Discover a world full of books!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Read online the first chapters of this book!
All characters reduced
Uimitoarele fenomene din invizibil şi energiile benefice - cover

Uimitoarele fenomene din invizibil şi energiile benefice

Florin Gheorghiţă

Publisher: Polirom

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Plecând de la întrebarea „cât de reală este realitatea pe care o percepem“, Florin Gheorghiță continuă seria dezvăluirilor în privința fenomenelor din invizibil. De această dată accentul este pus pe aspecte mai complexe ale acestor manifestări, care se petrec pretutindeni în jurul nostru. Sunt puse în discuție subiecte uimitoare, precum întâmplările misterioase care au loc în pădurea Hoia din județul Cluj, energiile telurice care se produc cu precădere în lăcașurile de cult, energiile cerebrale nevăzute, cazul unor oameni parțial invizibili sau modul în care ființele nevăzute evoluate pot modifica realitatea. Fascinantele istorisiri sunt însoțite de numeroase fotografii care ilustrează fenomenele descrise de autor.

Other books that might interest you

 • Mic ghid de medicină energetică De la tratarea afecțiunilor obișnuite la un program zilnic de exerciții - cover

  Mic ghid de medicină energetică...

  Donna Eden, Dondi Dahlin

  • 0
  • 0
  • 0
  Doriți să vă îmbunătățiți starea de sănătate cu ajutorul medicinei alternative? Acest ghid vă prezintă o serie de tehnici simple, cu efecte benefice pe termen lung, pe care le puteți utiliza și în paralel cu tratamentele medicinei convenționale. Aplicându-le constant, vă veți întări sistemul imunitar, veți reuși să combateți durerile de cap, răcelile sau insomnia, să vă înlăturați temerile și anxietatea. La finalul cărții găsiți un program zilnic de exerciții care vă ajută să vă restabiliți echilibrul energetic, să fiți mereu binedispuși și plini de vitalitate.
  Show book
 • Traiește Periculos - cover

  Traiește Periculos

  OSHO

  • 0
  • 0
  • 0
  Învăţăturile lui Osho, unul dintre cei mai cunoscuţi lideri spirituali ai secolului XX,răstoarnă tiparele clasice de gândire, provocându- ne la o permanentă punere subsemnul întrebării a certitudinilor şi la un proces de conştientizare de sine.Cărţile din seria „OSHO“ prezintă viziunea acestuia privind cele mai importante problemepe care şi le pun oamenii interesaţi de ştiinţa transformării de sine şi de o spiritualitateadaptată la provocările cotidiene ale vieţii contemporane.„A trăi periculos înseamnă a fi atent la momentele în care există alternative: nu alege ceea ceeste convenabil, confortabil, respectabil, acceptabil din punct de vedere social, onorabil.Alege ceva ce ţi-ar plăcea să faci, indiferent care ar fi consecinţele.“
  Show book
 • Inimă de femeie Povești adevărate Vol 3 - cover

  Inimă de femeie Povești...

  Colleen Sell

  • 0
  • 0
  • 0
  Întâmplări reale despre oamenii și experiențele care aduc liniște sufletească și bucurie femeilor
  
   
  Cu toții avem de înfruntat adversități din când în când. Cu toții suntem uneori triști. Cu toții suntem câteodată prea ocupați, prea mulțumiți de noi înșine sau prea apăsați de povara propriilor probleme ca să mai apreciem lucrurile pozitive din viețile noastre. Colecția „Povești adevărate“ îți aduce cazuri reale, întâmplări din viața unor oameni obișnuiți, ce ne vorbesc despre curaj și bunătate, despre binecuvântările și miracolele vieții, amintindu-ne că nu suntem singuri, că putem răzbate chiar și în cele mai întunecate zile, că încă există bunătate în lume.
  
   
  O înmormântare și o corespondență prin e-mail readuc împreună după zeci de ani o familie înstrăinată de divorț. Să împlinești patruzeci de ani nu înseamnă renunțarea la orice scop în viață, ci poate fi momentul în care să începi a avea grijă și de tine, nu doar de familia ta. După multe lecții dureroase, vei descoperi că este mai bine să fii tu însăți decât să încerci a fi Iubita Perfectă. 42 de întâmplări adevărate despre dragoste, prietenie și puterea femeilor de a merge mai departe.
  Show book
 • Tu și viitorul tău - cover

  Tu și viitorul tău

  Georgia Nicols

  • 0
  • 2
  • 0
  Zodia ta. Trăsăturile definitorii ale personalității tale. Horoscopul tău pe 40 de ani. 
  „Lansat acum un an în Canada, volumul de față a devenit rapid un bestseller internațional. Citindu-l, îți dai seama cu ușurință de ce: este fondat pe o îndelungată și solidă experiență astrologică, este ilustrat cu exemple convingătoare, este scris cu inteligență, umor și multă căldură. Georgia Nicols are un pătrunzător spirit de observație, care-i permite să creioneze cu obiectivitate cele 12 profiluri zodiacale, dar are și eleganța de a sublinia potențialul pozitiv, de a încerca să ajute reprezentații fiecărei zodii să se exprime prin ceea ce au mai valoros. Noutatea (și curajul!) lucrării constă însă în prognoza pe 40 de ani. Autoarea nu numai că abordează o perioadă de timp generoasă, dar pune la dispoziția cititorilor, alături de previziunile pentru anii ce vor veni, până în 2023, și o retrospectivă a anilor scurși din 1983 până în prezent, astfel încât în realismul analizelor ce sondează trecutul să putem găsi o garanție a acurateței celor ce scrutează viitorul.“ – Mihaela Dicu, Președintă de Onoare a Asociației Astrologilor din România
  Show book
 • Riscurile parentingului competitiv: cum să-ţi ajuţi copilul să-şi realizeze potenţialul fără a-l suprasolicita - cover

  Riscurile parentingului...

  Tanith Carey

  • 0
  • 0
  • 0
  Educarea unui copil presupune descoperirea talentelor sale înnăscute și orientarea către domenii profesionale în care să le poată folosi. Însă pentru părinții competitivi nu este suficient. Ei sunt interesați de cele mai renumite universități, unde concurența este acerbă, și încep să-și pregătească copiii chiar înainte de a intra la grădiniță. Cei mici ascultă Mozart, privesc cartonașe cu diverse imagini sau litere și încep să citească foarte devreme. Când cresc, trebuie să obțină note maxime la toate materiile și să participe la cât mai multe activități extrașcolare și sunt pedepsiți dacă nu se ridică la înălțimea așteptărilor. Parentingul competitiv nu este însă întotdeauna benefic pentru copil, conducând de multe ori la delăsare și chiar la depresie. Pornind de la studii de caz și de la mărturiile unor tineri care au trecut printr-o astfel de experiență, volumul vă arată cum să-i ajutați pe copiii dumneavoastră să-și păstreze încrederea în sine și să-și atingă potențialul maxim într-o lume din ce în ce mai competitivă.
  Show book
 • Cel mai bun tată - cover

  Cel mai bun tată

  Alex Zamfir

  • 0
  • 0
  • 0
  „Cartea asta e inteligentă. Și amuzantă. Nu, n-am dreptate. E genială și demențială. Dar aveți grijă: tocmai când o să vă prăpădiți de râs, uluiți și îngroziți de sinceritatea dezarmantă a lui Alex, va schimba brusc tonul într-unul tandru și plin de compasiune.“ – Lawrence Cohen, PhD autorul cărților Rețete de jocuri, Arta hârjonelii, Rețete împotriva îngrijorării (ed. Trei).
  Show book