Don't put off till tomorrow the book you can read today!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Read online the first chapters of this book!
All characters reduced
Natura mea - cover

Natura mea

Radu Munteanu-Mihai, Cornelia Munteanu

Publisher: Radu Munteanu-Mihai

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

În această carte de culegere de reflecții personale, autorii Cornelia Munteanu și Radu Munteanu-Mihai, soacră și ginere, vă împărtășesc din propriile experiențe de viață. În format text sau poezie, uneori Haiku, vă oferă cu drag observații legate de natura umană, de Mama Natură dătătoare de viață și de importantele legături sufletești: cu sinele și cu marele Creator de Univers.

Other books that might interest you

 • Vedere sănătoasă Cum să prevenim și să vindecăm bolile de ochi printr-o alimentație corectă - cover

  Vedere sănătoasă Cum să prevenim...

  Neal Adams

  • 0
  • 0
  • 0
  Un reputat oftalmolog explică pe înțelesul tuturor cum putem preveni și inversa evoluția bolilor de ochi.
   
  Peste 180 de milioane de americani au probleme cu vederea. Majoritatea cred că nu pot face nimic singuri pentru a vedea mai bine. Dar iată că acum există speranță. În ultimul deceniu, foarte multe studii clinice au arătat că introducerea în alimentație a unor nutrimente specifice ajută la păstrarea unei vederi bune până la o vârstă înaintată, la ameliorarea afecțiunilor oculare și chiar la inversarea evoluției unor boli.
   
  Soluția este simplă: trebuie să consumăm numai alimente obținute din produse naturale și care conțin nutrimente despre care s-a demonstrat clinic că țintesc componentele ochiului afectate de boli și/sau de vârstă.
   
  De asemenea, cartea explică modul cum funcționează ochiul și ce alimente ajută la buna lui funcționare, oferind, in plus, instrucțiuni personalizate, ușor de înțeles, privind alimentele și nutrimentele utile.
   
  „Pentru majoritatea oamenilor, înțelegerea modului de funcționare a ochiului este mai puțin importantă decât identificarea cauzelor care duc la deteriorarea vederii. În prima parte a cărții, sunt prezentate aceste cauze și mijloacele prin care pot fi prevenite afecțiunile oculare.
   
  În partea a doua, voi descrie, dintr-o perspectivă foarte largă, cele șase boli principale care afectează ochii (degenerescența maculară, retinita pigmentară, diabetul, glaucomul, cataractele și sindromul de ochi uscat). Vom vorbi despre tratament, prevenție, minimizarea factorilor de risc și – mai important – vom arăta că, dacă înțelegem cum apar aceste boli, vom putea să ne îmbunătățim sau să ne protejăm vederea.“ - Neal Adams
  Show book
 • Astrologia relaţională: dragoste şi sexualitate - cover

  Astrologia relaţională: dragoste...

  Mihaela Dicu

  • 0
  • 0
  • 0
  Asemenea celorlalte aspecte ale vieții noastre, și relația de cuplu este influențată de astre și zodii. Harta natală determină modul în care ne alegem partenerul și în care ne exprimăm sentimentele. Astrologia relațională se ocupă cu studiul predispozițiilor afective individuale și cu evaluarea potențialului unei relații. Cu ajutorul ei puteți afla dacă vă potriviți cu persoana iubită și dacă relația voastră are un viitor. Mihaela Dicu vă propune o incursiune în astrologia relațională, ilustrată cu povești fascinante despre Brad Pitt și Angelina Jolie, Meryl Streep, Sandra Bullock sau Jackie Kennedy. Veți învăța cum să aplicați regulile astrologiei relaționale astfel încât să vă cunoașteți mai bine partenerul, să identificați punctele tari și punctele slabe ale cuplului vostru și să găsiți soluții și strategii pentru îmbunătățirea vieții în doi.
  Show book
 • Ghid practic și inteligent De la 0 la 8 ani Cum să fii as în creșterea și îngrijirea copilului - cover

  Ghid practic și inteligent De la...

  Louise Heren, Susan McMillan

  • 0
  • 0
  • 0
  Când așteptăm venirea pe lume a unui copil, ne dorim să avem la îndemână un manual cu sfaturi de bun-simț, practice și inteligente. Nu avem nevoie de o abordare „universală“ și nici de povestiri prea personale ale unor mămici celebre; avem nevoie de sfaturi bazate pe o experiență practică și îndelungată. 
  Iar când vrei să devii as în creșterea copilului, de unde să afli cele mai bune sfaturi dacă nu tot de la ași? 
  Bona englezoaică este o adevărată instituție – recunoscută în toată lumea. O întâlnim, îmbrăcată în uniforma ei impecabilă, în multe filme și cărți, și ne gândim ce bine ar fi să avem lângă noi o asemenea expertă care să ne ajute cu pricepere, atenție și bun-simț să ne creștem copiii. 
  Iar bonele formate la celebrul Colegiu Norland din Marea Britanie sunt cele mai profesioniste și mai respectate bone din lume. De mai bine de un secol, ele au avut grijă de copiii multor familii regale și celebrități. 
  Prin intermediul acestui Ghid practic și inteligent, toți cei care se ocupă de creșterea și îngrijirea copiilor de la 0 la 8 ani vor putea beneficia de experiența și metodele lor educative pe termen lung, strânse pentru prima dată într-o carte.
  Show book
 • Spovedanie - cover

  Spovedanie

  Lev Tolstói

  • 0
  • 0
  • 0
  Traducere din limba rusă de Janina Ianoși. Prefață și note de Ion Ianoși. 
  Spovedanie este o „fenomenologie a spiritului“. Ea relatează succesivele căderi ale autorului și tentativele sale de renaștere. Ea urma să introducă disocierea sistematică a adevărului, de dogmatica bisericească. Tolstoi își dezvăluie cu sinceritate criza și căutările de până către sfârșitul anilor șaptezeci. Prin violența sa confruntare de sine, el marchează cezura dintre tot ce întreprinsese până atunci, părelnic și fals, potrivit părerii sale – și presupus mântuitorul liman la care ajungea acum, pentru tot restul vieții. E povestea pierdutei și recâștigatei sale credințe.
  Show book
 • Ghid de homeopatie pentru părinți - cover

  Ghid de homeopatie pentru părinți

  Shelley Keneipp

  • 0
  • 0
  • 0
  Cel mai cuprinzător și mai ușor de utilizat ghid pentru părinții care vor să folosească homeopatia pentru a trata bolile copiilor lor într-o manieră blândă, eficientă și lipsită de riscuri! Concis și practic, Ghidul de homeopatie pentru părinți oferă remedii homeopatice pentru peste 150 de afecțiuni acute, care pot apărea în viața de zi cu zi a copiilor. În cuprinsul lui veți găsi:* instrucțiuni privind observarea simptomelor fizice și emoționale ale copiilor, de la nou-născuți la adolescenți;* descrieri succinte ale remediilor blânde, sigure și netoxice;* secțiuni despre bolile de iarnă, primul ajutor, accelerarea procesului de vindecare și sfaturi pentru călătorie. Tabelele cu remedii din ultima parte a cărții sunt extrem de utile dacă vrem să găsim tratamentul corect pentru fiecare boală. „Ghidul de homeopatie pentru părinți este o carte cu un conținut bogat de informații, scrisă într-un stil clar și care cuprinde o mulțime de sfaturi pentru tratarea bolilor, pe care nu le vei găsi în alte lucrări de specialitate." – Mitzi Lebensorger, Homeopathy Today„Cartea de care are nevoie orice părinte." – Dr. Ifeoma Ikenze, pediatru homeopat„Dacă homeopatia e ceva nou pentru tine, atunci ai în mână o carte care te ajută să afli ce înseamnă această metodă de tratament. În cazul în care știi deja câte ceva despre homeopatie și vrei să afli mai multe, atunci nu-mi pot imagina o cale mai bună decât să apelezi la acest ghid." – Collin Griffith, specialist în sănătatea mamei și a copilului, membru al Asociației Medicale de Homeopatie„Cartea aceasta nu trebuie să lipsească din biblioteca niciunei familii care ține la sănătatea membrilor ei și dorește să evite efectele secundare ale medicamentelor." – Dr. Stuart H. Garber, președinte al Societății Medicale Homeopatice din California
  Show book
 • Revelații despre sănătate din cer și de pe pământ - cover

  Revelații despre sănătate din...

  Stephen Sinatra, Tommy Rosa

  • 0
  • 0
  • 0
  „În această carte, dr. Sinatra, unul dintre susținătorii cei mai cunoscuți ai aplicării metodelor naturiste în cardiologie, ne oferă numeroase informații despre cum să ne păstrăm sănătatea pe baza revelațiilor pe care Tommy Rosa le-a avut în timpul experienței sale prelungite în pragul morții.“ - Dr. Joseph Mercola, autorul cărții Vindecare fără efort (în curs de apariție la Editura Lifestyle Publishing 
  În 1999, Tommy Rosa a fost victima unui accident rutier. În timp ce zăcea la marginea drumului, a simțit că este ridicat printr-un tunel de lumină și a ajuns într-un loc binecuvântat. I s-a arătat că Dumnezeu a creat pământul pentru a hrăni și a vindeca omenirea. De la Învățătorul Divin a primit Opt Revelații despre natura Cerului și a Pământului. Tommy a revenit pe Pământ, dar fericirea din Cer a fost repede înlocuită de o lungă și dureroasă vindecare. 
  Cam în aceeași perioadă, dr. Stephen Sinatra revoluționa practica medicală cu o abordare holistică a tratamentului cardiologic. Când întâmplarea i-a adus pe cei doi împreună, și-au dat seama treptat că revelațiile privind vindecarea pe care Tommy le adunase din experiența sa în pragul morții se aliniau cu rezultatele pe care dr. Sinatra le obținea în cercetările lui științifice. 
  Pe deplin coroborate de cele patru decenii de experiență medicală ale doctorului Sinatra, aceste lecții divine aduc Cerul și Pământul ceva mai aproape.
  Show book