Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Kacskaringó - cover

Kacskaringó

Krisztina Szénási

Publisher: Erawan Könyvkiadó

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Kapunyitási pánik, párkapcsolati hullámvasút, mamahotel, pályaelhagyás, külföld. Pedig még harmincévesek sincsenek!
 
Lili és barátnői szerencsés lányok. Fiatalok, csinosak, frissdiplomások, előttük áll az egész élet.
 
De mi van akkor, ha az a bizonyos "élet" csak nem akar beindulni? Ha az út, bármerre is lépnek, rögös, és váratlan akadályokat tartogat?
 
Főhősnőnk sokáig csak sodródik az eseményekkel. Folyamatosan másokra van tekintettel, nem mer, nem tud nemet mondani. A rendkívüli történések sorozata azonban hamarosan arra készteti, hogy szembenézzen önmagával és a félelmeivel…
 
Csajos, kedves, humoros hangvételű regény a kétezres évek huszonéveseiről, a világban a helyét kereső Y-generációról. És a lehetséges feloldásról, ami ennek a generációnak az üzenete: a boldogságig a megküzdött önismereten keresztül vezet az út.
Available since: 12/02/2020.

Other books that might interest you

 • Ördöngős tavasz - cover

  Ördöngős tavasz

  Lisa Kleypas

  • 0
  • 0
  • 0
  "Egy petrezselymet áruló, különc ifjú hölgy…
  A legtöbb elsőbálozó lány arról álmodik, hogy férjet talál magának. Lady Pandora Ravenelnek azonban egészen más tervei vannak. Az ambiciózus szépségnek semmi kedve a londoni báli szezonhoz, annál szívesebben maradna otthon, hogy megszervezze és beindítsa társasjátékgyártó vállalkozását. Az egyik fényes bálon azonban botrányos helyzetben találja magát egy kivételesen jóképű idegennel.
   
  Egy cinikus aranyifjú…
  Gabriel, Lord St. Vincent éveken át sikerrel kerülte el a házasság révébe vezető csapdákat, ám végül egy olyan lázadó szellemű ifjú hölgy horgára akad, akinél keresve sem találhat magának kevésbé megfelelő feleséget. Pandorában fel sem merül, hogy hozzámenjen, Gabrielt azonban ellenállhatatlanul vonzza az eleven természetű lány, és mindent megtesz azért, hogy a magáénak mondhassa, fittyet hányva arra, hogy kényszer szülte házasságuk akár pokolinak is bizonyulhat.
  
  Egy veszélyes terv…
  Pandora enged Gabriel tapasztalt és érzéki ostromának, s beleegyezik abba, hogy a felesége legyen. Nemsokára azonban világossá válik előtte, hogy társasjátékgyártó vállalkozása megszervezése során véletlenül veszélyes összeesküvésbe botlott, és egyedül a férje képes gondoskodni a biztonságáról. Miközben Gabriel az ismeretlen rosszakaróktól védi hitvesét, közösen rádöbbennek arra is, hogy kapcsolatuk baljós kezdete ellenére voltaképpen egymásnak vannak teremtve."
  Show book
 • Az olasz villa titka - cover

  Az olasz villa titka

  Daniela Sacerdoti

  • 0
  • 0
  • 0
  Felejthetetlen történet szerelemről, veszteségről és titkokról.
   
  Callie, a magányos, kisvárosi pincérnő nemrég tudta meg, hogy örökbe fogadták, és az olaszországi Montevinóba utazik, hogy válaszokat kapjon a kérdéseire. Kezében tartja a dombtetőn álló, lenyűgöző villa kulcsát. Ez a ház az öröksége. A rozsdás kapun túl egy nagy, fa bejárati ajtó várja, körülötte virágok. Callie nem is tudja, mi nyűgözi le jobban: az új otthona, vagy az első találkozása a titokzatos, fiatal gondnokkal, Tommasóval.
   
  A kulccsal együtt egy Elisa nevű nő kopott, kék szalaggal átkötött naplóját is megkapta. Callie-t magával ragadja a szerelem, a szenvedély, a szívfájdalom és az árulás története, miközben a naplóból megtudja, hogy Elisa titokban feleségül ment gyermekkori szerelméhez, majd az erdőbe menekült, hogy csatlakozzon az ellenállókhoz. A fiatalok megesküdtek, hogy ha véget ér a háború, visszatalálnak egymáshoz, csakhogy a történelemnek más tervei voltak.
   
  Callie biztosra veszi, hogy az ő és Elisa élete valahogyan kapcsolódik egymáshoz, és az igazságot a napló megsárgult, gyűrött lapjai között kell keresnie. Ez ad neki bátorságot ahhoz, hogy a falu zárt közösségében kérdezősködjön, míg végül azt érzi, hogy oly sokáig elzárt szíve lassanként megnyílik, talán eléggé ahhoz, hogy beengedjen valakit…
   
  Ám amikor a napló utolsó oldalain megörökített csalás fellebbenti a fátylat a fájdalmas titokról, ki is valójában Callie édesanyja, az új élet esélye a szeme láttára foszlik szerte. Vajon rá tudja venni a helyieket, hogy megbocsássák a múltját, és elfogadják őt?
  Show book
 • Zárva - cover

  Zárva

  Edina Borbás

  • 0
  • 0
  • 0
  Két zárkózott lélek egy érintésmentes világban
   
  A 2000-es évek elején végigsöprő világjárványok új időszámítást hoztak az emberiség életébe. 2034-re természetessé válik az érintésmentes lét és a kéthetes karanténprotokoll, ami bármikor, bárhol bekövetkezhet.A 24 éves Michelle állásinterjúra siet San Francisco legmodernebb toronyházának legfelső szintjére, ám a lift a harminckettedik emeleten megáll, és Orix, a ház mesterséges intelligenciája bejelenti a karanténállapotot.Az ismeretlen utastárs, Bruce, azonnal tudja, mi vár rájuk, hisz ő alkotta meg a rendszert: két hétre a toronyház "fogságába" estek...A hallgatag, távolságtartó sztárprogramozó férfit és a fájdalmas titkát mélyen őrző lányt Orix összezárja a harminckettedik emeleten, és az idegenekből hirtelen lakótársak válnak...
   
  Gyűlölet, szenvedély és egy gyötrelmes titok kerül felszínre a lelket próbáló két hét során Borbás Edina új regényében.
  Show book
 • A kegyencnő intrikái - cover

  A kegyencnő intrikái

  Budai Lotti

  • 0
  • 0
  • 0
  „Lotti minden könyvével szélesíti az olvasója perspektíváját." - Kitablar
   
  Tovább gyülekeznek a fellegek.Louise régi ellensége, Arnaud Sauvage az életére tör, és mikor a lány a gyermekével együtt újra kicsúszik a kezei közül, a férfi a lehető legkegyetlenebb módon áll bosszút. Ezután Louise gondolatait Sauvage-hoz hasonlóan csakis a megtorlás tölti ki, mely éppoly fájdalmas utakra vezeti, mint ellenlábasát...
   
  Mindeközben az udvaroncok körében is egyre vészterhesebb idők járnak: La Voisin letartóztatásával kipattan a mérgezési botrány, és hamarosan az egész országban közszájon forog, hogy a királyság lenemesebb tagjai között szép számmal akadnak gyilkosok is. Ez idő alatt az udvaron végigsöpör a pletyka, hogy Montespan asszony várakozásainak megfelelően a király új szeretője nem más lesz, mint Louise de Morainville, Lavardin új márkinője.Végül az elátkozott nyakék Louise fejére hozza – a gyönyörű, de kiismerhetetlen angol hölgy – Lady Hamilton haragját is.
   
  Budai Lotti, A borostyánszemű sorozatának második kötetében további bepillantást nyerhetünk a kor cselszövéssel átitatott közegébe, valamint újabb történelmi szereplőkkel és azok féltve őrzött életével ismerkedhet meg.
  Show book
 • Miután - cover

  Miután

  Anna Todd

  • 0
  • 7
  • 0
  Tessa igazi jó kislány. Egy rendes fiúval jár már évek óta, vannak tervei, ambíciói, és az anyja ügyel rá, hogy az élete a megfelelő irányban haladjon tovább.Aztán elsőévesként beköltözik az egyetem kollégiumába, és találkozik Hardinnal. Azonnal feltűnik neki a tetovált, piercinges fiú, aki angol akcentussal beszél, és mindenben különbözik attól, amit Tessa az addigi életében megszokott.
  Show book
 • Miénk az éjszaka - cover

  Miénk az éjszaka

  Corinne Michaels

  • 0
  • 0
  • 0
  „Ez nemcsak egy könyv volt, ez sokkal több volt, mint amit ez a néhány betű kifejez.” – Book LitLove„A Miénk az éjszaka édes és szexi. A könyv végén úgy éreztem, hogy személyesen ismerem aszereplőket, és nehezemre esett elengedni őket.” – Mia Sheridan, New York Times bestsellerszerző„Ez a könyv szívből jövő és letehetetlen. Kihozta belőlem a rajongót, és élveztem minden egyesszót.” – Inked in ChaptersNem vagyok egy egyéjszakás típusú csaj. Különösen nem vagyok az a nő, aki néhány piát legurítvaegy koncerten a gyerekkori bálványa, Eli Walsh ágyában köt ki.Most mégis pontosan ez történt.Mit csinál egy lány egy részegen elkövetett ballépés után? Menekül.Magamhoz ragadtam a holmimat, és amilyen gyorsan csak tudtam, elhúztam a csíkot ettől azenergikus, ellenállhatatlan és életem legjobb menetét nyújtó szupersztártól. A tündöklő zöldszemének, a kőkemény testének, a pimasz mosolyának nincs helye a világomban. Az én életem ígyis elég bonyolult.Valaki ezt elfelejtette neki megemlíteni.Eli hajthatatlan. Nyomul be a szívembe, fáraszt a zaklatásával, bizonygatja, hogy ő nem olyan,amilyennek képzelem, és ő minden, amire csak szükségem van. És amikor a világom darabokrahullik, ő egyben tartja a szétszóródott részeket. És akkor akarva-akaratlanul, de reménytelenülbeleszeretek.Elhittem, hogy örökké együtt lehetünk. De akkor kellett volna hallgatnom rá, amikor azt mondta,miénk az éjszaka.Corinne Michaels, New York Times bestsellerszerző legújabb regénye valódi érzelmi utazásraviszi az olvasót.
  Show book