Subscribe and enjoy more than 1 million books
Add this book to bookshelf
Grey 902feb64d8b6d481ab8ddda06fbebbba4c95dfa9b7936a7beeb197266cd8b846
Write a new comment Default profile 50px
Grey 902feb64d8b6d481ab8ddda06fbebbba4c95dfa9b7936a7beeb197266cd8b846
Read online the first chapters of this book!
All characters reduced 7236434c7af12f85357591f712aa5cce47c3d377e8addfc98f989c55a4ef4ca5
Soylentville - cover

We are sorry! The publisher (or author) gave us the instruction to take down this book from our catalog. But please don't worry, you still have more than 1 million other books to choose from, so you can read without limits!

Soylentville

Gabriel Wolf

Publisher: Arte Tenebrarum Publishing

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Soylentville („Hit” első rész)Mit tenne Ön...egy világban, ahol napi szinten ölik egymást az emberek?...egy világban, ahol még a saját családjában sem bízhat?...egy világban, ahol még a gyerekek sincsenek biztonságban?...egy világban, ahol kollégái meglopják Önt vagy egyszerűen Önre támadnak csak azért mert épp rossz napjuk van?...egy világban, ahol senki nem fogja Önt megvédeni?...egy világban, ahol a kormány is a helyett, hogy megvédené, inkább lebombázza a várost, amelyben él?Hová bújna ilyen veszedelmek elől?Hová bújna egy atombomba elől?Nincs hová bújni előle, vagy legalábbis nem ebben a világban.Létezik ugyanis egy másik világ, amiről mások nem tudnak:Van egy világ a tükör mögött.Ez a történet részben önéletrajzi ihletésű, a többi része tudományos fantasztikum (egy leheletnyi horrorral és humorral fűszerezve).

Other books that might interest you

 • Future - cover

  Future

  Dmitry Glukhovsky

  • 0
  • 0
  • 0
  Te is halhatatlan leszel! Készen állsz rá?A Metró-regények világhírű szerzője, a Metró-univerzum megálmodója új sci-fijében újból lenyűgöző és félelmetes fantáziavilágot teremtett meg.Egy olyan jövőben járunk, ahol századokkal korábban felfedezték a halhatatlanság szérumát. Amerikában csak a leggazdagabbak juthatnak hozzá, Oroszországban csak a politikai elit, Európában viszont alanyi jogon jár a halhatatlanság mindenkinek. Az iszonyatosan túlnépesedett Európában az emberek gigantikus tornyokban élnek, és a halhatatlanságért cserébe le kell mondaniuk arról, hogy gyerekük legyen.A törvény ellen titokban vétkezőket a rendszer elit kommandója keresi - melynek a regény főhőse is a tagja. Ő azonban egy nagy szerelem hatására szembefordul a törvénnyel és a hatalommal, és ezzel fergeteges thriller veszi kezdetét...Dmitry Glukhovsky a Metró-regények világhírű szerzője, könyvei több tucat országban, sok millió példányban jelentek meg. Írt már izgalmas történelmi regényt (Szürkület) és az orosz társadalmat kegyetlen iróniával ábrázoló elbeszéléseket (Orosz népellenes mesék). Új könyve olyan sci-fi, amely a Metró-sorozat rajongóinak sem okoz majd csalódást: lenyűgöző fantáziával megalkotott regényvilág, fergeteges sztori, tömérdek akció - s mind emögött mindvégig érezni a szerző mély, gyötrelmes vívódását is az örök, nagy kérdésről: mi végre vagyunk a földön?
  Show book
 • A holdsarló fénye - A nagy titok - cover

  A holdsarló fénye - A nagy titok

  Robert Locksmith

  • 0
  • 0
  • 0
  Az Uralom Koronájának megszerzéséért indított küldetés eposza ebben a kötetben lezárul. 
  
   
  Miután a Piramisföld központi piramisát feltáró csapat tagjai nem lelték meg a kincset, amiért oly fáradságos utat tettek meg, rászánták magukat, hogy belépnek az ismeretlenbe, fogalmuk sem lévén arról, mi vár majd ott rájuk. 
  
   
  Végre megtapasztalhatják a csodát, amelynek természetéről eddig fogalmuk sem volt. Nem tudták, hogy a piramis belseje olyan kincset rejtegethet, mely mindegyikük képzeletét messze felülmúlva, megváltoztathatja egész életüket, és az életről alkotott felfogásukat. A könyv mondanivalójának egyik csúcspontját jelenti a történetnek e szakasza. 
  
   
  Felmerül azonban egy hatalmas talány: vajon a bajtársak kikerülhetnek-e valamiképp a piramis látszólagos börtönéből; vagy tényleg csak azért jutottak volna el céljukig, hogy azután örökre ott ragadjanak? Járnak-e még valaha az Óvilág kontinensén, és ha igen, ismét viszontagságos út vár majd rájuk? Sikerül-e valamiképp megszerezniük és eljuttatniuk az ereklyét rendeltetési helyére, vagy másvalaki teszi rá a kezét? Vajon képesek-e fejlődni az általuk megtapasztalt élmények által, illetve kapnak-e bármilyen maradandó jutalmat a célig megtett erőfeszítéseikért? A nagy titok tényleg a piramisban rejlik, vagy egészen másutt tárul fel a szemünk előtt? 
  
   
  Talán mindannyiunk életében van egy hasonló lehetőség a megvilágosodásra, amelyben a múlt, a jelen és a jövő összefüggései a helyükre kerülnek, és megértjük, hogy mi miért, milyen céllal történik az életünkben.
  
   
  www.aholdsarlofenye.hu
  Show book
 • Sárkányok tánca - cover

  Sárkányok tánca

  George R. R. Martin

  • 0
  • 2
  • 0
  Közeleg a tél. A hideg szelek feltámadtak a sokat szenvedett Hét Királyságban, ahol az Öt Király háborúja után a túlélőknek most az éhínséggel kell szembenézniük. Az emberek birodalmát védelmező Fal ifjú parancsnoka, Havas Jon a Mások elleni reménytelen küzdelemre próbálja felkészíteni a szétzüllött Éjjeli Őrséget, ám rá kell döbbennie, hogy ellenségei jóval közelebb vannak hozzá, mint gondolná. Stannis Baratheon Észak uralmáért vív elkeseredett harcot a Boltonokkal, miközben Királyvárban a Lannister-ház próbálja megerősíteni Tommen, a gyermekkirály törékeny uralmát a kivérzett Hét Királyság fölött. A Keskeny-tenger másik oldalán Tyrion Lannister, a megvetett és üldözött rokongyilkos sárkányvadászatra indul, ám útja veszélyekkel és váratlan kitérőkkel teli. A világ eközben az ősi városra, Meereenre figyel, ahol Viharbanszületett Daeneryst, Westeros jog szerinti uralkodóját minden oldalról szorongatják ellenségei. Hogy arathat diadalt a Sárkányok Anyja, ha három gyermekére sem számíthat? A végkifejlet csak tűz és vér lehet, ám ki éli túl a sárkányok táncát? A Sárkányok tánca George R.R. Martin diadalmas visszatérése A tűz és jég dala világába, a regény, amelyre világszerte rajongók tízmilliói vártak.
  Show book
 • Zombi Apokalipszis - cover

  Zombi Apokalipszis

  Lidércfény

  • 0
  • 0
  • 0
  Két alak görnyedt a műszerek felett. A laboratóriumban homály uralkodott, csak a jelzőfények vöröse, sárgája és kékje villódzott erőtlenül a tudósok feje fölött villódzó diagram zöld fényében. A feszült csendet csak a berendezések zizegése, zümmögése, kat
  Show book
 • Az alfa Sangaris - cover

  Az alfa Sangaris

  Anabelle de Sade

  • 0
  • 0
  • 0
  Olvasnál valami nagyon felnőtteknek valót? Valamit a dominanciáról és alávetettségről? Valamit, amiben izgató sötét dolgok vegyülnek az érzelmekkel? Nos, ez a könyv igazi hullámvasút! Mit szólsz, belevágsz?
   
  Mikor Anabelle ránk írt újra, hogy kéne egy pár szó tőlem a Sangarishoz, azt mondtam: na,ne, annak ellenére, hogy rengeteget adtam Damian karakteréhez. De, tessék a pár szó:. Ez a könyv, már nem a próba-szerencséről szól, hanem a megvalósításról. Arról, hogyha valaki igazán akar valamit, - lásd, mint domináns férfi "társat" - a legősibb módszert választja:a vadászatot és tanítást. Nem kamaszokról beszélünk, érett emberekről, kik nem akadnak meg a többség által értetlen helyzeteken, hanem képesek alkalmazkodni, annak érdekében, hogy elérjék céljaikat. - dr.James Reihnhalt
   
  A történet folytatódik ...
   
  Anabelle de Sade erotikus regényében az alfák még jobban fellángolnak…
   
  Adriana és Erich különös kapcsolata biztos  pont az árnyvilágban minden domináns és alávetett számára. De jelenleg Demona úrnő reménytelenül harcol az érzelmeivel. Valami történik, valami kezd megváltozni, és minden jel arra mutat, hogy kicsúszik kezeiből az irányítás, romokba döntve tökéletes D-A kapcsolatát. Ellentétben vele, a rangban felette dolgozó, egyedülálló Rumina újabban összeszedettebb, mint valaha. A munkájának élő nőnekegy komoly kapcsolat mindennél nehezebb. A mély titkot, amit magáról őriz, csak a húga tudja addig a napig, mikor is érdekes ajándékban részesül. A furcsa ajándék félelmetes számára, ezért harcol és dacol annak érdekében, hogy megvédje magát tőle. Rumina bizalmát elnyerni túl nehéz feladatnak bizonyul még annak a férfinak is, aki a híres klub legjobb domináns hosztesze címét viseli.
   
  Elég az erő, a bátorság, a tudás és a kémia, hogy egy domináns elnyerje egy alávetett társ bizalmát ? Mennyire szólhat bele egy alávetett a dominánsa döntéseibe?
   
  Kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott. A regényben trágár nyelvezet, extrém erotika, erőszakos jelenetek vannak. Senki ne próbáljon ki semmit szakértővel való tanácskozás nélkül!
   
  Ez a könyv nem a Szerelmünk lapjai, a dark romance, azaz a sötét romantika erotikus kategóriájába tartozik.
  Show book
 • Egy robot naplója - cover

  Egy robot naplója

  Gabriel Wolf

  • 0
  • 0
  • 0
  Egy robot naplója („Gépisten” első rész)
  
  Képzelje el, mi lenne, ha egyik reggel ön arra ébredne, hogy semmit nem tud. A felismerés lenne az egyetlen képessége.
  Ébredéskor felismeri, hogy felismer.
  Utána felismeri, hogy van létezés, és hogy ön is létezik.
  Ilyen apró lépésekkel tudna csak haladni a tudás ösvényén.
  Képzelje el, milyen abszurd helyzeteket szülne az, ha semmiről sem tudná, mi micsoda, és mindent a nulláról kellene újra megtanulnia. Még az emberi test részeinek sem ismerné sem a nevét, sem funkciójukat. Azt sem tudná, mivel egyen, mit egyen, és egyáltalán hogyan kell enni!
  Mennyi ideig tartana önnek az abszolút nulláról elérni ugyanarra a szintre, ahol most tart, amikor ezt az ismertetőt olvassa?
  Valószínűleg évtizedekig!
  
  De ennek a történetnek a szereplője más, mint ön.
  Ő is pontosan így ébredt, neki viszont van egy képessége, ami önnek adott esetben nem lenne.
  Ezzel a képességgel az őt felhasználó/kihasználó emberek sem számoltak: Lehet, hogy a nulláról indul, de azt nem tudják, milyen sebességgel képes tanulni.
  Mennyi idő alatt jut el e történet szereplője a nulláról egy gyerek szellemi szintjére?
  Vagy egy felnőttére, ha esetleg sokkal gyorsabban tanul az embereknél?
  Mi lesz akkor, ha tovább fejlődik, mint egy átlagos ember?
  Vagy tovább, mint bármilyen ember?
  Mivé válik majd akkor?
  Lehet majd még akkor irányítani? Kell-e egyáltalán?
  Barátunk lesz majd vagy inkább az ellenségünk?
  Show book