Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Rosszfiúk Ázsiában - cover

Rosszfiúk Ázsiában

Attila Ambrus, Krisztián Berki

Publisher: Alexandra Kiadó

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Tudsz róluk mindent. Az orrod előtt zajlik az életük. Újságcikkek, közösségi oldalak, könyvek, tévéműsorok. Nem tudnak újat mondani.
 
Vagy mégis? Nem arról van szó, hogy eddig szándékosan félrevezették a nézőket, az olvasókat, s direkt hallgatták el a tényeket. Nem. Csak épp soha, sehol nem nyíltak meg ily módon. Ennyire őszintén, kendőzetlenül. Talán kellett ehhez az együtt eltöltött idő Ázsiában. Talán kellett hozzá ez a különleges barátság kettejük között. Talán kellett hozzá, hogy felnőjenek, hogy érett fejjel tudjanak visszatekinteni a gyerekkorukra, a maguk mögött hagyott múltra, a viselt dolgaikra. Most belemondják az arcodba az igazat. Ez nem kamu, nem fikció, nem reklám, nem bulvár! Ez a valóság! Berki Krisztián és Ambrus Attila az Ázsia Expressz forgatásának éjszakáin a legféltettebb titkairól vallott. Ebből a könyvből kiderül, miről beszélget egymással két macsó, amikor nincsenek körülöttük kamerák
Ismerd meg, ki az a Berki és a Viszkis rabló. Ázsiai őszinteségroham: a kőkemény macsók legféltettebb titkaira és elnyomott érzéseire is fény derült a felejthetetlen túrán.

Other books that might interest you

 • Coach marketing 20 - Operatív stratégiák és marketing technikák az edzői tevékenység elindításához és népszerűsítéséhez az interneten - cover

  Coach marketing 20 - Operatív...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Ezt a szöveget egy valódi képzési kurzusnak tervezték, amelynek során számos témát vizsgálnak meg és oldanak meg, mint pl.
  
  - a coaching tevékenység népszerűsítésének legjobb eszközei, mind offline, mind online;
  - az edzőknek szánt marketingtechnikák;
  - a digitális forradalom következményei a coachingban résztvevőkre nézve;
  - digitális karok, amelyeken az ügyfelek megszerzése és megtartása érdekében cselekedni kell;
  - a hagyományos kommunikációról a digitális kommunikációra való áttérés;
  ...és még sok minden más.
  
  Azok a hivatásos coachok, akik saját vállalkozást akarnak indítani vagy népszerűsíteni, nem hagyhatnak teret a rögtönzésnek, és speciális készségekre van szükségük. A coaching-piac egy teljesen új paradigmában van, ahol egyrészt a szakmához való egyszerűsített hozzáférés a verseny fokozódásához vezetett, másrészt az ügyfelek egyre igényesebbek. Ez az útmutató elmagyarázza a coachoknak, hogyan találjanak ügyfeleket és hogyan állítsák össze saját marketingtervüket. Ne vesztegesse tovább az idejét, és kezdjen el most új ügyfeleket találni a coach 2.0 módszertan segítségével.
   
  Show book
 • Credo - cover

  Credo

  András Feldmár

  • 0
  • 0
  • 0
  A Credo nem önéletrajz, noha életrajzi elemek vannak benne. Azt remélem, hogy aki elolvassa, megérez valamit, belelát egy-egy kinagyított pillanaton keresztül abba, miért gondolkodom úgy, ahogy, mit éltem át, milyen élményeim voltak, mit láttam, hallottam, olvastam, min csodálkoztam, ámultam, min sírtam és min röhögtem, milyen tekergő utakon jártam, míg ideérkeztem, ahol most vagyok. Nem akarok senkit meggyőzni semmiről, csak leírok ezt-azt, amire én rátaláltam.
  Ez a könyv bátor vállalkozás. Remélhetőleg az én bátorságom vagy vakmerőségem másokat is inspirálni fog arra, hogy leírják a legjobb tudásuk szerint, mit hisznek, milyen fényes csillag vezérletével élik az életüket, folytatják a praxisukat.
  Show book
 • A munkáspszichológia egyszerű megközelítése - Bevezető útmutató a pszichológiai ismeretek felhasználásához a munka és a szervezetek területén - cover

  A munkáspszichológia egyszerű...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Mennyi értéket vagyunk képesek kifejezni abban a vállalatban, amelyben dolgozunk? Hogyan tudjuk a legjobban megvalósítani a bennünk rejlő lehetőségeket? Milyen stratégiákkal kezelhetjük a stressz és a túlzott versenyképesség összefüggéseit? Ez a könyv összegyűjti a fenti kérdések megoldásához szükséges tudást, és olyan megoldások megalkotásához, amelyekkel a lehető legtöbbet hozhatjuk ki a munkánkból. 
  
  A munkapszichológia alapfogalmainak elsajátítása azt jelenti, hogy módszereket tanulunk meg ahhoz, hogy helyesen ismerjük fel és értékeljük képességeinket a működési kontextushoz viszonyítva, hogy megértsük kollégáinkat és partnereinket, akikkel az együttműködés mindennapi tapasztalatait megosztjuk, és hogy megvalósítsuk az üzleti világban minden növekedés alapját képező hozzáadott értéket.
  
  Összefoglalva, ez az útmutató azért jött létre, hogy egyszerű és közérthető módon elmagyarázza, hogyan lehet a pszichológiai ismereteket a modern szervezetekben felhasználni. Minden információt egyszerű, gyakorlatias és közérthető módon kínál, lehetővé téve az olvasó számára, hogy gyorsan elsajátítsa a téma alapjait. Felejtse el az interneten őrült áron árult, több ezer oldalas, hatástalan elméleti kézikönyveket, és élvezze végre egy olyan olvasmányt, amely verhetetlen áron adja meg, amit keres.
  Show book
 • Affiliate marketing 4 lépésben - Hogyan lehet pénzt keresni a partnerekkel a működő üzleti rendszerek létrehozásával - cover

  Affiliate marketing 4 lépésben -...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Mi az affiliate marketing? Melyek a legjobb működési stratégiák, hogy kitűnj ezen a területen? Milyen lépéseket kell ismernie ahhoz, hogy sikeres affiliate marketing üzletet indítson?
  
  Ebben az útmutatóban egyszerű, világos és átfogó magyarázatot talál arról, hogyan indítson el egy affiliate marketing üzletet, és milyen stratégiákat kell követnie annak irányításához és fejlesztéséhez. A könyv kézen fogja az olvasót, és négy fokozatos lépésen keresztül kíséri végig, amelyek rávilágítanak a téma legfontosabb pontjaira:
  
  - Mi is az affiliáció és hogyan működik;
  - milyen működési stratégiákat alkalmaznak az affiliate marketingben;
  - melyek azok a legjobb gyakorlatok, amelyeket a szakértők alkalmaznak, hogy sikeresek legyenek ebben az üzletágban;
  - hogyan lehet optimalizálni a piaci megközelítést.
  
  A kézikönyv alapgondolata az, hogy:
  
  - támogatást azoknak, akik szeretnék megérteni, hogy a téma megfelelő-e számukra;
  - gyakorlati és operatív információkat azok számára, akik a affiliációs üzletágban szeretnének vállalkozást indítani;
  - míg a már tapasztaltak számára ez a kézikönyv összefoglaló eszközként használható a témában. 
  
  A társulások kezelésének megtanulása bárki számára elérhető tevékenységgé válhat, de csak akkor, ha tudja, hogyan kell csinálni. Ne vesztegesse tovább az idejét több ezer oldalas elméleti kézikönyvek mögött, és fedezze fel, hogy mi az, ami valóban számít az egyszerű, ösztönző és azonnali olvasásnak köszönhetően.
  Show book
 • Terápiában - cover

  Terápiában

  Susie Orbach

  • 0
  • 0
  • 0
  Mit gondol, érez és hisz egy terapeuta azokról, akik segítséget kérnek tőle?Susie Orbach, a Fat is a Feminist Issue (A kövérség feminista kérdés) sikerkönyv szerzője több mint negyven éve dolgozik pszichoterapeutaként. Ebben a könyvben azt vizsgálja, mi történik a terápiás folyamat során, a tíz esettanulmányon keresztül pedig nyomon követhetjük az üléseket, és megtudhatjuk, mi zajlik az analitikus és a kliens között. Van, akinek a terapeuta arra a kérdésre segít megtalálni a választ, hogy ki is ő, mást a továbblépésben támogat, de felszínre kerülnek párkapcsolati és munkahelyi nehézségek is.A Terápiában őszinte betekintést nyújt egy olyan folyamatba, amely gyakran szükségszerűen homályban marad. Nélkülözhetetlen olvasmány azoknak, akik kíváncsiak a terápiára, vagy az elkezdését fontolgatják.
   
  Susie Orbach pszichoterapeuta, pszichoanalitikus, író és társadalomkritikus. A londoni Női Terápiás Központ alapítója, a The Guardian egykori rovatvezetője és a London School of Economics vendégprofesszora. Számos könyv, köztük a What do Women Want (Mit akarnak a nők?), az On Eating (Az evés), a Hunger Strike (Éhségsztrájk), a The Impossibility of Sex (Lehetetlen szex) és a Bodies (Testek) szerzője, mely utóbbiért elnyerte a Nők a Pszichológiában díjat. Ő írta a Fat is a Feminist Issue (A kövérség feminista kérdés) sikerkönyvet is, amely több mint egymillió példányban kelt el. A The New York Times a következőképp vélekedett róla: „Sigmund Freud óta valószínűleg ő a leghíresebb pszichoterapeuta, aki Nagy-Britanniában tette le a díványát." Londonban él, sok előadást tart világszerte.
  Show book
 • A rettenetes a csodálatos - cover

  A rettenetes a csodálatos

  András Feldmár

  • 0
  • 0
  • 0
  Az élet rettenetesen veszélyes. Minden pillanatért, amit megélünk, hálát kell adnunk.
  Show book