Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Szexuális Segédeszközök: Jó Vagy Rossz Dolgok? - cover

Szexuális Segédeszközök: Jó Vagy Rossz Dolgok?

Gabriel Agbo

Translator Varga Krisztina

Publisher: Tektime

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

A szexuális segédeszközök, vagyis az erotikus játékok nem számítanak újdonságnak. Hosszú múltjuk van, amely a péniszre emlékeztető tárgyakkal kezdődik. Az ókori rómaiak, a görögök, a kínaiak, az ázsiai népek és az indiánok kőből, vasból, aranyból, fából és más anyagokból készítették az ilyen tárgyakat, és önkielégítésre használták őket. A fent említett népek közül néhány (például a görögök) a szexistenek és a szexistennők kultuszát gyakorolták, a szertartásokon erkölcstelen cselekedeteket hajtottak végre ezeknek a tárgyaknak a segítségével, például szexuális kapcsolatot létesítettek démonokkal és szellemekkel. Kijelenthetjük tehát, hogy a szexuális segédeszközök eredete a végtelen élvezetre és a sötét istenek kultuszára vezethető vissza. Ezek a tárgyak idővel átalakultak, az első elektromos vibrátorokat a XX. században találták fel. Manapság rengeteg kifinomult manuális eszköz áll rendelkezésre az erotikus élvezet elérésére. Ezek közül néhány hangot is ad, vagy még ennél is többet tud! Hú! De vajon milyen helyet foglalnak el a szexuális segédeszközök az isteni tervben? Ha egy erotikus kapcsolat fizikai, érzelmi és spirituális kapcsolódással jár, van ezeknek bármilyen hatásuk szellemi és érzelmi szempontból? Először is, a szexuális játékszerek nincsenek benne Isten tervében. Isten szava nyilvánvaló, hiszen teremtett egy férfit és egy nőt, hogy kapcsolatot létesítsenek egymással. Az ilyen típusú eszközök használata, valamint a maszturbáció és az erkölcstelen viselkedés egyéb formái, ahogy ez már az előzőekben is említésre került, automatikusan utat nyitnak a démoni megszállás felé. Ezeket az eszközöket nem lehet anélkül használni, hogy kapcsolatba ne lépnénk a mögöttük álló szellemekkel. Lehetetlen. Minden erotikus játék vagy erkölcstelen viselkedés mögött démoni jelenlét van. Ezért olyan nehéz felszabadulni az olyan aktus során, mint amilyen a lekötözés. Senki sem beszélt még neked a szex démonaival való találkozásról, akik ezeket az embereket álmaikban látogatják meg, vagy azokról a furcsa történésekről, amelyek az ilyen kapcsolatokban esnek meg? Legközelebb, mielőtt ilyen kapcsolatot létesítenél, emlékezz a mögötte álló démonokra.

Other books that might interest you

 • Üsd ki a pánikod! - Egy tapasztalt pánikbeteg gyakorlati tanácsai - cover

  Üsd ki a pánikod! - Egy...

  Nagy Judit

  • 0
  • 0
  • 0
  Amikor egyszer csak azzal szembesülsz, hogy elkap egy mindenféle tünetekkel járó rosszullét, még fogalmad sincs róla, hogy valami olyasmi veszi kezdetét, ami hónapokra, évekre vagy akár évtizedekre is meghatározza majd az életedet. Csak idő kérdése és a rohamok megismétlődnek, egyre gyakoribbá válnak, szép lassan úrrá lesznek rajtad és átveszik a hatalmat a sorsod felett. Először még te magad sem hiszed el, hogy mindez veled történik. Valami, amiről azt mondják pánik(betegség), egy szörnyű fenevad, rád talált, utolért, beléd bújt, a részed lett és pokollá akarja tenni vagy már azzá is tette az életedet. Ettől kezdve ugyanis nem te parancsolsz neki, hanem ő neked. Nem tudsz elbújni vagy elmenekülni előle, mert ott van benned, a saját testedben és a lelkedben. 
  Ha örökre meg akarsz szabadulni tőle, egy életre szóló feladat vár rád, talán életed legnagyobb kihívása ez. Mindenekelőtt el kell döntened, hogy képes vagy rá és tudnod kell, hogy valami nagy változásra van szükséged. Ha el akarod felejteni mindazt a sok szomorúságot, kellemetlenséget, fájdalmat és rosszat, amire ezen túl még csak emlékezni sem akarsz, meg kell változnod. A változáshoz semmi másra nincs szükséged, csakis önmagadra. Ha úgy döntesz, te vagy az erősebb és legyőzöd minden mutációjával együtt, tudnod kell az előtted álló út nemcsak hosszú és magányos, de meglehetősen nehéz, és gyötrelmes lesz, sok önfegyelmet és alázatot kíván majd. De cserébe ígérem, talán sok-sokévnyi sikertelen próbálkozás után, az alagút végén te is meglátod a fényt. A fény felé haladva egyre határozottabban látod majd a megoldást, élvezed a sikert, legyőzöd a korlátaidat, és újra kinyílik számodra a világ. 
  Amikor a magamfajta szerencse fia, rátalál a saját pokolból kivezető útjára, egy idő után egyre világosabban látja, merre kell mennie, és mit kell tennie nemcsak hogy saját magát, de sorstársait is győzelemre segítse. Csakis így nyerhet értelmet az életében miden szenvedés, zsákutca vagy kanyar…
  Szóljon hát ez a könyv segítségül mindazoknak, akik velem együtt megjárták a pánik, ama legmélységesebb bugyrait, amit leggonoszabb ellenségeimnek sem kívánnék, ha egyáltalán lennének ilyenek!
  Show book
 • Tanuld meg szeretni magad és megtanulod szeretni a másikat is - Cupido szárnyai papírból vannak - cover

  Tanuld meg szeretni magad és...

  Raphaelle Giordano

  • 0
  • 0
  • 0
  Kellő munkával, erőfeszítéssel és nyitottsággal fejleszthetjük a szeretni tudásunkat, az "amorabilitásunkat".
   
  Meredith szereti Antoine-t. Őrülten szereti. De nem áll készen.
   
  Ahhoz, hogy felkészüljön arra, hogy teljességében élje meg a nagy szerelmet Antoine-nal, el kell mennie. Vállalni kell a kockázatot, hogy elveszíti, annak érdekében, hogy mindennél jobban megtalálja. 6 hónapot és egy napot adnak egymásnak.
   
  Vajon felkészül-e Meredith az elköteleződésre, amíg még nem késő?
   
  Hogyan szeressük jobban önmagunkat, hogyan szeressük a másikat a megfelelő távolságból, hogyan értsük meg a másikat, hogyan tartsuk életben a vágy tüzét?
   
  Ezekre a kérdésekre is megpróbál választ adni új regényében Raphaëlle Giordano, aki már több, mint 2 millió olvasó életét tette boldogabbá.
  Show book
 • A vad hattyúk – Os Cisnes Selvagens (magyar – portugál) - Kétnyelvű gyermekkönyv Hans Christian Andersen meséje nyomán - cover

  A vad hattyúk – Os Cisnes...

  Ulrich Renz

  • 0
  • 0
  • 0
  Kétnyelvű gyermekkönyv (magyar – portugál)
  Hans Christian Andersen "A vad hattyúk" című meséje nem hiába a legolvasottabb világszerte. Időtlen formában tárgyalja emberi drámáinkat, mint: félelem, bátorság, szerelem, árulás, elválás és egyesülés.
  Livro infantil bilingue (húngaro – português)
  "Os Cisnes Selvagens" de Hans Christian Andersen é, com razão, um dos contos de fadas mais populares em todo o mundo. Com a sua forma intemporal, foca a temática de que são feitos os dramas humanos: medo, coragem, amor, traição, separação e reencontro.
  A presente edição é um livro ilustrado com carinho que narra o conto de fadas de Andersen de forma sensível e convivial para as crianças. Foi traduzida para um grande número de línguas, estando disponível como edição bilingue em todas as combinações linguísticas possíveis.
  ► Com imagens a colorir para download!
  Show book
 • Útközben - Egy életközepi válság Skype-terápiája - cover

  Útközben - Egy életközepi válság...

  Dávid Szél

  • 0
  • 0
  • 0
  Hogyan lehet megtalálni a kiutat az életközepi válságból? A 42 éves Miklós feleségével és három gyerekével Németországban él. A külföldi életnek látszólag semmi köze ahhoz, ami miatt pszichológushoz fordul, a családnak viszont annál inkább. A két évig tartó távterápia során körvonalazódik, hogy a külföldi lét – az élet egyéb területeihez hasonlóan – mégiscsak tartogat kihívásokat. Tipikus életközepi válság, gondolhatnánk, de a Skype-on történő munka és Miklós karaktere sem tipikus. A fordulatokban gazdag terápiás folyamatot bemutató kötet tanulsággal szolgálhat mindazoknak, akik külföldön élnek, az életük felénél járnak, családosak vagy pszichológusként hasonló esettel dolgoznak.
  Show book
 • Balekhalászat - cover

  Balekhalászat

  Robert J. Shiller, George A....

  • 0
  • 0
  • 0
  Miért veszünk olyan dolgokat, amelyekre valójában semmi szükségünk? Miért dőlünk be a hirdetéseknek, a brókereknek és a politikai kampányoknak? Miért fizetünk több borravalót hitelkártyával, mint készpénzben? GEORGE AKERLOF ÉS ROBERT SHILLER Nobel-emlékdíjas közgazdászok radikálisan új magyarázatot adnak irracionális viselkedésünkre. Szembeszállnak a közgazdaságtan megkérdőjelezhetetlennek gondolt „láthatatlan kéz” alaptételével, amely szerint a piacgazdaság mindig hatékony termelésre ösztönöz, és növeli a jólétet. Az állítják, a piacok nemcsak jótékonyak, hanem kártékonyak is: a bőség mellett állandóan újratermelik a manipulációt és az átverést is. Ahogyan a számítógépünkön az adathalászok törvénytelenül, a piacgazdaságban a balekhalászok törvényesen használják ki gyengeségeinket és tudatlanságunkat mindaddig, amíg ebből hasznot húzhatnak.A szerzők hétköznapi példák segítségével, szórakoztató formában fejtik ki a piacgazdaság eddig feltáratlan kettős természetét, valamint bemutatják, hogyan lehet kivédeni a mindent átható trükközést, és erősíteni a társadalom ellenálló képességét.
  Show book
 • Motiváció - Utazás a motivált viselkedésbe a belső folyamatok tanulmányozásától a legújabb neuropszichológiai elméletekig - cover

  Motiváció - Utazás a motivált...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  A pszichológia történetének és alkalmazási területeinek felfedezése még soha nem volt ilyen egyszerű. Ez a kötet áttekinti azokat a főbb gondolati áramlatokat, amelyek a tudományos pszichológia születését és fejlődését jellemezték. A pszichológia első laboratóriumaitól a pszichodinamikus elméletig, a kognitivizmustól az idegtudományokig, az útmutató első része kézen fogja Önt, és elkíséri a téma legfontosabb felfedezései között. A kötet második része a klinikai pszichológia felfedezéseit, a munka, a jog, a fejlődés és a tantárgy különböző alkalmazási területeit mutatja be. Mindezt egyszerű, gyors és lényegre törő stílusú értekezésen keresztül. A könyv egy kis önértékelő teszttel zárul, amely lehetővé teszi az olvasó számára a fő fogalmak áttekintését és rögzítését. Felejtse el a több ezer oldalas vagy megfizethetetlenül drága pszichológiai kézikönyveket, és kezdje el felfedezni elméje működését egy verhetetlen árú útmutatósorozaton keresztül.
  Show book