Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Végzetes gyóntatás - A gyalázatosak szentélye 2 - cover

Végzetes gyóntatás - A gyalázatosak szentélye 2

Laszlo Malota

Publisher: Malota László

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Malota László már az első, önéletrajzi ihletésű, A gyalázatosak szentélye című regényével berobbant a köztudatba, meghódítván a magyar irodalomszerető közönséget, huzamosabb ideig vezetve a szépirodalmi sikerlistákat Kertész Imre Nobel-díjas könyve előtt.Ennek a nagysikerű regényének a folytatása a Végzetes gyóntatás című könyv...
Available since: 01/27/2017.

Other books that might interest you

 • Kirakos - Janteloven-gyilkosságok - cover

  Kirakos - Janteloven-gyilkosságok

  K. A. Varsson

  • 0
  • 0
  • 0
  A Kirakós nem szokványos krimi. A méltán népszer skandináv bnügyi regények mfaját ötvözi az otthon játszható szabadulószoba-könyvek feltörekv trendjével.Tökéletesen élvezhet a hagyományos módon, az olvasó sorról sorra halad, közben találgat és gondolkozik a történetet illeten, amely végül teljes egészében kibontakozik eltte.Lehetség nyílik azonban idrl idre a nyomozók brébe bújni, mivel a könyvben tíz, egyértelmen jelzett eltér bettípussal szedett feladvány található, amelyek megoldásához semmi más nem szükséges, mint az olvasó leleményessége. Ezeknél a pontoknál kicsit megáll az id, és mindenki kedvére kutakodhat a könyvön kívüli világban, késbb pedig ellenrizheti, helyes megoldásra jutott-e.Interaktív krimi a javából, ahol az olvasó okosabb lehet akár a nyomozóknál is!
  Show book
 • A falka - cover

  A falka

  Nick Cutter

  • 0
  • 0
  • 0
  Tim Riggs cserkészparancsnok minden évben egyszer útra kel egy cserkészcsapattal - úgynevezett falkával - a kanadai vadonba. A Falstaff-szigeten töltendő három napos táborozás, hegymászás és túlélési ismeretek elsajátítása nem csak számára, de a fiatal cserkészeknek is az igazi nyaralást jelenti. Mégis, sehogy sem tud szabadulni az érzéstől, hogy ez az év valamiért más lesz, mint a többi. Valami várni fog rájuk a sötétben. Valami végtelenül gonosz...
  
  Éjszaka érkezik hozzájuk. Ijesztően vékony, zavarbaejtően sápadt és telhetetlenül éhes. Egy kimondhatatlan gyötrelmektől szenvedő férfi, szervezetében valami titokzatos szörnyűséggel, ami gyorsabban terjed a félelemnél. A szárazföldtől elvágva a csapatnak olyan borzalmakkal kell szembenéznie, amelyhez foghatót a tábortűz körül elmesélt legrémisztőbb történetekben sem tudtak volna kitalálni. A túléléshez meg kell küzdeniük a félelmeikkel, a tomboló elemekkel... és végül egymással is.
  
  Nick Cutter részben A legyek urát, részben a 28 nappal későbbet idéző, magával ragadó és feszes tempójú regénye egyenesen a rettegés legmélyére taszít, a sötétség szívébe, ahol a félelem uralkodik a józan ész felett.
  Show book
 • Bűnös nők - cover

  Bűnös nők

  Melanie Blake

  • 0
  • 0
  • 0
  SUNDAY TIMES BESTSELLERA gyilkosságot is megússzák?Négy színésznő egy gyönyörű szigeten, nem messze Anglia partjaitól. Az ötödik nincs ott, meggyilkolták. Csak ők négyen tudják, hogy miért.Félnek, hogy kipattan a titok. A sorozat forgatásán egyre nő a feszültség.Mind a négyen a végsőkig elszántak, a forgatás nem állhat le – nem számít, hogy ez mibe kerül.Az egyikük már-már elárulja az igazságot – nincs az a tévésorozat, amely túlélne egy ilyen botrányt.Mindegyiküknek van takargatnivalója – kérdés, hogy mindannyian bűnösek-e?A Könyörtelen nők szereplőgárdája visszatér – és bajban vannak.„Nevetünk, sírunk, megbotránkozunk, és még többet akarunk... A Bűnös nőket vétek lenne kihagyni. Kiragad minket az unalmas hétköznapokból. Öt csillagos olvasmány!” – Ok! Magazine
  Show book
 • Vihar után - cover

  Vihar után

  András Berkesi

  • 0
  • 0
  • 0
  „...Bárdi kényelmesen előbbre lépett, tovább rágta a gyufaszálat. Robi
  bosszankodott, hogy miért bőszíti fel Bárdi a fegyvereseket.
  
  – „Felesleges hősködés” – gondolta.
  
  A géppisztolyos a szakállasra nézett, aki egy dossziéból papírlapokat
  szedett elő. Horváth – arcán a részegek bárgyú mosolyával – nekitámaszkodott az
  ajtófélfának, és dudorászott. A fegyveres férfi arcáról eltűnt a mosoly.
  Ingerülten Bárdi elé lépett. A szakállas, mintha álomból ébredt volna,
  elfordult.
  
  – Mi van, bajtársam? – kérdezte halk, fuvolázó hangon.
  
  – Ez a nyomorult már megint kötekedik – válaszolt a géppisztolyos, aztán
  ismét Bárdi felé fordult. – Köpd ki a szádból!
  
  Robi már nem bírta idegekkel.
  
  – Százados elvtárs! Ne, minek csinálja… ezt… a…
  
  Bárdi a fiúra
  nézett, majd ismét a felkelő felé fordította fejét, s anélkül, hogy a szemét
  levette volna a fegyveres arcáról, a lába elé köpte a gyufaszálat… A fegyveres
  olyan mozdulatot tett, mintha meg akarná ütni, de a szakállas megfogta a
  karját...”
  Show book
 • Célpont Párizsban - cover

  Célpont Párizsban

  László Réti

  • 0
  • 0
  • 0
  Franciaországban pár évtizeden belül többségbe kerülnek a muzulmánok és csak idő kérdése, hogy iszlámhívő köztársasági elnököt választanak. A titkosszolgálat tisztjeit élénken foglalkoztatja a kérdés, miközben két szír terrorista száll partra Dél-Franciaország egyik elhagyatott strandján, és holttesteket hagyva maguk után észak felé veszik az irányt. Párizsban a Hydra fedőnevű izraeli ügynök tudomást szerez érkezésükről, és minden szálat megmozgat, hogy még céljuk elérése előtt a nyomukra bukkanjon. A francia titkosszolgálat sokat látott, cinikus ügynöke azonban nem csak a szíreket, de Hydrát is célba veszi. A háttérben eközben egy sajátos szerelmi történet bontakozik ki. Victor Jacquard, a párizsi üzletember több fronton is kénytelen helyt állni. Meg kellene mentenie házasságát, miközben minden energiájával arra koncentrál, hogy megszerezze élete legnagyobb megrendelését. Ekkor kerül bajba egyetemi szerelmének fia, és a férfi pillanatok alatt egy emberrablási ügy kellős közepében találja magát, ahol senki sem az, akinek látszik. Réti László regénye sodró lendülettel viszi végig az olvasót a cselekményen, miközben bepillantást enged az iszlám színfalak mögötti európai térhódításába, és a titkosszolgálati nyomozás részleteibe éppen úgy, mint a főhősök magánéletének legrejtettebb bugyraiba.
  Show book
 • Kettőnk bűne - cover

  Kettőnk bűne

  Ludányi Bettina

  • 0
  • 0
  • 0
  Elég erős az emberi akarat, hogy megmentsen a tébolytól?Niki Varela élete káoszba fordul, amikor rájön, mi a lakásában zajló különös jelenségek valódi oka. Eljön az a pont, amikor a tagadás már nem működik, és szembe kell néznie a sötét árnyakkal. Mindezt úgy, hogy már senkiben sem bízhat maga körül. Túlságosan elfajultak a dolgok.Alexios Hallas pszichológus még mindig nem tudott megbirkózni a történtekkel. Mire rájön a borosüvegek mögött húzódó rejtélyre, addigra már túl késő lesz. Nem tehet semmit – sem az ártatlanokért, sem Nikiért. Mindketten megtapasztalják, mennyire törékenyek az emberi kapcsolatok és hogy olyankor éppen az fordul ellenünk, akiben a leginkább megbíztunk…Hogyan birkózik meg Niki az őt ért traumával? Vajon Alex képes lesz helyesen dönteni, amikor alkalma nyílik rá, vagy inkább utat enged a sötétségnek? Hogyan alakul egy függő sorsa, aki majdnem az életével fizetett egy barátságért?A Kettőnk titka folytatásával újra lélektani vizekre evezünk. A sorok között megelevenedő pszichológiai thriller méltó lezárása a Függőség-sorozatnak.
  Show book