Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Végzetes csábító - 420 - cover

Végzetes csábító - 420

Anne L. Green

Publisher: Álomgyár Kiadó

 • 0
 • 1
 • 0

Summary

A legnagyobb bátorság az álarc levételéhez kellOlivia és Niko a közös jövőjük reményében veszélyes feladatot vállalnak. Úgy döntenek, együttépülnek be a maffiába. Niko álszemélyiségeit felhasználva a bejutás egyszerű ugyan, de a kiszálláskorántsem az. Küldetésük során nem bízhatnak meg senki másban. Egyetlen hiba és oda a gondosankidolgozott álca. Az egymásba vetett bizalom jelent számukra mindent. A túlélést. A kalandoksorán azonban újabb megdöbbentő, sokkoló darabkák kerülnek elő Niko múltjából. Veszélyesebbnélveszélyesebb helyzetekbe kerülnek, de ezek közül egyik sem olyan hátborzongató, mint Nikoalteregóinak rengetege. Minden zavarossá válik, és még ők sem láthatják előre, mi történik, ha nema rosszfiú lesz jófiúvá, hanem a jó kislány válik rosszá.Bár mindkettőjüket más motiválja, a céljuk azonos: megszabadulni a láncaiktól és felszámolni abűnszervezetet.De Niko már érzi azt, amit Olivia még csak nem is sejt: a megmenekülés talán nem is lehetségesmindkettejük számára.A Végzetes csábító a Csábító-sorozat harmadik része. A többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt írónőlegújabb, szenvedélyes és váratlan bonyodalmakkal teli modern kori romantikus történetében sohanem tudhatod, mi fog történni.
Available since: 06/24/2019.

Other books that might interest you

 • Vörös - cover

  Vörös

  Levente Lakatos

  • 0
  • 0
  • 0
  Aki rám néz erős, határozott férfinak lát. Aki beszél velem, azt gondolja, könyörtelen vagyok. Pedig nekem is vannak gyenge pontjaim. És az a lány a kupiból közéjük tartozik...Botond kilenc éve döntött úgy, hogy szülőhazájából menekülve egy másik ország fővárosában, Londonban próbál szerencsét. Számításai bejöttek, ma egy jól menő cég vezetője, és egy angol milliárdos lányának a férje. A vérbeli alfahím élete első ránézésre tökéletesnek tűnhet, valójában azonban szenved, és a sikerei ellenére magányos. Igazi barátok híján a problémáit magába és alkoholba fojtja, ám amikor összesodorja a sors a magyar lányokat foglalkoztató bordélyház új recepciósával, telefonbeszélgetéseik során megnyílik a csilingelő hangú idegennek.Vajon az őrültségnek tűnő bizalom a teljes összeomláshoz, vagy egy mindent elsöprő, vakon indult szerelemhez vezet?Az ötszörös Aranykönyv-díjas Lakatos Levente új regényében a modern romantikus regények, és a mellbevágó krimik világát elegyítve kalauzolja el olvasóit egy irigyelt, befolyásos férfi lelkének legmélyére.
  Show book
 • Életünk legszebb napjai - cover

  Életünk legszebb napjai

  Lucy Diamond

  • 0
  • 0
  • 0
  Meríts erőt a boldog pillanatokbólLeninek jó ideje ez az első szülinapja szingliként: férjétől öt év után elvált. Most tölti be a harmincötöt, együtt ünnepel két testvérével és édesanyjukkal. A születésnap mindig korszakhatár – vajon mit tartogatnak a következő hónapok?Húgával, Alice-szel mindig jól kijöttek, most azonban összekapnak egy apróságon. Egyik család sem egyszerű, az övék se az. De aztán valami örökre megváltoztatja az életük menetét, és minden más megvilágításba kerül. A boldogság oda, mindenkit emészt a bűntudat. Ki-ki habitusának megfelelően próbálja megoldani a nehézségeket, a testvérek és a szülők a legvalószínűtlenebb helyeken keresnek vigasztalást. Vajon mi hozza össze újra a családot?„E könyv hatására az ember átértékeli a saját életét. Megindító, ugyanakkor felemelő.” – Katie Fforde„Lucy nagyon beletalált ezzel a regénnyel. Senki nem ért annyira a való élethez, mint Lucy Diamond.” – Veronica Henry„Lucy Diamond regénybefejezéseinek nincs párja. Boldogság a tetőfokon!” – Laura Kemp„Annyira igazi, annyira romantikus.” – Laura Kemp„Mélyen megindító.” – Ötcsillagos olvasói értékelés„Szíven ütött ez a könyv.” – Sarah Morgan„Felemelő kényeztetés.” Ötcsillagos olvasói értékelés„Szívtépő, mégis megnyugtató.” – My Weekly„Az ember hol sír, hol nevet e történet olvastán.” – Sunday Express
  Show book
 • Miután boldogok leszünk - cover

  Miután boldogok leszünk

  Anna Todd

  • 1
  • 4
  • 0
  Tessa és Hardin kapcsolata eddig minden nehézséggel dacolt, de vajon boldogan élnek majd, amíg meg nem halnak? Miután boldogok leszünk, az élet már soha többé nem lesz olyan, mint volt. Tessát és Hardint már elég meglepetés érte. A köztük lévő kötelék erősebb, mint valaha, de az újabb és újabb kihívások alapjaiban rengetik meg a kapcsolatukat, és Hardin áthatolhatatlannak hitt páncélján is rést ütnek.
  Show book
 • Baljós álmok - cover

  Baljós álmok

  Anne L. Green

  • 0
  • 0
  • 0
  Elfeledett sorsok novelláskötet - Öt szereplő, akinek a története még csak most kezdődik
   
  Anne L. Green 2015-ben talált rá az írás széles országútjára. Azóta számos váratlan fordulatokban bővelkedő romantikus-erotikus regénye jelent meg, melyekben az írónő sokakat izgató kérdésekre keres válaszokat. Ahogy azt már a rá talált olvasói tapasztalhatták, szereti az egyedi fűszerezést.
   
  Számára egy könyv nemcsak arról szól, mi történik benne, hanem arról is, hogyan történik, hogyan vannak átadva az érzések, hangulatok. Olyan történeteket alkot, melyek a rohanó, kapkodó világunkban nyomott hagy a lelkekben. Ennek okán az olvasói gyakran teszik fel neki a kérdést: De mi lett az elfeledett mellékszereplők sorsa?
   
  Megannyi lezártnak tűnő történet, mely tovább mozgatja az olvasó fantáziáját, aki válaszokat keresve alig várja, hogy elmerüljön egy újabb Anne L. Green könyv lapjai között. Éppen ezért az írónő az olvasói kérésére csokorba szedte az Elfeledett sorsok novellásköteteit, melyek rövid szösszeneteket rejtenek és betekintést engednek a szót követelő szereplők életébe.
   
  Amennyiben nem olvastál még Anne L. Green regényt, de belekóstolnál az írónő pikáns párbeszédekben, fülledt szenvedélyben, váratlan fordulatokkal spékelt akciókban gazdag stílusában, jó kötetet vettél a kezedbe.
   
  A Baljós álmok című kötetben a Biztos menedék-sorozat szereplői: Julie, Agnes, Aaron, Tammy sorsának alakulását követheted nyomon, illetve részese lehetsz Jack és Will nyomozó párosának egy újabb kalandjának. Ha a rövid történetek neked is elnyerték a tetszésedet, keresd az Elfeledett sorsok további köteteit is, a Csábító vallomásokat, a Bűnös gondolatokat, a Pillanatnyi reményt, a Pokoli bizsergést és a Titkok előszelét.
  Show book
 • Szeretlek ég veled - cover

  Szeretlek ég veled

  Cynthia Rogerson

  • 0
  • 0
  • 0
  A hangulatos skót kisváros, Evanton lakói között a sors kiszámíthatatlan módon szövi a szerelem és a barátság fonalát. Titkos szövetségese is van ebben, Ania, a házassági tanácsadó, aki szinte mindent tud a szerelemről és a tökéletes házasság titkairól. Egy nap azonban feltűnik a szerelem egy sármos férfi képében, és egyszeriben minden, amiben Ania hitt, idézőjelbe kerül. Miközben a saját életét próbálja összerakni, mások széteső házasságárra kell gyógyírt találnia, többek közt Rose és Harry kapcsolatára, akiknél a válás vagy az újrakezdés a tét. Az irodalmi díjas írónő jellegzetes humorral és mély együttérzéssel megírt története bármelyikünkkel megeshetne. Szerethető szereplőivel együtt tanulunk szerelemről, hűségről és hűtlenség, egyszóval mindarról, ami számít. Ez a könyv megerősített abban, hogy a szerelem mindig váratlanul érkezik, és mindent felborít az ember életében. Akár hiszel a szerelemben, akár nem, ez a regény végigvitorláztat az érzelmek háborgó tengerén, és magad sem tudod, hol a part, hol a kikötő... - Fejős Éva
  Show book
 • A fény amit elvesztettünk - cover

  A fény amit elvesztettünk

  Jill Santopolo

  • 0
  • 1
  • 0
  Két élet. Két szerelem. Egy választás.
   
  Lucy és Gabe 2001. a terrortámadás napján, szeptember 11-én ismerkednek meg New York-ban, ahol végzősök a Columbia Egyetemen. Az a nap mindkettejük életét örökre megváltoztatja. Miközben a város lángokban áll, ők először csókolják meg egymást. A következő tizenhárom évben elszakadnak, majd megtalálják egymást, újra és újra. Gabe fotós-újságíró a Közel-Keleten, Lucyt ugyanakkor New York-hoz köti a munkája. Útjukon álmok kísérik őket, vágyak, féltékenység, megbocsátás és mindenek felett szerelem.
   
  Lucynak pedig szembe kell néznie a végzetes kérdéssel: szerelmük, közös életük a sors kezében van-e, vagy a sajátjukban?
   
  A könyv meghozta a szerzőnek a világhírt, harmincnál több nyelvre fordították le.
   
  Egy csodás könyv. Tökéletes és letehetetlen. - Jill Mansell
   
  Számunkra az év könyve. - Hello magazine
   
  Gyönyörű írás. Letehetetlen és könnyfakasztó. - Sunday Express
   
  Egy érzelmi hullámvasút. - US Weekly
  Show book