Subscribe and enjoy more than 1 million books
Add this book to bookshelf
Grey 902feb64d8b6d481ab8ddda06fbebbba4c95dfa9b7936a7beeb197266cd8b846
Write a new comment Default profile 50px
Grey 902feb64d8b6d481ab8ddda06fbebbba4c95dfa9b7936a7beeb197266cd8b846
Read online the first chapters of this book!
All characters reduced 7236434c7af12f85357591f712aa5cce47c3d377e8addfc98f989c55a4ef4ca5
Sci-fi 2017 - cover

We are sorry! The publisher (or author) gave us the instruction to take down this book from our catalog. But please don't worry, you still have more than 1 million other books to choose from, so you can read without limits!

Sci-fi 2017

Gabriel Wolf

Publisher: Arte Tenebrarum Publishing

 • 0
 • 1
 • 0

Summary

Ez a kötet egy sci-fi novellagyűjtemény. Gabriel Wolf 2017-ben indult két sci-fi sorozatának első részei egy kötetben + egy spin-off és egy eddig kiadatlan mű!Tartalom:Egy robot naplója („Gépisten” sorozat 1. része) Fajok 2177 („Gépisten” spin-off) Soylentville („Hit” sorozat 1. része) Idegen megszállás (független novella)

Other books that might interest you

 • Tudatküszöb - cover

  Tudatküszöb

  David Adamovsky

  • 0
  • 0
  • 0
  A szubliminális befolyásolás olyan behatás, amely során az üzenet a befogadó fél észlelésének, tudatának küszöbe mögött, vagyis annak megkerülésével ér célba. A tudatküszöb alatt érkező üzenetek a célszemély számára tudatosan nem érzékelhetőek, mégis hatással vannak gondolkodására és viselkedésére. Az ilyen befolyásoltság alatt cselekvő személy megtehet olyasmit, amit önszántából nem akarna vagy amire nem is lenne képes. A jelenség léte tudományosan sosem nyert bizonyítást.
  Legalábbis mostanáig...
  Show book
 • Az alfa Sangaris - cover

  Az alfa Sangaris

  Anabelle de Sade

  • 0
  • 0
  • 0
  Olvasnál valami nagyon felnőtteknek valót? Valamit a dominanciáról és alávetettségről? Valamit, amiben izgató sötét dolgok vegyülnek az érzelmekkel? Nos, ez a könyv igazi hullámvasút! Mit szólsz, belevágsz?
   
  Mikor Anabelle ránk írt újra, hogy kéne egy pár szó tőlem a Sangarishoz, azt mondtam: na,ne, annak ellenére, hogy rengeteget adtam Damian karakteréhez. De, tessék a pár szó:. Ez a könyv, már nem a próba-szerencséről szól, hanem a megvalósításról. Arról, hogyha valaki igazán akar valamit, - lásd, mint domináns férfi "társat" - a legősibb módszert választja:a vadászatot és tanítást. Nem kamaszokról beszélünk, érett emberekről, kik nem akadnak meg a többség által értetlen helyzeteken, hanem képesek alkalmazkodni, annak érdekében, hogy elérjék céljaikat. - dr.James Reihnhalt
   
  A történet folytatódik ...
   
  Anabelle de Sade erotikus regényében az alfák még jobban fellángolnak…
   
  Adriana és Erich különös kapcsolata biztos  pont az árnyvilágban minden domináns és alávetett számára. De jelenleg Demona úrnő reménytelenül harcol az érzelmeivel. Valami történik, valami kezd megváltozni, és minden jel arra mutat, hogy kicsúszik kezeiből az irányítás, romokba döntve tökéletes D-A kapcsolatát. Ellentétben vele, a rangban felette dolgozó, egyedülálló Rumina újabban összeszedettebb, mint valaha. A munkájának élő nőnekegy komoly kapcsolat mindennél nehezebb. A mély titkot, amit magáról őriz, csak a húga tudja addig a napig, mikor is érdekes ajándékban részesül. A furcsa ajándék félelmetes számára, ezért harcol és dacol annak érdekében, hogy megvédje magát tőle. Rumina bizalmát elnyerni túl nehéz feladatnak bizonyul még annak a férfinak is, aki a híres klub legjobb domináns hosztesze címét viseli.
   
  Elég az erő, a bátorság, a tudás és a kémia, hogy egy domináns elnyerje egy alávetett társ bizalmát ? Mennyire szólhat bele egy alávetett a dominánsa döntéseibe?
   
  Kizárólag 18 éven felülieknek ajánlott. A regényben trágár nyelvezet, extrém erotika, erőszakos jelenetek vannak. Senki ne próbáljon ki semmit szakértővel való tanácskozás nélkül!
   
  Ez a könyv nem a Szerelmünk lapjai, a dark romance, azaz a sötét romantika erotikus kategóriájába tartozik.
  Show book
 • Az utolsó kívánság - cover

  Az utolsó kívánság

  Andrzej Sapkowski

  • 0
  • 2
  • 0
  Később azt beszélték, a férfi északról érkezett, a Kötélverők kapuján keresztül. Bár nem volt idős, a haja szinte teljesen fehér volt. Amikor levetette köpenyét, kiderült, hogy a vállán egy szíjon kard függ. Nem volt ebben semmi szokatlan, Vizimában szinte mindenki fegyverrel járt, de azért senki sem hordott pallost a hátán mint valami íjat vagy tegezt. A fehér hajút a királyi felhívás vezette a városba; a Vizima lakosait gyötrő striga visszaváltoztatásáért járó háromezer oren jutalom. Ilyen idők jártak. Régen csak a farkasok üvöltöttek az erdőkben, mostanra mindenféle mocsadék elszaporodott – akárhová nézel: lidércek, strigák, ocsmány hódfajzatok, baziliszkuszok, ördegek, mifenék, vilák és vízbefúltak. Ide már nem elég az egyszerű varázslat vagy nyárkaró. Ide hozzáértő kell. És a messzi Ríviából érkezett idegen épp ilyen szakember. Ő Geralt, a vaják, a mágia és a kard mestere, egy mutáns, akit arra teremtettek, hogy megőrizze a világban az erkölcsi és természeti rendet.
  Show book
 • A Kibertéri Gyilkos - cover

  A Kibertéri Gyilkos

  Gabriel Wolf

  • 0
  • 0
  • 0
  A kibertéri gyilkos („Valami betegesen más” második rész)
  
  A 66-os villamos először a Kiber téren áll meg. Itt lakik Charles, a gyilkos. Direkt azért költözött ide, hogy ha egyszer meg találna ölni valakit, akkor majd mondhassa, hogy ő a „Kibertéri Gyilkos”. Úgyhogy azóta is mondhassa, mert már régóta itt él, ezt mindenki tudhassa.
  Charles szeret az interneten garázdálkodni. Feltöri gyanútlan, magányosan rettegő nők Facebook-profilját, és a nevükben kéretlenül ismerősnek jelöl másokat, iszonyatos fájdalmat okozva ezzel az áldozatoknak! Ugyanis azok már reménykedve épp azt hinnék, hogy valaki nagyon szereti őket, de aztán kiderül, hogy nem! Ki képes ilyenre? Hát ő! És közben pattanásosan és elhízva röhög otthon a markába! Az anyja meg csak hordja neki rahedli számra a kaját, mert „még mindig nem nősült meg a gyerek”. Nem is tervezi, ugyanis ahelyett, hogy elvenne egy szép lányt, inkább jól megöli őket! Először ellopja a személyazonoságukat az interneten, aztán amikor már teljesen magatehetetlenek, és sírnak, akkor végső csapásként informatikusnak álcázza magát (ugyanis ez a szakmája), hamis ígéreteket tesz a nőknek, hogy ő majd segít visszaszerezni a személyazonosságukat. (Hát persze, hogy segít! Jól meghalni!) Nemcsak szakembernek álcázza magát, de jóképűnek és vékonynak is. Ezért nem is gyanakszik rá senki. Továbbá azért sem, mert...
  ...a gyilkos mindig mosolyogva érkezik!
  Ne nyiss ajtót, ha installálni akar!
  Show book
 • A Kiràlyok Sorsa (A Varázslö Gyűrűje -- 2 Kötet) - cover

  A Kiràlyok Sorsa (A Varázslö...

  Morgan Rice

  • 0
  • 7
  • 0
  “A VARÁSZLÓ GYŰRŰJÉBEN” az azonnali siker eléréséhez szükséges minden hozzávaló megtalálható: összeesküvések, az összeesküvésekkel szembeni ellenállás, relytély, vitéz lovagok, és virágzó szerelmek, teli összetört szívekkel, csalódással és elárulással. A regény olvasása órákig le fog kötni, kielégítve minden korosztály ízlését. A könyv mélyen ajánlott minden, fantázia dús olvasmányt kedvelő állandó könyvtárába.”
  --Books and Movie Értékelések, Roberto Mattos
  
  „A VARÁZSLÓ GYŰRŰJE” című besztszeller sorozat második kötete „A KIRÁLYOK MENETELÉSE”, ez a „A HŐSÖK KÜLDETÉSÉT” (1 kötet) követi, amit ingyenesen letölthet az Amazon weboldalról! 
  
  „A KIRÁLYOK MENETELÉSE” egy lépéssel közelebb visz minket Thor férfivé való alakulásához. Ebben a kötetben a főhős harcossá válása útján, többet megtud arról, hogy ki is ő igazán,és milyen erőkkel rendelkezik.
  
  Börtönből való kiszabadulása után, Thor rémülten vesz tudomást MacGil király elleni újabb gyilkosság megkísérléséről. MacGil halála után, a királyságot nagy nyugtalanság szállja meg. Mivel mindenki a trónt szeretné, az uralkodóház jobban tele van mint valaha a mindennapos családi drámákkal, hatalom iránti harcokkal, ambiciókkal, féltékenységgel, erőszakkal és cserbenhagyással. A gyerekek közül egy örököst kell választanni, ezáltal az ősi Királyi Kard, az uralkodóház minden erejének szimbóluma egy új kardforgatóra talál. De mindennek hamarosan vége lesz: megtalálják a gyilkos fegyvert, és mind közelebb kerülnek a gyilkos leleplezéséhez is. Ezzel egyidejűleg, a MacGils család új megeröltetésnek lesz kitéve, mivel a McCloudok újból megtámadják őket a Gyűrűn belül. 
  
  Thor harcol Gwendolyn’s szerelmének visszanyeréséért, de erre nincs idő: felszólítják arra, hogy készüljön fel, és vegyen részt harcostársaival együtt a Században, száz kimerítő pokoli nap, amit minden hadtest tagnak át kell élnie. Férfivé való avatásuk folyamán, a hadseregnek át kell haladnia a Szurdokon, elhagyva a Gyűrű védelmét, kilépve a Vadonba, áthajózva a Tartuvian tengeren, egészen a Ködök Szigetéig, amiről azt állítják, hogy egy sárkány őrzi. 
  
  Visszatérnek-e majd? Túléli-e a Gyűrű a harcosok hiányát? Megtudja-e végül Thor sorsa titkát? 
  
  „A KIRÁLYOK MENETELÉSE”, kifinomult szóösszetételével és jellemzéseivel, egy barátokról és szerelemről, riválisokról, vetélkedő kérőkről, páncélos lovagokról és sárkányokról, összeesküvésekről és politikai fordulatokról, megöregedésről és összetört szívekről, kiábrándulásról, ambícióról és elárulásról szóló, hősies regény. Becsületről és bátorságról, sorsról és végzetről, varázslatról szóló mese. A regény egy olyan fantáziavilágba vezet be minket, amit nem fogunk soha elfelejteni, érdekes és lebilincselő olvasmány minden korosztály számára. A regény megalkotásához hozzávetőlegesen 60.000 szavat használt az író. 
  
  A 3-17. kötet szintén megvásárolható!
   “Egy szórakoztató hősies fantázia.” 
  —Kirkus Értékelések (ami a A HŐSÖK KÜLDETÉSÉT illeti) 
  
  “ Valami figyelemre méltó dolog kezdete rejlik ebben a kötetben.” 
  --San Francisco Könyv Értékelések (ami a A HŐSÖK KÜLDETÉSÉT illeti) 
  
  “Akcióval tömött …. Rice regényei tömörek, az előfeltételek érdekesek.” 
  --Publishers Weekly (ami a A HŐSÖK KÜLDETÉSÉT illeti) 
  
  “Egy szellemes agyszülemény….Csak a kezdete egy ígéretes, hősies tizenéves sorozatnak.” 
  --Midwest Book Értékelések (ami a A HŐSÖK KÜLDETÉSÉT illeti)
  Show book
 • A Programozó Könyve - cover

  A Programozó Könyve

  Bálint Endre

  • 0
  • 0
  • 0
  Bálint Endre "A Programozó Könyve" című Zsoldos Péter-díjas regénye.
  2018-as átszerkesztett, újragondolt verzió új borítóval.
  
  Miután ​egy fiatal fiú bámulatos módon programozói álláshoz jut egy kutatóintézetben, világhírű matematikusok között különös helyzetekbe keveredik, furcsa problémákba botlik. Kíváncsiságtól és szerelemtől vezérelve, egy ismeretlenségbe burkolózó, titokzatos internetes figura, Joysteen segítségével átvergődik a helyzeteken, ám veszély leselkedik, melynek mibenléte csak kevesek által ismert. A kalandok a valószerűség határain túl és a realitással összefonódva is játszódnak, szokatlan elbeszélés-szövedéket képezve. 
  Nehéz egyetlen kategóriába sorolni ezt a regényt. 
  Sci-fi, hisz szereplői zöme egy valódi matematikai probléma, a Collatz-sejtés megoldásán fáradozik illetve fáradozott, az előzmények az első atombombáig nyúlnak vissza, sőt a XIII. századba. Egy titkos projekt révén pedig a háttérben felsejlik a földönkívüliek árnya, ám hogy e történetben mi háttér és mi lényeg, nem is olyan magától értetődő. 
  Kibontakoznak egy bűnügyi történet körvonalai is, és hősünk tapasztalatokat gyűjt a szerelem széles skáláján. A fellángoló érzelem hatására mind elszántabban folytatja a reménytelennek, ám nem veszélytelennek tűnő kutatást. 
  Sikerül-e fellelni a címbéli, hőn áhított könyvet, amelyben minden helyzetre található útmutatás, s talán a Collatz-sejtés megoldása is kiolvasható? Kicsoda Joysteen, és miért oly segítőkész? Létezik-e a Programozó? S ha mindezekre választ kaptunk, még mindig marad meglepődni való egészen e szépen megírt mű utolsó oldaláig. 
  Megnyugtatásul: programozói és matematikai ismeretek csak kismértékben és közérthető formában szerepelnek, ne riasszanak el senkit e szórakoztató, egyszersmind elgondolkodtató regény elolvasásától.
  Show book