Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Trebuia sa fii tu - cover

Trebuia sa fii tu

Susan Elizabeth Phillips

Publisher: Litera Media Group

  • 0
  • 1
  • 0

Summary

Eleganta și zvăpăiata Phoebe Somerville, o newyorkeză de treizeci și trei de ani care și-a împărțit existența între barurile cosmopolite și galeriile de artă din Manhattan, moștenește pe neaşteptate o echipă din liga profesionistă. Echipa i-a lăsat-o tatăl ei, Bert, un tip dur care n-ar reușit niciodată să-i facă loc în viața lui ocupată de afaceri, fotbal și iubitele recrutate de pe scenele cluburilor din Las Vegas. Primită la început cu ostilitate și neîncredere, Phoebe descoperă că are o ambiție de care nu era conștientă: aceea de a-i demonstra tatălui ei, pe lumea cealaltă, că își poate croi singură un drum în viață. De parcă lucrurile n-ar fi destul de complicate, antrenorul principal al echipei, Dan Calebow, exercită asupra lui Phoebe o atracție irezistibilă. După o viață plină de aventuri atât profesionale, cât și erotice, Dan nu visează decât să se însoare cu o femeie blândă, care să-i facă o liotă de copii și să-i ofere o atmosferă caldă, iubitoare. Phoebe cea sexy, care se afișează în ținutele cele mai scandaloase în cele mai nepotrivite momente, de pildă în vestiarul jucătorilor înainte de un meci foarte important, nu pare deloc femeia potrivită. Dar dragostea are propriile căi de a-și găsi împlinirea…Susan Elizabeth Phillips a scris 23 de romane traduse în 30 de limbi, care au apărut pe lista de bestselleruri din New York Times, Publisher’s Weekly și USA Today. A primit 4 premii RITA pentru „Cel mai bun roman”, precum și Premiul pentru întreaga activitate din partea Romantic Times.
Available since: 10/16/2017.

Other books that might interest you

  • Pisica lui Dalai Lama și puterea lui miau - cover

    Pisica lui Dalai Lama și puterea...

    David Michie

    • 0
    • 0
    • 0
    Dacă te-ai îndoit vreodată că tovarăşul tău felin are propria sa viaţă interioară, priveşte numai ce se întâmplă atunci când acesta adoarme şi îşi pierde controlul conştient asupra existenţei sale fizice… o zvâcnire de lăbuţe, un tremurat de fălcuţe, uneori poate un fornăit sau un mieunat… Într-adevăr, pisicile pot fi capabile să trăiască pe deplin momentul prezent. Dar totodată suntem şi fiinţe gânditoare. Din păcate, în cazul meu, o fiinţă care gândeşte mai degrabă prea mult. 
     
    În acest episod al seriei Pisica lui Dalai Lama, Pisica Sfinţiei Sale („PSS”) are o misiune: să gândească mai puţin, să experimenteze mai mult, să trăiască momentul prezent. În scurt timp, află care este sintagma potrivită pentru toate acestea ‒ a fi mindful (pe deplin conştient de clipa prezentă) sau un concept mai bine cunoscut de ea ca puterea lui miau. Ceea ce urmează este o călătorie de descoperire a adevăratei sale naturi, de înţelegere profundă a propriei minţi şi de experimentare a celei mai mari bucurii existenţiale ‒ trăirea AICI şi ACUM. 
     
    În această continuare de la Pisica lui Dalai Lama şi Arta de a toarce, cititorii părăsesc lumea exotică şi fermecătoare a mănăstirii lui Dalai Lama din Munţii Himalaya şi aruncă o privire în mintea unei fiinţe delicios de imperfecte, aflate pe calea spre iluminare. Însoţind-o pe PSS în călătoria ei, vei învăţa noi modalităţi de a te conecta la propria minte: încetinind ritmul, găsindu-ţi liniştea şi stăruind în strălucirea şi bunăvoinţa nesfârşită care constituie adevărata ta natură.
    Show book
  • Mos Ion Roata si Unirea - Povestire in limba romana - cover

    Mos Ion Roata si Unirea -...

    MyBuni

    • 0
    • 0
    • 0
    Moș Ion Roată și Unirea 
             Albumul audio conține povestirea Moș Ion Roată și Unirea, lectură de MyBuni., dupa basmul de Ion Creanga 
    	Cuprins: 	  
    1.    Moș Ion Roată și Unirea
    Show book
  • Felix asta-i culmea! - Nu încercați asta acasă! - cover

    Felix asta-i culmea! - Nu...

    Razvan "Franco" Nitoi

    • 0
    • 0
    • 0
    "Felix, asta-i culmea!" il are in miezul povestii pe un pusti destept si cu multa imaginatie, care, alaturi de prietenii lui, va inchipui o succesiune de farse amuzante si traznite. 
    Romanul este conceput ca o serie de povești și întâmplări haioase, sută la sută bazate pe poante, farse și peripeții reale, traite de autor. 
    FELIX, ASTA-I CULMEA! - Nu încercați asta acasă!, primul volum din serie, constituie o confesiune umoristică, scrisă și desenată pentru copii, dar și pentru oamenii mari care încă se simt copii! 
    Prima ediție tipărită a fost lansată în mai 2017, la Editura Corint Junior, și a fost Best Seller-ul editurii pe perioada BookFest 2017.
    Show book
  • Nu-i uşor să fugi de fericire - cover

    Nu-i uşor să fugi de fericire

    Laura Frunză

    • 0
    • 0
    • 0
    „O reuniune de douăzeci de ani de la terminarea liceului este punctul de pornire al unui șir de evenimente, reașezări interioare și descoperiri de sine în care, probabil, mulți dintre noi se vor regăsi. Tăceri vinovate care acoperă traume, căsnicii cu nefericirile ascunse de ochii lumii, iluzii de care se agață personajele din teama de a înfrunta adevărul, caruseluri de emoții care ajung să genereze frustrări și să le perpetueze. 
    În romanul său de debut, Nu-i ușor să fugi de fericire, Laura Frunză reușește să-și captiveze cititorul mai ales prin protagoniștii săi cu care este ușor de empatizat. Ileana este o fotografă de renume internațional, frământată de nesiguranțe pe care le maschează sub o aparență de femeie dezinhibată și liberă. Puterea ei stă în lipsa rădăcinilor și a oricăror legături afective profunde. Dar reapariția în viața ei a lui Bogdan, fostul coleg de liceu, dezvăluie faptul că aceasta nu este de fapt o putere, ci mai degrabă o slăbiciune. De cealaltă parte, Bogdan este un polițist ușor atipic, care se străduiește să-și crească singur cele două fetițe și care, bazându-se mai mult pe intuiție și pe perseverență, reușește să forțeze granițele strâmte ale fricii de viață a Ilenei. 
    O carte care propune și apoi rezolvă destine complicate, noduri dureroase în viețile familiilor sau diferite tipuri de abandon – fizic și emoțional. Prin acest debut frumos, ambițios prin temele abordate, cu o sinceritate și o căldură a stilului care te apropie de personaje și le face ușor de îndrăgit, Laura Frunză ne provoacă să ne întrebăm dacă înțelegem oare ceva din traumele prin care trecem și pe care, de multe ori, le perpetuăm la rândul nostru către generația următoare." Simona Antonescu
    Show book
  • A râs și tata - cover

    A râs și tata

    Remus Boldea

    • 0
    • 0
    • 0
    „Prima tipă căreia i-am atins sânii s-a sinucis. Dacă Alex Tocilescu face umor de hipsteri, caterincă finuță, Remus Boldea încearcă să iasă din zona burgheză de confort și să facă umor de băieți. Cele mai reușite proze ale volumului sunt pe băiețeală, cu situațiile tipice: îmbrobodirea unei colege de liceu, ratarea pierderii virginității, ieșirea cu gașca 30+ în Vamă, unde o yoghină convinge un tovarăș din grup să încerce poziția «anus la cer». Ca scriitor, e mult mai greu sa încastrezi într-un text faze de băieți, riscul să pici în fanfaronada, machisme proaste, clișee obosite și libidinoșenii e mare. Și cel mai dificil e să reabilitezi umorul de autobază, pe care personal îl ador – e sănătos și eficient, nu se împleticește în subtilități intelectuale. În zona asta rarefiată puțini se încumetă, iar cei care se încumetă de obicei își rup gâtul. Remus Boldea nu și-l rupe. Respect, Remus!" Adrian Schiop
    Show book
  • Astfel de lucruri mărunte - cover

    Astfel de lucruri mărunte

    Claire Keegan

    • 0
    • 0
    • 0
    Roman nominalizat la Booker Prize 2022 
    Câștigător al Orwell Prize for Political Fiction 2022 
    Nominalizat la Dublin Literary Award 2023 
     
    Suntem în anul 1985 și se anunță o iarnă foarte grea. Într-un oraș nenumit din Irlanda, Bill Furlong, negustor de lemn și cărbune, se pregătește de Crăciun, perioada cea mai aglomerată pentru el. Într-o dimineață, în timp ce transportă o încărcătură la una dintre mănăstirile din afara orașului, face o descoperire care-l împinge să se confrunte cu trecutul și cu forțele tăcute ce controlează orașul și viața locuitorilor săi. Devenit la scurt timp de la apariție bestseller pe ambele maluri ale Atlanticului, Astfel de lucruri mărunte este primul roman al lui Claire Keegan, scriitoare cunoscută până acum pentru proza ei scurtă.
    Show book