Discover a world full of books!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Read online the first chapters of this book!
All characters reduced
Mesaje Ghid practic pentru dezvoltarea abilităților de comunicare - cover

Mesaje Ghid practic pentru dezvoltarea abilităților de comunicare

Matthew McKay, Martha Davis, Patrick Fanning

Publisher: ALL

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Toți cei care vor parcurge acest ghid practic vor comunica mai eficient și vor deveni ascultători mai buni. Volumul de față a ajutat deja mii de cititori să dezvolte relații mai bune cu prietenii şi membrii familiei, cu colegii de serviciu și partenerii de viață. Comunicarea este o abilitate fundamentală pentru viață, la fel de importantă ca abilitățile cu ajutorul cărora ne câștigăm existența. Capacitatea de exprimare ne influențează considerabil gradul de fericire. Când cineva nu stăpânește arta de a comunica, unul sau mai multe aspecte ale existenței sale se află în dezechilibru. Atunci când comunicăm eficient, reușim să legăm și să păstrăm relații de prietenie, suntem apreciați la locul de muncă, copiii ne respectă și ne acordă încredere. Această carte reunește cele mai importante abilități de comunicare într-un singur volum. Aspectele teoretice sunt prezentate pe scurt și ilustrate cu suficiente exemple și exerciții ca cititorii să poată începe exersarea abilităților pe care doresc să le dobândească. Învățând să îi înțelegem pe cei din jur și să ne comunicăm ideile mai limpede, dobândim deprinderi care ne vor îmbunătăți viața pe toate planurile. ● Interpretăm limbajul trupului ● Dezvoltăm abilități pentru comunicarea în cuplu ● Negociem și rezolvăm conflicte ● Comunicăm cu membrii familiei ● Gestionăm interacțiunile din cadrul grupului ● Vorbim cu copiii ● Ne perfecționăm abilitatea de a vorbi în public ● Ne pregătim pentru un interviu de angajare Lucrarea este structurată în 6 părți: I. Abilități de bază (Ascultarea, Dezvăluirea sinelui, Exprimarea) II. Abilități avansate (Limbajul corporal, Paralimbajul și metamesajele, Manevrele defensive, Analiza tranzacțională și clarificarea limbajului) III. Abilități de comunicare în situațiile de conflict IV. Abilități sociale V. Abilități de comunicare în cadrul familiei VI. Comunicarea în relații publice

Other books that might interest you

 • 13 Lucruri Pe Care Nu Le Fac Oamenii Puternici Mental - cover

  13 Lucruri Pe Care Nu Le Fac...

  Amy Morin

  • 0
  • 0
  • 0
  Cartea bazata pe articolul publicat pe Forbes.com, cu peste 50 de milioane de vizualizariObiceiurile proaste sunt niste greutati pe care le tragi dupa tine în fiecare zi. Întârzie succesul, te obosesc si te fac sa te simti frustrat.Degeaba muncesti mult si ai talent; daca gândurile, sentimentele si obiceiurile negative te trag mereu înapoi, va trebui sa te straduiesti pentru a-ti atinge potentialul maxim. Muncesti din greu pentru lucrurile despre care tu ai impresia ca te vor face sa traiesti mai bine, dar nu te concentrezi pe cele care ti-ar putea sabota eforturile? Daca eviti 13 lucruri cele 13 obiceiuri descrise în aceasta carte, îti va fi mai usor sa treci peste suparare. Scapa de ele, iar asta te va ajuta sa-ti dezvolti puterea mentala, un atu esential de care ai nevoie pentru confruntarea cu toate problemele existente, mari sau mici. Indiferent de telurile pe care le urmaresti, vei fi mai bine pregatit pentru a-ti atinge potentialul maxim daca te vei simti un om puternic din punct de vedere mental.•„Idei excelente. O carte pe care o recomand.“John Maxwell•„Lista lucrurilor care nu trebuie facute este aplicabila în fiecare zi, nu doar atunci când ne confruntam cu tragedii.Constientizarea lor ne da puterea sa facem fa.a dezamagirilor, esecurilor si obstacolelor cu care ne confruntam zilnic.“NUThe Washington Pos
  Show book
 • Descoperă-ți amintirile ascunse și adevăratul eu - cover

  Descoperă-ți amintirile ascunse...

  Menis Yousry

  • 1
  • 25
  • 0
  FII MAI MULT DECÂT PRODUSUL TRECUTULUI TĂU
   
  De dinainte de a ne naște și până la o anumită vârstă, experiențele legate de lumea în care trăim și de părinții noștri ne formează într-un mod pe care nu îl conștientizăm. În copilărie, creierul nu ne este îndeajuns de dezvoltat încât să înțeleagă primele noastre experiențe și astfel ele devin amintiri nerezolvate, inconștiente. Astăzi, ca adulți, unele dintre răspunsurile noastre la situații și evenimente sunt reacții la un trecut care nu mai există. Ele au devenit refl exe protectoare automate care ne împiedică să obținem ceea ce ne dorim.Cartea de față prezintă undele de influență puternice și invizibile care ne determină acțiunile, ne leagă de trecut și ne blochează în prezent. Cu ajutorul unor exerciții simple dar eficiente putem recunoaște cu exactitate cum sunt conectate acțiunile noastre de astăzi cu experiențele din copilăria timpurie, cu relațiile cu părinții, dar și cu generațiile, istoria și cultura trecutului.
   
  * * *
   
  O carte puternică, scrisă cu intuiție și compasiune, care schimbă viețile în bine. Datorită deceniilor de experiență practică a doctorului Yousry în munca lui cu mii de oameni din toate colțurile lumii, ea nu este doar o teorie. Este încercată, testată... și funcționează.Danny Rampling, realizator radio, DJ, producător, autor 
   
  Principiile din cartea doctorului Menis Yousry i-au ajutat pe mulți, inclusiv pe mine, să se vindece și să meargă înainte spre o viață mai bună, iar eu o recomand mai departe.Sir Ralph Lauren, antreprenor
  Show book
 • Spovedanie - cover

  Spovedanie

  Lev Tolstói

  • 0
  • 0
  • 0
  Traducere din limba rusă de Janina Ianoși. Prefață și note de Ion Ianoși. 
  Spovedanie este o „fenomenologie a spiritului“. Ea relatează succesivele căderi ale autorului și tentativele sale de renaștere. Ea urma să introducă disocierea sistematică a adevărului, de dogmatica bisericească. Tolstoi își dezvăluie cu sinceritate criza și căutările de până către sfârșitul anilor șaptezeci. Prin violența sa confruntare de sine, el marchează cezura dintre tot ce întreprinsese până atunci, părelnic și fals, potrivit părerii sale – și presupus mântuitorul liman la care ajungea acum, pentru tot restul vieții. E povestea pierdutei și recâștigatei sale credințe.
  Show book
 • Alimentație și sănătate - cover

  Alimentație și sănătate

  Sara C. Thompson

  • 0
  • 0
  • 0
  Cui ar trebui să încredințăm sănătatea noastră? 
  Ar trebui să controlăm noi înșine sau să permitem guvernului și lumii afacerilor să aibă grijă de tot ce avem nevoie tot timpul? În timp ce publicul larg este acum mult mai deschis la recunoașterea puterii naturii, din păcate Agenția de Protecție a Sănătății din S.U.A. luptă cu această explozie de cunoștințe prin mijloace ce ar putea fi privite ca nedemocratice. Pentru cei neinițiați, needucați și naivi, ar putea părea ca un raționament nerezonabil. La urma urmei, cine s-ar opune unei hrane sănătoase, vitaminelor, legumelor și plantelor?
  Show book
 • Puterea fără limite a minții Ghid practic pentru vederea la distanță și transformarea conștiinței - cover

  Puterea fără limite a minții...

  Russell Targ

  • 1
  • 1
  • 0
  De cateva decenii Russell Targ alaturi de alti oameni de stiinta a demonstrat ca mintea noastra are capacitati extraordinare pe care abia incepem sa le intelegem. 
  Invatand sa folosim aceste capacitati – de la vederea la distanta la precognitie de la diagnosticarea medicala intuitiva la vindecarea la distanta – putem ajunge sa avem o minte linistita sa traim experienta interconectivitatii tuturor fiintelor si in cele din urma sa trecem printr-o transformare a constiintei. 
  Valorificand doua decenii de cercetari desfasurate la Stanford si in alte locuri cartea de fata prezinta cu claritate fundamentul stiintific al vederii la distanta si al fenomenului „nonlocalitatii . Totodata sunt prezentati pasii practici concreti pe care ii puteti face pentru a putea realiza propriile experiente de vedere la distanta si de vindecare la distanta. 
  Si mai important este faptul ca autorul ne demonstreaza in paginile cartii ca existenta atemporala este reala si a fost traita de secole de catre cei care practica meditatia si vederea la distanta oferindu-ne si instrumentele necesare pentru a o experimenta noi insine. 
  Russell Targ este fizician si scriitor. A fost un pionier in cercetarea laserului si cofondator al departamentului de cercetare a capacitatilor paranormale de la Institutul de Cercetari Stanford. Rezultatele activitatii sale stiintifice desfasurate in domeniul vederii la distanta si al altor fenomene paranormale au fost publicate in toata lumea.
  Show book
 • Non credo oro Nu cred mă rog - cover

  Non credo oro Nu cred mă rog

  Petru Dumitriu

  • 0
  • 0
  • 0
  Pornind de la afirmația din titlu – Nu cred [în Dumnezeu], [totuși] mă rog –, Petru Dumitriu vorbește despre om și sensul vieții, starea de astăzi și din trecut a omenirii, răul din lume și ideile care îl avansează, binele ca prezență firavă, dar evidentă, valorile ce orientează viața insului sau a colectivităților. Și mai ales despre fundamentul ultim – Dumnezeu – pe care s-ar putea sprijini o lege morală menită să orienteze omul spre bine, spre abținerea de la rău și spre o atitudine pioasă față de viața celuilalt.
  Show book