Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Poggyász nélkül - cover

Poggyász nélkül

Clara Bensen

Publisher: Gabo Könyvkiadó

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

A fiatal felnőttkori magába zuhanásból épphogy felépült Clara Bensen úgy dönt, hogy az egyik online párkeresőn való regisztrálással teszteli visszatérését az életbe. Az álmában sem jutott eszébe, hogy a konvenciók felrúgásáról elhíresült, rendkívül energikus egyetemi professzorral, Jeffel fog megismerkedni.

Other books that might interest you

 • A Vihar - cover

  A Vihar

  Anna Teleki

  • 0
  • 0
  • 0
  "Nehéz, de nem lehetetlen. Keresni kell. Keress valakit, aki boldoggá tesz..."
   
  Üdv, újra Párizsban!
   
  A nagy szerelem s Remie André átkozott városában.
   
  Kicsoda Remie André? Remie André én vagyok. Esetleg te. Talán az a férfi vagy nő, aki szembejön veled az utcán. Mindannyian ő vagyunk.
   
  Remie André a valóságban egy érzékeny, sebzett lelkű, hányatott sorsú fiatalember, aki semmi mást nem keres, csak a boldogságot és a szerelmet. Egy őszinte kapcsolatot, amely valódi emberi értékeken – tisztelet, megbecsülés, szeretet, hűség – alapul, erre épül, és egy életen át tartó ajándék lehet számára.
   
  Nem erre vágyunk valamennyien?
   
  Remie a csalódások és a fájdalom elől a munkába menekül, de elég lehet ez egy embernek?
   
  Remie senkinek nem beszélhet érzelmeiről, félelmeiről, reményeiről, hiszen élete során mindig kiderült: nem bízhat senkiben. Valóban azért, mert más – ő ezt hiszi –, vagy egyszerűen azért, mert mára naivnak, őszintének és tisztának lenni hiba, nem pedig erény?
  Show book
 • Az élet mindig kínál második esélyt - Talán azért hogy azt is elszúrjuk?! - cover

  Az élet mindig kínál második...

  Richard Roper

  • 0
  • 0
  • 0
  „Szórakoztató, megindító és elgondolkodtató” — Clare Mackintosh bestsellerszerző „Keserédes, mégis bájos.” — Elenaor Brown bestsellerszerző Néha mindent kockára kell tenned, hogy megtaláld a boldogságot... Andrew napjai kissé komoran telnek. A munkája cseppet sem szívderítő: magányosan elhunyt emberek rokonait kutatja fel. Szerencsére szerető család várja otthon, hogy elfeledtesse vele a mindennapok gondjait. Vagy legalábbis a munkatársai ezt hiszik. Andrew soha senkit nem akart félrevezetni, egy gyenge pillanatában mégis családot füllentett a kollégáinak. A képzelgés egy feleségről és két gyerekről menedék számára magányos hálószobájától, ahol egyetlen társaságát az Ella Fitzgerald-lemezei jelentik. Egy nap azonban új alkalmazott érkezik a céghez, Peggy. A lány úgy felpezsdíti Andrew-t, akár a friss szellő, és kibillenti a nyugalmából. Peggy tudomást sem vesz a falakról, melyeket Andrew saját maga köré épített, és barátságával szép sorban ledöntögeti őket. Andrew-nak választania kell: elmondja az igazat és kockáztatja a barátságát Peggyvel, vagy éljen továbbra is magánya biztonságában? Richard Roper regénye arra tanít, hogy ragadjuk meg a élet nyújtotta lehetőségeket akkor is, ha félünk, hisz a boldogság ritkán hullik az ölünkbe magától. Lépjünk ki a komfortzónánkból egy jobb élet reményében, vállalva a rizikót, hogy elveszíthetjük a lábunk alól a talajt. Az élet mindig kínál második esélyt. Talán azért, hogy azt is elszúrjuk vicces, szívmelengető és valóságos, afféle hatalmas szívű történet, amelyre mindannyiunknak szüksége van.
  Show book
 • A bíró felesége - cover

  A bíró felesége

  Ann O’Loughlin

  • 0
  • 0
  • 0
  A gyönyörű, fiatal Grace előtt ott áll az egész élet, de világa végérvényesen a feje tetejére áll, amikor hozzáadják egy nála sokkal idősebb bíróhoz. A magányos és elhanyagolt fiatalasszony hamarosan beleszeret egy indiai orvosba, a vonzó és figyelmes Vikramba. Ám az 1950-es évek Írországában komoly árat kell fizetni egy ilyen szerelemért, és Grace teherbe esésekor brutális módon veszik elejét a botránynak. A dühös férj a szülés után elmegyógyintézetbe küldi a feleségét, és Vikram, akinek azt hazudják, hogy Grace belehalt a szülésbe, összetört szívvel tér vissza Indiába. Harminc évvel később, a bíró halálakor lánya, Emma hazalátogat, hogy felszámolja apja hagyatékát, és Grace fellelt naplóiból lassan megismeri édesanyját, akit sosem láthatott. Mindeközben Vikram régóta készül visszatérni Írországba, hogy végre meglátogathassa az egykori kedvese sírját. Évtizedeken át elhallgatott súlyos titkokra derülhet fény, ám vajon túlélhet egy szerelem ennyi hazugságot és szenvedést? Ann O'Loughlin kontinenseken és korszakokon átívelő története magával ragadó olvasmány egy képmutatással teli társadalomról és az igazságot rendíthetetlenül kereső nőkről.
  Show book
 • Száz éjjel vártam - cover

  Száz éjjel vártam

  Éva Fejős

  • 0
  • 0
  • 0
  Andi élete egy csapásra megváltozik, amikor a titokzatos fiú, akivel évek óta együtt él, váratlanul félrelép, és ezért a lány szakít vele. Azt tervezi, hogy önsajnálata jeléül egész nyáron egy gumimatracon lebeg majd a délegyházi tavon, és mogyorókrémet majszol, de ezt a tervét is keresztülhúzzák. Andi szeme előtt fényképek kelnek életre, dühkitörései áramkimaradást okoznak, rejtélyes jeleket kap egy másik világból, miközben egy igencsak e világi meglepetés is várja új otthonában - kincset talál az egyik ruhásdobozban. Hová tűnt Alex szinte nyomtalanul a szakításukat követően, miért nem tudja vele tisztázni a múltat Andi? Mi köze a lánynak egy, a világ túlsó felén kitört forradalomhoz? Leszállhatunk-e szabad akaratunkból az érzelmi hullámvasútról? 
  
  Fejős Éva új regényének hősei ezekre a kérdésekre keresik a választ. A Száz éjjel vártam rengeteg kalandot tartogat, emellett fordulatokban gazdag utazásra hívja a romantikus történetek rajongóit, sok humorral, érzelemmel és izgalommal.
  Show book
 • Csak a tested érdekel - cover

  Csak a tested érdekel

  J. K. Smith

  • 1
  • 0
  • 0
  Hidvégi Bora titkárnő egy nagy építési vállalatnál. Vőlegényével, Péterrel él együtt egy hazugkapcsolatban. Csak a végső lökést várja, hogy kiléphessen abból a börtönből, ahová évekkel ezelőttbezárta magát.Tokodi Zsolt Bora főnöke, a cég igazgatóhelyettese. Arrogáns, egoista, gazdag aranyifjú, akinekvan egy titka, amiről senki sem tud...Mindkettejüknek éppen kapóra jön a céges kiküldetés Skóciába. Zsolt szándéka, hogy egy olyankolléganőt vigyen magával, aki cseppet sem kelti fel a figyelmét, így a titka rejtve maradhat,Borának viszont konkrét tervei vannak Zsolttal: barátnői tanácsára nőcsábász főnökével akarbosszút állni folyton hűtlen ex-vőlegényén.Zsolt és Bora között már az úton átrendeződnek az erőviszonyok, megkezdődik a csatározás,aminek nem várt eredménye lesz.Vajon egy váratlan baleset közelebb viszi a két embert egymáshoz, vagy minden visszatér a régikerékvágásba? A szerelem képes átformálni a férfi személyiségében nyomot hagyó gyerekkorisérüléseket, vagy erősebbnek bizonyul Zsolt makacs védekező mechanizmusa a sérthetetlen macsószerepének fenntartására?A Szerelem hirdetésre című regényéért Aranykönyv-díjra jelölt J. K. Smith legújabb könyve –amelyben az írónőtől megszokott jellegzetes humor találkozik a mélyebb érzelmeket ismegmozgató szálakkal – ezekre is megadja a választ a romantikát és kalandot kedvelő olvasóknak.
  Show book
 • Csudajó - cover

  Csudajó

  Julia Quinn

  • 0
  • 1
  • 0
  Két tényt mindenki tud Alexander Ridgelyről. Az egyik, hogy ő Ashbourne hercege. A másik, hogy a házasság nem szerepel a közeli tervei között… Ez egészen addig igaz, míg egy vörös hajú amerikai lány a kocsija elé nem veti magát, hogy megmentse a herceg fiatal unokaöccsét. A lány olyan, amilyennek Alex sosem gondolt volna hölgyet… Okos és humoros, fegyelmezett és bátor. De szolgáló. Nem illik egy rangos arisztokratához… Kivéve, ha a hölgy nem az, aminek látszik… A trilógia további kötetei: Ma éjjel táncolnék, Lent délen, édes…
  Show book