barátok.Eltemetett viszályok.Boldog családok.Titkolt féltékenység.Tizenhárom vendég.Egy holttest.Alig szegik meg az esküvői tortát, máris holtan találják az egyik vendéget. És a vihar tombolva szabadul rá a szigetre, teljesen elvágva a násznépet a külvilágtól.Mindenki titkol valamit. Mindenkinek van indítéka.Van egy vendég, aki nem hagyja el élve az esküvő helyszínét...„Lucy Foley tényleg nagyon leleményes.” – Anthony Horowitz„Idegborzoló.” – Times„Klasszikus whodunnit.” – Kate Mosse„Van atmoszférája: éles és függőséget okoz.” – Louise Candlish„Dühödt csavarokkal operál.” – Clare Mackintosh„Agatha Christie nagy klasszikusait idézi… Alaposan figyeljenek a szereplők múltjára vonatkozó, látszólag esetleges részletekre. Mind nyomok.” – New York Times Book Review„Imádtam. Ugyanolyan boldogsággal töltött el, mint egy Agatha Christie-klasszikus.” – Alex Michaelides„Korunk Agatha Christie-je. Végtelenül modern, és száguldó tempót diktál... titkok és hazugságok minden kanyarban.” – Sarah Pinborough„Virtuóz.” – Stylist„Csalafinta, eszes és végtelenül olvasmányos. Első osztályú jellemábrázolás... csúcsminőségű thriller.” – Jane Shemilt„Foley második zártkörű krimije – ezzel bebiztosítja helyét, mint nemzedékünk Agatha Christie-je.” – Sunday Express„Rögtön elkap, és egész a végéig csak a találgatás marad. Egészen elképesztő finomság.” – Heat„Mindvégig élvezetes, hihetetlenül feszes: Lucy mindent és mindenkit felülmúló teljesítményt nyújt.” – Liz Nugent„Lucy Foley könyvről könyvre egyre jobb. Sötét, váratlan fordulatok, élethű karakterek, gótikus helyszín. Persze, gyilkolnak is, de ezen kívül még annyi minden van itt.” – Marie Claire„Rettentő csavaros.” – Popsugar„Elképzelhető, hogy senki nem gyilkos szándékkal érkezett a szigetre, de lassanként kiderül, hogy mindenkiből ki lehet hozni a véreskezű bosszúállót.” – Washington Post„Minden oldal tele van nyomokkal – de nem fogod tudni előre kitalálni. Zseniális.” – Mashable“Foley újabb erős atmoszférájú, Agatha Christie-stílusú thrillerrel rukkolt ki. Egész a végéig nem lehet tudni, mi a helyzet nyitja.” – Buzzfeed„Ha esküvő, akkor a körömrágásig fokozódó gyilkos rejtély – ez a Vendéglista.” – Parade„Nagyon jól kitalált rejtély. Foley nem veri át az olvasót. Ütős, lebilincselő.” Seattle Times„Élvezetes feszültség. Mindentől elvágott helyszín, áttekinthető számú szereplő... hibátlan, elsőrangú thriller. Egy modern Agatha Christie. Dübörgő, lenyűgöző.” – Shelf Awareness“Lucy Foley tudományos precizitással kivitelezi egyedi krimireceptjét... hála Istennek, hogy ilyen sztorikat ad a kezünkbe. Az esküvő balul ütött ki – egész az utolsó oldalakig a levegőben lóg, hogy ki tette, miért és hogyan.” – Harper's Bazaar„Gyilkosság az Orient-expresszen – korszerűsítve.” – BooklistLucy Foleynak ez a második thrillere. A Vadászparti sikere minden képzeletet felülmúlt – világszerte több mint negyven kiadásban kapható, és hosszú időre kibérelte magának az eladási listák csúcsát. A Vendéglista valóra váltotta a lehetetlennel határos feladatot: még sikeresebb lett, mint a szerző előző könyve. Foley Londonban él.
  Show book
 • Tíz kicsi vendég - cover

  Tíz kicsi vendég

  Shari Lapena

  • 0
  • 0
  • 0
  Egy hangulatos kis hegyi panzióban töltött hétvégi kiruccanás tökéletes kikapcsolódásnak ígérkezik… ám amikor lecsap a vihar, senki sem menekülhet.Tél van a Catskill-hegységben, és ilyenkor az erdő mélyén megbújó Mitchell Fogadója tökéletes helyszínt biztosít egy pihentető - vagy akár romantikus - hétvégi üdüléshez. Tágas, ódon hangulatú szobák, hatalmas, fatüzelésű kandallók, egy impozáns készlettel rendelkező borospince, emellett pedig olyan szabadidős lehetőségek, mint sífutás, hótalpas kirándulások vagy egyszerűen csak egy jó kis krimivel való bekuckózás.Így amikor rosszabbra fordul az időjárás, és egy hóvihar miatt megszűnik az áramszolgáltatás - és vele együtt minden összeköttetés a külvilággal -, a vendégek kényelembe helyezkednek, és megpróbálják kihozni a helyzetből a legjobbat.Hamarosan azonban egyiküket holtan találják. A haláleset elsőre balesetnek látszik, ám amikor egy második vendég is meghal, pánik tör ki.Egyre inkább úgy tűnik, hogy a hólepte paradicsomban valami - vagy valaki - egyenként teszi el láb alól a vendégeket. Valaki más is van a fogadóban rajtuk kívül, vagy közülük kerül ki a gyilkos? Nem tehetnek mást, mint hogy meghúzzák magukat, és reménykednek benne, hogy túlélik a vihart - és egymást. Egyes pároknak ez az első közös vakációjuk. Másoknak ez lesz az utolsó.
  Show book