Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Listen online to the first chapters of this audiobook!
All characters reduced
Segítség - cover
PLAY SAMPLE

Segítség

L. Ron Hubbard

Narrator Golden Era Productions

Publisher: Bridge Publications

  • 0
  • 0
  • 0

Summary

A segítség az élet minden területét áthatja, mégis kevesen vannak azok, akik felismerik, milyen mértékben határozza ez meg a túlélésüket. Ugyanis a segítség nyújtására és elfogadására való hajlandóság az emberi reakciók és viselkedés alapját képezik. Hogyan növelhetjük meg egy személy magabiztosságát, hogyan javíthatjuk képességét a másokkal folytatott kommunikációra, és hogyan növelhetjük meg az élet iránt mutatott érdeklődését? A válaszok magával a segítséggel kezdődnek, és technikák olyan hatékony sorozata foglalkozik velük, hogy az gyakorlatilag „még a holtakat is feltámasztaná”.Segítség: További adatokAz élet azért élet, az emberek azért vannak együtt, a fű azért nő, a fák azért nőnek, az eső minden jel szerint azért esik, és minden más – ez mind azért van, hogy segítsen valakinek. – L. Ron Hubbard 
A segítség az élet minden területét áthatja, mégis kevesen vannak azok, akik felismerik, milyen mértékben határozza ez meg a túlélésüket. Ugyanis a segítség nyújtására és elfogadására való hajlandóság az emberi reakciók és viselkedés alapját képezik. 
Hogyan növelhetjük meg egy személy magabiztosságát, hogyan javíthatjuk képességét a másokkal folytatott kommunikációra, és hogyan növelhetjük meg az élet iránt mutatott érdeklődését? A válaszok magával a segítséggel kezdődnek, és technikák olyan hatékony sorozata foglalkozik velük, hogy az gyakorlatilag „még a holtakat is feltámasztaná”. 
Sőt, a segítség oly mélyen gyökerezik az emberi lényekben, hogy még a testi fogyatékosságokat, bizonyos képességek hiányát, baleseteket, a bűnözést és a társadalmi zavargásokat is fel lehet fogni a segítség szemszögéből. Ezért aztán az egyén által megtapasztalt előnyökön kívül láthatjuk e felfedezések felbecsülhetetlen értékét az emberi közösségek egészére nézve is. Egy olyan társadalom, amely megérti és alkalmazza az L. Ron Hubbard által felvázolt alapelveket, fantasztikus újjáéledést fog megtapasztalni tagjai képességeit tekintve, ezen keresztül az egész civilizációt magasabb szintekre emelve. Itt találjuk tehát meg azokat az újonnan felfedezett, erőteljes igazságokat, amelyekből szinte korlátlan mennyiségű haszon származhat.
Duration: about 1 hour (00:57:13)
Publishing date: 2009-01-01; Unabridged; Copyright Year: — Copyright Statment: —