Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Első tánc - Kövesd a szíved ritmusát! - cover

Első tánc - Kövesd a szíved ritmusát!

Baráth Viktória

Publisher: Álomgyár Kiadó

 • 0
 • 5
 • 0

Summary

Meddig érdemes küzdeni egy férfi szerelméért? Zoey minden vágya, hogy musicalszínésznő legyen. Álmai megvalósulásának csak saját gátlásai és félelmei szabnak határt. Hogy bebizonyítsa magának és környezetének a rátermettségét, a 21. születésnapján Párizsba utazik, ahol beleszeret a skót származású Owenbe. A fiatal lány számára a tökéletes partner lehetne. De a 35 éves Owennek van egy titka. Nem sokkal később a lány találkozik egy másik férfival is, aki éppen azt a biztonságot tudná nyújtani Zoey-nak, amit Owentől sosem kaphat meg. A lány válaszút elé kerül: a szenvedélyes szerelmet választja, vagy a biztonságos és kiszámítható életet. Netán saját lábára áll, és az álmai megvalósításának él. Hová vezethet egy titkokkal és hazugságokkal kezdődő kapcsolat? A nagy korkülönbség ellenére kialakulhat-e életre szóló szerelem két ember között? Baráth Viktória romantikus regénye az álmaink megvalósításáról, a leküzdendő akadályokról, és a saját határaink átlépéséről szól. Egy történet szívvel-lélekkel. És te mit tennél meg az álmaidért?
Available since: 05/26/2016.

Other books that might interest you

 • Bűn és remény - cover

  Bűn és remény

  Meghan March

  • 0
  • 0
  • 0
  „Imádtam ezt a trilógiát!" T.M. Frazier, USA Today bestsellerszerző
   
  „Amikor azt hiszed tudod mi következi, akkor jönnek csak az igazán nagy fordulatok." Nalla Reads
   
  Örökre az enyém leszel!
   
  Whitney Gable az a fajta nő, akit az életed árán is védelmezel.Az életed árán is megtartod.És az életed árán is dédelgeted.Végül megtanultam a leckét, és eljött az idő, hogy bebizonyítsam, én vagyok az a férfi, aki igenis megérdemli őt.Nem érdekel, milyen áron, mert a kudarc nem opció.Nem számít, ki és mi kerül az utunkba – ezúttal örökre az enyém lesz.
   
  Meghan March, a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestsellerszerzője Bűn-sorozatának befejező részében tetőfokára hág a szenvedély. Az értelem, az érzelem és a vágy harca eldől, és remény költözik a szívekbe.
  Show book
 • Kacskaringó - cover

  Kacskaringó

  Krisztina Szénási

  • 0
  • 0
  • 0
  Kapunyitási pánik, párkapcsolati hullámvasút, mamahotel, pályaelhagyás, külföld. Pedig még harmincévesek sincsenek!
   
  Lili és barátnői szerencsés lányok. Fiatalok, csinosak, frissdiplomások, előttük áll az egész élet.
   
  De mi van akkor, ha az a bizonyos "élet" csak nem akar beindulni? Ha az út, bármerre is lépnek, rögös, és váratlan akadályokat tartogat?
   
  Főhősnőnk sokáig csak sodródik az eseményekkel. Folyamatosan másokra van tekintettel, nem mer, nem tud nemet mondani. A rendkívüli történések sorozata azonban hamarosan arra készteti, hogy szembenézzen önmagával és a félelmeivel…
   
  Csajos, kedves, humoros hangvételű regény a kétezres évek huszonéveseiről, a világban a helyét kereső Y-generációról. És a lehetséges feloldásról, ami ennek a generációnak az üzenete: a boldogságig a megküzdött önismereten keresztül vezet az út.
  Show book
 • Ida regénye - cover

  Ida regénye

  Gárdonyi Géza

  • 0
  • 0
  • 0
  Ó Péter özvegy bornagykereskedő Ida lányát, szabados életformájának egyetlen lehetséges akadályát, felnőtt koráig zárdában nevelteti. Ida nem sokkal tanulmányainak befejezése után fellázad a zárdai élet rideg embertelensége ellen, s ezért eltávolítják. Apja a hazaküldött lányon igyekszik minél gyorsabban túladni s hirdetés útján férjhez kényszeríteni. A kiválasztott férj, egy kényszerhelyzetben levő tehetséges festőművész, Balogh Csaba a hozományból nővére birtokát akarja tehermentesíteni. Ida azzal a feltétellel egyezik bele a házasságba, ha egy év múlva elválhat tőle, s addig is idegenként élnek egymás mellett. A fiatalok esküvő után Münchenben telepednek le, s az író apró, finom mozzanatokkal ábrázolja a névleges házaspár kölcsönös barátságának, majd szerelmének ébredését s megerősödését. Ida sokáig nem meri bevallani szerelmét, mert az hiszi, hogy „férjének” van már választottja. Csaba pedig csak visszatérésük után, Pesten döbben rá arra, hogy nem tud „felesége” nélkül élni.
  Show book
 • Nehezebb mint gondolnád - cover

  Nehezebb mint gondolnád

  Fruzsina Fábián

  • 0
  • 0
  • 0
  Nyla Palmer élete egyik napról a másikra felfordul, mikor a végzős bálon a francia cserediák, Nicolas Caron játékának áldozata lesz. Bár a srác azt gondolja, ez csak egy jó poén, a lány teljesen összetörik és mindent felad, amiért egészen addig harcolt. Egy teljesen új célt tűz ki maga elé, mégpedig azt, hogy mindenáron bosszút áll Nicolason.
   
  Tizenkét év elteltével, Nyla modellként dolgozik és hihetetlen jó életet él, mégis a szeme előtt csak az lebeg, hogy revansot vegyen. Vár a megfelelő pillanatra, és a lehetőségre, amit aztán Nicolas öccsének személyében meg is kap. Theo Blanchett lesz az eszköz a nő kezében, amivel végre közelebb juthat a céljához, de arra egy másodpercig sem gondol, hogy a Forma 1-es pilóta keresztül tudja húzni a számításait, és valami egészen más történik, mint amit tervezett.
  Show book
 • A szerelem koldusa - cover

  A szerelem koldusa

  Melissa Moretti

  • 0
  • 0
  • 0
  Zita egy baleset után kórházban tér magához, és megtudja, hogy egész addigi világa összeomlott. Nincs már férje, otthona, munkája – magára maradt, nincstelen nő lett harmincöt évesen. Hogy életben maradjon, alkalmi munkákat vállal, de ha nem talál, kénytelen koldulni is. Megalázó helyzetekbe is kerül, de mindig győz élni akarása, alkalmazkodó képessége. Sőt, nagy bajában még másoknak is segít. Amikor már azt hiszi, nincs kiút, egy rejtélyes férfi üldözni kezdi, ő pedig városról városra menekül és bujkál. De a regény végére megszerzi mindazt, amit máskor, máshol, mások hibájából elveszített.
  Show book
 • Sámson - cover

  Sámson

  Zsanna Egri

  • 0
  • 0
  • 0
  Lehet egy kertészből hat hét alatt csillogó sztárt faragni?
   
  Szabad egy lánynak vőlegény nélkül esküvőt szervezni?
   
  Sámson és Edina szerelmét egy tűz elemészti. A csalódott férfi megkeményíti a szívét, elzárkózik minden új kapcsolat elől, csupán egyéjszakás kalandokra van szüksége. Érzelmeiből csak a növényeknek és virágoknak ad a fiatal kertész.
   
  Gabit, az egykori topmodellt ex-vőlegénye belekényszeríti egy őrült fogadásba, amely megvalósításához pont kapóra jön Sámson. Gabi minden eszközt bevett  Sámson karrierje érdekében, és amikor már minden tökéletesnek látszik, felbukkan Edina.
   
  Vajon melyik nő lesz képes meglágyítani a márványszívű férfit?
   
  Ez a történet a Megégett szív címen megjelent könyv második kiadása.
  Show book