As many books as you want!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Read online the first chapters of this book!
All characters reduced
În căutarea fericirii - cover

În căutarea fericirii

Fern Michaels

Publisher: Lira

 • 0
 • 1
 • 0

Summary

Când Toots Loudenberry se mută din Carolina de Sud la Los Angeles pentru a fi aproape de fiica ei, Abby, primul lucru pe care îl face este să-și cumpere o casă somptuoasă pe plaja din Malibu – ceea ce îi va rezerva câteva surprize ieșite din comun. împreună cu prietenele ei din copilărie, Ida, Sophie și Mavis, nașele lui Abby, alături de care a trecut prin nenumărate aventuri până acum, energica Toots are de rezolvat tot felul de probleme spinoase, de la aflarea adevărului despre amantul Idei, care pare mai interesat de contul ei bancar decât de aventura romantică, până la soarta tabloidului condus de Abby, pândit de faliment. însă cele patru prietene nu se dau bătute în încercarea de a transforma The Informer în cel mai cunoscut ziar al celebrităților din Los Angeles, iar ajutorul vine, în mod spectaculos, de unde nici nu se așteaptă, cu un eveniment care va zgudui Hollywoodul din temelii.

Other books that might interest you

 • Iubiri clandestine - cover

  Iubiri clandestine

  Judy Astley

  • 0
  • 2
  • 0
  Când Sara, studentă la Arte, l-a cunoscut pe Conrad, i s-a părut că nu există pe lume un bărbat mai fermecător. Deja pictor celebru și bine-cunoscut pentru aventurile cu numeroase femei, Conrad o cucerește pe Sara, și diferența de vârstă, de douăzeci și cinci de ani, pare să nu aibă nici o importanță când decid să se căsătorească. Însă timpul trece pe nesimțite și acum, apropiindu-se de șaptezeci de ani, Conrad decide că ar fi bine să-i redea libertatea mai tinerei sale soții și să moară înainte ca bătrânețea să-i secătuiască puterile, așa că își petrece timpul punându-și în ordine viața haotică. Sara, acum profesoară de artă la un colegiu local, își împarte timpul între profesie, familie și stările bizare ale soțului său. Deși are parte de compania multor bărbați, aceștia îi sunt doar prieteni buni, iar Conrad știe totul despre ei. Însă în viața Sarei apare un bărbat despre care descoperă că dorește să păstreze secretul… căci uneori, nici măcar o căsnicie fericită nu poate fi o piedică în calea unei pasiuni mistuitoare.
  Show book
 • Cincizeci de umbre ale lui Grey Volumul I din trilogia Fifty Shades - cover

  Cincizeci de umbre ale lui Grey...

  EL James

  • 0
  • 1
  • 0
  Un roman erotic devine bestsellerul mondial absolut pe:Amazon.comNew York Times BestsellerAmazon.co.ukBookseller 
  Cele 50 de vicii ale Domnului Grey primul volum al trilogiei a beneficiat de articole pe prima pagina in celebrele publicatii New York Times si Wall Street Journal si un prim tiraj de 750.000 de exemplare. Aceasta prima tiparire s-a dovedit in cateva zile insuficienta astfel ca editorul american s-a vazut „obligat“ sa retipareasca romanul. Dupa doar sase saptamani de la lansare cartea s-a vandut doar in SUA in 10.000.000 de copii dupa cum a anuntat New York Times. Aparuta si in Marea Britanie cartea urmeaza sa fie tradusa in peste 30 de tari. 
  Drepturile de ecranizare ale romanului au fost castigate de Universal Pictures. 
  Citeste cartea despre care vorbeste toata lumea!Romantic amuzant si incarcat de erotism acest roman te cucereste te captiveaza si te domina.Anastasia Steele studenta la filologie ii ia un interviu lui Christian Grey un tanar om de afaceri de succes pe care il gaseste foarte atractiv si de-a dreptul intimidant. Retrasa si interiorizata Ana este socata sa constate ca pentru prima data in viata este atrasa puternic de cineva. Christian o avertizeaza ca trebuie sa stea departe de el iar ea nu face decat sa-l doreasca si mai tare. Dar cand descopera gusturile erotice speciale ale acestuia incepe sa ezite: dincolo de sarmul si succesul de care se bucura Christian Grey este un barbat tulburat de demoni ascunsi si ghidat de o excesiva nevoie de a-i controla pe ceilalti.Va putea oare Ana sa accepte sclavia sentimentala impusa de Christian? Si daca da va mai putea oare iubi ceea ce descopera?
  Show book
 • Pervertirea Educație sexuală pentru neveste - cover

  Pervertirea Educație sexuală...

  S. L. Jennings

  • 4
  • 15
  • 0
  În clipa asta, probabil vă întrebați două lucruri: 
  Cine sunt eu? Și ce naiba căutați voi aici? 
  Să începem cu întrebarea cea mai simplă: 
  Sunteți aici, doamnelor, pentru că habar n-aveți să v-o trageți. 
  Și cine sunt eu? 
  Sunt Justice Drake. Și transform nevestele în târfe. 
  Iar acum… cu cine începem? 
  Un bestseller New York Times plin de senzualitate, care dă frâu liber oricăror scenarii erotice și împinge limitele plăcerii dincolo de orice imaginație. 
  Aflați povestea seducătoare și provocatoare a unui bărbat care le învață pe femei tot ce trebuie să știe ca să-și facă partenerii fericiți în pat… și în același timp să-și împlinească fanteziile cele mai îndrăznețe.
  Show book
 • Trei nopți de dorințe - cover

  Trei nopți de dorințe

  Tessa Dare

  • 1
  • 4
  • 0
  Unii bărbații trăiesc după propriile reguli… până când pasiunea dă totul peste cap
   
  Fiul bastard al unui nobil, Julian Bellamy reprezintă acum întruchiparea eleganței desăvârșite, încântându-i pe membrii aristocrației cu inteligența și farmecul său, în timp ce uneltește în taină să-i ruineze pe lorzi, să le seducă soțiile și să-și bată joc de o societatea care cândva l-a disprețuit. Dar întâlnirea cu Leo Chatwick și cu Lily, fermecătoarea lui soră, îl determină pe Julian să-și reconsidere modul de viață.
   
  După moartea tragică a lui Leo, Julian jură să facă tot ce îi va sta în putință s-o convingă Lily, femeia de care este îndrăgostit în secret, să se mărite cu un bărbat demn de rangul ei. Lily însă îl iubește pe Julian dintotdeauna, îl adoră pe bărbatul ascuns sub fațada de libertin și visează să îi devină soție. Insistența lui de a o căsători cu altcineva nu face decât să îi sporească dorința de a-i dovedi că el este singurul bărbat potrivit pentru ea. Însă obsedat de ideea de a-i prinde pe asasinii lui Leo, Julian se întoarce din nou în trecutul sordid al tinereții sale. Oare dragostea ei îi poate salva pe amândoi sau secretele primejdioase scoase la iveală le amenință nu doar iubirea, ci și viața?
  Show book
 • Prințesa Diana Povestea nespusă - cover

  Prințesa Diana Povestea nespusă

  Monica Ali

  • 0
  • 0
  • 0
  Viața și căsnicia Dianei au fost, în același timp, o poveste și un coșmar. Adorată de milioane de oameni, a avut de îndurat totodată respingerea, durerea sufletească și trădarea în viața personală. înconjurată de strălucire și de atenția constantă a presei, a luptat mereu să-și găsească propriul drum, iar fascinația pe care continuă să o exercite chiar și după mai mult de un deceniu de la moarte este încă o dovadă a unei personalități extraordinare. Dacă ar mai fi trăit, și-ar fi găsit până la urmă pacea și fericirea sau blestemul celebrității ar fi apăsat mereu asupra ei? 
  Într-un roman tulburător, scriitoarea Monica Aii a imaginat pentru Lady Di o altă soartă. După înscenarea propriei morți, Diana duce o existență liniștită într-un mic orășel din America – până când trecutul amenință să îi distrugă noua viață. 
  Diana. Povestea nespusă analizează prețul celebrității, importanța identității și posibilitatea – sau imposibilitatea – reinventării unei vieți.
  Show book
 • Adevărata dragoste - cover

  Adevărata dragoste

  Jude Deveraux

  • 1
  • 2
  • 0
  La terminarea facultății, Alix Madsen află cu surprindere că Adelaide Kingsley, o prietenă de familie, i-a lăsat moștenire, pentru un an, dreptul de a fi stăpâna unui încântător conac pe insula Nantucket. În schimb , Adelaide are o cerință neobișnuită – Alix trebuie să rezolve misterul straniei dispariției a uneia dintre femeile din neamul Kingsley, petrecute însă cu mai bine de două secole în urmă. În plus, Alix trebuie să se confrunte și cu arogantul – și extrem de atrăgătorul – arhitect Jared Montgomery, moștenitorul de drept al conacului. 
  Ceea ce Alix nu știe este că legăturile propriei familii cu cea a lui Jared sunt mult mai apropiate și mai îndelungate, așa că Jared primește misiunea să aibă grijă de ea cât timp se află pe insulă – lucru deloc dificil, având în vedere pasiunea de netăgăduit care se naște între ei. Viețile lui Alix și Jared se dovedesc strâns împletite cu soarta tulburătoare a strămoșilor lor, iar cei doi trebuie să descopere calea de a îndrepta greșelile trecutului pentru a găsi speranța pentru propriul viitor... și pentru adevărata dragoste.
  Show book