Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Szőke Mocsár – Pegazus könyvek Antológia 2012 - cover

Szőke Mocsár – Pegazus könyvek Antológia 2012

János Petrusák

Publisher: Pegazus TV Média és Oktató Kft.

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

A Szőke Mocsár, egy mai regény. 
Ízig-vérig az. A mai ember van benne, minden szépségével, minden bűnével, gyarlóságaival, és erényeivel. Főhőse egy ifjú művész. De nem csak művészetről, és nem csak művészeknek szól. Hanem az alkotásról, annak minden öröméről, bánatáról, miközben rájöhetünk, a legnagyobb alkotás maga az Ember! 
A Pegazus Könyvek Antológia 2012 több szerző közös alkotása, hiszen antológia. 
Végigolvasva viszont megdöbbenhetünk: a versek, a karcolatok, a tárcanovellák, a novellák, fikciósok és a valós eseményeket, érzéseket rögzítők; a különféle polgári foglalkozást űző szerzők, a főállású anya, a nyugdíjas, a tanuló, a munkát kereső, az egyetemi tanár és az akadémikus is mind mind egyről ír, a TITOKról. Hogy az mi? 
El kell a könyvet olvasni!
Available since: 02/28/2014.

Other books that might interest you

 • Kirakos - Janteloven-gyilkosságok - cover

  Kirakos - Janteloven-gyilkosságok

  K. A. Varsson

  • 0
  • 0
  • 0
  A Kirakós nem szokványos krimi. A méltán népszer skandináv bnügyi regények mfaját ötvözi az otthon játszható szabadulószoba-könyvek feltörekv trendjével.Tökéletesen élvezhet a hagyományos módon, az olvasó sorról sorra halad, közben találgat és gondolkozik a történetet illeten, amely végül teljes egészében kibontakozik eltte.Lehetség nyílik azonban idrl idre a nyomozók brébe bújni, mivel a könyvben tíz, egyértelmen jelzett eltér bettípussal szedett feladvány található, amelyek megoldásához semmi más nem szükséges, mint az olvasó leleményessége. Ezeknél a pontoknál kicsit megáll az id, és mindenki kedvére kutakodhat a könyvön kívüli világban, késbb pedig ellenrizheti, helyes megoldásra jutott-e.Interaktív krimi a javából, ahol az olvasó okosabb lehet akár a nyomozóknál is!
  Show book
 • Puha bosszú - cover

  Puha bosszú

  Zoltán Albert

  • 0
  • 0
  • 0
  Anna apa nélkül nőtt fel. Magyarország szovjet megszállása
  alatt ölték meg az apját. Nem tudja, hogy közönséges katonaszökevény volt-e,
  vagy tragikus hős. Ki akarja deríteni az igazságot, és a remény élteti, hogy
  bosszút állhat. Összetűzésbe kerül a rendőrséggel, alkura kényszerítik, majd
  kitoloncolják, de számára már nincsen visszaút. 
  
  Találkozik a gyilkossal és életében először szerelmes lesz.
  Az igazi bonyodalmak pedig csak ekkor kezdődnek, a múlt és a jelen bűnei egyre
  inkább összekapcsolódnak. 
  
  A szerelem próbájában már nemcsak a szerelmük és az életük a
  tét, hanem a fegyverkereskedők nukleáris bombájának a sorsa is rajtuk
  múlik. 
  
  Anna és Tamás vajon kiállják a próbát? 
  
  Szerelmük vagy a bosszú a fontosabb?
  
  
  
  Egy fiatal pár fordulatos, kalandos szerelmének mai
  története itt és most játszódik le, a szemeink előtt. 
  
  A könyvről készült videó itt tekinthető meg.
  Show book
 • A dilemma - cover

  A dilemma

  B.A. Paris

  • 0
  • 0
  • 0
  A Zárt ajtók mögött egymilliós eladott példányszámmal büszkélkedő sikerszerzője új, lélegzetelállítóan izgalmas regénnyel tér vissza.Livia a 40-ik születésnapját ünnepli élete legnagyobb partijával, hogy kárpótolja magát az esküvői felhajtásért és a lakodalomért, amikben sosem lehetett része. Ott lesz mindenki, akit szeret, a lányát, Marnie-t kivéve, aki külföldön tanul. Bár Livia nagyon szereti a lányát, titokban örül, hogy nem lesz jelen. El kell mondania valamit a lányukról Adamnek, a férjének, de meg akarja várni vele a parti végét, hogy még egyszer felhőtlenül boldogok legyenek együtt.Adam szeretné, ha minden tökéletes lenne Livia számára, ezért titokban megszervezte, hogy Marnie hazajöjjön, és meglepje az anyját a születésnapján. Napközben rettenetes hír jut a fülébe. El kell mondania Liviának, mert hogy folytatódhatna így a buli? De Livia olyan boldog, olyan izgatott, és különben is kezdenek szállingózni már a vendégek.A dilemma - meddig mennénk el, hogy még néhány utolsó órányi boldogságot adjunk annak, akit szeretünk?Egy nap, ami örökre megváltoztat egy családot. A Dilemma egy lélegzetelállító, szívet tépő regény BA Paris, az egymillió példányszámot elérő, New York Times bestseller szerző tollából.
  Show book
 • Életre szóló döntés - cover

  Életre szóló döntés

  Laura Jarratt

  • 0
  • 0
  • 0
  "Olyan kérdéseket vet fel, amelyekre egy anya sem szeretne válaszolni." - Lisa Hall nemzetközi bestsellerszerző"Laura Jarratt egy gyönyörű új hang a krimik világában." - Lesley Thomson nemzetközi bestsellerszerzőBárhogy döntesz, az életed darabokra hullik.Miután Lizzie két lányával a kocsiban karambolozik, lehetetlen választás elé kerül. A sors egy rettenetes döntésre kényszeríti. Felépülését követően szembe kell néznie a tragédia utóhatásaival és a rendőrségi nyomozással is.Miközben Lizzie és családja próbálja feldolgozni a végzetes éjszaka eseményeit, egy még sötétebb fordulat bontakozik ki. Mégis mi történt azon az elhagyatott, vidéki úton? Ki a felelős? Egyben marad a család, vagy felőrli és szétszakítja őket az igazság?Egy döbbenetes, mély érzelmekkel teli, gyönyörűen megírt átmenet a Sophie választása és a Lányom között.Laura Jarratt első magyarul megjelenő regénye egy lehengerlő, mély érzelmekkel teli, gyönyörűen megírt történet egy olyan választásról, amelybe egy anyának még belegondolnia is kegyetlen."Hosszú idő óta a legjobb könyv, amit olvastam." - Book Drunk
  Show book
 • A gyanúsított - cover

  A gyanúsított

  Robert Crais

  • 0
  • 0
  • 0
  Miután Scott James, a Los Angeles-i rendőrjárőr egy lövöldözés során elveszíti a társát, és majdnem az életét is, elhatározza: megtalálja a felelősöket. 
  Kutyás nyomozó lesz belőle; új társa, a robbanószer-keresésre kiképzett Maggie a gazdáját veszítette el Afganisztánban, mielőtt Scotthoz került. Nem könnyen szoknak össze mindkettejüket nyomja-nyomasztja a múlt... Folytatni semmit nem lehet újra kell kezdeni mindent.
  Robert Crais regénye egyrészt izgalmas és fordulatos krimi, másrészt pompás lélektani folyamatábra: sikerül-e talpra állni, együtt fölépülni kettőjüknek, az embernek és a kutyának, sikerül-e megoldani a rejtélyt és elkapni a bűnözőket, mielőtt lecsapnának rájuk azok, akikre ők vadásznak... 
  A New York Times eladási listáján számos könyvével vezető krimiszerző regényei több rangos díjat is nyertek, és már több mint 42 országban kiadták őket. Kritikusok szerint A gyanúsított eddigi legjobb, legfeszültebb és egyben legmegindítóbb regénye. 
  "Szívszorító olvasmány. Maggie érzelmeinek és elképesztő képességeinek érzékletes leírása rabul ejti az olvasót." -- New York Times
  Show book
 • Farkasok földje - cover

  Farkasok földje

  Cassidy White

  • 0
  • 0
  • 0
  Tizenhárom év.Ennyi idő telt el azóta, hogy Kate utoljára látta az apját.
   
  Öt éves volt amikor édesanyjával elköltöztek, és azóta szinte meg sem álltak. Egyik város a másik után. Egyik államból a másikba mentek.Kate pedig sosem kérdezte, hogy miért.
   
  Mindig úgy gondolta, hogy édesanyja, Eva, paranoiás.Vagy valamilyen más pszichés betegsége van.
   
  De most Eva eltűnt és nem maradt egyetlen nyom sem utána.Egyetlen üzenetett leszámítva.Egy telefonhívást, melyben arra kérte lányát meneküljön, mert érte is el fognak jönni.
   
  Azonban Kate az anyja nyomába ered.A nyomok viszont régebbre visznek és sötétebb dolgokat tárnak fel, mint azt Kate gondolta volna.
   
  De mi a granacia arra, hogy Eva még mindig él?És mi lesz Kate sorsa, ha egy nap elköveti ugyanazt a hibát, amelyet Eva is elkövetett?
  Show book