As many books as you want!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Read online the first chapters of this book!
All characters reduced
Suttogó angyal - cover

Suttogó angyal

Maya Banks

Publisher: 21. Század Kiadó

 • 0
 • 1
 • 0

Summary

A Kelly Group International (KGI): szupertitkos elit csapat, a Kelly-fivérek családi vállalkozása. Adottságok: Magas szintű intelligencia, kőkemény test, katonai előképzettség.Tevékenységi kör: válaszlépés emberrablás vagy túszejtés esetén. A KGI megoldja azokat az ügyeket, amelyekkel az amerikai állami szervek elakadnak…Akkor jött el hozzá, amikor a legnagyobb szüksége volt rá.Nathan Kelly csak azért bírta ki a fogságot, a rettegésben töltött végtelen időt, a kínzásokat, mert ő ott volt, és segített. Abban is ő segített, hogy Nathan kiszabadulhasson.Csak képzelte volna?Vagy ott van valahol a lány, és meg kell keresnie, mert most neki van szüksége Nathan segítségére…Nathan rohanvást indul, hogy megtalálja.Sheát üldözik. Akik a nyomában vannak, semmitől sem riadnak vissza, hogy kihasználják a lány különleges képességeit.Végre ott állnak a férfival szemtől szemben, és a telepatikus kapcsolatnál is erősebb érzelmi kötelék köti össze őket. Nathan soha többé nem hajlandó elválni tőle, Shea azonban aggódik, hogy örökké veszély leselkedik majd rá. Nathan utolsó leheletig védelmezni akarja a lányt, de vajon sikerül-e meggyőznie arról: a dolgok rendje, hogy ketten együtt nézzenek szembe a fenyegetéssel?

Other books that might interest you

 • Anyaföld - cover

  Anyaföld

  William Nicholson

  • 0
  • 0
  • 0
  A Gladiátor forgatókönyvírójának lenyűgöző szerelmi története. "A szüleink - ahogy korábban az ő szüleik is - ismerték a szerelem érzését még azelőtt, hogy mi a világra jöttünk volna. Könnyen lehetséges, hogy a szerelemhez való viszonyunkat úgy örököljük, akárcsak a szemünk színét. Az örömöt, amely átjár bennünket, érezték már; ahogy a tévedéseinket is elkövették azelőtt. Magunkban hordozzuk a minket életre hívó generációk reményét és félelmeit. Ismeretlen anyaföldünk ez, amelynek partjairól folyamatosan menekülni akarunk, mégis - oly reménytelenül - mindig hűségesek maradunk hozzá." Egy fájdalmas szakítás után Alice Normandiába utazik, hogy találkozzon sosem látott nagyanyjával. Az asszony elmeséli neki, hogy a családjában minden múltbeli nehézség ellenére egyszer fellángolt az igaz szerelem, s a történetet meg is osztja unokájával. A regény ennek a szenvedélyes kapcsolatnak a története. Kitty katonai sofőrként 1942 nyarán Sussexben állomásozik, ahol megismerkedik Eddel, a tengerészgyalogosok tisztjével és Larryvel, a hadműveleti parancsnokság összekötő tisztjével. Kitty azonnal beleszeret Edbe, aki viszonozza a lány érzelmeit. Larry azonban ugyanígy érez. Az angolok hamarosan tengeri támadást indítanak a német megszállás alatt álló észak-franciaországi Dieppe partjainál. A hadművelet a világháború egyik legnagyobb katasztrófájának bizonyul, s örökre megváltoztatja Ed és Larry életét is. A II. világháború szörnyűségei közepette létezhet-e boldogság Kitty számára, s ha igen, vajon kinek az oldalán? "Mély és megindító regény." (Guardian) "Nicholson regényei nyomán az ember átgondolja, mit is jelent embernek lenni. Könyveit mindig magasztos hangulatban fejezzük be." (Sunday Times) "Nicholson kivételes ereje abban rejlik, hogy képes az olvasóval megértetni és megszerettetni a szereplőit... A morál és a szerelem foglalkoztatja leginkább - témák, amelyek minden nagy regényírót megihlettek. Öröm olyan kortárs íróval találkozni, aki mindkettő iránt szenvedélyesen elkötelezett." (Elizabeth Jane Howard) "Óriási regény, amely csodálatos módon érteti meg velünk, milyen volt az élet a háború előtti és utáni Nagy-Britanniában." (Julia Gregson) Olvasson bele: Részlet a könyvből A Könyvjelző magazin 2013. novemberi számában megjelent cikk: A saját fajtámról írok
  Show book
 • Mr Cavendish ha jól sejtem? - cover

  Mr Cavendish ha jól sejtem?

  Julia Quinn

  • 0
  • 0
  • 0
  Amelia Willoughby azóta Wyndham hercegének a jegyese, amióta az eszét tudja. Szó szerint. A szerződést ugyanis még akkor kötötték meg, amikor mindössze hat hónapos volt, és onnantól fogva az egész életét azzal töltötte, hogy várt. És várt. És várt… Thomas Cavendishre, a fennkölt hercegre, hogy végre valahára rászánja magát a házasságra.
  Show book
 • Te én minden - cover

  Te én minden

  Catherine Isaac

  • 0
  • 0
  • 0
  Te és én - megvan a magunk története.És egy közös gyerekünk.Túl sokáig titkolóztunk egymás előtt.Most eljött az ideje, hogy ezen a nyáron, Dordogne álomszép dombjai között, megváltozzon minden.
   
  Őszinte, feledhetetlen történet arról, hogy mennyi mindent készek vagyunk elkövetni azokért, akiket szeretünk. Catherine Isaac regénye megnevettet, megríkat, és örökre az olvasóval marad.Huszonkét országban vették meg a jogait, és film készül belőle.
   
  "Lenyűgöző könyv."Jill Mansell"Szívmelengető, elgondolkodtató és nagyon különleges."Jenny Colgan"Kitűnő, nem mindennapi élmény."Milly Johnson
  Show book
 • Ébredő Szerelem - Kit kerestem valójában? Magamat vagy Őt? - cover

  Ébredő Szerelem - Kit kerestem...

  Fehér-Pál Rita

  • 0
  • 0
  • 0
  “Hogy ki is vagyok én? Nos, azt hiszem, erre a kérdésre a legnehezebb válaszolni. Nem csak nekem, hanem Neked is, aki ezeket a sorokat olvasod.Egy 38 éves átlagos nő vagyok, Atlantából. Legalábbis, úgy három és fél évvel ezelőttig még azt hittem, hogy egy nő lehet átlagos…” 
   
  Az Ébredő Szerelem Liza Clark napló-trilógiájának első része, mely a női kiteljesedés útját tárja fel az Olvasó előtt.  
   
  - A Holdciklus 365 napja
   
  - Liza Clark úgy tárja fel a lélek mélytitkait, hogy közben görbe tükröt tart korunk spirituális csapdáinak
   
  - Nevess! Ébredj! Teremts!
   
   
   
  Ez a könyv nem csupán egy regény.  Ez a könyv önvallomás Nőknek, Nőkről, egy XXI. századi Nőtől.
   
  - Hogyan lehetek a Nő, aki érti és érzi lelkének mélységeit?
   
  - Mi a különbség a Nagy Ő, a párkapcsolat és a szerelem között?
   
  - Mit jelent a tudatos összekapcsolódás?
   
  Liza Clark sikeres, független, saját lábán álló, határozott, szarkasztikus nő.Csupán egy dolog hiányzik az életéből: Az Igazi.A Nagy Szerelem, ami életének első 38 évében messziről elkerülte, mígnem egy reggel, saját tükörképén elmerengve végérvényesen elege lett abból, hogy felszínesen és önbecsapások tengerében éljen.Ekkor lépett be az életébe az a különös véletlen, mely egy hosszú, új felfedezések örömével tarkított, de sokszor igen nehéz és fájdalmas útkeresési folyamat során felülírta addigi sémáit a férfiak világáról, a szerelemről, a szexualitásról, de leginkább a nő szerepeiről, és az ezen szerepek mögött megbúvó gondolatokról, érzelmekről.
   
  A napló, melyet a kezedben tartasz, bevezet a női lélek titkaiba, a nő spirituáli ébredésébe, miközben görbe tükröt állít korunk ezoterikus útvesztőinek és csapdáinak. Nem akar megváltoztatni, nem akarja megmondani, mit tegyél az önismeret és a párkapcsolati kiteljesedés elérésének lépcsőfokain. Nem akar a tanítód, vagy a gurud lenni, viszont a sorok között ott lesz Veled egy valaki, akit talán Te is keresel, és akit biztosan megtalálsz benne:A Megérkezett Nő.
   
  KÖTELEZŐ OLVASMÁNY MINDEN ÖNMAGÁT KERESŐ NŐNEK!
   
  "Liza Clark-ot olvasni olyan, mintha a legjobb barátnőddel beszélgetnél."
  Show book
 • A hazug - cover

  A hazug

  Nora Roberts

  • 0
  • 0
  • 0
  A férfi, akivel Tennessee-ből Philadelphia villanegyedének egy exkluzív részére költözött, nyomasztó adósságot hagyott maga után. Házasságtörő és hazug volt, s amikor Shelby kinyomozza a banki széfjét, több személyi igazolványt is talál, melyek mindegyike más-más névre szól. A férfi, akit szeretett, nem pusztán halott. Soha nem is létezett.
  Show book
 • Iránytű a szerelemhez és titkos lakáséttermekhez - cover

  Iránytű a szerelemhez és titkos...

  Dana Bate

  • 0
  • 1
  • 0
  A huszonhat éves Hannah Sugarman szinte mindent megkapott az élettől, amire egy maga korabeli nő vágyhat. Remek állást, jóképű, nagymenő pasit és egy igazán csilivili lakosztályt Washington D. C. egyik legjobb negyedében. Csupán egy a bökkenő: Hannah a pokolba kívánja az egészet. A tudományos konferenciák és a fényűző partik helyett a sütik és sültek világában érzi igazán otthon magát, munkaidőben is recepteket körmöl, titkos lakáséttermet nyit főbérlője tudta nélkül, és a mintaszerű hercegnőt úgy dobja le magáról, akár a felesleges kilókat… hogy a szerelem és a káosz új ízeket vigyen az életébe ­– és mindazokéba, akik megkóstolják a főztjét.Az Iránytű a szerelemhez és titkos lakáséttermekhez igazi ínycsiklandó sikerkönyv egy olyan „szomszédlány” főhőssel, aki gyakran hülyét csinál magából a partikon, de pontosan tudja, mitől jó egy répatorta. És bár az álmai néha cukormázosak, azt már megtanulta, hogy az élet legfontosabb hozzávalója: higgy magadban.„Sütiillat, szerelem… ezt ígérte a regény, de sokkal többet adott nekem. Például megerősítést, hogy amikor valamiben nem érzed jól magad, akkor tovább kell lépned. Humoros, nagyon kedves, csoki-, narancs- és fahéjillatú történet az újrakezdésről és arról, hogy sose adjuk fel, mert a gödör aljáról is felfelé vezet az út.” Fejős Éva
  Show book