Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Anna+Anton - cover

Anna+Anton

Levente Lakatos

Publisher: Lakatos Levente Publishing

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Anna és Anton rendhagyó módon ismerkednek meg egymással, és szerelmük során semmi nem zajlik szokványosan. Különbségeik ellenére úgy tűnik, a két, csapzott múltú fiatal egymásnak teremtetett. De vajon ez a kötelék képes-e túlélni egy, mindkettejük világát felforgató, halállal végződő tragédiát? 
 
A szerző, az Aktus című regényéhez írott előzménynovellái elmesélik a két szereplő, Anna és Anton minden elsöprő szerelmének virágzását. A kötet a regény ismerete nélkül is teljes értékű olvasmány.
Available since: 08/10/2020.

Other books that might interest you

 • Fényes páncélú herceg - cover

  Fényes páncélú herceg

  Loretta Chase

  • 0
  • 1
  • 0
  Nem minden herceg egyenlő. A legtöbbjük a társadalom megbecsült tagja. Aztán ott van az a trió, akiket úgy ismernek, mint a Főmél-tatlan-ságúak.
   
  Hugh Philemon Ancaster, Ripley hetedik hercege sosem fog erényességéért díjat nyerni. De még ő is meghúzza a határt ott, hogy elszökjön a legjobb barátja menyasszonyával. Mindössze annyit próbál tenni, hogy elkapja a kissé ittas Lady Olympia Hightowert, és visszavigye a kiszemelt vőlegényéhez.
   
  A könyvmoly, szemüveges Olympiának – számára ismeretlen okokból – egy pompás hercegi korhelyhez kellene hozzámennie. A felső tízezer megdöbben. A családja el van ragadtatva. És Olympia? Kimászik az ablakon, és szökni akar. De a magas, sötét és bosszantó Ripley a nyomában van, eltökélten, hogy visszaviszi a barátjához. Az egész világon hírhedt pokolfajzat most az egyszer megpróbál tisztességesen cselekedni.
   
  De miért kell Olympiának ilyen kellemesen megnehezítenie a dolgát…?
  Show book
 • Ház a hegytetőn - cover

  Ház a hegytetőn

  Melissa Moretti

  • 0
  • 0
  • 0
  A nagy író meglopja fiatal rajongóját és egyben szeretőjét. Mit tehet a becsapott lány, hová forduljon segítségért? Nem tudja még, hogy ebben a harcban majd szövetségesekre talál, sőt, megismeri az igaz szerelmet is. A szerelmet, amelyben helyet kap a mesterfokon gyakorolt bosszúállás is... A már-már krimibe hajló, ám szerelmi történet napjainkban játszódik Európában, és az írók, a könyvkiadók világába viszi el az olvasót.
  Show book
 • A csábító - Grayson - cover

  A csábító - Grayson

  Ava Harrison

  • 0
  • 0
  • 0
  "„Tízcsillagos olvasmány.” – L. J. Shen, USA Today bestsellerszerző
   
  Édes tiltott szerelem
   
  Már rég Grayson Price-nak adtam egy darabot a szívemből. Az ő szemében akkor csak egy kislány voltam, akit épp elhagyott az anyja. Nekem viszont ő volt a megmentőm. Most húszéves vagyok, ő pedig harminchat. Nem tudja, hogy én vagyok az a lány a múltból.Ráadásul az apám a legjobb barátja. Amikor flörtölni kezd velem, nem árulom el neki akilétemet. És mire rájön, már túl késő… Próbáljuk letagadni a vágyunkat, de túl erős a vonzalom.
   
  A USA Today és Amazon bestsellerszerző Ava Harrison fülledt, fokozatosan kibontakozó,fordulatos romantikus regénye egy olyan szerelemről mesél, ahol az észérveket felülírja aszenvedély.
   
  „Tele háborgó érzelmekkel és édes pillanatokkal.” – The Book Boutique
   
  „Imádom a tiltott románcokat!” – Dirty Girl Romance
   
  „Magával ragadó, lebilincselő és elbűvölő.” – The Hatters"
  Show book
 • Lelkem mélye éjsötét útvesztő - cover

  Lelkem mélye éjsötét útvesztő

  Levente Lakatos

  • 0
  • 0
  • 0
  Kettejüknek soha nem szabadott volna találkozniuk…
   
  Mia gyerekkorában jelen volt gazdag vállalkozó édesapja meggyilkolásánál. A lányt a tragédia következményeképpen külföldre, egy olyan vallási bentlakásos intézménybe küldték, ahol traumatizált, nehezen kezelhető, vagy éppen a társadalom által számkivetett lányokat nevelnek. Az iskolai évek leteltével Mia alig várja a szabadságát, ám a rend vezetősége egy videófelvétellel zsarolva továbbra is a markában tartja: ha nem úgy cselekszik, ahogyan ők fütyülnek, napvilágra hozzák a legsötétebb titkát. Azt, ami akár az életébe is kerülhet.
   
  Sámuel gátlásai lazák. A jóképű vállalkozó kedve-kénye szerint játszadozik az emberekkel, mígnem összesodorja a sors édesapja egykori bajtársának, később esküdt ellenségének lányával. Hihetetlen, de Mia még a férfinál is fékevesztettebbnek bizonyul. Cipelt terheikkel külön-külön is pusztítóak, együtt viszont, a családjaik titkos múltjával kiegészülve felérnek egy atomrobbanással. Az óra pedig ketyeg…
  Show book
 • A megbízó - cover

  A megbízó

  Vi Keeland

  • 0
  • 0
  • 0
  „A megbízó egy szórakoztató, fülledt és lebilincselő történet a második esélyről.” – Harlequin Junkie
   
   
   
  „Egy imádnivaló történet arról, hogy éljük meg a pillanatot, ne vegyünk semmit biztosra, és a sors elvégzi a maga kis varázslatait.” – Guilty Pleasures Book Reviews
   
   
   
  Csak egy tipikus hétfő volt.
   
  Egészen addig, míg a nagyfőnök rám nem bízta egy reménybeli új ügyfél becserkészését.
   
  Kétévnyi bizonytalanság után a munkahelyemen egy csúnya baklövésem miatt ez a lehetőség, hogy bizonyítsak a senior partnereknek, minden, amire szükségem volt.
   
  Vagy legalábbis azt hittem…
   
  Aztán besétáltam a tárgyalóba és beleütköztem a férfiba, akit meg kellett volna győznöm az együttműködésről.
   
  A kávém kilöttyent, a papírjaim szanaszét szóródtak a földön, én meg majdnem elvesztettem az egyensúlyom.
   
  És mindez a napom jobbik része volt.
   
  Mert ez a nagyszerű férfi, aki leguggolt hozzám, miközben úgy nézett rám, mintha élve fel akarna falni, nem más volt, mint az exem, Gray Westbrook.
   
  A férfi, aki után még csak mostanában kezdtem továbblépni.
   
  A férfi, akit a szívem megvetett, miközben a testemnek egészen más ötletei támadtak.
   
  A férfi, aki épp annyira karizmatikus és magabiztos, amennyire szexi.
   
  Valahogy mégis sikerült megtartanom a prezentációmat, miközben igyekeztem figyelmen kívül hagyni az átható pillantását.
   
  Bár azokat a mocskos dolgokat, amiket a fülembe súgott az előadásom után, képtelenség volt figyelmen kívül hagyni.
   
  De az ki van zárva, hogy adjak neki még egy esélyt, pláne most, hogy az ügyfelünk lett. Vagy nem?
  
   
  Vi Keeland, New York Times bestsellerszerző legújabb, szexi, különálló regénye újra lázba hozza az olvasókat.
  Show book
 • Someone Else - Valaki más - cover

  Someone Else - Valaki más

  Laura Kneidl

  • 0
  • 0
  • 0
  Vajon megéri-e kockáztatni a pillanatnyi boldogságért egy igaz barátságot?
  
  
  Cassie és Auri tulajdonképpen tökéletes pár lehetne: legjobb barátok, együtt laknak, és a legkedvesebb hobbijuk, a fantasy irodalom is közös bennük. És bár Cassie úgy érzi, Aurinál jobban senki sem ismeri a földön, néha mégis úgy tűnik, világok választják el kettejüket egymástól. Míg Auri mindennap futballedzésre jár, rengeteg ismerőse van, és szeret társaságba járni, addig Cassie inkább a külvilágtól elvonulva, egy szűk, de annál szorosabb baráti körben érzi jól magát. Ám ahogy telik az idő, és minél erősebb érzelmek fűzik Aurihoz, úgy növekszik benne a félelem, hogy mindaz, ami összeköti szerelmével, sajnos nem vetekedhet azzal, ami elválasztja őket...
  
  
  A szerző, Laura Kneidl új főszereplők magával ragadó történetén keresztül mutatja be, hogy barátság és szerelem között milyen kicsi és ugyanakkor mennyire óriási a távolság...
  Show book