Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
OSHO Seara La Culcare - cover

OSHO Seara La Culcare

OSHO

Publisher: Litera Media Group

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Să adormi în faţa televizorului sau a calculatorului, aşa cum li se întâmplă multora în zilele noastre, nu este cel mai odihnitor mod de a încheia o zi plină. Ceea ce facem seara ne poate afecta odihna, dându-ne peste cap orele de somn şi visele. Fragmentele din Seara, la culcare conţin cuvintele lui Osho despre o gamă largă de subiecte, selectate special pentru sfârşitul zilei. Îţi oferă un alt mod de a-ţi încheia ziua, un strop de meditaţie pentru o odihnă mai bună. Găseşte-ţi timp seara pentru a sta în linişte, cu tine însuţi, şi pentru a citi cele 365 de pasaje, ordonate astfel încât să fie citite cronologic, nu la întâmplare. Este un mod perfect de a încheia ziua. Indiferent dacă eşti obişnuit să meditezi sau abia te pregăteşti să-ţi descoperi lumea lăuntrică, această carte îţi poate schimba modul în care îţi trăieşti fiecare zi şi întreaga viaţă. „Acesta este scopul meditaţiei – să te facă conştient de împărăţia ta, să te facă conştient de înaltul tău potenţial. Odată ce ai început să devii conştient, călătoria încetează a mai fi dificilă. Puţină trezire şi somnul aproape că a dispărut, şi atunci lucrurile devin mai uşoare.“

Other books that might interest you

 • Amant - Manualul barbatului Alpha - Arta seductiei pentru cuceritorii de succes - cover

  Amant - Manualul barbatului...

  Stefan Vasali

  • 0
  • 0
  • 0
  Ca barbat, nu-ti poti permite sa fii pasiv si sa speri ca femeile se vor napusti singure, in viata si in patul tau. Fetele nu-ti vor usura situatia, nici nu se vor indragosti de tine pentru ca esti un pampalau timid si dragut, iar partea cea mai rea, este ca ele nu vor ca tu sa stii asta. 
  De aceea, trebuie sa rezolvi aceasta parte a vietii tale, definitiv. 
  Acesta este scopul si, totodata, promisiunea acestui manual: sa te ajute sa-ti remediezi viata erotica. 
  Promisiunea mea, cu conditia ca si tu sa-ti faci treaba si sa exersezi dupa cum ti se indica, este ca vei avea urmatoarele rezultate: 
  - vei avea o noua atitudine si o perceptie cu totul schimbata despre femei si relatii; 
  - vei aborda cu usurinta orice femeie, oriunde si oricand; 
  - vei fi capabil sa declansezi atractia si sa conduci jocul seductiei, asa cu vrei; 
  - vei fi cel care va controla relatiile cu femeile; 
  - vei deveni foarte ocupat si va trebui sa faci fata unui numar mai mare de femei, decat iti permite timpul. 
  Pe de alta parte, ce NU este in acest curs? 
  Nu vei gasi aici replici magice de agatat. Pentru ca nu exista. Daca ar fi existat, cineva le-ar fi descoperit deja, le-ar fi patentat si le-ar fi vandut restului populatiei masculine, iar noi am fi sedus oricat de multe fete am fi putut. 
  Prin urmare, daca cauti asa ceva, nu cumpara acest manual. Cauta in alta parte. Sunt destui asa-zisi experti in seductie, mai mult decat dornici sa-ti ia banii. 
  Transformarea implica munca, efort si perseverenta, insa rezultatul va fi pe masura. Meriti o viata amoroasa asa cum iti doresti, asa ca iti doresc auditie placuta, spor la treaba si succes!
  Show book
 • Am venit – de unde? Merg – Incotro? - 75 de rãspunsuri la întrebãri puse frecvent în legãturã cu "Viata de dupã moarte" date prin Gabriele profeta-învãtãtoare a lui Dumnezeu pentru vremurile noastre - cover

  Am venit – de unde? Merg –...

  Gabriele

  • 0
  • 0
  • 0
  Această carte oferă cunoștințe despre contexte spirituale fundamentale. Puteti gasi aici 75 de raspunsuri la intrebari frecvente legate de tema…
  Show book
 • Glosarul de tranzacționare online - Termenii pe care trebuie să-i cunoști și să-i aprofundezi pentru a te familiariza cu domeniul tradingului la nivel operațional - cover

  Glosarul de tranzacționare...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Cum funcționează un breakout? Ce rol joacă zvonurile în prețurile de pe piețele financiare? Să știi să răspunzi la astfel de întrebări este esențial pentru cei care doresc să-și dezvolte activitatea de tranzacționare. Pentru prima dată, un glosar cuprinzător și accesibil vă ajută în acest sens, prezentându-vă elementele de bază ale funcționării echipamentelor. Veți descoperi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a înțelege cu adevărat piețele financiare, atât din punct de vedere tehnic, cât și fundamental. De la terminologia micro și macroeconomică până la principalele strategii de afaceri bazate pe analiza operațională, precum și concepte legate de gestionarea banilor și managementul tranzacțiilor. Cititorul va învăța pas cu pas cum să facă față fără ezitare termenilor de specialitate utilizați pe piața globală și cum să înțeleagă orice instrument financiar prin caracteristicile sale esențiale. Uitați de dicționarele teoretice ineficiente de mii de pagini vândute la prețuri astronomice pe internet și bucurați-vă în sfârșit de o lectură care vă va oferi know-how-ul pe care îl căutați la un preț imbatabil.
  Show book
 • Dragostea cea veche îţi şopteşte la ureche: Primele iubiri - cover

  Dragostea cea veche îţi şopteşte...

  Aurora Liiceanu

  • 0
  • 0
  • 0
  Se spune că prima iubire nu se uită. Unii susțin că e ceva magic, alții că e doar o chestiune de compatibilitate chimică între două persoane. Aurora Liiceanu arată cum privesc prima dragoste scriitorii, pe de o parte, și oamenii de știință, pe de alta. Vom vedea cum își povestesc prima iubire Turgheniev, Vladimir Nabokov sau Orhan Pamuk și cum o analizează psihologii, biologii sau filosofii. Vom găsi istorii despre iubiri împărtășite, iubiri neîmpărtășite, iubiri cu final tragic sau fericit, dar și studii care enumeră simptomele fizice caracteristice îndrăgostirii. Și poate vom înțelege de ce unii se întorc după ani la prima lor iubire și de ce îndrăgostiți de pretutindeni continuă să-i scrie și azi Julietei.
  Show book
 • Trezește-te! Cum să scapi de o viață trăită pe pilot automat - cover

  Trezește-te! Cum să scapi de o...

  Chris Baréz-Brown

  • 0
  • 0
  • 0
  Peste 80 la sută din timpul pe care îl petrecem în stare de veghe este trăit pe pilot automat.Cunoaștem cu toții sentimentul pe care îl ai când conduci mașina pe o distanță lungă și ajungi la destinație fără să-ți amintești mare lucru din călătorie. Și aceasta, pentru că, atunci când facem activități de rutină, subconștientul preia controlul pentru a economisi energie: ne aflăm pe pilot automat.Și nu se întâmplă doar când conducem. Se întâmplă în fiecare zi, când suntem la serviciu, cu oamenii la care ținem sau când, pur și simplu, ne trăim viața.Trezește-te! este un volum format dintr-o serie de experimente gândite pentru a te ajuta să scapi din această capcană. De la urcatul într-un copac până la scrierea unei scrisori, ai de-a face aici cu un an de experiențe amuzante, menite a-ți dărui echilibru, stimulându-ți imaginația și simțurile.Dacă vei reuși să scapi mai des de pilotul automat, te vei simți cu adevărat în legătură cu cine ești cu adevărat și vei face fiecare zi să conteze.
  Show book
 • Despre lucrurile simple - cover

  Despre lucrurile simple

  Rădulescu Mihaela

  • 0
  • 0
  • 0
  Volumul de debut al bine-cunoscutei vedete de televiziune Mihaela Rădulescu conține articole publicate majoritar în revista Elle, dar și texte inedite în care vedeta abordează o gamă largă de aspecte sociale, oferind sfaturi pe baza propriei experiențe de viață.
  Show book