Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Charlie Chan zavarba jön - cover

Charlie Chan zavarba jön

Earl Derr Biggers

Publisher: Fapadoskonyv.hu Kiadó

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Eva Durand 15 évvel ezelőtt tűnt el az indiai Peshawar város környékén. Marié Lantelme első nagy sikerét aratta a nizzai színházban – többé nem látta senki, pedig azóta öt év telt el. Jennie Jerome manöken volt, hét éve kilépett a divatszalon
Available since: 03/09/2016.

Other books that might interest you

 • Kirakos - Janteloven-gyilkosságok - cover

  Kirakos - Janteloven-gyilkosságok

  K. A. Varsson

  • 0
  • 0
  • 0
  A Kirakós nem szokványos krimi. A méltán népszer skandináv bnügyi regények mfaját ötvözi az otthon játszható szabadulószoba-könyvek feltörekv trendjével.Tökéletesen élvezhet a hagyományos módon, az olvasó sorról sorra halad, közben találgat és gondolkozik a történetet illeten, amely végül teljes egészében kibontakozik eltte.Lehetség nyílik azonban idrl idre a nyomozók brébe bújni, mivel a könyvben tíz, egyértelmen jelzett eltér bettípussal szedett feladvány található, amelyek megoldásához semmi más nem szükséges, mint az olvasó leleményessége. Ezeknél a pontoknál kicsit megáll az id, és mindenki kedvére kutakodhat a könyvön kívüli világban, késbb pedig ellenrizheti, helyes megoldásra jutott-e.Interaktív krimi a javából, ahol az olvasó okosabb lehet akár a nyomozóknál is!
  Show book
 • Agatha Raisin és az ogre vére - cover

  Agatha Raisin és az ogre vére

  M.C. Beaton

  • 0
  • 0
  • 0
  Hiába utálja Agatha Raisin az
  amatőr színjátszást, barátnője, Mrs. Bloxby elcipeli egy falusi műkedvelő előadásra.
  Agathának nemcsak hogy végig kell ülnie a produkciót, de amikor a függöny
  lehulltával az egyik főszereplő, a helybéli pék nem jön ki meghajolni, a
  nyomozót az előadásnál is rémesebb folytatás várja a kulisszák mögött. A
  kegyetlen módszerrel kivégzett amatőr színész halálát nem sokkal később egy
  másik rémtett is követi, és az amúgy békés, képeslapra illő Winter Parvában
  elszabadulnak az indulatok.
  
   
  Egy ideig úgy tűnik, az
  önjelölt színészek hiúsága és sértődékenysége a bűn fészke, ám ahogy Agatha
  Raisin lassacskán megismeri a falu lakóit, a szálak mindinkább a gyönyörűséges
  és özvegyen maradt péknéhez vezetnek. Bár Gwen Simple kezére többen is
  pályáznak, és minden férfi elolvad a közelében, nyomozónk erősen gyanakszik,
  hogy egy álszent bestiával áll szemben. Még Charlest, Agatha jóbarátját is
  behálózza a bájos hölgy, ami csak fokozza Agatha bosszúságát.
  
   
  Természetesen Mrs. Raisint
  sem kerüli el az újabb románc, mi több: Agatha úgy dönt, elég a magányos
  estékből, az állhatatlan Charlesból, és beadja a derekát, pontosabban elfogad
  egy csodaszép gyűrűt.
  Show book
 • Vértestvérek - cover

  Vértestvérek

  Ania Ahlborn

  • 0
  • 0
  • 0
  Az Appalache-hegység mélyén található egy ház, messze a civilizációtól. A Morrow család lakja, akik magányos, maguknak való emberek. Csak néha mennek be a legközelebbi városba, egyébként senkit nem zavarnak. S épp ezért senki nem megy hozzájuk kérdéseket feltenni, amikor eltűnik egy-egy fiatal lány. Pedig elég lenne csak felásni a környéküket, és Nyugat-Virginia állam legkegyetlenebb gyilkosai lepleződnének le.
  
  A tizenkilenc éves Michael is kötelességtudóan részt vesz családja erőszakos tevékenységében, de sosem lelte örömét benne. A fákon át visszhangzó sikolyoktól sokszor kirázza a hideg. Normális életre vágyik, és bízik benne, hogy egyszer meg is kapja... Mikor a szomszédos kisváros lemezboltjában találkozik Alice-szel, azonnal megigézi valami, és meglátja a kiutat. Egy pillanatra elfelejt minden szörnyűséget, ami az életét kísérte. Azonban a családja rögtön emlékezteti, hogy hol a helye.
  
  Ania Ahlborn regénye pokoli utazás az amerikai vidék kietlen zugaiba, ahol velejéig romlott emberek tesznek kimondhatatlan dolgokat. A Vértestvérek nem csak az utóbbi évek egyik legsokkolóbb horrora, de egyben tanúbizonysága annak is, hogy a műfaj nem csak a férfi szerzőké.
  Show book
 • A császár sírja - cover

  A császár sírja

  Steve Berry

  • 0
  • 0
  • 0
  Kína első császárának sírja, amelyet egy föld alatti agyaghadsereg őriz, több mint kétezer éve feltáratlan. A kínai kormány senkinek sem engedi meg, hogy a sírt felnyissák. Vajon miért?Erre és még sok más titokra kell fényt derítenie Cotton Malone volt amerikai ügynöknek, aki egy napon felkavaró üzenetet kap az interneten. Cassiopeia Vitt, aki már többször megmentette Malone életét, most halálos veszélyben van. Egy ismeretlen férfi kínozza, és közben azt üzeni neki: „Hozza el azt az értéktárgyat, amit a nő megőrzésre átadott magának.” Mindössze az a probléma, hogy Malone-nak fogalma sincs, miről beszél az illető. Megkezdődik hát a versenyfutás az idővel és az életre-halálra szóló harc egy könyörtelen szervezettel.Steve Berry, a történelmi thriller nagymestere egy tudós alaposságával bogozza ki múltbéli események, legendák korunkig ható szövevényét. A New York Times bestsellerszerzője. Regényeit 40 nyelvre fordítják, 51 országban, több mint húszmillió példányban.
  Show book
 • Küszöbök - cover

  Küszöbök

  András Berkesi

  • 0
  • 0
  • 0
  Berkesi András e regényének egyik helyszíne Berlin, az 1930-as évek végén, és a másik Budapest, a német megszállás idején, 1944-ben. Három gyermekkori barát, egy orvos, egy újságíró és egy lelkész kerül a Gestapo hálójába, s közülük csak egy meri vállalni a küzdelmet az egyéni élet, a boldogság feláldozása árán is.A rendkívül izgalmas, történelmi jelentőségű események során az olvasó megismeri nemcsak a fasizmus „szürke eminenciásait”, hanem Heydrich és Himmler, a náci titkosszolgálat vezetőinek egymás ellen folytatott ördögi praktikáit, valamint a náci és magyar fasizmusnak egész döbbenetes szövevényét is.
  Show book
 • Csengőfrász - cover

  Csengőfrász

  Cserhalmi Dániel

  • 0
  • 0
  • 0
  Szabados Imrének, az ÁVH századosának látszólag nincs oka a panaszra. Karrierje felívelőben van, újabb és újabb nyomozásokra kap megbízást, elsősorban a népi demokrácia megdöntésére irányuló szervezkedések „leleplezésére”. A kirakatperek előkészítése szépen halad, azonban homokszem kerül a gépezetbe, amikor az ÁVH az általa koholt vádak után váratlanul egy valóságos összeesküvésről szerez tudomást.De vajon sikerrel járhat-e 1950-ben, Budapesten egy szabadúszó színész, egy félénk ügyvédbojtár, egy idős, katolikus órásmester és egy fiatal karikaturista államellenes összeesküvése? Vagy az is lehet, hogy a szálak még messzebbre vezetnek?Cserhalmi Dániel első regénye egyszerre fordulatos politikai krimi, hiteles történelmi regény, és szépirodalmi igényességgel megírt, feloldhatatlannak tűnő lélektani dilemmákat megfogalmazó történet, amelynek első kiadását hamar elkapkodták az olvasók. A regényt most második, javított és bővített kiadásban olvashatják.
   
  A kötet az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára szakmai támogatásával készült.
  Show book