As many books as you want!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Read online the first chapters of this book!
All characters reduced
Egy kis béka szíve A IV- dik kötet A felnőtté vállás keresztelője - cover

Egy kis béka szíve A IV- dik kötet A felnőtté vállás keresztelője

George Vîrtosu

Publisher: Adenium

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Az érett keresztelő – „Egy kis béka szíve” negyedik kötetje, dedikált himnusz a nagyszülők részére.
 
A kép az tökéletes, de ő nem ismerte soha a nagyszüleit, de úgy ahogy már megszoktuk a szerzőt, George Vârtosu, meglepi az olvasóit! Habár tragikus a helyzet, hogy nem ismerte meg a nagyszüleit, ez a realitás egy felbecsülhetetlen ajándékkal jött: a falú összes öregeiből kiválasztotta a legbölcsebbeket, a legszorgalmasabbakat, a legszebbeket. Felhasználva a legjobbat mindenkiből képzelő erejével körül rajzolta a tökéletes nagyszülőket.
 
Ez a kötet egy műalkotás, amely megtalálja csodálóit és amelyben az olvasó megtalálja önmagát benne és rátalál a szentelt univerzál nagyszülőkre, az ők tanitásaikra, az ők határtalan szeretetjükre az unokák iránt.
 
Mikor tudod hogy elérted a felnőtt kort?
 
Két bolha testvér közt egy fogadás révén átalakul egy igazi tragédiába ami az egész családot érint és egy igazi érett keresztelője lesz a történet hősének.
 
Hogy hogyan fogják megoldani a konfliktust a két testvér és mit lehet tanulni a váratlan maratoni eseményekből, megtudhatják ‚‚A kisbéka szίve’’ negyedik kötetjéből – Az érett keresztelő.

Other books that might interest you

 • A nyevigák - cover

  A nyevigák

  Miklós Tőke Péter

  • 0
  • 0
  • 0
  „...Nem tudom, mennyi idő telhetett el, de egyszer csak neszezés hallatszott, a tükör felülete szétvált egy darabon, s a nyíláson előbukkant valami emberkeszerű. Nagy, kerek fején két csápantenna és kerek fülek ágaskodtak. Golyó alakú teste, két ormótlan keze meg lába volt. Óvatosan nyomakodott ki a résen. 
   Amikor teljesen kibújt, a nyílás becsukódott, ő pedig a keret cirádáin letornázta magát a polcra. Odarohant a kesztyűkhöz, a hóna alá kapta őket, aztán – uzsgyi! – vissza. 
   Már a kereten lógott, amikor felocsúdva utánaugrottam, s az utolsó pillanatban derékon csíptem. 
   – Megvagy, gazember!...” 
   
   A kötetben található huszonkét fantasztikus novella a tudomány és a technika lehetőségeivel való játszadozás mellett, a képzelet világában való kalandozás élményét nyújtja az olvasónak.
  Show book
 • Az erdő vándorai - cover

  Az erdő vándorai

  Dániel Derenkó

  • 0
  • 0
  • 0
  Emma 11 évesen nekivág Európának, hogy megtalálja azt a szeretetet és békét, amit Londonban elveszített. Ám úgy tűnik, a sors még mást is el akar venni tőle: őt, saját magát. Hollandiában egy viharos éjszaka után már nincsenek emlékei. Nem tudja, ki ő, és honnan jött. Egy új, szépnek ígérkező élet veszi kezdetét egy mesés erdei iskolában, amely életet azonban hamarosan rettegett árnyak fenyegetik meg. Pusztulni kezd a város, pusztulni kezd a lány új otthona is. Mintha ő sehol nem lehetne boldog. Vajon elég bátor és eszes ahhoz, hogy megőrizhesse ezt az életét, vagy erről is le kell mondania? Vajon elég erős, hogy megmentse barátait az utcára kerüléstől és a haláltól? Vajon megleli emlékeit? És vajon képes megőrizni önmagát, vagy a világ árnyai őt is megmérgezik?
  Show book
 • Jómadarak - cover

  Jómadarak

  László Nógrády

  • 0
  • 0
  • 0
  „A választás nagyon meghatott, megköszöntem a fiúk bizalmát, de kijelentettem, hogy megkoronázásomat akkorra halasztom, ha majd ellenfeleimet legyőztem. Kijelentettem továbbá, hogy uralkodói nevem első György Tibor lesz. Felálltam egy sziklára s élje
  Show book
 • Kacajfalvi kutyakalandok - 1 könyv - cover

  Kacajfalvi kutyakalandok - 1 könyv

  Palencsár Ibolya

  • 0
  • 0
  • 0
  Kacajfalva álmatag lakói nem is sejtik, micsoda társasági élet folyik a baromfiudvarban. Bizony, minden napra jut egy kis izgalom, de Fanni, a kíváncsi kölyökkutya, és öreg barátja Fickó, gondoskodnak róla, hogy mire a Nap ásítozva legördül az égről, minden galiba megoldódjon.
   
  Izgalmas kalandjaik során megismerheted Kucuka Károlyt, a szökevény házi sertést, Amálkát és Jolánkát, a szomszéd pletykás tyúkjait, Cimbit, a vándorkandúrt, és Átkot, az erdő bátor őrét. Találkozhatsz csodálkozó szemű őzekkel, locsogó vadkacsákkal, izgága mókusokkal, és a félelmetes vadkanvezér egész családjával.
   
  Hogy én mindezt honnan tudom? Kihallgattam a szelet, mikor a falevelekkel sugdolózott, és a kíváncsiságtól hajtva különös meséjük nyomába eredtem. Kutattam a csilingelve csordogáló patak partján, keresgéltem a sötét rengeteg mélyén, és míg bejártam erdőt-mezőt, kiszedegettem a bokrok alatt elrejtett titkokat, hogy neked adjam, kis barátom.
  Show book
 • A Rendíthetetlen Ólomkatona és más Andersen mesék - cover

  A Rendíthetetlen Ólomkatona és...

  Hans Christian Andersen

  • 0
  • 0
  • 0
  H. C. Andersen mesék kicsiknek es nagyoknak!
  Show book
 • Toldi trilógia - cover

  Toldi trilógia

  János Arany

  • 0
  • 0
  • 0
  A félelmetes erejű legény, Toldi Miklós története századokon át keringett a nép ajkán, míg először Ilosvai Selymes Péter, majd Arany János versbe szedte. A kissé bárdolatlan, hirtelen haragú Miklós szívesen a király szolgálatába szegődne, ahol bátyja, a rókalelkű György múlatja napjait. De útja lassan halad a kívánt cél felé, mert mielőtt nagy vitézi tettét végrehajtaná, meg kell küzdenie testvére ármánykodásával, farkasokkal, és le kell győznie önmagát is. A folytatásban, Lajos király udvara a Toldi szerelme tanúsága szerint maga a megtestesült színjáték. A
  király is, udvaronca, Toldi Miklós is szívesen tréfálkoznak azzal, hogy visszaélnek a
  látszattal: Lajos álruhában látogat el a Rozgonyi családhoz, Toldi másnak fegyverzetében
  vív párviadalt Rozgonyi Piroska kezéért. Majd Lajos vitézeivel látszólag békés hódolóként
  keresi föl Prágában Károly császár udvarát, valójában a ruha alatt mindannyian páncélt
  viselnek, s kegyetlen tréfát ûznek az ellenséggel. Ám az alkalmilag, kivételesen vállalt
  látszat erõsebbnek bizonyul a két hõsnél – a továbbiakban egyikük sem tud szabadulni
  hatásától, sõt, még másokat is kiszolgáltatnak a színlelés démoni hatalmának. Piroska, bár
  felismeri a cserét, az apja iránt érzett kötelességbõl mégis beleegyezik a házasságba Tar
  Lõrinccel; arca örömöt mutat a menyegzõn, de belül úgy érzi, hogy saját temetésén vesz
  részt. Arany élesen bírálja a vélt kötelesség nevében önmagunkon elkövetett erõszakot, a
  visszafojtáshoz vezetõ önuralmat. A Toldi szerelme – ellentétben a Buda halálá val –
  jellemhibára szûkíti a tragikumot. Toldit jellemének fogyatékossága arra kényszeríti, hogy
  az egyszer eklövetett bûnt hasonló vétkekkel sokszorozza meg.
  Show book