You wouldn't limit the air you breathe. Why limit your readings?
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Read online the first chapters of this book!
All characters reduced
Arta de a păcătui - cover

Arta de a păcătui

Sabrina Jeffries

Publisher: Alma

 • 1
 • 1
 • 0

Summary

Seria „PEȚITORII PĂCĂTOȘI“
 
În Clubul St. George, un grup de tineri burlaci din înalta societate decid să-și țină surorile sau pupilele departe de uneltirile pețitorilor păcătoși. Ceea ce este o intenție lăudabilă... dacă acești păcătoși nu ar fi chiar membrii clubului!
 
Pictorul american Jeremy Kane refuză să se întoarcă acasă și să preia afacerea tatălui său, preferând să exploreze frumusețile Angliei în căutarea unui model pentru capodopera pe care o are în minte. Când o întâlnește pe Lady Yvette Barlow la o nuntă din înalta societate londoneză, își dă seama că a găsit muza perfectă. Nu mai rămâne decât să transpună pe pânză spiritul temerar al tinerei aristocrate și senzualitatea ei răpitoare.
 
Yvette acceptă să-i pozeze, însă pune o condiție bizară: artistul o va ajuta să intre în bordelurile din Covent Garden – pe care el le cunoaște atât de bine – ca să dea de urma unei femei dispărute și să rezolve un mister de familie. Asocierea lor pragmatică se transformă însă rapid într-un curs despre arta de a păcătui. Rămâne oare loc și pentru dragostea la care visează Yvette și de care se ferește Jeremy din răsputeri?

Other books that might interest you

 • Învățături de bună purtare pentru fetișcane întru folosul pensioanelor Femeia și paiața - cover

  Învățături de bună purtare...

  Pierre Louys

  • 0
  • 0
  • 0
  Învățături de bună purtare pentru fetișcane întru folosul pensioanelor a fost primul manuscris erotic al lui Pierre Louÿs care a văzut lumina tiparului și rămâne de asemenea cea mai scandaloasă scriere a sa, în care umorul are întâietate în fața lascivității. Prin intermediul unor sfaturi revoltător de vulgare și oferite cu ostentație „întru folosul pensioanelor“, pe un ton hilar și parodic, fals dojenitor, Louÿs răstoarnă cu totul moravurile de sfârșit de secol XIX. Fie că enumeră reguli de etichetă în biserică, acasă sau la școală, fie că subliniază obligațiile unei fete față de familie, comunitate sau Dumnezeu, Louÿs reușește să ridiculizeze toate instituțiile și nu lasă niciun tabu nepătat. Învățături de bună purtare pentru fetișcane întru folosul pensioanelor a continuat să fie tot mai scandaloasă și mai subversivă încă de la prima sa apariție, în 1926.
   
  Unul dintre cele mai mari romane despre iubirea obsesivă, Femeia și paiața a fost publicat inițial în Franța, în 1898 și este considerat capodopera lui Pierre Louÿs. A inspirat cinci versiuni cinematografice, printre care cea a lui von Sternberg din 1935 și cea a lui Bunuel din 1977. Femeia și paiața – inspirat atât din Carmen de Bizet, cât și dintr-un episod din Memoriile lui Casanova – reprezintă o ilustrare a temelor decadente care se întind de la un sfârșit de secol la altul, o poveste pilduitoare al cărui titlu sugerează că, pentru a fi fatală, o femeie are nevoie de complicitatea unui om de paie.
   
  „O femeie te înjură pe față, te ocărăște: fă o reverență. Te lovește: apără-te, dar ai grijă să nu se rănească. Te sărăcește: nu i te împotrivi. Te înșală: nu dezvălui nimic, de teamă să n-o compromiți. Îți distruge viața: omoară-te, te rog! Dar să nu cumva, din vina ta, cea mai vremelnică suferință să îndurereze vreodată pielea acestor făpturi minunate și nemiloase pentru care desfătarea răului aproape c-o depășește pe aceea a cărnii.“
  Show book
 • Poldark Jeremy Poldark - cover

  Poldark Jeremy Poldark

  Winston Graham

  • 0
  • 2
  • 0
  Cornwall, 1790. Ross Poldark trece prin cele mai întunecate și mai dificile momente din viața lui. Încă zguduit de moartea tragică a fiicei sale, căpitanul Poldark are de înfruntat și acuzația că a instigat și a participat la prădarea a două corăbii; prin urmare, după o săptămână petrecută la închisoare, este adus în fața juraților pentru a fi judecat. Situația pare fără ieșire, căci dușmanii familiei Poldark, printre care se numără și influentul bancher George Warleggan – a cărui rivalitate cu Ross capătă noi proporții –, nu sunt deloc puțini, iar dorința lor cea mare este să-l vadă condamnat, ba chiar atârnând în ștreang. Ross pare resemnat cu propria soartă… însă nu și Demelza. Deși căsnicia lor traversează o perioadă dificilă, Demelza – care poartă în pântece copilul nedorit al lui Ross Poldark, de existența căruia acesta din urmă nici nu are habar – își va susține cu devotament soțul și va încerca din răsputeri să-și salveze familia.
  Show book
 • Spune-mi ce visezi - cover

  Spune-mi ce visezi

  Sidney Sheldon

  • 0
  • 1
  • 0
  Ashley Patterson este convinsă că este urmărită, însă hărțuitorii obsedați par să facă parte dintr-o altă lume, nu a ei. Căci Ashley, specialistă în computere într-un mic orășel din Silicon Valley, duce o viață extrem de liniștită și retrasă. Colega ei de serviciu, Toni Prescott, este o fire total diferită - voluntară și neinhibată, spune întotdeuna ce gândește și flirtează cu necunoscuți întâlniți pe internet. Iar Alette Peters preferă să viziteze muzee sau să își petrecă timpul în compania iubitului ei pictor.
  
   
  Cele trei femei par să nu aibă nimic în comun - până când o serie de crime oribile, în care victimele sunt bărbați uciși în cele mai groaznice moduri, declanșează un val de panică în întrega țară. Probele găsite la locul crimelor duc la o singură arestare, dar acesta este doar începutul. Căci ce urmează va reprezenta unul dintre cele mai bizare procese ale secolului - iar verdictul și consecințele lui vor dezgropa secrete din trecut ce vor schimba pentru totdeauna viitorul celor implicați.
  
   
  Sidney Sheldon rămâne unul dintre cei mai de succes autori din lume, cu peste 300 de milioane de cărți vândute și traduse în zeci de limbi. Este singurul scriitor deținător al premiilor Oscar, Tony și Edgar.
  Show book
 • O noapte compromițătoare - cover

  O noapte compromițătoare

  Teresa Medeiros

  • 0
  • 2
  • 0
  Când iubirea te eliberează de secretele trecutului... 
  Aproape întreaga copilărie, Carlotta Anne Fairleigh a fost fascinată de poveștile captivante din romanele gotice. Visul ei este să scrie ea însăși propria poveste de groază, plină de crime teribile. De aceea, chiar în seara debutului său în înalta societate londoneză, curiozitatea o îmboldește să spioneze conacul învecinat, despre care se spune că aparține lui Hayden St. Clair, bărbatul cunoscut în lumea bună drept Marchizul Ucigaș. Și astfel, fără să vrea, Charlotta declanșează un imens scandal și se trezește în postura protagonistei într-o dramă adevărată. 
  Cu reputația distrusă, ajunge soția lui Hayden St. Clair și stăpâna unui conac lugubru ce se înalță pe coastele abrupte din Cornwall. Curajoasa Lottie refuză să se lase intimidată de stafia primei soții a marchizului, despre care se zvonește că rătăcește pe coridoarele conacului în miez de noapte, cerând prin vaiete sfâșietoare să fie răzbunată. Însă cel care se dovedește adevăratul pericol este însuși Hayden. Căci există ceva tulburător – și surprinzător de tandru – la bărbatul frumos și misterios care îi este soț, și înainte să cedeze dorințelor inimii, Lottie trebuie să dezlege misterele trecutului lui, indiferent cât de scandaloase – și periculoase – s-ar putea dovedi acestea.
  Show book
 • Amăgirea - cover

  Amăgirea

  Meredith Duran

  • 1
  • 4
  • 0
  O femeie cu un secret tulburător... un bărbat cu un trecut întunecat... o luptă pentru a-și învinge propriii demoni
   
  Sensibilă și singuratică, Olivia Holladay și-a croit drum în viață datorită inteligenței ei – precum și politicii stricte de a evita orice fel de probleme, rămânând mereu în umbră. Însă când își dă seama că ducele de Marwick deține documente care pot aduce lumină într-un secret tulburător din trecutul ei, Olivia renunță la prudență și se angajează în casa acestuia ca să poată căuta informațiile atât de necesare. Însă lucrurile nu sunt atât de simple precum ar părea la prima vedere, căci ducele s-a autoizolat în propria casă după ce moartea soției adultere l-a aruncat într-o depresie cumplită. Acum, singurul motiv pentru a trăi al lui Alastair de Grey este răzbunarea. Mai frumos ca Lucifer, de două ori mai temut și de trei ori mai viclean, ducele urzește planuri pentru a-i pedepsi pe toți cei care l-au trădat. Nimeni nu îndrăznește să nu i se supună – în afară de noua lui angajată, care pare prea tânără, prea frumoasă, prea inteligentă și prea bine educată pentru o simplă servitoare. Uniți de evenimentele sumbre din trecut și de pasiunea devastatoare din prezent, despărțiți de conveniențe și de percepții diferite, Alaistair și Olivia vor încerca să găsească împreună speranța că dragostea poate fi mult mai mult decât o simplă amăgire.
  Show book
 • Jocul dragostei - cover

  Jocul dragostei

  Eloisa James

  • 1
  • 0
  • 0
  Bine ați venit într-o lume a senzualității nechibzuite și a rafinamentului strălucitor... o lume plină de gentlemeni periculos de chipeși și de tinere care tânjesc după un titlu... de jocuri cu mize uriașe – care reprezintă, uneori, chiar virtutea unei lady. 
  Lady Roberta St. Giles, unica fiică a unui marchiz boem, se îndrăgostește de un bărbat pe care îl zărește într-o sală de bal: ducele de Villiers, un jucător de șah extraordinar și un crai renumit, care nu intenționează să se căsătorească vreodată… 
  Pe de altă parte, Damon Reeve, tânărul conte de Gryffyn, este atras de Roberta și știe prea bine că prețul ce trebuie plătit pentru a pune mâna pe un titlu este, adesea, mult prea mare. El este hotărât să împiedice căsătoria Robertei cu ducele – în ciuda fascinației acesteia pentru bărbatul experimentat –, care nu i-ar aduce decât o viață lipsită de pasiune ce ar face-o în mod clar nefericită. 
  Va reuși Damon s-o atragă în propriul joc, chiar cu riscul să se aleagă el însuși cu inima frântă în această aventură riscantă? 
  „Retrăim poveștile fermecate unde Frumoasa întâlnește Bestia și Prințul reușește mereu să-și găsească Cenușăreasa.“
  Show book