Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Am venit – de unde? Merg – Incotro? - 75 de rãspunsuri la întrebãri puse frecvent în legãturã cu "Viata de dupã moarte" date prin Gabriele profeta-învãtãtoare a lui Dumnezeu pentru vremurile noastre - cover

Am venit – de unde? Merg – Incotro? - 75 de rãspunsuri la întrebãri puse frecvent în legãturã cu "Viata de dupã moarte" date prin Gabriele profeta-învãtãtoare a lui Dumnezeu pentru vremurile noastre

Gabriele

Publisher: Gabriele-Verlag Das Wort

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Această carte oferă cunoștințe despre contexte spirituale fundamentale. Puteti gasi aici 75 de raspunsuri la intrebari frecvente legate de tema…

Other books that might interest you

 • Amant - Manualul barbatului Alpha - Arta seductiei pentru cuceritorii de succes - cover

  Amant - Manualul barbatului...

  Stefan Vasali

  • 0
  • 0
  • 0
  Ca barbat, nu-ti poti permite sa fii pasiv si sa speri ca femeile se vor napusti singure, in viata si in patul tau. Fetele nu-ti vor usura situatia, nici nu se vor indragosti de tine pentru ca esti un pampalau timid si dragut, iar partea cea mai rea, este ca ele nu vor ca tu sa stii asta. 
  De aceea, trebuie sa rezolvi aceasta parte a vietii tale, definitiv. 
  Acesta este scopul si, totodata, promisiunea acestui manual: sa te ajute sa-ti remediezi viata erotica. 
  Promisiunea mea, cu conditia ca si tu sa-ti faci treaba si sa exersezi dupa cum ti se indica, este ca vei avea urmatoarele rezultate: 
  - vei avea o noua atitudine si o perceptie cu totul schimbata despre femei si relatii; 
  - vei aborda cu usurinta orice femeie, oriunde si oricand; 
  - vei fi capabil sa declansezi atractia si sa conduci jocul seductiei, asa cu vrei; 
  - vei fi cel care va controla relatiile cu femeile; 
  - vei deveni foarte ocupat si va trebui sa faci fata unui numar mai mare de femei, decat iti permite timpul. 
  Pe de alta parte, ce NU este in acest curs? 
  Nu vei gasi aici replici magice de agatat. Pentru ca nu exista. Daca ar fi existat, cineva le-ar fi descoperit deja, le-ar fi patentat si le-ar fi vandut restului populatiei masculine, iar noi am fi sedus oricat de multe fete am fi putut. 
  Prin urmare, daca cauti asa ceva, nu cumpara acest manual. Cauta in alta parte. Sunt destui asa-zisi experti in seductie, mai mult decat dornici sa-ti ia banii. 
  Transformarea implica munca, efort si perseverenta, insa rezultatul va fi pe masura. Meriti o viata amoroasa asa cum iti doresti, asa ca iti doresc auditie placuta, spor la treaba si succes!
  Show book
 • Calm Cum să-ți găsești liniștea într-o lume stresantă și agitată - cover

  Calm Cum să-ți găsești liniștea...

  Gayatri Devi

  • 0
  • 0
  • 0
  Într-o lume saturată de tehnologie și supusă unor transformări rapide, în care ne confruntăm în permanență cu prea multe alegeri de făcut și cu sarcini multiple de realizat, calmul de care avem cu disperare nevoie pare tot mai greu de atins. Strămoșii noștri foloseau mecanismul luptă-sau-fugi pentru a se proteja de prădători; astăzi, noi îl folosim zilnic ca să facem față situațiilor de criză. Rezultatul este stresul cronic și incapacitatea de a fi calmi, ceea ce ne împiedică să funcționăm la întreaga noastră capacitate. Autoarea ne arată, în această carte documentată științific, cum să ne folosim de puterea sistemului nostru natural de relaxare pentru a scăpa de migrene, dureri de gât, probleme gastrointestinale, tulburări de somn sau chiar pentru a face mai bine față dificultăților vieții. Nu avem nevoie de medicamente, ci doar de câteva tehnici ușor de pus în practică și care vor sparge cercul vicios al stresului. Rețeta eficientă pentru o viață mai fericită!
  Show book
 • 500 de lucruri de încercat într-o viață - 1 - cover

  500 de lucruri de încercat...

  Elise de Rijck

  • 0
  • 0
  • 0
  Ai stat vreodată să te gândești ce ai vrea neapărat să faci până mori?
   
  Lasă să curga ideile, fă o listă și, gata, ai propria ta listă cu lucruri de încercat într-o viață. Dar de unde să-ncepi și cum să faci lucrurile chiar și mai palpitante?
   
  În această carte găsești idei la îndemâna ORICUI (tânăr sau mai în vârstă), cât timp ești suficient de motivat și dacă îndrăznești să-ți explorezi orizonturile.
   
  Unele propuneri sunt ușor de bifat, altele vor fi o adevărată provocare, dar adesea acestea vor fi cele CARE ÎȚI VOR ÎMBOGĂȚI CU ADEVĂRAT VIAȚA.
   
  Să mulgi o vacă, să scrii o carte, să te plimbi cu o bicicletă tandem, să arunci cu un tort în fața cuiva, să te săruți sub Turnul Eiffel sau să stai în vârful unui munte sunt doar câteva dintre lucrurile de pe lista cu 500 de idei din această carte. Poți chiar extinde lista, adăugându-i VISURILE TALE în paginile speciale.
   
  Gata acum: ai visat destul, treci la fapte!
   
  ELISE DE RIJCK a alcătuit o listă cu lucrurile pe care își dorea cu ardoare să le facă până să împlinească 30 de ani. Prin urmare, a strâns mai mult de 12 000 de oameni, gata să se joace de-a v-ați ascunselea în Ikea, s-a lăsat hipnotizată și și-a băgat un șarpe pe gât.
  Show book
 • Trezește-te! Cum să scapi de o viață trăită pe pilot automat - cover

  Trezește-te! Cum să scapi de o...

  Chris Baréz-Brown

  • 0
  • 0
  • 0
  Peste 80 la sută din timpul pe care îl petrecem în stare de veghe este trăit pe pilot automat.Cunoaștem cu toții sentimentul pe care îl ai când conduci mașina pe o distanță lungă și ajungi la destinație fără să-ți amintești mare lucru din călătorie. Și aceasta, pentru că, atunci când facem activități de rutină, subconștientul preia controlul pentru a economisi energie: ne aflăm pe pilot automat.Și nu se întâmplă doar când conducem. Se întâmplă în fiecare zi, când suntem la serviciu, cu oamenii la care ținem sau când, pur și simplu, ne trăim viața.Trezește-te! este un volum format dintr-o serie de experimente gândite pentru a te ajuta să scapi din această capcană. De la urcatul într-un copac până la scrierea unei scrisori, ai de-a face aici cu un an de experiențe amuzante, menite a-ți dărui echilibru, stimulându-ți imaginația și simțurile.Dacă vei reuși să scapi mai des de pilotul automat, te vei simți cu adevărat în legătură cu cine ești cu adevărat și vei face fiecare zi să conteze.
  Show book
 • Secretul succesului - cover

  Secretul succesului

  Theron Q. Dumont

  • 0
  • 0
  • 0
  Indrumar pentru o viata plina de succes.
   
  „Fiecare individ are o personalitate latenta si inactiva, dar numai o parte dintre ei ii dau voie sa se exprime. Cei mai multi dintre noi suntem asemenea unor oi umane, pentru ca ne complacem sa urmam un berbec care are incredere in sine, care ne ghideaza pasii cu clinchetul talangii sale. intr-un fel sau altul, am ajuns la concluzia ca acesti berbeci cu talanga poseda toate si cele mai bune dintre cunostinte si forte, dar si abilitatea de a rationa. si, in loc sa ne trezim puterile si posibilitatile latente, le uitam in obscuritate si mergem, tropa-trop, in urma berbecului nostru favorit. in aceasta privinta, omenii se aseamana foarte mult cu oile - sunt animale ascultatoare si decât sa-si asume responsabilitatea de a decide in ce directie se vor indrepta, asteapta pâna când cineva preia conducerea si o iau la goana in urma lui. Ne mai miram atunci ca liderii isi insusesc „bucatile” cele mai alese si lasa turmei numai iarba cea mai mica? Chiar deloc, pentru ca ei si-au câstigat bucatile cele mai bune blocându-i turmei care ii urmeaza posibilitatea de a-si manifesta Personalitatea si Initiativa. De fapt, au fost alesi ca lideri datorita calitatilor lor, pentru ca au incredere in sine si sunt activi. Daca ar fi ramas in spate, cu modestie si blazare, turma i-ar fi renegat ca lideri si i-ar fi indepartat, in favoarea celor care stiu sa se remarce.“ – Theron Q. Dumont
  Show book
 • Cum să dormi bine - cover

  Cum să dormi bine

  Chris Idzikowski

  • 0
  • 0
  • 0
  Nu te-ai mai trezit de multă vreme complet odihnit și revigorat?•Un somn de noapte sănătos este vital pentru bună starea ta mintală și fizică.
   
  Dar mulți dintre noi se chinuie să se deconecteze noaptea de la problemele zilei – fie că își fac griji în privința banilor, fie că au emoții pentru următoarea ședință importantă sau că se agită pentru performanțele echipei de la serviciu.•Expert cunoscut în probleme de somn și în afecțiunile asociate acestuia, dr. Chris Idzikowski împărtășește cu noi exercițiile, meditațiile și vizualizările sale special concepute, încercate și testate de nenumărate ori, dar și ponturi practice despre plante și aromaterapie, folosite pentru a te ajuta să combați problemele de somn și a te bucura de mai multă energie acasă, la muncă și la joacă.
   
  Alungați insomnia, coșmarurile și oboseala și nu lăsați sforăitul sau stresul să vă împiedice să vă odihniți bine noaptea.
  Show book