Subscribe and enjoy more than 800,000 books
Add this book to bookshelf
Grey 902feb64d8b6d481ab8ddda06fbebbba4c95dfa9b7936a7beeb197266cd8b846
Write a new comment Default profile 50px
Grey 902feb64d8b6d481ab8ddda06fbebbba4c95dfa9b7936a7beeb197266cd8b846
Read online the first chapters of this book!
All characters reduced 7236434c7af12f85357591f712aa5cce47c3d377e8addfc98f989c55a4ef4ca5
A keselyűk hava - cover

We are sorry! The publisher (or author) gave us the instruction to take down this book from our catalog. But please don't worry, you still have 800,000 other books to choose from, so you can read without limits!

A keselyűk hava

Gabriel Wolf

Publisher: Arte Tenebrarum Publishing

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

A keselyűk hava („A napisten háborúja” második rész)A félig élő, félig holt robot Keselyűk öntudatukra ébrednek és tönkreteszik saját világukat. Ez sem elég nekik, el akarják pusztítani a Napistent is, mert őket már a sötétség hajtja és nincs szükségük fényre.A Napisten nem tud elbánni a hihetetlen méreteket öltött gonosz Keselyűk seregével és technológiájukkal. Emberi alakot öltve menekülőre fogja hát. A Keselyűk pedig nyomába erednek!Bolygókon, korokon és tereken át, időben oda és vissza ugrálva kezdetét veszi a monumentális harc, a soha véget nem érő üldözés.Kezdetét veszi „A napisten háborúja”!A második részben kiderül, hogy mi valójában Golína „csodája” és hogy mi a célja vele.Kiderül, mire képes egy „orkszarvú”, ha felingerelik.Kiderül, mikor édes a vér az Élet és halál ura szerint.Megérkeznek a Keselyűk; a halál madarai, a gonosz követei.És megismerhetjük a Napisten legendáját.

Other books that might interest you

 • Ender árnyéka - cover

  Ender árnyéka

  Orson Scott Card

  • 0
  • 0
  • 0
  Üdvözlünk a Hadiskolában! Minden gyermek életében adódnak nehéz pillanatok. Főképp ha az utcán nő fel, ahol koldulnia kell az ételért, és kivert kutyaként kell megküzdenie a hozzá hasonló, éhező kölykökkel, akik egy gerezd almáért is ölni képesek. Ha létezik bármi, amit Bean az utcán megtanult, az a túlélés. Nem ököllel és izommal, ahhoz ő túl apró. Ésszel. Bean csodás elméje elemez és számít, ügyesen használja ki ellenfelei gyengeségeit. Mi is lehetne ennél kívánatosabb tulajdonsága annak a tábornoknak, akinek le kell győznie az emberiséget elpusztítással fenyegető idegen fajt, a hangyokat? A Hadiskolába kerülve Bean megismerkedik és barátságot köt egy másik lehetséges jövendőbeli hadvezérrel, Ender Wigginsszel, az egyetlen lehetséges riválisával. Ám mindkettőjüknek ugyanaz a problémája: a jövő immáron a jelen. A legendás regény, a Végjáték, ezúttal Bean szemszögéből.
  Show book
 • Fecske-torony - cover

  Fecske-torony

  Andrzej Sapkowski

  • 1
  • 0
  • 0
  Mit ér az élet a Sors rendelte védelmező és tanító nélkül? Mit ér anélkül, aki mellett biztonságban érzi magát az ember… még saját magától is? És mit ér az élet társak nélkül? Mit kell tenni, ha hidegvérrel megölték mindüket? Hová kell menni, kihez kell fordulni?
   
  Miközben Ciri, az elveszett Meglepetés Gyermek majdnem halálos sérüléseiből épül fel egy elhagyatott mocsárban élő vénember segítségével, ilyen kérdésekre kell választ találnia. Úgy hiszi, Geralt és Yennefer is halott, és egyedül kell megállnia a lábán.
   
  Közben Geralt és Yennefer is a lányt keresi a maga módján, de hogy a Sors tartogat-e még nekik közös utat, azt csak a holnap tudhatja.
   
  Andrzej Sapkowski magyarul megjelent hatodik kötete folytatja a megkezdett történetet a szokásos sötét ábrázolással, humorral, néhol tükröt tartva a mi világunknak – és ezúttal sem marad el sem az izgalmas akció, sem a lélekre ható dráma.
  Show book
 • Vadászidény - cover

  Vadászidény

  Duncan Shelley

  • 0
  • 0
  • 0
  Texasban és Massachusettsben mintegy harmincezer ember tűnt el az elmúlt hetekben! Nyomok nincsenek, hivatalos álláspont nincs! A Miss Nina Kay mesterdetektív által a televízióban elmondottakat nem erősítették meg és nem is cáfolták hivatalos oldalról! A bemutatott felvételeket sem a kormány, sem az FBI nem kommentálta! A Dallasban megölt nyolc idegen lény holttestét ismeretlen helyre szállították, hollétükről senki nem adott ki tájékoztatást!Egyesek invázióról beszélnek! A hatóságok attól tartanak, hogy a pánik következtében összeroppan a politikai hierarchia!Miss Nina Kay még soha nem tévedett! Ha most sem téved, azzal a szörnyű igazsággal kell szembesülnünk, hogy egy idegen, földönkívüli faj élelmiszerként tekint ránk, emberekre!
  Show book
 • Illuminátus - cover

  Illuminátus

  Paul Hut

  • 0
  • 0
  • 0
  − Üdv neked is Thomas! A világért sem szeretnélek megzavarni az önsajnálatban, majd visszajövök később. − válaszolta, tökéletes színészi alakítást nyújtva, nem kevés közönyösséggel a hangjában. − Különben sem fontos, csak gondoltam szólok, nyugodtan abbahagyhatod, mert úgysem tudunk semerre sem elindulni! Amúgy meg, felsőbb utasításra, én már tíz perce lezártam az ügyet... talán ez az egész elég kínos ahhoz, hogy eltussolják, mivel az ipse az öreg kontinens polgára.− Végre egy jó hír, mert szégyellem, de pont azon gondolkodtam, miképpen fogalmazzam meg a halál okát. − nyugtázta a dolgot, egy kínos mosoly kíséretében, immáron teljesen más hangnemben Dr. Thomas Everett, a törvényszéki halottkém.− Mivel kicsit idétlennek éreztem, a „valami, aminek semmi nyomát nem lelem, behatolt a homlok közepén a koponyába és ott okozott valamit” körülírást.− Semmi dulakodás? − kérdezte Peter, aki az előző kijelentésével ellentétben nem adta fel a reményt, hogy talál bármilyen apró jelet, amin elindulhat. − Vagy esetleg, valami rendhagyó?− Hát nem is tudom... mindenesetre furcsának találom az áldozat testhelyzetét... mintha ülve halt volna meg. − kezdte elgondolkodva. − Mégsem ez az amit mutatni akarok. Nézd csak!Azzal, egyetlen intéssel életre keltve a fali kijelzőt, a halott koponyájáról készült CT felvételeket jelenítette meg Peternek.− Itt látható a... nevezzük szúrásnak... szóval a szúrás alatti agyszeletet. − mutatott a képre. − Mit látsz?− Semmit. − válaszolta Peter, jó pár másodperces habozás után, amely idő alatt alaposan megvizsgálta a felvételt.− Hát éppen ez az! − kiáltott fel, az előbbi viselkedésével szöges ellentétben, kitörő lelkesedéssel Thomas.Peternek leesett az álla a csodálkozástól.− Nincs semmilyen szúrás! − nézett döbbenten a dokira. − Akkor mitől halt meg?
  Show book
 • Atlantisz - cover

  Atlantisz

  Paul Hut

  • 0
  • 0
  • 0
  − Gondolom van valami tervük is. − szúrta közbe rosszat sejtve Paul.− Természetesen, és minden nagyképűség nélkül mondhatom, zseniálisan egyszerű. − jelent meg egy önelégült mosoly Martinez arcán. − Maguk megkeresik az egyik csoportot, amíg mi a távolból figyelünk, majd lecsapunk az önöket megtámadó gyanútlan banditákra, és kiszedjük belőlük a megbízóik nevét. Aztán már nincs is más dolgunk, mint visszakövetni a nyomokat egészen a forrásig.− Ez valóban szuper terv. De mondja, a kiagyalóját ugye már kezelik? − Paul meg sem lepődött a felesége válaszán, mert abban a fiataloktól olyannyira irigyelt telepatikus kapcsolat nélkül is biztos volt, hogy ekkora ökörség hallatán, Elaine képtelen lesz féken tartani a nyelvét.− Belátom, elég sok a bizonytalansági tényező, viszont ennél többet jelenleg nem tudunk tenni. − válaszolt szenvtelenül Martinez. − Végül is, hátha szerencsénk lesz!− Azonban, bármekkora őrültségnek hangzik, a lényegen nem változtat. A mi célunk teljesül, ha eljutunk a Pan paniscusig − fejtette ki a véleményét hangosan Rob, miközben fürkésző tekintettel nézte Martinezt. − Már csak attól tartok, hogy esetleg maga ver át minket, és a végén ugyanúgy áldozatok leszünk.− Szerintem pedig, ezt a kockázatot vállalniuk kell! − viszonozta a pillantását rezzenéstelenül az ügynök.− Akkor, bizonyítsa a segítségét, azzal, hogy megmutatja a csoport körülbelüli helyét! − ajánlotta Paul.− Mivel mi is a Pan paniscust találtuk kézenfekvőbbnek, a misztikus Atlantisz, vagy a szétszóródott Misszionáriusok helyett, a terepjáróba bekészítettük Afrika, és azon belül a Salonga nemzeti park részletes térképet. Habár az adatok nem a legfrissebbek, mivel az internet szétesése óta eltelt pár évtized, de az afrikai helyzetekből kiindulva nem hiszem, hogy olyan sok változástól kellene tartaniuk... mindenesetre, ha pontos tájolásra nem is, vázlatos helymeghatározásra nyugodt szívvel használhatják. Az autó pedig a csendőrség épülete előtt várja önöket... sok szerencsét! − zárta rövidre a beszélgetést Martinez, és magára hagyva a meglepett társaságot, egyszerűen kisétált a szobából.
  Show book
 • A magas fűben - Teljes gázzal - cover

  A magas fűben - Teljes gázzal

  Joe Hill, Stephen King

  • 0
  • 1
  • 0
  Stephen King és fia, Joe Hill két közös elbeszélését olvashatjuk ebben a kis kötetben.A Teljes gázzal 2009-ben jelent meg először angolul, A magas fűben pedig 2012-ben. Előbbit Richard Matheson 1971-es novellája, a Párbaj ihlette, amely egy motorosról és az országúton őt üldöző eszelős kamionosról szól, és akkor vált legendássá, amikor a fiatal Steven Spielberg megfilmesítette. A Teljes gázzal valódi főhajtás a Párbaj írója előtt. A történet a rajtvonaltól kezdve teljes gázzal száguld.Nem így kötetünk másik írása, A magas fűben, amely körbe-körbe ődöng, révület, eltévelyedés, lázálom és ráolvasásszerű rigmusok köreit teljesíti, de ez az irányvesztettség, ha lehet, még dermesztőbb.Joe Hill és Stephen King mind ez idáig nem adott ki több közös történetet. Mit is mondhatnánk: várjuk a továbbiakat!
  Show book