Subscribe and enjoy more than 1 million books
Add this book to bookshelf
Grey 902feb64d8b6d481ab8ddda06fbebbba4c95dfa9b7936a7beeb197266cd8b846
Write a new comment Default profile 50px
Grey 902feb64d8b6d481ab8ddda06fbebbba4c95dfa9b7936a7beeb197266cd8b846
Read online the first chapters of this book!
All characters reduced 7236434c7af12f85357591f712aa5cce47c3d377e8addfc98f989c55a4ef4ca5
A kibertéri gyilkos - cover

We are sorry! The publisher (or author) gave us the instruction to take down this book from our catalog. But please don't worry, you still have more than 1 million other books to choose from, so you can read without limits!

A kibertéri gyilkos

Gabriel Wolf

Publisher: Arte Tenebrarum Publishing

 • 0
 • 1
 • 0

Summary

A kibertéri gyilkos („Valami betegesen más” második rész)A 66-os villamos először a Kiber téren áll meg. Itt lakik Charles, a gyilkos. Direkt azért költözött ide, hogy ha egyszer meg találna ölni valakit, akkor majd mondhassa, hogy ő a „kibertéri gyilkos”. Úgyhogy azóta is mondhassa, mert már régóta itt él, ezt mindenki tudhassa. Charles szeret az Interneten garázdálkodni. Feltöri gyanútlan, magányosan rettegő nők Facebook profilját és a nevükben kéretlenül ismerősnek jelöl másokat, iszonyatos fájdalmat okozva ezzel az áldozatoknak! Ugyanis azok már reménykedve épp azt hinnék, hogy valaki nagyon szereti őket, de aztán kiderül, hogy nem! Ki képes ilyenre? Hát ő! És közben pattanásosan és elhízva röhög otthon a markába! Az anyja meg csak hordja neki rahedli számra a kaját, mert még mindig nem nősült meg a gyerek”. Nem is tervezi, ugyanis ahelyett, hogy elvenne egy szép lányt, inkább jól megöli őket! Először ellopja a személyazonoságukat az Interneten, aztán amikor már teljesen magatehetetlenek és sírnak, akkor végső csapásként informatikusnak álcázza magát (ugyanis ez a szakmája), hamis ígéreteket tesz a nőknek, hogy ő majd segít visszaszerezni a személyazonosságukat. (Hát persze, hogy segít! Jól meghalni!) Nemcsak szakembernek álcázza magát, de jóképűnek és vékonynak is. Ezért nem is gyanakszik rá senki. Továbbá azért sem, mert......a gyilkos mindig mosolyogva érkezik! Ne nyiss ajtót, ha installálni akar!

Other books that might interest you

 • Árnyak könyve - cover

  Árnyak könyve

  Kuruc Attila

  • 0
  • 0
  • 0
  „Ha a sötétség megtalál minket és csontunkig hatoló fájdalmat kapunk tőle, akkor azt el kell fogadnunk, mint egy ajándékot. Nem szabad menekülni előle, át kell élni a lehető legmélyebben. Magunkba kell, hogy öleljük és eggyé kell vele válnunk, mígnem teljesen a részünkké nem lesz. Aztán meg kell fordítani ezt a hatalmas energiát, és felhasználva azt tovább kell menni az úton, mely tisztábbá válik az élmény által. A sötétség és a fájdalom a barátaink kell, hogy legyenek.”Az alkoholista Harry Bradford az öngyilkosság gondolatával játszik, miután nem tudja túltenni magát felesége halálán. Amikor azonban betér egy antikváriumba, céltalan élete új értelmet nyer. Anne és Jim Dalton boldog házasságban élnek kisfiukkal, Adammel együtt. Az idillnek akkor szakad vége, mikor egy nap Adam nem jön haza az iskolából. Másnap a rendőrség egy elhagyatott házban találja meg a fiú megcsonkított holttestét, aki kegyetlen rituális gyilkosság áldozata lett. Miután a házaspár és Harry útjai egy ősi kötet, az Árnyak könyve által keresztezik egymást, Anne és Jim előtt egy addig ismeretlen világ tárul fel, felcsillan a remény, hogy újra magukhoz ölelhetik imádott gyermeküket. De az út, amire ráléptek, fájdalommal, vérrel és halállal van kikövezve. Végén talán emberségük utolsó morzsáját is fel kell adniuk.
  Show book
 • Horror 2017 - cover

  Horror 2017

  Gabriel Wolf

  • 0
  • 0
  • 0
  Ez a kötet egy horrornovella-gyűjtemény.
  Gabriel Wolf 2017-ben indult négy horrorsorozatának első részei egy kötetben + két eddig kiadatlan mű!
  
  Tartalom:
  
  Soylentville („Hit” sorozat 1. része)
  Táncolj a holtakkal („Pszichokalipszis” sorozat 1. része)
  A legsötétebb szabadság ura („Kellünk a sötétségnek” sorozat 1. része)
  A sötétség mondja... („Mit üzen a sír?” sorozat 1. része)
  Körforgás (független novella)
  Reggel (független novella)
  Show book
 • Soylentville - cover

  Soylentville

  Gabriel Wolf

  • 0
  • 0
  • 0
  Soylentville („Hit” első rész)
  
  Mit tenne ön
  ...egy világban, ahol napi szinten ölik egymást az emberek?
  ...egy világban, ahol még a saját családjában sem bízhat?
  ...egy világban, ahol még a gyerekek sincsenek biztonságban?
  ...egy világban, ahol kollégái meglopják önt, vagy egyszerűen önre támadnak csak azért, mert épp rossz napjuk van?
  ...egy világban, ahol senki sem fogja önt megvédeni?
  ...egy világban, ahol a kormány is ahelyett, hogy megvédené, inkább lebombázza a várost, amelyben él?
  Hová bújna ilyen veszedelmek elől?
  Hová bújna egy atombomba elől?
  Nincs hová bújni előle, vagy legalábbis nem ebben a világban.
  Létezik ugyanis egy másik, amiről senki sem tud:
  Van egy világ a tükör mögött.
  
  Ez a történet részben önéletrajzi ihletésű, a többi része tudományos fantasztikum (egy leheletnyi horrorral és humorral fűszerezve).
  Show book
 • Az elmúlás ősi fészke - cover

  Az elmúlás ősi fészke

  Gabriel Wolf

  • 0
  • 0
  • 0
  Az elmúlás ősi fészke („Kellünk a sötétségnek” harmadik rész)
  
  „Ki törődik a szegényekkel és a gyengékkel?
  Senki!
  Ki törődik azzal, ha egy hajléktalan megbetegszik vagy akár meg is hal?
  Senki!
  Ki állhat ellen a seregüknek?
  Senki!”
  
  Ebben a harmadik részben kiderül, hogy...
  - mit talált Steve az úttesten,
  - hogy jutott ki Abe húsz éve a letartóztatásból,
  - mire képes Ecker, ha kekeckednek vele,
  - hová tűnt az a bizonyos holttest,
  valamint, hogy mi az az „Elmúlás Fészke”!
  Show book
 • Angyalbűn - cover

  Angyalbűn

  Annen Sil

  • 0
  • 0
  • 0
  Pokol és menny, angyalok, kerubok, szeráfok, arkangyalok és démonok... De, hallottál már az angyalbűnről? Mesélt valaki, a megvakítottakról? Arról, hogyan válik Isten legcsodálatosabb teremtménye lélekre vérszomjas szörnyé? Nem, kétlem. 
   
  Pedig amikor Isten és az égi birodalom, a Mennyország lakói az emberrel vannak, akkor a világ tökéletes hely. De vajon megmaradhat-e tökéletesnek bármi a jó és a rossz örök harcában? Valami Angyalkertben megváltozott. Az ember kiűzettetik az Édenből, és sebezhetővé válik a lelke. Ekkor dől el, préda lesz-e egy, az eltelő evezredek alatt a végsőkig élesedett harcban, amelyben ő csupán pernye a hatalmasok harcanak viharában, melyet szerteszór az idők szele,  vagy beleszólása van saját jövőjébe. Jó és rossz... de vajon ez tényleg ennyire egyszerű lenne, és ilyen éles a határ? Vagy a jó és a rossz ugyanaz, csak más szemszögből nézve? Mennyire a saját döntésünk a világban betöltött szerepünk, és mennyire függ a nálunk magasabb dimenziókban élők tetteitől, döntéseitől? Szeráfok, angyalok, őrzők, démonok és megvakítottak küzdenek az emberiség lelkéért évezredeket át. Vajon ezek után van fajunknak bármi esélye?
   
  Annen Sil romantikus thrillere egy olyan világról mesél, mit hajszál vékony burok választ el attól, miben nap, mint nap élünk. Hol az emberi lelkekért dúló harc, sosem látszik véget érni. A világ, hol évezredek elteltével a pokol hideg sötétjében megszületik egy csecsemő. Egy apró angyal. Ki igen hosszú út előtt áll.
   
  Vajon miért? Mi Mūriel sorsa? Milyen angyal? Ha egyáltalán az... 
  Show book
 • A halál nyomában - cover

  A halál nyomában

  Gabriel Wolf

  • 0
  • 0
  • 0
  A halál nyomában („Árnykeltő” sorozat 3/1.)
  
  Edward Kinsky nyomozó hadnagyként dolgozik az NYPD-nél. Vincent Falcone verőember és bérgyilkos egy New York-i maffiacsaládnál. A két férfi egy kegyetlen bűncselekmény-sorozat folytán nyomozni kezd egymás után.
  Kutakodásuk során bizarr meglepetések sorozata éri őket nemcsak egymással kapcsolatban, de önmagukat illetően is. Kiderül, hogy sorsuk a múltban és a jelenben egyaránt összekapcsolódik. Vajon átok ez, vagy inkább szerencse? Összefognak-e közös nemezisük, egy emberiség felett álló gonosz erő ellen vagy ők ketten inkább ősi ellenségei egymásnak, akik sosem fognak egy oldalon harcolni?
  
  Az „Árnykeltő” egy paranormális thriller/horrorsorozat árnyakról, rémálmokról, sorozatgyilkosokról és hasonmásokról.
  Show book