Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Noii Lideri - Manual pentru managerul mileniului trei in domeniul conducerii - cover

Noii Lideri - Manual pentru managerul mileniului trei in domeniul conducerii

Paolo A. Ruggeri

Publisher: Engage Editore

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Această carte, scrisă într -un limbaj simplu şi inspirat, este rezultatul a zece ani de cercetare în ceea ce priveşte gestionarea şi perfecţionarea personalului ; o defalcare de soluţii de succes ale managerilor si antreprenorilor care au reuşit să creeze grupuri de oameni, motivati si productivi . 
Include studii de caz de companii care au rezolvat cu succes problemele cu gestiunea personalului : numeroase exemple practice pe care fiecare proprietar de afaceri sau manager le poate pune imediat în aplicare pentru a îmbunătăţi productivitatea angajaţilor săi . 
 

Other books that might interest you

 • Am venit – de unde? Merg – Incotro? - 75 de rãspunsuri la întrebãri puse frecvent în legãturã cu "Viata de dupã moarte" date prin Gabriele profeta-învãtãtoare a lui Dumnezeu pentru vremurile noastre - cover

  Am venit – de unde? Merg –...

  Gabriele

  • 0
  • 0
  • 0
  Această carte oferă cunoștințe despre contexte spirituale fundamentale. Puteti gasi aici 75 de raspunsuri la intrebari frecvente legate de tema…
  Show book
 • Amant - Manualul barbatului Alpha - Arta seductiei pentru cuceritorii de succes - cover

  Amant - Manualul barbatului...

  Stefan Vasali

  • 0
  • 0
  • 0
  Ca barbat, nu-ti poti permite sa fii pasiv si sa speri ca femeile se vor napusti singure, in viata si in patul tau. Fetele nu-ti vor usura situatia, nici nu se vor indragosti de tine pentru ca esti un pampalau timid si dragut, iar partea cea mai rea, este ca ele nu vor ca tu sa stii asta. 
  De aceea, trebuie sa rezolvi aceasta parte a vietii tale, definitiv. 
  Acesta este scopul si, totodata, promisiunea acestui manual: sa te ajute sa-ti remediezi viata erotica. 
  Promisiunea mea, cu conditia ca si tu sa-ti faci treaba si sa exersezi dupa cum ti se indica, este ca vei avea urmatoarele rezultate: 
  - vei avea o noua atitudine si o perceptie cu totul schimbata despre femei si relatii; 
  - vei aborda cu usurinta orice femeie, oriunde si oricand; 
  - vei fi capabil sa declansezi atractia si sa conduci jocul seductiei, asa cu vrei; 
  - vei fi cel care va controla relatiile cu femeile; 
  - vei deveni foarte ocupat si va trebui sa faci fata unui numar mai mare de femei, decat iti permite timpul. 
  Pe de alta parte, ce NU este in acest curs? 
  Nu vei gasi aici replici magice de agatat. Pentru ca nu exista. Daca ar fi existat, cineva le-ar fi descoperit deja, le-ar fi patentat si le-ar fi vandut restului populatiei masculine, iar noi am fi sedus oricat de multe fete am fi putut. 
  Prin urmare, daca cauti asa ceva, nu cumpara acest manual. Cauta in alta parte. Sunt destui asa-zisi experti in seductie, mai mult decat dornici sa-ti ia banii. 
  Transformarea implica munca, efort si perseverenta, insa rezultatul va fi pe masura. Meriti o viata amoroasa asa cum iti doresti, asa ca iti doresc auditie placuta, spor la treaba si succes!
  Show book
 • Puterea chakrelor Deblochează-ți cei șapte centri energetici ai vindecării fericirii și transformării - cover

  Puterea chakrelor Deblochează-ți...

  Susan Shumsky

  • 0
  • 0
  • 0
  Secretele câmpului energetic uman sunt în sfârșit dezvăluite!
  „Pentru oricine dorește să examineze căile de integrare a cunoștințelor despre chakre în propria viață și sănătate, cartea constituie un ghid valoros.“ – Dr. Larry Dossey, autorul cărții Cuvinte tămăduitoare
  În Puterea chakrelor, Susan Shumsky studiază amănunțit literatura tantrică și vedică antică, pentru a ne pune la dispoziție cele mai autentice informații despre cele șapte chakre, cele șapte sub-chakre și sistemul de energii subtile. Până acum, o mare parte din această comoară de înțelepciune a fost ținută ascunsă în pădurile și peșterile Indiei și Tibetului.
  Citind această carte de referință în domeniu, elogiată de maeștrii spirituali din India precum și de mii de cititori recunoscători:
  
  îți vei descoperi corpul subtil și câmpul de energie și vei afla cum să vindeci blocajele;
  vei înțelege cum funcționează kundalini și sistemul de chakre;
  vei învăța cum să-ți menții sănătos câmpul de energie.
  Show book
 • De vorbă cu Emma - cover

  De vorbă cu Emma

  Vitali Cipileaga

  • 0
  • 1
  • 0
  Cine am fi noi fără dragoste? Cum ar fi dragostea fără noi? Într-o lume a iubirii și a poveștilor de viață, Emma, femeia rebelă și inocentă în același timp, caută răspunsuri la propriile întrebări. O ajută să le găsească Greg, bărbatul creator și omul ei de încredere, alături de care trăiește bucurii și dezamăgiri, redate în dialoguri și reflecții.
   
  Lângă el, ea e caldă ca o ploaie de vară sau rece ca un sloi de gheață. Conflictul pe muchie generează trăirile femeii – ale Emmei, și, implicit, ipostazele în care ea ripostează sau încheie armistiții. Cu siguranță însă, nu există o altă cale de mijloc decât dragostea.
   
  — Mă iubești?
   
  — Mai mult decât vreodată.
   
  — Și totuși pleci.
   
  — Da! Pentru că mă lași să fac asta...
   
  Emmei îi este teamă de singurătate. Ea vrea să râdă cu el din același motiv. Ea ține minte săruturile pe care nu i le-a dat. Ea vrea să fie fericită în patul lui. Ea știe că cele mai bune vinuri se beau în doi. Ea caută să construiască poduri peste neînțelegerile din trecut. Ea vrea să meargă desculț pe malul mării. Sunt momente când revine la acea îmbrățișare din trecut, la plimbările nocturne, la momentele în care a râs și la cele în care a suferit. Și momente în care își poartă gândul undeva departe sau se bucură fericită de prezent. Iubindu-l pe Greg sau trăindu-și emoțiile. Ea caută un loc sfințit de dragoste. Ea se întoarce mereu la el.
   
  Citind De vorbă cu Emma, trăiești împreună cu personajul propria ta poveste de viață. Emma te provoacă să găsești calea spre sufletul tău și te cheamă într-o lume în care liniștea, nebunia și iubirea adevărată sunt un tot întreg. Fie că ești femeie și o înțelegi, fie că ești bărbat și cauți calea spre inima ei, ai nevoie de răspunsuri. Le găsești în dialoguri și printre rândurile scrise de el sau trăite de ea.
   
  Până la urmă, poți fi chiar tu Emma, cu experiențele și poveștile tale de dragoste. Empatizând cu ea tacit, vei ajunge să o lași să poarte și să consume câteva dintre zbuciumările tale. La finalul acestei cărți, vei îmbrățisa mai mult împăcarea cu tine însăți, te vei simți mai senină, mai pregătită să accepți, să înțelegi și să iubești. Vei fi gata să începi un nou capitol în viața ta. Pentru că temerile, trăirile și visurile Emmei sunt și ale tale. Iar dacă Emma le depășește, le vei depăși și tu.
   
  Ia-ți o cafea fierbinte, retrage-te în colțul tău de lume, lasă un oraș pustiu în spate, deschide cartea și stai de vorbă cu tine.
   
  „Vrei o relaţie bună? Fii bun. Vrei un partener care să te susţină? Susţine şi tu. Într-o relaţie, reciprocitatea nu are limite. urma urmei, relaţiile pe care le-ai avut înainte, tot ce ai trăit, ce ai suferit şi de ce te-ai bucurat trebuie să fie o cât de mică lecţie pentru ceea ce ai acum. Să înţelegi că dacă pierzi, o faci nu doar din vina lui. Să ajungi la cincizeci de ani ţinându-l de mână pe omul pe care îl iubeşti nu este un dar sau o predestinare. Este muncă. Un efort zilnic, a cărui greutate nici nu o observi dacă totul se imparte la doi şi totul e facut la timp. Cauţi reţete, prescripţii, recomandări pentru o relaţie perfectă? Pentru omul potrivit? Fii tu în primul rând persoana potrivită. Dacă nu eşti, tinde să fii. Dacă greşeşti, recunoaşte. Dacă nu ştii, întreabă. Dacă vezi că se rupe, ia şi îndreaptă. Uneşte. Vorbeşte. Construieşte. Ascultă. Repară. Fă ceva. Şi asta se referă la ambii. Este greu să oferi? Să devii un bun prieten? Să ai mai multă răbdare? Să fii mai bun? Să zâmbeşti mai des? Să oferi devotament? Să ierţi când trebuie? Să ceri iertare? Dacă vrei o reţetă bună, nu trebuie decât să le uneşti pe toate în acelaşi întreg, pe care unii fericiţi îl numesc relaţie.“
  Show book
 • EURO: Ce este și cum funcționează - De ce a fost creat euro și cum funcționează: o abordare simplă a monedei unice europene - cover

  EURO: Ce este și cum...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  De ce a fost creat euro și cum funcționează? Ce a cauzat dificultățile monedei europene și ce soluții sunt adoptate pentru a stopa instabilitatea care sperie întreaga lume financiară? Visul unei monede unice și al unei piețe unice a fost cultivat în Europa timp de mai multe generații. Moneda euro a adus Europei avantaje considerabile, dar a schimbat profund și echilibrul economiilor europene. În acest eseu vom porni de la bază, explicând ce este euro și care sunt cauzele care l-au pus în criză. Vom vedea ce strategii au fost adoptate pentru a depăși cele mai dificile și dramatice momente trăite de economie de la nașterea euro și vom explica ce propuneri și inițiative au prezentat fiecare țară în parte pentru a remedia situația dificilă și pentru a relansa rolul euro pe continent și în lume.
  Show book
 • Ghidul ceaiurilor terapeutice - cover

  Ghidul ceaiurilor terapeutice

  C. Antonov

  • 0
  • 0
  • 0
  Ghid simplu si explicit cu principalele ceaiuri folosite in scopuri terapeutice.
   
  Ceaiurile cu proprietati terapeutice, numite si ceaiuri curative, sunt preparate obtinute din plante medicinale. Ele se realizeaza si se administreaza dupa anumite reguli care trebuiesc respectate. Ceaiurile terapeutice, in functie de reteta, se administreaza intern sau se aplica extern. Sunt folosite pentru evitarea acumularii unor principii cu potential toxic in organism cat si pentru a se preintampina fenomenul de rezistenta sau obisnuinta a corpului la substantele active din preparat. Ceaiurile pot fi obtinute din componentele unei singure plante medicinale sau din combinatia mai multor specii vegetale.
  Show book