Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Cedrii sunători ai Rusiei - cartea a doua - cover

Cedrii sunători ai Rusiei - cartea a doua

Vladimir N. Megre

Publisher: Editura Dianuşa - România

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

...Continuarea primei cărţi a seriei, "Cedrii Sunători ai Rusiei" vorbeşte despre peripeţiile, uneori dramatice, ale lui Megre, care, convins de vorbele Anastasiei şi împins de gândurile care nu-i mai dau pace după întâlnirea cu ea, porneşte spre Moscova pentru a transpune sau măcar a încerca să transpună în realitate visul Anastasiei. Îmboldit de promisiunea făcută Anastasiei de a institui o asociaţie a oamenilor de afaceri ruşi cu intenţii curate şi de a scrie o carte despre cele trăite şi învăţate în taiga, Megre este prins în vârtejul evenimentelor care îl poartă chiar în pragul sinuciderii, lăsându-l să creadă că aceasta ar rămâne calea din urmă pentru a ieşi din înfundătura în care se găsea: a lăsat şi a fost lăsat de familie, de prieteni şi colaboratori, s-a făcut responsabil de falimentul societăţilor pe care le conducea, lăsând astfel pe drumuri multe persoane care credeau în virtuţile lui de afacerist. Reuşeşte, în cele din urmă, ajutat de mai multe persoane care-l vor înconjura în mod misterios cu înţelegere şi pasiune, să scrie prima cărticică, subţirică la început şi fără pretenţii artistice şi să vândă toate exemplarele primului mic tiraj. Personalitatea sa puternică de afacerist face din Megre un om străbătător, care reuşeşte să convingă unii oameni de afaceri ruşi să se întrunească, alcătuind o asociaţie provizorie a afaceriştilor ruşi cu cele mai pure intenţii - aşa cum mai târziu Anastasia însuşi va afirma...

Other books that might interest you

 • Amant - Manualul barbatului Alpha - Arta seductiei pentru cuceritorii de succes - cover

  Amant - Manualul barbatului...

  Stefan Vasali

  • 0
  • 0
  • 0
  Ca barbat, nu-ti poti permite sa fii pasiv si sa speri ca femeile se vor napusti singure, in viata si in patul tau. Fetele nu-ti vor usura situatia, nici nu se vor indragosti de tine pentru ca esti un pampalau timid si dragut, iar partea cea mai rea, este ca ele nu vor ca tu sa stii asta. 
  De aceea, trebuie sa rezolvi aceasta parte a vietii tale, definitiv. 
  Acesta este scopul si, totodata, promisiunea acestui manual: sa te ajute sa-ti remediezi viata erotica. 
  Promisiunea mea, cu conditia ca si tu sa-ti faci treaba si sa exersezi dupa cum ti se indica, este ca vei avea urmatoarele rezultate: 
  - vei avea o noua atitudine si o perceptie cu totul schimbata despre femei si relatii; 
  - vei aborda cu usurinta orice femeie, oriunde si oricand; 
  - vei fi capabil sa declansezi atractia si sa conduci jocul seductiei, asa cu vrei; 
  - vei fi cel care va controla relatiile cu femeile; 
  - vei deveni foarte ocupat si va trebui sa faci fata unui numar mai mare de femei, decat iti permite timpul. 
  Pe de alta parte, ce NU este in acest curs? 
  Nu vei gasi aici replici magice de agatat. Pentru ca nu exista. Daca ar fi existat, cineva le-ar fi descoperit deja, le-ar fi patentat si le-ar fi vandut restului populatiei masculine, iar noi am fi sedus oricat de multe fete am fi putut. 
  Prin urmare, daca cauti asa ceva, nu cumpara acest manual. Cauta in alta parte. Sunt destui asa-zisi experti in seductie, mai mult decat dornici sa-ti ia banii. 
  Transformarea implica munca, efort si perseverenta, insa rezultatul va fi pe masura. Meriti o viata amoroasa asa cum iti doresti, asa ca iti doresc auditie placuta, spor la treaba si succes!
  Show book
 • Am venit – de unde? Merg – Incotro? - 75 de rãspunsuri la întrebãri puse frecvent în legãturã cu "Viata de dupã moarte" date prin Gabriele profeta-învãtãtoare a lui Dumnezeu pentru vremurile noastre - cover

  Am venit – de unde? Merg –...

  Gabriele

  • 0
  • 0
  • 0
  Această carte oferă cunoștințe despre contexte spirituale fundamentale. Puteti gasi aici 75 de raspunsuri la intrebari frecvente legate de tema…
  Show book
 • Ramaneti tineri - cover

  Ramaneti tineri

  Victor Pauchet

  • 0
  • 0
  • 0
  Puteti intarzia sau macar evita partial batranetea?
   
  Da! Aveti putinta de a amana scadenta batranetii, de a ramane tineri multa vreme si cand varsta sfarseste prin a se impune, sa va puteti inca bucura de o batranete viguroasa.
   
  A spune ca Seneca: «omul nu moare, dar se omoara», este o exagerare insa nu o eroare. Daca omul nu poate scapa de moarte sau de batranete, el poate cel putin sa evite de a fugi dupa ele, cum face foarte des.
  Show book
 • Alfred Adler și psihologia individuală în noul mileniu - Strategii principii și modele operaționale care stau la baza gândirii fondatorului psihologiei individuale - cover

  Alfred Adler și psihologia...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Cine a fost Alfred Adler și de ce studiile sale au fost fundamentale pentru psihologia profundă? Cum a schimbat pentru totdeauna istoria gândirii umane psihologia individuală pe care a teoretizat-o? Care a fost impactul lui Adler asupra lumii?
  Această carte este o călătorie în moștenirea teoriei adleriene și a psihologiei profunde. Ea explorează semnificația psihologiei individuale în societatea trecută și actuală. 
  Călătoria începe cu viața lui Adler și cu rolul pe care l-a jucat în mișcarea psihanalitică și continuă cu principiile de funcționare ale teoriei psihologice adleriane. Vom descoperi impactul și importanța lui Adler în dezvoltarea psihodinamicii și principiile de funcționare ale teoriei adleriene prin intermediul unor concepte-cheie precum sentimentul de inferioritate, nevroza, stilul de viață și dezvoltarea sentimentului social.
  Cartea va evidenția, de asemenea, implicațiile practice ale teoriilor adleriene în societatea actuală, de la pedagogie la sociologie și cultură generală. În cele din urmă, va continua pe calea descoperirii organizațiilor și instituțiilor care au preluat moștenirea adleriană, activând în întreaga lume și răspândind principiile psihologiei individuale.
  Show book
 • 13 Lucruri Pe Care Nu Le Fac Oamenii Puternici Mental - cover

  13 Lucruri Pe Care Nu Le Fac...

  Amy Morin

  • 0
  • 0
  • 0
  Cartea bazata pe articolul publicat pe Forbes.com, cu peste 50 de milioane de vizualizariObiceiurile proaste sunt niste greutati pe care le tragi dupa tine în fiecare zi. Întârzie succesul, te obosesc si te fac sa te simti frustrat.Degeaba muncesti mult si ai talent; daca gândurile, sentimentele si obiceiurile negative te trag mereu înapoi, va trebui sa te straduiesti pentru a-ti atinge potentialul maxim. Muncesti din greu pentru lucrurile despre care tu ai impresia ca te vor face sa traiesti mai bine, dar nu te concentrezi pe cele care ti-ar putea sabota eforturile? Daca eviti 13 lucruri cele 13 obiceiuri descrise în aceasta carte, îti va fi mai usor sa treci peste suparare. Scapa de ele, iar asta te va ajuta sa-ti dezvolti puterea mentala, un atu esential de care ai nevoie pentru confruntarea cu toate problemele existente, mari sau mici. Indiferent de telurile pe care le urmaresti, vei fi mai bine pregatit pentru a-ti atinge potentialul maxim daca te vei simti un om puternic din punct de vedere mental.•„Idei excelente. O carte pe care o recomand.“John Maxwell•„Lista lucrurilor care nu trebuie facute este aplicabila în fiecare zi, nu doar atunci când ne confruntam cu tragedii.Constientizarea lor ne da puterea sa facem fa.a dezamagirilor, esecurilor si obstacolelor cu care ne confruntam zilnic.“NUThe Washington Pos
  Show book
 • Antibiotice din plante Alternative naturale pentru combaterea bacteriilor rezistente la medicamente - cover

  Antibiotice din plante...

  Stephen Harrod Buhner

  • 0
  • 0
  • 0
  Epoca miracolului penicilinei s-a sfârșit. Prin utilizarea fără discernământ a medicamentelor pe bază de antibiotice, în spitale și în ferme de producție, oamenii au creat „supermicrobi“, bacterii care dezvoltă rezistență la compușii unici din antibiotice, cu o viteză alarmantă.
   
  În această carte, Stephen Buhner oferă dovezi concludente că medicamentele din plante, cu amestecul lor complex de compuși antibiotici, sunt deosebit de eficiente împotriva bacteriilor rezistente la medicamente. Veți afla că plante cu efect antibiotic, cum ar fi aloe vera, usturoiul, echinaceea și extractul din semințe de grepfrut, reprezintă cea mai bună apărare împotriva bacteriilor precum Staphylococcus aureus, Escherichia coli și Salmonella. Prin utilizarea inteligentă a acestor plante, ne putem asigura că, în viitor, medicamentele pe bază de antibiotice vor fi utile doar când vom avea cu adevărat nevoie de ele.
  Show book