As many books as you want!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Read online the first chapters of this book!
All characters reduced

Other books that might interest you

 • Bosszantöpp és más furcsaságok - cover

  Bosszantöpp és más furcsaságok

  Andrea Nádasi-Ozsvár

  • 0
  • 0
  • 0
  Rebeka egy tökéletesen átlagos kislány, aki bátor és kíváncsi természete miatt hajlamos mindenféle zűrbe keveredni - ezekben a mesékben az ő kalandjait követhetjük nyomon. A kötekedős Bosszantöpptől (akinek feltett szándéka bajba sodorni Rebit) a jószívű Csíkoshátú Bőröndös Sompolykáig (aki segít Rebinek visszanyerni a számítógép elé kövült apuka figyelmét) egy mágikus világmindenség kel életre minden történetben, titokzatossággal és képzelettel színezve az egyébként hétköznapi élethelyzeteket.
   
   
   
  A Rebimesék kedvesen eredeti és szórakoztató történetek gyűjteménye, melyeket nemcsak a gyermekek, de a szülők is élvezni fognak esti meseolvasáskor – de legyetek óvatosak, mert ha legközelebb valami különös történik az otthonotokban, ti is hajlamosak lesztek benézni a sötét sarkokba, nem lakik-e ott valaki…
   
  Ajánlott életkor: 5-10 éveseknek
  Show book
 • Kalandos vakáció Az Északi-park felfedezése - cover

  Kalandos vakáció Az Északi-park...

  Károly Aszlányi

  • 0
  • 0
  • 0
  Az 1938-ban tragikusan fiatalon elhunyt írót sokan úgy emlegették, hogy humora Karinthyéval vetekszik. E két ifjúsági regényét, mint ahogy a többi klasszikust, élvezettel forgathatják gyermeklelkű felnőttek is.
  Show book
 • Hany Istók a láp fia - cover

  Hany Istók a láp fia

  Miklós Tőke Péter

  • 0
  • 0
  • 0
    
  Ez a regény két részből áll: első része a korábban önálló könyvként megjelent HANYISTÓK, a második rész pedig annak folytatása, a VÍZIEMBER – kerek egésszé téve Hany Istók történetét. 
    
  HANYISTÓK – 1749 márciusában furcsa, víziállathoz hasonlóan viselkedő fiút fogtak a halászok a Hanság mocsarában. Kapuvárra vitték, a kis vadonc azonban rövidesen visszaszökött a Hanyba. A lápi magányban a titokzatos „bölcsek kövét” kutató orvos-alkimista, Balázs mester veszi pártfogásba a gyermeket, akinek úszóhártyák nőttek kezén, lábán, és harmadik szemhéja segítségével remekül lát a víz alatt. 
    
  VÍZIEMBER – Balázs mestert, ördöggel való cimboraság vádjával börtönbe csukják. A kapuvári tiszttartó jóságos leánya, Piroska, zsiványok kezébe kerül a lápon. Hany Istók ki akarja szabadítani őket – az osli remete segítségével... A fordulatos események során számos ismerethez jutunk a hatalmas ingoványról, a környék lakosairól és a boszorkányüldöző korról. Fény derül arra is, hogyan került Istók a mocsárba, hogyan alkalmazkodott az ottani élethez, hogyan vészelte át egyedül a hideg telet. 
   
  Show book
 • Toldi trilógia - cover

  Toldi trilógia

  János Arany

  • 0
  • 0
  • 0
  A félelmetes erejű legény, Toldi Miklós története századokon át keringett a nép ajkán, míg először Ilosvai Selymes Péter, majd Arany János versbe szedte. A kissé bárdolatlan, hirtelen haragú Miklós szívesen a király szolgálatába szegődne, ahol bátyja, a rókalelkű György múlatja napjait. De útja lassan halad a kívánt cél felé, mert mielőtt nagy vitézi tettét végrehajtaná, meg kell küzdenie testvére ármánykodásával, farkasokkal, és le kell győznie önmagát is. A folytatásban, Lajos király udvara a Toldi szerelme tanúsága szerint maga a megtestesült színjáték. A
  király is, udvaronca, Toldi Miklós is szívesen tréfálkoznak azzal, hogy visszaélnek a
  látszattal: Lajos álruhában látogat el a Rozgonyi családhoz, Toldi másnak fegyverzetében
  vív párviadalt Rozgonyi Piroska kezéért. Majd Lajos vitézeivel látszólag békés hódolóként
  keresi föl Prágában Károly császár udvarát, valójában a ruha alatt mindannyian páncélt
  viselnek, s kegyetlen tréfát ûznek az ellenséggel. Ám az alkalmilag, kivételesen vállalt
  látszat erõsebbnek bizonyul a két hõsnél – a továbbiakban egyikük sem tud szabadulni
  hatásától, sõt, még másokat is kiszolgáltatnak a színlelés démoni hatalmának. Piroska, bár
  felismeri a cserét, az apja iránt érzett kötelességbõl mégis beleegyezik a házasságba Tar
  Lõrinccel; arca örömöt mutat a menyegzõn, de belül úgy érzi, hogy saját temetésén vesz
  részt. Arany élesen bírálja a vélt kötelesség nevében önmagunkon elkövetett erõszakot, a
  visszafojtáshoz vezetõ önuralmat. A Toldi szerelme – ellentétben a Buda halálá val –
  jellemhibára szûkíti a tragikumot. Toldit jellemének fogyatékossága arra kényszeríti, hogy
  az egyszer eklövetett bûnt hasonló vétkekkel sokszorozza meg.
  Show book
 • Piros ászok - Ekönyv változatban két nyelven! - cover

  Piros ászok - Ekönyv változatban...

  Edgar Wallace

  • 0
  • 0
  • 0
  Edgar Wallace az angol krimi irodalom neves alakja számos regényt írt. Ebben akötetben három izgalmas bűnügyben nyomoz az általa megalkotott magán-detektívfigura, J. GReeder, aki jelentéktelen külsővel, ugyanakkor rendkívüli éles elmévelrendelkezik. KennethMcKey fülig szerelmes Margot Lynnbe, aki –miután a fiú egyszer véletlenül egyidős úr társaságában látja meg – érthetetlen módon megszakít vele mindenkapcsolatot. Ez az idős ember Mr. Wentford, a vidéken elzárkózottan élő öregember, pár nap múlva gyilkosság áldozata lesz, a tetthelyen pedig mintegy figyelmeztető jelként elhelyezve találják a kőr és káró ászt. A gyilkos személyének megállapításához az üldözöttként élő ember múltjának, valós énjénekfelkutatása szükséges.
  Show book
 • Dark Horse Mountain - cover

  Dark Horse Mountain

  Kyra Dittmann

  • 0
  • 0
  • 0
  Még mindig nem tudtam, mi indított arra, hogy éjszaka beosonjak az istállóba. De most itt álltam, és megbűvölten meredtem a bokszba. ? Szemtől szemben egy lóval. Na szuper! Mióta Roxy megérkezett rég eltűnt apja farmjára Wyomingba, a feje tetejére állt a világ. A menő farmról kiderül, hogy tökéletesen átlagos parasztgazdaság. Roxy állandóan lebőg a sajnos túlságosan is jóképű istállófiú, Cale előtt - ráadásul ő, az érett gondolkodású városi lány ott tart, hogy barátságot készül kötni egy lóval. Holy shit! Roxy azonban hamarosan arra is rájön, hogy a farmon valami nem stimmel: miért tűnnek el sorra a lovak a legelőkről? Milyen titok övezi a kiszámíthatatlan természetű csődört, Hot Coffee-t? Szép lassan egy gátlástalan lótolvajmaffia nyomára bukkan...
  Show book