Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Suttogó angyal - cover

Suttogó angyal

Maya Banks

Publisher: 21. Század Kiadó

 • 0
 • 1
 • 0

Summary

A Kelly Group International (KGI): szupertitkos elit csapat, a Kelly-fivérek családi vállalkozása. Adottságok: Magas szintű intelligencia, kőkemény test, katonai előképzettség.Tevékenységi kör: válaszlépés emberrablás vagy túszejtés esetén. A KGI megoldja azokat az ügyeket, amelyekkel az amerikai állami szervek elakadnak…Akkor jött el hozzá, amikor a legnagyobb szüksége volt rá.Nathan Kelly csak azért bírta ki a fogságot, a rettegésben töltött végtelen időt, a kínzásokat, mert ő ott volt, és segített. Abban is ő segített, hogy Nathan kiszabadulhasson.Csak képzelte volna?Vagy ott van valahol a lány, és meg kell keresnie, mert most neki van szüksége Nathan segítségére…Nathan rohanvást indul, hogy megtalálja.Sheát üldözik. Akik a nyomában vannak, semmitől sem riadnak vissza, hogy kihasználják a lány különleges képességeit.Végre ott állnak a férfival szemtől szemben, és a telepatikus kapcsolatnál is erősebb érzelmi kötelék köti össze őket. Nathan soha többé nem hajlandó elválni tőle, Shea azonban aggódik, hogy örökké veszély leselkedik majd rá. Nathan utolsó leheletig védelmezni akarja a lányt, de vajon sikerül-e meggyőznie arról: a dolgok rendje, hogy ketten együtt nézzenek szembe a fenyegetéssel?

Other books that might interest you

 • Kiszolgáltatva a mesteremnek – Szex és erotika - LUST - cover

  Kiszolgáltatva a mesteremnek –...

  Reiner Larsen Wiese

  • 0
  • 0
  • 0
  "„Azóta viszont olyan gyakran van orgazmusom, amilyen gyakran rám tör a vágy, és van időm és pénzem elmenni a mesteremhez. Ő pontosan tudja, mit szeretek, nem kell elmagyaráznom neki. Mindent olyan dolgot megcsinál, amelyre már nagyon régóta vágyom. Kijavít, megkötöz és megüt, kényszerít. Szereti a munkáját, ebben biztos vagyok. Az utóbbi néhány alkalommal, amikor nála jártam, ő is elélvezett. A klinika brosúrájában viszont egy szót sem írnak erről. Amikor először jártam a mesteremnél, nem ment el. Rengeteg ügyfele van, így nem meglepő, ha már kielégült és nem tud többször elélvezni – és éppen emiatt vagyok annyira büszke arra, hogy velem mégis el tudott menni." Ez a novella a svéd filmproducer, Erika Lust közreműködésével jelent meg. Lust az emberi természet mélységeit megragadva számos olyan élettörténetet és helyzetet igyekszik bemutatni, ahol a szenvedély, a bensőséges viszony, a testiség, a gyönyör, a szerelem és az erotika játssza a főszerepet."
  Show book
 • Egyél velem – Szex és erotika - LUST - cover

  Egyél velem – Szex és erotika -...

  Sarah Skov

  • 0
  • 0
  • 0
  "„A fagylalt az utolsó fogás. David ízlésesen elhelyezte a gombócokat a kehelyben, de dicsérő szavak helyett belenyomom a mutatóujjam a hideg édességbe, majd a szemébe nézek, és a számhoz emelem az ujjam. Kissé kinyitom a számat, és közben nézem, ahogy tekintetével követi az ujjamat. Bekapom az ujjam, és érzékien lenyalogatom róla a fagyit." Anne mindennap az üres lakásba tér haza munka után, de ezt egy cseppet sem bánja, ő itt érzi magát a legjobban. Ilyenkor bekapcsolja a tévét, és a kedvenc a valóságshow-jában vetélkedő fiatal, szexi szakácsot nézi, aki tésztát gyúr és a részletekre is odafigyelve készíti el az ételeket. Anne fantáziáját azonban az izgatja a legjobban, hogy vajon vele is ugyanilyen gonddal bánna-e. Arról ábrándozik, hogy David a bugyijába csúsztatja a kezét. Aztán egy napon, amikor lehetősége adódik megismerkedni a férfival személyesen is, kihasználja az alkalmat és mindent megtesz, hogy felkeltse a férfi érdeklődését... Ez a novella a svéd filmproducer, Erika Lust közreműködésével jelent meg. Lust az emberi természet mélységeit megragadva számos olyan élettörténetet és helyzetet igyekszik bemutatni, ahol a szenvedély, a bensőséges viszony, a testiség, a gyönyör, a szerelem és az erotika játssza a főszerepet."
  Show book
 • Egy új barát – Szex és erotika - LUST - cover

  Egy új barát – Szex és erotika -...

  Andrea Hansen

  • 0
  • 0
  • 0
  "„Nemrég költöztem Barcelonába, és az új munkatársaimon kívül senkit sem ismerek. Ők meséltek nekem az uszodáról, ahol az egyik medencében egy férfi tempózik. A víz alá bukom, kinyitom a szemem, és megnézem az úszótársamat: szálkásan izmos. Látom, hogy megfeszül a fenékizma, ahogy a vizet rúgja. Mikor fogyni kezd levegőm, feljövök a felszínre, és megkapaszkodom a medence szélében. Miután a férfi megfordul, és ismét a túloldal felé veszi az irányt, a lábam közé csúsztatom a kezem. Amíg az első hosszt ússza, a fürdőruhán keresztül simogatom magam. A második hossz alatt már a fürdőruha alá csúsztatom a kezem. Érzem, hogy melegség árad szét bennem. Egyre gyorsabban simogatom magam, amitől kipirul az arcom. Ahogy kezdem magam átadni az élvezetnek, a szemem sarkából észreveszem, hogy a férfi megáll, és engem néz a medence túlsó végéről. Ettől teljesen leblokkolok. Vajon észrevette, mit csinálok?" Ez a novella a svéd filmproducer, Erika Lust közreműködésével jelent meg. Lust az emberi természet mélységeit megragadva számos olyan élettörténetet és helyzetet igyekszik bemutatni, ahol a szenvedély, a bensőséges viszony, a testiség, a gyönyör, a szerelem és az erotika játssza a főszerepet."
  Show book
 • medencésfiú A - Szex és erotika - LUST - cover

  medencésfiú A - Szex és erotika...

  Anita Bang

  • 0
  • 0
  • 0
  „...de ettől a látványtól szabályosan megszédültem. Egy hirtelen ötlettől vezérelve kibújtam a ruhámból és ledobtam a földre. A bugyimat átáztatta az izzadság és a saját nedvem. Letoltam és a ruhám mellé dobtam. Mellemet a hűvös ablaküvegnek nyomtam, de ez sem tudta lehűteni a bennem lángoló vágyat. Semmi mást nem láttam, csak a srác izmos, férfias testét"Ez a novella a svéd filmproducer, Erika Lust közreműködésével jelent meg. Lust az emberi természet mélységeit megragadva számos olyan élettörténetet és helyzetet igyekszik bemutatni, ahol a szenvedély, a bensőséges viszony, a testiség, a gyönyör, a szerelem és az erotika játssza a főszerepet.
  Show book
 • vörös gyémánt A - Szex és erotika - LUST - cover

  vörös gyémánt A - Szex és...

  Olrik

  • 0
  • 0
  • 0
  "„Alighogy a nyelvem hozzáért a másik mellbimbójához, a légzése máris azt sugallta, rögtön elélvez. - Mekkora a kő? - kérdeztem. - Elég! - nyögte. Ismét a számba vettem a mellbimbóját. Úgy remegett, mint a nyárfalevél, és könnyedén ki tudtam gombolni a fűzőjét. Melle gyönyörű volt és feszes, peckesen álló, kemény bimbóval. Felpattantam mellé a bárpultra, fölé hajoltam, és megismételtem a kérdést. - Mekkora a kő?" A pénzzel küszködő magánnyomozó, amikor egy új ügyfél, egy fiatal nő egy kétes bárban akar vele találkozni, beleegyezik. Egy pillanatra sem hiszi el a nő szívszorító meséjét, de a lány elég vonzó ahhoz, hogy szemet hunyjon a hazugsága fölött. Ki tudja, talán a szexi ügyfélnek más tervei vannak... Ez a novella a svéd filmproducer, Erika Lust közreműködésével jelent meg. Lust az emberi természet mélységeit megragadva számos olyan élettörténetet és helyzetet igyekszik bemutatni, ahol a szenvedély, a bensőséges viszony, a testiség, a gyönyör, a szerelem és az erotika játssza a főszerepet."
  Show book
 • Tinder taxi - Szex és erotika - LUST - cover

  Tinder taxi - Szex és erotika -...

  Lea Lind

  • 0
  • 0
  • 0
  „Ujjaimat végigfuttatom a melleimen, a hasamon, és benyúlok a ruhám alá. Érzem, hogy zakatol a szívem."Ha a harmincadik születésnapod utáni napon az egyetlen dolog, amire gondolni tudsz, az, hogy rád férne egy jó kis dugás, ideje tenned valamit. Missy nem bírja tovább, szexelni akar, és az sem érdekli, ha nem lesz belőle komoly kapcsolat. Szenvedélyes kalandra vágyik, ezért eladja méregdrága születésnapi ajándékát, és taxit hív. A cél: találni valakit a Tinderen, akivel kölcsönösen jobbra húzzák egymást...Ez a novella a svéd filmproducer, Erika Lust közreműködésével jelent meg. Lust az emberi természet mélységeit megragadva számos olyan élettörténetet és helyzetet igyekszik bemutatni, ahol a szenvedély, a bensőséges viszony, a testiség, a gyönyör, a szerelem és az erotika játssza a főszerepet.
  Show book