Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Cavendon titka - cover

Cavendon titka

Barbara Taylor Bradford

Translator Erika Urbán

Publisher: Európa Könyvkiadó

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Napfényre kerül egy arisztokrata család titka… 1949-et írunk: a második világháború szörnyű árat követelt Nagy-Britanniától. Cavendon Hall, a hatalmas yorkshire-i birtok a csőd szélén áll. Az ott élő két család, az arisztokrata Inghamek és hűséges csatlósaik, a Swannok emberemlékezet óta először nem értenek egyet abban, miként mentsék meg a birtokot.
 
Londonban, ahol még mindig bombakráterek tátonganak, a gróf unokahúga, Alicia Stanton a káprázatos filmvilág főszereplője lesz. Victoria Brown, a háborús evakuált, ezzel egy időben divatfotósként kezdi pályafutását. A New Look a trendi, Erzsébet hercegnő esküvőjének örül a nép, és a főváros újra megtelik jókedvvel és élettel. A két lány számára azonban Cavendon -a hely, ahol felnőttek - jelenti az igazi otthont. De éppen Cavendon jelent veszély öregre és fiatalra egyaránt, amikor réges-régen eltemetett titka hirtelen kitudódik. Vajon össze tudnak-e fogni az Inghamek és a Swannok, hogy megmentsék a család hírnevét és az egyetlen dolgot, ami mindnyájuk számára drága: a jövőjüket?
Available since: 05/23/2020.

Other books that might interest you

 • Az Üvegsziget - cover

  Az Üvegsziget

  Nora Roberts

  • 0
  • 0
  • 0
  A Jégcsillag felkutatása során a hat őrző Írországba kerül, ahol Doyle-nak, a halhatatlannak szembe kell néznie tragikus múltjával. Három évszázada már annak, hogy megfogadta, senkit nem enged be a szívébe, de harcos szellemét vonzza a vadon. És ki ismerné jobban a vadont, mint Riley… és a benne lakozó nőstény farkas?
  Show book
 • A barna szemű lány - cover

  A barna szemű lány

  Lisa Kleypas

  • 0
  • 0
  • 0
  "A ​rendezvényszervező Avery Crosslin lehet a houstoni társaság feltörekvő csillaga, de ő maga nem hisz a szerelemben… legalábbis abban nem, hogy számára is létezik. Amikor találkozik Joe Travisszel, a gazdag agglegénnyel, akit esküvői fotósnak vél, egyáltalán nem áll szándékában hagyni, hogy a férfi levegye a lábáról. Ám Joe olyan férfi, aki megszerzi, amit akar, és Avery nem tud ellenállni egy vonzó déli férfiú és egy forró nyári este kísértésének.
  
  Az egyéjszakás kaland után azonban Avery szilárdan elhatározza, hogy a dolog nem történhet meg többször. A Joe-hoz hasonló férfiak csakis bajt okozhatnak a hozzá hasonló nőnek, és ő nem engedheti meg magának, hogy elvonják a figyelmét, mivel őt bízták meg az év esküvőjének megszervezésével, amelyen a karrierje áll vagy bukik.
  
  De a bonyodalmak ijesztő gyorsasággal szaporodnak, veszélybe sodorva az esküvőt, különösen, miután a menyasszony megdöbbentő titkai napvilágra kerülnek. S mivel közben Joe világossá teszi, hogy nem fogja könnyen feladni, Avery kénytelen szembenézni félelmeivel, amelyek a múltjában gyökereznek, és amelyekről legszívesebben megfeledkezne.
  
  Végül a pattanásig feszült helyzetben Avery élete legkeményebb döntésére kényszerül. Mindent – beleértve a karrierjét és jól őrzött szívét is – kockára kell tennie, hogy megtudja, mi az, ami igazán számít."
  Show book
 • Ház a Naplemente-tónál - cover

  Ház a Naplemente-tónál

  Tasmina Perry

  • 0
  • 0
  • 0
  Senki nem felejthet el egy olyan nyarat, amelyet a Casa D’Orban töltött…
   
  A Casa D’Or, a titokzatos ültetvényes ház a Naplemente-tó partján, több mint ötven éve a Wyatt család tulajdonában van. Jennifer Wyatt ide tér vissza az egyetem elvégzése után reményekkel telve, várja a tóparti nyár. Ám mire eljön az ősz, szíve összetörik, családja szétesik, álmai semmibe vesznek.
   
  Húsz évvel később a Casa D’Or, tragikus események áldozataként, elhanyagoltan áll. Jennifer rácsapta az ajtót a múltjára. Aztán Jim, a férfi, akit megismert, és akibe beleszeretett azon a varázslatos nyáron, újra megjelenik az életében. Azt tervezi, hogy visszaszerzi a Casa D’Or egykori dicsőségét. Találkozásuk felzavarja mindkettejük régi kísérteteit, és felfedi a sötét titkokat, amelyeket a ház még mindig rejteget.
   
  
   
  „Elvesztett szerelem és rég eltemetett titkok… Tökéletes vasárnapi olvasmány.” (Marie Claire)
   
  „Ezzel a csábító és titokzatos regénnyel kitűnően elmúlathatunk egy nyári délutánt.” (Daily Express)
   
  „Megragadó… Szurkolni fognak Jimnek és Jennifernek. Az elbeszélés nagy sebességgel száguld előre, és briliáns a stílusa. Én imádtam.” (Daily Mail)
   
  „Románc izgalommal fűszerezve.” (Glamour)
   
  „Titokzatosság, cselszövés és románc találkozik egyetlen varázslatos olvasmányban.” (Fabulous Magazine)
   
  „Hangulatot teremt és leköti a figyelmet.” (Sunday Mirror)
   
  
   
  A szerzőről
   
  TASMINA PERRY a Sunday Times Top Ten bestseller szerzőinek egyike. Jogi karriert hagyott el azért, hogy belépjen a női magazinok kiadói világába. Díjnyertes író és olyan lapok munkatársa lett, mint az Elle, a Glamour és a Marie Claire. 2004-ben elindította saját utazási és divatmagazinját Jaunt címen, és az In Style lapot szerkesztette, amikor elhagyta ezt az iparágat, hogy minden idejét a könyvírásnak szentelje. Regényei tizenhét országban jelentek meg. Tasmina férjével és fiával Londonban él, ahol a következő regényén dolgozik.
  Show book
 • Amíg én a csillagokkal - cover

  Amíg én a csillagokkal

  Dani Atkins

  • 0
  • 0
  • 0
  Mi van, ha valaki más élheti meg a te boldogságodat?Amikor Maddie felébred a kórházi ágyon, nem emlékszik rá, mi történt. A vőlegényét szeretné látni. Abban a hitben van, hogy pár nap múlva lesz az esküvője, és más örömök is várnak rá, de úgy tűnik, minden összekuszálódott, amíg kómában volt.Maddie számára olyan, mintha csak egy napja esett volna ki, miközben hat év telt el. Hat év, amely mindenki életét gyökeresen megváltoztatta.A díjnyertes író, Dani Atkins megindító regénye egy szívmelengető történetben mutatja be egy tragikus esemény hatásait két nő nézőpontján keresztül, akik ugyanazt a férfit szeretik.,,Dani Atkins a regényírás királynője, aki mindig bevisz egy érzelmi balhorgot." - Heat,,Legyen kéznél papír zsebkendő ehhez a könnyfakasztó olvasmányhoz." - Closer
  Show book
 • Végzetes csábító - 420 - cover

  Végzetes csábító - 420

  Anne L. Green

  • 0
  • 1
  • 0
  A legnagyobb bátorság az álarc levételéhez kellOlivia és Niko a közös jövőjük reményében veszélyes feladatot vállalnak. Úgy döntenek, együttépülnek be a maffiába. Niko álszemélyiségeit felhasználva a bejutás egyszerű ugyan, de a kiszálláskorántsem az. Küldetésük során nem bízhatnak meg senki másban. Egyetlen hiba és oda a gondosankidolgozott álca. Az egymásba vetett bizalom jelent számukra mindent. A túlélést. A kalandoksorán azonban újabb megdöbbentő, sokkoló darabkák kerülnek elő Niko múltjából. Veszélyesebbnélveszélyesebb helyzetekbe kerülnek, de ezek közül egyik sem olyan hátborzongató, mint Nikoalteregóinak rengetege. Minden zavarossá válik, és még ők sem láthatják előre, mi történik, ha nema rosszfiú lesz jófiúvá, hanem a jó kislány válik rosszá.Bár mindkettőjüket más motiválja, a céljuk azonos: megszabadulni a láncaiktól és felszámolni abűnszervezetet.De Niko már érzi azt, amit Olivia még csak nem is sejt: a megmenekülés talán nem is lehetségesmindkettejük számára.A Végzetes csábító a Csábító-sorozat harmadik része. A többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt írónőlegújabb, szenvedélyes és váratlan bonyodalmakkal teli modern kori romantikus történetében sohanem tudhatod, mi fog történni.
  Show book
 • Törött szárnyakkal - cover

  Törött szárnyakkal

  Anne L. Green

  • 0
  • 2
  • 0
  "Azt hiszed, Anne L. Green már nem tud meglepni, aztán mégis." - Nikii könyvblogErica és Jack sorsa elválaszthatatlanul egybefonódott. A közös titkuk és az egymás iránt érzett vágyódásuk lehetetlenné teszi a felejtést. Erica csodálatos világot fedez fel a börtönén túl, a szabadság, amit Jack mellett érez, megrészegíti, ugyanakkor halálra rémíti.Jack számára az élet azonban még tartogat meglepetéseket. Teljesen tanácstalanná válik, amikor kiderül, hogy a húga halálos beteg, és hogy az Ericával egyre elmélyülő kapcsolata mekkora felháborodást, lázongó indulatokat gerjeszt a családtagjai, barátai körében.Az izgalom és az érzelmek is a tetőfokára hágnak, amikor Jacknek választania kell a bosszú és szerettei élete között.A Törött szárnyakkal a Biztos menedék-sorozat második, befejező része, amelyben Anne L. Green rávilágít arra, hogy nem minden történet jó vagy rossz, ahogy nem is fekete vagy fehér.
  Show book