Reading without limits, the perfect plan for #stayhome
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Read online the first chapters of this book!
All characters reduced
Medicina bună Soluții naturale sigure pentru peste 75 de probleme de sănătate generale - cover

Medicina bună Soluții naturale sigure pentru peste 75 de probleme de sănătate generale

Patrick Holford

Publisher: Lifestyle Publishing

 • 0
 • 1
 • 0

Summary

O carte deschizătoare de drumuri care prezintă căile naturale cele mai eficiente și mai sigure pentru prevenirea și inversarea evoluției unui mare număr de boli. 
Această carte fascinantă și practică se adresează tuturor celor care prețuiesc abordarea naturală a problemei sănătății. Medicina bună explorează peste 75 dintre cele mai răspândite probleme de sănătate și oferă lucruri simple pe care le poți face pentru a preveni sau inversa evoluția acelei probleme de sănătate. Toate soluțiile propuse sunt testate și li s-a dovedit eficiența, atât în studii clinice, cât și în practică. Pentru fiecare afecțiune sunt incluse următoarele informații:Cinci sau șase soluții ale medicinei bune – cum acționează fiecare soluție și ce trebuie să faci;Cele mai bune și cele mai rele alimente – ce alimente trebuie să consumi și pe care să le eviți;Cele mai bune suplimente alimentare. 
Vei găsi, de asemenea, studii de caz relevante și sfaturi cu caracter general privind obiceiurile, care te vor ajuta să-ți păstrezi sănătatea – de la reducerea nivelului de stres la îmbunătățirea alimentației, precum și cum să monitorizezi schimbările care îți vor fi cele mai folositoare. 
Acoperind o gamă impresionantă de boli, de la afecțiunile banale precum răceala la boli mai grave, această carte cuprinzătoare este ghidul perfect pentru o abordare naturală a sănătății. 
„Nutriția optimă este medicina viitorului.“ - Dr. Linus Pauling, de două ori laureat al Premiului Nobel 
„Ce trebuie să faci pentru a‑ți susține vindecarea când ai una dintre cele mai răspândite 75 de boli? În multe cazuri, asta presupune să ai o alimentație corectă, să faci schimbări simple ale stilului de viață și să iei suplimente alimentare în concentrații mari.“ - Patrick Holford

Other books that might interest you

 • Îngrijirea sugarului și a copilului O carte despre dezvoltarea copilului de la naștere până la adolescență - cover

  Îngrijirea sugarului și a...

  Dr. Benjamin Spock, Dr. Robert...

  • 0
  • 0
  • 0
  O carte despre dezvoltarea copilului de la naștere până la adolescențăGenerații de părinți au avut încredere în cea mai vândută carte a dr. Spock, care rămâne și astăzi ghidul esențial pentru părinți. Ca urmare a colaborării cu dr. Robert Needlman, cartea a fost îmbunătățită, iar tematica abordată a fost extinsă pentru a întâmpina modificările și provocările lansate de noul secol. Toate sfaturile valoaroase testate în timp ale dr. Spock sunt prezentate în această carte. Lor li se adaugă cele mai noi cunoștințe și practici medicale legate de îngrijirea copilului, alături de un glosar cu totul nou de termeni medicali. Foarte bine structurat, volumul permite o consultare rapidă și are secțiuni noi care acoperă perioada adolescenței.Cartea oferă ultimele noutăți referitoare la:- alimentația la sân: cele mai noi abordări și tehnici utile mamelor care alăptează;- programe de vaccinare, recomandări cu privire la regimurile alimentare și administrare de vitamine;- probleme medicale curente ale copilului;- discuții cu copilul despre sex, contracepție, homosexualitate, fumat, alcool, droguri, SIDA;- școala și dificultățile învățatului;- părinți homosexuali sau lesbiene;- adopția internațională;- adaptarea la terorism și dezastre;- planificarea educației (colegiu, facultate etc.);- autism etc.
  Show book
 • Enzima întineririi - cover

  Enzima întineririi

  Hiromi Shinya

  • 0
  • 0
  • 0
  Inversarea procesului de îmbătrânire. Revitalizarea celulelor. Refacerea vigorii corporale 
  În cartea deschizătoare de drumuri Enzima miracol, dr. Shinya își prezenta teoria enzimelor sursă și modul în care acestea influențează longevitatea. În cartea de față, autorul introduce ideea unei noi categorii de enzime, capabile să inverseze deteriorările produse de înaintarea în vârstă prin curățarea celulelor senescente sau „zombi“, pe care ultimele cercetări științifice le arată ca fiind cauza principală a îmbătrânirii. În paginile cărții de față vei afla:cum reușesc enzimele întineririi să distrugă celulele zombi;de ce alimentele de culoare vișinie contribuie la îmbunătățirea vederii și a memoriei; de asemenea, este prezentat un plan complet cu ajutorul căruia poți să-ți activezi enzima întineririi și să-ți revitalizezi sănătatea.totul despre comutatorul cancerului;de unde știu celulele ce trebuie să facă. 
  Știm că un număr tot mai mare de oameni suferă de demență, de Alzheimer sau de efectele unui atac cerebral. Celulele îmbătrânite pot să ne facă, de asemenea, mai sensibili la bolile infecțioase. Aceste celule pot chiar să ducă la cancer. Esența vitalității și sănătății noastre este dată de buna funcționare a celulelor organismului.
  Show book
 • Uimitoarele fenomene din invizibil şi energiile benefice - cover

  Uimitoarele fenomene din...

  Florin Gheorghiţă

  • 0
  • 0
  • 0
  Plecând de la întrebarea „cât de reală este realitatea pe care o percepem“, Florin Gheorghiță continuă seria dezvăluirilor în privința fenomenelor din invizibil. De această dată accentul este pus pe aspecte mai complexe ale acestor manifestări, care se petrec pretutindeni în jurul nostru. Sunt puse în discuție subiecte uimitoare, precum întâmplările misterioase care au loc în pădurea Hoia din județul Cluj, energiile telurice care se produc cu precădere în lăcașurile de cult, energiile cerebrale nevăzute, cazul unor oameni parțial invizibili sau modul în care ființele nevăzute evoluate pot modifica realitatea. Fascinantele istorisiri sunt însoțite de numeroase fotografii care ilustrează fenomenele descrise de autor.
  Show book
 • Șarmul discret al intestinului Povestea celui mai subestimat organ al corpului - cover

  Șarmul discret al intestinului...

  Giulia Enders

  • 0
  • 1
  • 0
  Povestea celui mai subestimat organ al corpului 
  Cheia unei vieți mai sănătoase și mai fericite se află înăuntrul nostru. 
  Deși intestinul este aproape la fel de important ca inima sau creierul, știm foarte puține lucruri despre el. Giulia Enders ne arată că, departe de a fi doar acea parte utilitară și – trebuie să recunoaștem – cam jenantă a corpului, așa cum ne imaginăm, este unul dintre organele cele mai complexe, mai importante și chiar miraculoase ale anatomiei umane. Iar oamenii de știință abia sunt pe cale să descopere cât de mult are acesta de oferit. Noi cercetări arată că bacteriile intestinale pot juca un rol într-o gamă largă de afecțiuni, cum ar fi obezitatea, alergiile și Alzheimer. 
  Pornind de la experiența personală a bolii care a inspirat munca ei de cercetare și continuând prin a explica totul de la fundamentele absorbției nutrimentelor la ultimele descoperiri științifice care leagă bacteriile intestinale de depresie, Enders a scris o carte de sănătate antrenantă și informativă. Șarmul discret al intestinului ne arată fără tăgadă că putem să beneficiem cu toții de pe urma cunoașterii minunatei lumi a funcționării noastre interne. 
  Mesajul autoarei este simplu: dacă ne tratăm bine intestinele, și ele ne vor trata le fel de bine. Dar cum și de ce trebuie să facem asta? Putem afla citind această surprinzător de agreabilă explorare a celui mai subestimat dintre organele noastre. 
  „Cu entuziasm și un simț al umorului foarte dezvoltat, Enders explică tot ceea ce cititorii voiau și nu voiau să știe despre intestinele lor... cartea aceasta sfidează plictiseala.“ – Publishers Weekly 
  „Surprinzător, cartea se citește ca un thriller. Entuziasmul autoarei față de subiectul tratat este contagios. Desenele alb-negru realizate de sora ei reușesc să aducă un plus de informații într-o manieră amuzantă. E îmbucurătoare absența rețetelor și a limbajului tipic pentru cărțile de self-help.“ – Self Magazine
  Show book
 • Cum să crești un copil fericit Strategii pozitive de educație parentală - cover

  Cum să crești un copil fericit...

  Elizabeth Hartley-Brewer

  • 0
  • 0
  • 0
  Cum să creștem copii care să aibă încredere în ei O dispoziție încrezătoare și fericită, bazată pe respect sănătos de sine, este cel mai bun cadou pe care un părinte îl poate oferi copilului său. Nu există formula perfectă pentru a fi părinte și așa ceva este, în orice caz, un vis irealizabil. Toți avem momente când nu facem față presiunilor. Elizabeth Hartley-Brewer pornește de la premisa că respectul de sine este ingredientul de bază al fericirii profunde și că stă în puterea noastră, ca părinți, să le dăruim celor mici un respect sănătos de sine și, prin aceasta, fericirea aceea durabilă după care tânjim cu toții. Ce înseamnă respectul de sine? Să ne simțim bine în legătură cu noi înșine, să fim mândri de cine suntem. Dacă ai stimă de sine, ești fericit și ai încredere în valoarea ta intrinsecă, ca persoană unică. Copiii, la fel ca adulții, au cele mai bune rezultate atunci când se simt confortabil în propria piele. Iar acest lucru se întâmplă atunci când li se spune că au făcut ceva bine, că sunt simpatici, că sunt o companie plăcută. Un copil își va dezvolta respectul de sine și va deveni o persoană încrezătoare, independentă și fericită numai dacă este ferm convins de dragostea și aprecierea părinților lui. Dacă te întrebi cum poți să îți ajuți copilul să își dezvolte respectul de sine, în această carte vei găsi soluțiile! Cartea cuprinde: - 9 capitole despre cum să îți crești copilul având o atitudine pozitivă - Concepte-cheie precum „laudă“, „joacă“, „timp“, „atingere“ și „discuție“ care te vor ghida în interacțiunea cu cel mic - Întrebări care te vor ajuta să îți înțelegi și să îți îmbunătățești comportamentul - Informații punctate, cu caracter concret și ușor de parcurs - Casete în care poți face notițe personale - 2 schițe care explică perfect raportul de cauzalitate dintre emoții, comportamente și urmările lor „O carte practică și bine scrisă, care oferă sprijin părinților și expune multe idei utile.“ - Nursery World „Se spune că adevărata fericire nu este reprezentată de linia de sosire; ea este constituită pe parcursul care te duce acolo. Dacă vom concepe fericirea drept ceva ce trebuie atins, găsit sau cumpărat, rezultă că ea poate, de asemenea, să dispară. Acest tip de fericire există, într-adevăr, dar este, prin definiție, extern, trecător și fragil. Există însă o fericire mai adânc înrădăcinată, mai durabilă, și anume una care este situată în interior. Dacă o avem sau nu depinde de cum ne apreciem pe noi înșine, adică de respectul de sine.”
  Show book
 • Furtuna de dinaintea liniștii Cartea 1 din seria Conversații cu omenirea - cover

  Furtuna de dinaintea liniștii...

  Neale Donald Walsch

  • 0
  • 1
  • 0
  Omenirea este în impas! Ce e de făcut? 
  Sesizând că gravele probleme cu care se confruntă planeta nu sunt nici economice, nici politice, ci au o natură spirituală și că, din acest motiv, transformarea trebuie să înceapă cu noi înșine, autorul atenționează asupra necesității unei Restaurări a Umanității. 
  Ca punct de pornire al acestui proces revoluționar, el identifică 3 întrebări persistente:Cum este posibil ca 6,9 miliarde de oameni să susțină toți că vor aceleași lucruri – pace, securitate, oportunitate, prosperitate, fericire și iubire – și să fie în mod bizar incapabili să le obțină?Este posibil să existe ceva legat de Dumnezeu și de viață pe care nu-l înțelegem pe deplin, dar a cărui înțelegere ar putea să schimbe totul?Este posibil să existe ceva ce nu înțelegem pe deplin despre noi înșine, despre propria noastră viață și scopul ei, un ceva care odată înțeles ne-ar schimba realitatea și ne-ar îmbunătăți experiența pentru totdeauna? 
  și 4 întrebări fundamentale ale vieții:Cine sunt?Unde sunt?De ce sunt unde sunt?Ce am de gând să fac în privința asta? 
  Furtuna de dinaintea liniștii răspunde la toate aceste întrebări și invită oamenii la un schimb de idei pe site-ul The Global Conversation.
  Show book