Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Akik poggyász nélkül utaznak - cover

Akik poggyász nélkül utaznak

Lotti Budai

Publisher: Álomgyár Kiadó

 • 1
 • 0
 • 0

Summary

Laura életében váratlanul bukkan fel gyerekkori szerelme, Bence, persze pont a legrosszabbkor: az eljegyzése után. Bence, az egykori lázadó kamaszból lett magabiztos férfi tízévnyi távollét után Indiából tér haza, hogy egy új, izgalmas világba vezesse be Laurát. Hatására a lány átértékeli korábbi döntéseit és jövőről szőtt álmait, de még azt is megkérdőjelezi, hogy valóban a saját útját járja-e...Laura kissé elkényeztetett barátnője, Nóri oldalán végül Indiáig utazik a válaszért. Ott azonban nem csak új ismeretségek és spirituális kalandok várják; mindenekelőtt azon kell elgondolkodnia, hogy eldobhatja-e valaki a poggyászait anélkül, hogy megnézné, mit is cipel azok legmélyén...A nagy sikerű történelmi regények és a Rizsporos Hétköznapok-sorozat szerzőjeként ismert Budai Lotti ebben a sajátos humorú és közvetlen hangvételű történetében mesél összekuszált sorsokról, testi és lelki utakról, önismeretről és önmegvalósításról, egyszóval azokról és azoknak, akik nemcsak az Igazit keresik, hanem a Valódit."Bence a hajába túrt, rám hunyorított, majd újra a hegyeket kezdte bámulni.- Szóval? - böktem meg a vállammal, mert láttam, hogy habozik megszólalni. - Mondd meg nekem... Mit jelent az, hogy... saját út?- A saját út attól jön létre, hogy jársz rajta... - felelte végül Bence anélkül, hogy rám nézett volna. - Pontosabban, hogy te jársz rajta. Ahogy rakosgatod rajta a lábad. Egyiket a másik elé... Azáltal teremtődik. Az ilyen út senki másé, csak a tiéd. Ha így jársz, pontosabban így élsz, nem fogod mások útját követni. És nem fogod mások életét élni. Persze, ez nem egyszerű. De megvan a módja." 

Other books that might interest you

 • Egy új barát – Szex és erotika - LUST - cover

  Egy új barát – Szex és erotika -...

  Andrea Hansen

  • 0
  • 0
  • 0
  "„Nemrég költöztem Barcelonába, és az új munkatársaimon kívül senkit sem ismerek. Ők meséltek nekem az uszodáról, ahol az egyik medencében egy férfi tempózik. A víz alá bukom, kinyitom a szemem, és megnézem az úszótársamat: szálkásan izmos. Látom, hogy megfeszül a fenékizma, ahogy a vizet rúgja. Mikor fogyni kezd levegőm, feljövök a felszínre, és megkapaszkodom a medence szélében. Miután a férfi megfordul, és ismét a túloldal felé veszi az irányt, a lábam közé csúsztatom a kezem. Amíg az első hosszt ússza, a fürdőruhán keresztül simogatom magam. A második hossz alatt már a fürdőruha alá csúsztatom a kezem. Érzem, hogy melegség árad szét bennem. Egyre gyorsabban simogatom magam, amitől kipirul az arcom. Ahogy kezdem magam átadni az élvezetnek, a szemem sarkából észreveszem, hogy a férfi megáll, és engem néz a medence túlsó végéről. Ettől teljesen leblokkolok. Vajon észrevette, mit csinálok?" Ez a novella a svéd filmproducer, Erika Lust közreműködésével jelent meg. Lust az emberi természet mélységeit megragadva számos olyan élettörténetet és helyzetet igyekszik bemutatni, ahol a szenvedély, a bensőséges viszony, a testiség, a gyönyör, a szerelem és az erotika játssza a főszerepet."
  Show book
 • Szex a kocsiban - Szex és erotika - LUST - cover

  Szex a kocsiban - Szex és...

  Sarah Skov

  • 0
  • 0
  • 0
  Elmosolyodik, és felidézi, amikor kimentek kocsival az erdőbe. Egy földúton parkolt le az erdő szélén. Akkor még olyan meleg volt, hogy le kellett húzniuk az ablakokat, és beszűrődött az autóba a harmatos fű illata és a rigó csiripelése. Akkor akkorát sikoltott az orgazmustól, hogy elhallgattatta a madarakat.Ez a novella a svéd filmproducer, Erika Lust közreműködésével jelent meg. Lust az emberi természet mélységeit megragadva számos olyan élettörténetet és helyzetet igyekszik bemutatni, ahol a szenvedély, a bensőséges viszony, a testiség, a gyönyör, a szerelem és az erotika játssza a főszerepet.
  Show book
 • magánorvos A - Szex és erotika - LUST - cover

  magánorvos A - Szex és erotika -...

  Olrik

  • 0
  • 0
  • 0
  „– Egy pillanat – mondta, és lejhajolt, hogy a szájába vegye az egyik mellbimbómat, mire megremegett a lábam, alig tudtam állva maradni. Biztosan észrevette ő is, mert átölelt, miközben a másik mellbimbómat vette kezelésbe a szájával és a nyelvével.Éreztem, hogy nem sok hiányzik az orgazmushoz, de még mielőtt elélveztem volna, elengedte a mellbimbómat és visszafordult az asztalához, én pedig megkapaszkodtam a szék támlájában, nehogy elessek.– Helyezkedjen el kényelmesen – szólt hátra a válla fölött. – A mellbimbója nagyon érzékeny, úgy működik, mint egy érzékeny műszer."Ez a novella a svéd filmproducer, Erika Lust közreműködésével jelent meg. Lust az emberi természet mélységeit megragadva számos olyan élettörténetet és helyzetet igyekszik bemutatni, ahol a szenvedély, a bensőséges viszony, a testiség, a gyönyör, a szerelem és az erotika játssza a főszerepet.
  Show book
 • Az ezermester - Szex és erotika - LUST - cover

  Az ezermester - Szex és erotika...

  Marianne Sophia Wise

  • 0
  • 0
  • 0
  „Ekkor hirtelen megpillantottam Clarát, aki a nappali ablakában állt és engem nézett. Pár pillanat múlva kijött – még mindig ugyanaz a flamingókkal díszített selyemköntös volt rajta –, és egy pohár vizet nyújtott felém. Elvettem, ajkamhoz emeltem a poharat, és közben elképzeltem őt ruha nélkül." Henry egy északi-tengeri fúrótoronynál teljesít szolgálatot. Naponta tizenkét órát dolgozik olyan munkarendben, hogy két hétig egyetlen szabadnapja sincs. Amikor letelik a kéthetes műszak, visszamegy a partra, ahol barátai és egyetemi csoporttársai társaságában tölti a szabadnapjait. Éjszakára általában felszed egy-egy csajt, és igyekszik minél jobban kiélvezni az együttléteket. Reggel viszont elbúcsúzik és továbbáll. Egyetlen egyszerű szabályt követ: egy nővel csak egyszer fekszik le. Életében mindössze egyszer tér el ettől a szabálytól: amikor megismerkedik egy Clara nevű nővel.Ez a novella a svéd filmproducer, Erika Lust közreműködésével jelent meg. Lust az emberi természet mélységeit megragadva számos olyan élettörténetet és helyzetet igyekszik bemutatni, ahol a szenvedély, a bensőséges viszony, a testiség, a gyönyör, a szerelem és az erotika játssza a főszerepet.
  Show book
 • Kiszolgáltatva a mesteremnek – Szex és erotika - LUST - cover

  Kiszolgáltatva a mesteremnek –...

  Reiner Larsen Wiese

  • 0
  • 0
  • 0
  "„Azóta viszont olyan gyakran van orgazmusom, amilyen gyakran rám tör a vágy, és van időm és pénzem elmenni a mesteremhez. Ő pontosan tudja, mit szeretek, nem kell elmagyaráznom neki. Mindent olyan dolgot megcsinál, amelyre már nagyon régóta vágyom. Kijavít, megkötöz és megüt, kényszerít. Szereti a munkáját, ebben biztos vagyok. Az utóbbi néhány alkalommal, amikor nála jártam, ő is elélvezett. A klinika brosúrájában viszont egy szót sem írnak erről. Amikor először jártam a mesteremnél, nem ment el. Rengeteg ügyfele van, így nem meglepő, ha már kielégült és nem tud többször elélvezni – és éppen emiatt vagyok annyira büszke arra, hogy velem mégis el tudott menni." Ez a novella a svéd filmproducer, Erika Lust közreműködésével jelent meg. Lust az emberi természet mélységeit megragadva számos olyan élettörténetet és helyzetet igyekszik bemutatni, ahol a szenvedély, a bensőséges viszony, a testiség, a gyönyör, a szerelem és az erotika játssza a főszerepet."
  Show book
 • nimfa és a faunok A - Szex és erotika - LUST - cover

  nimfa és a faunok A - Szex és...

  Olrik

  • 0
  • 0
  • 0
  "„Öt férfi ugrabugrált szőrmével borított nadrágban és bizarr állatmaszkban, olyanokban, mint a kutyák szájkorsarai. Nagyszerű kombináció volt egy faunjelmezhez. Ez volt az én nimfás ábrándozásom. És megvalósult. Az öt faun szemmel láthatólag jelnek vette a pillantásomat, és megkezdték rituáléjukat. Hallottam, ahogy lépteik egyre nehezülnek." Ez a novella a svéd filmproducer, Erika Lust közreműködésével jelent meg. Lust az emberi természet mélységeit megragadva számos olyan élettörténetet és helyzetet igyekszik bemutatni, ahol a szenvedély, a bensőséges viszony, a testiség, a gyönyör, a szerelem és az erotika játssza a főszerepet."
  Show book