Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Bear Grylls Kalandok - Szafari Kaland - cover

Bear Grylls Kalandok - Szafari Kaland

Bear Grylls

Publisher: Patmos Records

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Evie szeret új dolgokat kipróbálni - kivéve, ha ételről van szó, mert abban rendkívül válogatós. Hirtelen a szafari közepén találja magát a tűző napon, Bear Grylls társaságában, ahol vadállatok bolyonganak a síkságon, az élelem és a víz pedig kincsnekszámít. A túlélés érdekében Evie-nek azt kell ennie, amit talál, és csak akkor, amikor lehetősége van rá - abban az esetben is, ha borzasztóan gusztustalannak látszik...
 
Vajon Evie le tudja győzni folytonos aggodalmait, hogy bebizonyítsa, bírja a gyomra a kalandokat?
Available since: 07/06/2021.
Print length: 127 pages.

Other books that might interest you

 • A Napistennő Földje - cover

  A Napistennő Földje

  Elena Kryuchkova

  • 0
  • 0
  • 0
  Az ősi kozmikus fajok újjászületésének és évszázados viszályának történeteLucia egyszerű életet élt. Majdnem átlagosat, leszámítva néhány családi furcsaságot. De egyszercsak nagyot változott az élete - szemtanúja volt az egyik ismerőse, Leon és egy Marianna nevű lány csatájának. És Lucia rádöbbent, hogy ő egyáltalán nem emberi lény. Ezt követően ez s része lesz a kozmikus fajok évszázadokig tartó viszályának:a leanai szidek és az Istárok, akik indítékai a múlt ködébe vesznek... (Korábban az e-könyvet Darina Beloyar álnéven adták ki).PUBLISHER: TEKTIME
  Show book
 • Fejvesztve - cover

  Fejvesztve

  John Scalzi

  • 0
  • 0
  • 0
  John Scalzi a legújabb regényében az e-sportok kíméletlen világába vezet minket
  
  A hilketa egy pörgős, erőszakos sportág, amelyben a játékosok kardokkal és csatabárdokkal esnek egymásnak. A játék célja, hogy letépjük az ellenfél fejét, majd átjuttassuk a gólvonalon. Ezt hús-vér testben élő sportolókkal lehetetlen lenne megcsinálni. De ebben a csapatjátékban „szrípiók”, vagyis robotszerű, Haden-szindrómások által vezérelt testek csapnak össze egymással, úgyhogy mindent szabad. Senkinek nem esik bántódása, de a brutalitás valódi, és a közönség imádja.
  
  Egészen addig, amíg az egyik játékos holtan nem esik össze a pályán.
  
  Balesetről vagy gyilkosságról van szó? A hadenesek ügyeivel foglalkozó FBI-nyomozók, Chris Shane és Leslie Vann nekilátnak felderíteni az igazságot – és eközben eljutnak az egyre népszerűbb hilketa sötét oldalára is, ahol vagyonokat lehet nyerni és veszíteni, és ahol a játékosok és a tulajdonosok mindent megtesznek a győzelemért, mind a stadionokban, mind a pályán kívül.
  Show book
 • Első [dene]vérig - cover

  Első [dene]vérig

  Viktória Anna Imre

  • 0
  • 0
  • 0
  Orestes Blackwell végtelenül átlagos élete egy reggelen éles kanyart vesz, amikor előbb egy busz csapja el, majd egy hajmeresztő mosolyú nő kitépi a szívét – ő pedig merőben szokatlan módon mindkét incidenst túléli. Így kezdődik el a halhatatlansággal folytatott kálváriája, amelyhez egy sanyargatót is kap a hárpia, Phi személyében, és amitől, ha tehetné, gondolkodás nélkül megszabadulna, köszöni szépen.Millie problémája épp az ellenkezője Orestesének: ő csaknem tíz éve próbálja meggyőzni vámpír barátnőjét, Ingridet, hogy belőle is vérszívót csináljon – de hiába az érvek, a szép szavak, a stratégiailag elfogyasztott fokhagymagerezdek és a koporsón felejtett passzív-agresszív cetlik, szíve félszemű hölgye hajthatatlan marad…… legalábbis, amíg egy unalmasnak ígérkező hivatali látogatásról kilépve egy régi ismerősre és két vérbe fagyott holttestre nem bukkannak az utcán.Mialatt az éjszakák egyre hosszabbodnak, és megállíthatatlanul közeledik a téli napforduló – vele pedig a vámpírtársadalom százévente megrendezett gyűlése, a Zsinat –, Millie és Orestes kénytelenek szembenézni nemcsak a múltbéli baklövéseik következményeivel, de azzal is, hogy a halhatatlanság talán nem egészen úgy működik, ahogyan elképzelték.
  Show book
 • Sárkányok tánca - cover

  Sárkányok tánca

  George R.R. Martin

  • 0
  • 2
  • 0
  Közeleg a tél. A hideg szelek feltámadtak a sokat szenvedett Hét Királyságban, ahol az Öt Király háborúja után a túlélőknek most az éhínséggel kell szembenézniük. Az emberek birodalmát védelmező Fal ifjú parancsnoka, Havas Jon a Mások elleni reménytelen küzdelemre próbálja felkészíteni a szétzüllött Éjjeli Őrséget, ám rá kell döbbennie, hogy ellenségei jóval közelebb vannak hozzá, mint gondolná. Stannis Baratheon Észak uralmáért vív elkeseredett harcot a Boltonokkal, miközben Királyvárban a Lannister-ház próbálja megerősíteni Tommen, a gyermekkirály törékeny uralmát a kivérzett Hét Királyság fölött. A Keskeny-tenger másik oldalán Tyrion Lannister, a megvetett és üldözött rokongyilkos sárkányvadászatra indul, ám útja veszélyekkel és váratlan kitérőkkel teli. A világ eközben az ősi városra, Meereenre figyel, ahol Viharbanszületett Daeneryst, Westeros jog szerinti uralkodóját minden oldalról szorongatják ellenségei. Hogy arathat diadalt a Sárkányok Anyja, ha három gyermekére sem számíthat? A végkifejlet csak tűz és vér lehet, ám ki éli túl a sárkányok táncát? A Sárkányok tánca George R.R. Martin diadalmas visszatérése A tűz és jég dala világába, a regény, amelyre világszerte rajongók tízmilliói vártak.
  Show book
 • Hyperborea titkai - Az erdő lánya - cover

  Hyperborea titkai - Az erdő lánya

  Eleonore Devillepoix

  • 0
  • 0
  • 0
  Hyperborea nemrég még virágzó, csodálatos kupolavárosa romokban hever. A themisszirai csapatok látszólag felszabadították, valójában azonban megszállták a várost. A politikai hatalomátvétel leple alatt a magatehetetlen themisszirai uralkodó fia, Alkandresz mozgatja a szálakat, aki sötét mágikus erővel bír, és hatalma van a holtak felett is.Akadnak azonban még néhányan, akik nem hódolnak be. A fiatal mágus, Lastyanax és társai a város felszabadításáért küzdenek, ám a zsarnok számára a legnagyobb fejfájást Arka, az amazonok között nevelkedett kislány jelenti, akivel elválaszthatatlanul összeköti a nevezetes tükörátok. Arka egy különös fordulat révén ismét gyerekkora helyszínén, az amazonok erdejében találja magát. Ott egyre több titokra derít fényt a múltból - olyan titkokra, amelyek nem csak a saját sorsát tárják fel új színben, de az amazonok teljes világát is. Éléonore Devillepoix második regénye a Hyperborea titkai - A város, ahol sosem fúj a szél fordulatokban bővelkedő folytatása. Lapjain politikai cselszövés keveredik mágikus praktikákkal, szerelmi bonyodalmak családi titkokkal, és feleletet kapunk az első kötet megválaszolatlan kérdéseire is.
  Show book
 • Vulcanus kalapácsa - cover

  Vulcanus kalapácsa

  Philip K. Dick

  • 0
  • 0
  • 0
  A huszadik század pusztító háborúi után a világ kormányai egyetlen szervezetbe tömörülnek, hogy mindenáron megőrizzék a békét a bolygón. A béke biztosítása érdekében az összes fontos döntést a Vulcanus 3 nevű szuperszámítógépre bízzák.
   
  Vannak azonban olyanok, akik nem örülnek annak, hogy kihagyják őket a döntéshozásból, másoknak pedig az nem tetszik, hogy a Vulcanus 3 istent játszik. Mindeközben a szuperszámítógépnek megvannak a maga tervei is, amelyekben egyáltalán nem szerepelnek az emberek. Nem csoda tehát, hogy amikor a Vulcanus 3 kezdi elveszíteni az irányítást egy gyorsan erősödő vallásos mozgalom miatt, az egész világon kitör a pokol.
   
  Philip K. Dick korai regénye egyrészt a totalitárius rendszert, másrészt ember és gép kapcsolatát vizsgálja oly módon, amely ma is érvényes.
  Show book