Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
A vonzás törvénye - cover

A vonzás törvénye

Betti Kollár

Publisher: Agave Könyvek Kiadó Kft.

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Serenity édesanyjával egy távoli városba költözik, hogy maguk mögött hagyjanak egy múltbéli tragédiát. A lány a helyi egyetemen folytatja tovább a tanulmányait, és már a beiratkozás napján megismerkedik Ace-szel, aki a kar közismert szívtiprójának hírében áll. Ace rögtön meglátja a kihívást Serében, a lány azonban nem dől be a fiú vonzerejének. Hogy lerázza, alkut ajánl neki: ha Ace egy hónapig mellőzi a többi lányt, megkaphatja őt egy éjszakára.
 
Serének így egyszerre kell szembenéznie a múltjában történt eseményekkel és a fiú iránt érzett egyre növekvő vonzalmával, nem beszélve Rhettről, Ace gúnyos és hűvös legjobb barátjáról, aki a jelek szerint mindig rosszkor van jó helyen. Bár Ace roppant vonzó, úgy tűnik, Serének ez önmagában mégsem elég. Vajon Ace végig csak elcsábítani akarja a lányt, vagy Sere el tudja érni, hogy szép lassan megváltozzon mellette?"
Available since: 10/13/2020.

Other books that might interest you

 • Ji King - A jövő könyve - cover

  Ji King - A jövő könyve

  Sol Rayond

  • 0
  • 0
  • 0
  Itt és most vagyunk abban a kiváltságos időszakban hogy változtathatunk az életünkön hiszen minden egyes külső körülmény erre sarkall minket.
  
  Folyton változó jövőnkben néha semmi sem biztos. Tanácstalanok vagyunk, nem tudjuk miről hogy vélekedjünk hogyan döntsünk.
  Egyvalamiben azonban biztosak lehetünk. Döntéseink hatással vannak az életünkre, Te kihez fordulnál, ha igazán tanácsra vágysz? Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, ehhez a könyvhöz bátran fordulhatsz? Megmondja milyen döntésed milyen hatással lesz az életedre, megsúgja honnan várhatóak veszélyek, honnan igaz segítők.
  
  Ugyan ki ne szeretne előre tudni élete történésiről?
  
  A Ji King egy jövendölés. Az eljövendő életedhez szükséges iránymutatások könyve.
  Show book
 • Posztulátum egy aranykorból - cover

  Posztulátum egy aranykorból

  L. Ron Hubbard

  • 0
  • 0
  • 0
  Íme a figyelemre méltó történet arról, hogy egyetlen ember – Periklész, az athéni államférfi –, hogyan álmodott meg egy jobb jövőt az emberiség számára – egy zsarnokságtól mentes jövőt. Sőt, ennek a jobb jövőnek a teljes elérése érdekében megtaláljuk itt L. Ron Hubbard személyes történetét arról, hogy az emberi elmével kapcsolatos felfedezéseit hogyan tartotta távol a modern zsarnokság elnyomásától. Valamint hogy ennek következtében hogyan képes az egyes ember a személyes szabadság olyan szintjét elérni, amely korábban elképzelhetetlen volt.Posztulátum egy aranykorból: További adatokA zsarnokság olyankor ereszt gyökeret, amikor senki sem figyel, ahol mindenkinek tele a hasa, ahol minden nyugodt, nem sok minden jelenik meg a felszínen, és aztán a zsarnokság megjelenik, és nagyon láthatóvá válik, amikor az egyének – kicsit éhesebben, kicsit kevesebbet birtokolva a termelésből – hirtelen észreveszik, hogy valaki azt mondja, hogy nem beszélhetnek, valaki azt mondja, hogy nem lehet véleményük. – L. Ron Hubbard 
  A zsarnokság legyőzése egyet jelent a szabadság elnyerésével, akár egy népről, akár egy nemzetről, akár az egész emberiségről van szó. Ám, hogy maradéktalanul élvezhessék szabadságjogaikat, minden egyes férfinak és nőnek egyénként is szabadnak kell lennie. 
  Egy nemzet szabadságáról szólva, megtaláljuk itt azt a figyelemre méltó történetet, hogy egy ember, Periklész, az athéni államférfi, hogyan álmodott meg egy jobb, zsarnokságtól mentes jövőt az Emberiség számára, kidolgozva a modern civilizáció egyik legfontosabb alapelvét – egészen pontosan azt, hogy az egyes állampolgároknak joguk van ahhoz, hogy saját véleményük legyen, joguk van ahhoz, hogy hallassák a hangjukat, és joguk van ahhoz, hogy ismerjék a kormányzást, és hogy részt vegyenek benne. Sőt, figyelembe véve, hogy új zsarnokok bukkannak fel, akik fenyegetést jelentenek e jogokra nézve, ez létfontosságú üzenet a mi korunk és minden kor számára is. 
  Sőt, ennek a jobb jövőnek a teljes elérése érdekében megtaláljuk itt L. Ron Hubbard személyes történetét arról, hogy az emberi elmével kapcsolatos felfedezéseit hogyan tartotta távol a modern zsarnokság elnyomásától. Valamint hogy ennek következtében hogyan képes az egyes ember a személyes szabadság olyan szintjét elérni, amely korábban elképzelhetetlen volt. 
  Íme tehát a mód, ahogy az Emberiség végül képes minden cseppjét élvezni annak a pompás örökségnek, amely több mint kétezer éve a szabadságot jelenti.
  Show book
 • A zsarnok - Alaric - cover

  A zsarnok - Alaric

  Ava Harrison

  • 0
  • 0
  • 0
  „Az ellenségből lett szeretők klasszikus románca tökéletes kivitelezésben!” – Harloe Rae, USA Today bestsellerszerző
   
  „Ava Harrison szerelemről, hazugságról és bosszúról szóló története rabul ejti az olvasók szívét.” – Kindle Crack Book Reviews
  
   
  Az egyetlen célja, hogy eltiporjon.
  
   
  A terv egyszerű volt: feljutok a jachtjára és kémkedek utána.
   
  Ám Alaric Prince-re nem voltam felkészülve.
   
  Ez a veszélyes és csábító férfi aranykalitkába zárt.
   
  Könnyedén kihasznál.
   
  Könnyedén megtör.
   
  Ellen kell állnom a kísértésnek, mert nem hagyhatom, hogy tönkretegyen.
   
  Esküdt ellensége apámnak.
   
  A családommal háborúzik.
   
  Veszélyt jelent rám.
   
  Ha beleszeretek, utolér a vég.
   
  Ám ha beválik a tervem, ő fog elbukni.
   
   
   
  A USA Today és az Amazon bestsellerszerző, Ava Harrison ismét egy vad, veszedelmes és erotikus történettel készült olvasóinak. Az Alvilági játszmák-sorozat második kötete egy forró hangvételű maffiarománc, mely felkorbácsolja a vágyakat.
  Show book
 • A megsebzett úrnő - cover

  A megsebzett úrnő

  Maddison Michaels

  • 0
  • 0
  • 0
  „Utazás az ármány briliáns romantikába burkolt világába.” – Debra Mullins, sikerszerző
   
  „Folyamatos akció és cselszövés.” – Claire’s Reads and Reviews
   
  Kaphat második esélyt a szív?Constance Campbell, Kilmaine hercegnéje valamikor hitt abban, hogy csak egy hercegre van szüksége ahhoz, hogy boldog legyen – ám rá kell jönnie, hogy a férje igazi szörnyeteg. Az összetört és vigasztalhatatlan nő álarc mögé rejti nyomorúságát… még gyerekkori barátja, Alec előtt is szerepet játszik.
   
  Dr. Alec McGuiness újra Skóciában találja magát, ahol azt a nőt kell megvizsgálnia, akinek egykor szívét ígérte. Miután Connie sok-sok évvel ezelőtt visszautasította, jól tudja, szerény orvosi keresetéből nem tud megfelelő életet biztosítani a nő számára. De amikor Kilmaine hercegét hidegvérrel meggyilkolják, és a hercegnét gyanúsítják, Alec rádöbben, hogy mindenáron meg kell védenie egykori szerelmét azoktól, akik rá akarják kenni a gyilkosságot.
   
  Szökés közben Connie átéli azt a szabadságot, amiről korábban csak álmodott, majd váratlanul vonzódni kezd a férfihoz, aki oltalma alá vette. De ha sikerül is kivívniuk a szabadságát és tisztázni a nevét, vajon Constance képes lesz újra kitárni a lelkét valakinek?
   
  Maddison Michaels, a Ruby Awards díjas szerző két érzelmileg sebzett emberszívbe markoló szerelmi történetét meséli el ebben a regényében, ahol a tőle mármegszokott ármányban és fordulatokban sem lesz hiány.
   
  „Rejtélyes és akciódús.” – Historical Romance Love
   
  „Kellő titok és kétely.” – Becky on Books… and Quilts
  Show book
 • Az utolsó 9 perc - cover

  Az utolsó 9 perc

  Anna Teleki

  • 0
  • 0
  • 0
  Metropoliszt újabban egy fiatal milliárdos vállalkozó alakítja kénye-kedve szerint. Egy férfi, akiről senki nem tud semmit. Az egész valóját titkok fedik. Csak a média az, melyik riasztó történeteket ír róla. Felbukkant a semmiből, és a jelek szerint mindenki fél tőle. Elvégre William útjában eddig senki állt sokáig. Azonban most, új hoteljének a terve igen nagy port kavar. A területen ugyanis, amit megvett, egy régi templom helyezkedik el. Mikor pedig végre döntésre jut a templom sorsát illetően, egy fiatal apáca áll útjába.
   
  Glória, dacolva „metropolisz sátánjával” tárgyalni akar. S mikor William hátatfordít neki, kétségbeesve, csak kilenc percet kér tőle.
   
  Azonban Williammel nem könnyű tárgyalni…
  Show book
 • Ha volna két életem - cover

  Ha volna két életem

  Holly Miller

  • 0
  • 0
  • 0
  „Megható, elgondolkodtató, csodálatosan romantikus.” – Emily Stone, sikerszerző
   
  „Gyönyörűen megírt, függőséget okozó könyv.” – Nicola May, bestsellerszerző
   
  A sors vagy a véletlen dönti el, hogy kik vagyunk és kit szeretünk?
   
  Lucy válaszúthoz érkezett. Aznap este, hogy felmondott a munkahelyén, megismeri Calebet, a tengerparti városka helyi fotósát, és egykori szerelmével, Maxszel is összefut. Vajon mi lenne Lucy számára a helyes út? Végre megvalósítani az álmát, hogy író legyen, vagy Londonba költözni és újjáéleszteni a karrierjét? A döntése hihetetlen módon megváltoztatja az életét.
   
  Mi lenne, ha maradna? Miután egy évtizeden át kerülgette legnagyobb álmát, Lucy végre szembenéz a félelmeivel, és billentyűzetet ragad. A jóképű, művészlelkű Calebbel való bimbózó románcának köszönhetően most több ihletet kap, mint valaha. De vajon Lucy és Caleb meg tudnak nyílni egymás előtt a múltbéli szívfájdalmaik után? És vajon a másképpen kanyargó útjaik ugyanoda vezetnek, ahová ők szeretnék?
   
  Mi lenne, ha költözne? Az izgalmas főváros és egy szuper új munka jó kezdet. Ez ad neki bátorságot, hogy szembenézzen Maxszel, és az iránta újra fellobbanó érzéseivel. Ki akarja végre deríteni, mi is történt velük annak idején. De vajon tényleg jó ötlet a múltban vájkálni, amikor most annyira jó együtt, és mintha a sors terelte volna őket egy helyre?
   
  Holly Miller sikerszerző regényében a párhuzamosan futó cselekményszálakban egy elsöprő erejű történetnek lehetünk szemtanúi, ami felteszi a kérdést, amire mindenki kíváncsi: létezik olyan, hogy lelki társ?
   
  „Az elejétől a végéig le fog kötni.” – Publishers Weekly
   
  „Megható, reménytelenül romantikus szerelmi történet arról, hogyan irányítsuk a választott életutunkat. Nem tudtam letenni.” – Sophie Cousens, írónő
   
  „Kihagyhatatlan.” – Katie Marsh, bestsellerszerző
  Show book