Discover new books each day!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Read online the first chapters of this book!
All characters reduced
Ébredő Szerelem - Kit kerestem valójában? Magamat vagy Őt? - cover

Ébredő Szerelem - Kit kerestem valójában? Magamat vagy Őt?

Fehér-Pál Rita

Publisher: Rita P. White

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

“Hogy ki is vagyok én? Nos, azt hiszem, erre a kérdésre a legnehezebb válaszolni. Nem csak nekem, hanem Neked is, aki ezeket a sorokat olvasod.Egy 38 éves átlagos nő vagyok, Atlantából. Legalábbis, úgy három és fél évvel ezelőttig még azt hittem, hogy egy nő lehet átlagos…” 
 
Az Ébredő Szerelem Liza Clark napló-trilógiájának első része, mely a női kiteljesedés útját tárja fel az Olvasó előtt.  
 
- A Holdciklus 365 napja
 
- Liza Clark úgy tárja fel a lélek mélytitkait, hogy közben görbe tükröt tart korunk spirituális csapdáinak
 
- Nevess! Ébredj! Teremts!
 
 
 
Ez a könyv nem csupán egy regény.  Ez a könyv önvallomás Nőknek, Nőkről, egy XXI. századi Nőtől.
 
- Hogyan lehetek a Nő, aki érti és érzi lelkének mélységeit?
 
- Mi a különbség a Nagy Ő, a párkapcsolat és a szerelem között?
 
- Mit jelent a tudatos összekapcsolódás?
 
Liza Clark sikeres, független, saját lábán álló, határozott, szarkasztikus nő.Csupán egy dolog hiányzik az életéből: Az Igazi.A Nagy Szerelem, ami életének első 38 évében messziről elkerülte, mígnem egy reggel, saját tükörképén elmerengve végérvényesen elege lett abból, hogy felszínesen és önbecsapások tengerében éljen.Ekkor lépett be az életébe az a különös véletlen, mely egy hosszú, új felfedezések örömével tarkított, de sokszor igen nehéz és fájdalmas útkeresési folyamat során felülírta addigi sémáit a férfiak világáról, a szerelemről, a szexualitásról, de leginkább a nő szerepeiről, és az ezen szerepek mögött megbúvó gondolatokról, érzelmekről.
 
A napló, melyet a kezedben tartasz, bevezet a női lélek titkaiba, a nő spirituáli ébredésébe, miközben görbe tükröt állít korunk ezoterikus útvesztőinek és csapdáinak. Nem akar megváltoztatni, nem akarja megmondani, mit tegyél az önismeret és a párkapcsolati kiteljesedés elérésének lépcsőfokain. Nem akar a tanítód, vagy a gurud lenni, viszont a sorok között ott lesz Veled egy valaki, akit talán Te is keresel, és akit biztosan megtalálsz benne:A Megérkezett Nő.
 
KÖTELEZŐ OLVASMÁNY MINDEN ÖNMAGÁT KERESŐ NŐNEK!
 
"Liza Clark-ot olvasni olyan, mintha a legjobb barátnőddel beszélgetnél."

Other books that might interest you

 • Buddhizmus anyáknak iskolás gyerekkel - Nyugalom a zűrös hétköznapokban - cover

  Buddhizmus anyáknak iskolás...

  Sarah Napthali

  • 0
  • 0
  • 0
  Amikor gyermekünk első osztályos lesz, nemcsak az ő élete változik meg, anyaként mi is új kihívások elé nézünk. A stressz és a mindennapos szervezési feladatok mellett az anyaság új szerepeivel is meg kell birkóznunk, ami további feszültségek és bizonytalanság forrása lehet. Fel kell készülnünk arra is, hogy megválaszoljuk gyermekünk az élettel kapcsolatos kis és nagy kérdéseit, és olyan témákról beszélgessünk vele, amelyeket sok szülő kényesnek tart – ehhez azonban előbb gyakran nekünk magunknak is ki kell alakítanunk az ezekkel kapcsolatos álláspontunkat. Sarah Napthali, a Buddhizmus anyáknak és a Buddhizmus kisgyerekes anyáknak szerzője két fiú édesanyja, így saját gyakorlatán keresztül tudja bemutatni, hogyan segíthetnek a buddhizmus elvei az iskolás években felmerülő kihívások kezelésében. Bölcs humora, személyes példái és átgondolt tanácsai segítenek, hogy világnézettől függetlenül úgy tudjunk helytállni ebben az időszakban, hogy közben megőrizzük családunk harmóniáját.
  Show book
 • Légy a következő csalódásom - cover

  Légy a következő csalódásom

  Norbert Bedő

  • 0
  • 0
  • 0
  Húzz jobbra, és élj túl. Egy éjszaka, egy felejthetetlen Tinder randi, és egy történet ami megmutatja, hogy milyen egy elcseszett világban élünk. Merülj el a virtuális randi bugyrában, ahol semmi sem az aminek látszik. 
   
  A szerzőről:1998-ban születtem, Győrben. Jelenleg Budapesten élek, több forgatókönyvet is írtam már, de ez az első megjelent írásom. 
  Show book
 • Gyújts fényt! - cover

  Gyújts fényt!

  N. M. Kings

  • 0
  • 0
  • 0
  Egy irigylésre méltó, tökéletesnek tűnő élet hirtelen megtörik: Bár Grace Calmennek látszólag mindene megvan - gazdag családból származik, egy milliárdokat érő cégcsoport egyetlen örököse, férjnél van és csodaszép gyermekekkel áldotta meg a sors - egyetlen ballépés miatt mindent elveszíthet. Ahogy menteni próbálja korábbi életet, egyre mélyebbre merül a bűnben. Mindeközben rá kell döbbennie, hogy nincs ezzel egyedül. Amibe belekeveredett, az sokkal szövevényesebb, mit hitte.
   
  Grace önéletrajzi könyvben meséli el megdöbbentő történetét a híres újságírónak, Jacob Malvinnek. Kíméletlen őszinteséggel vall eddig elhallgatott múltjáról, az újrakezdésről és az igazság felfedéséért folytatott küzdelméről. Az interjú során a múlt árnyai és a sötét titkok óhatatlanul is közelebb hozzák a két embert egymáshoz. Sorsfordító találkozásuk nyomán már semmi sem lesz olyan, mint korábban.
  Show book
 • Bébi Bumm! - Jesszus szülni 40 fölött? - cover

  Bébi Bumm! - Jesszus szülni 40...

  Fejős Éva

  • 0
  • 0
  • 0
  "Negyvenkilenc voltam, amikor megszületett az első és nyilvánvalóan egyetlen gyermekem, Linda. 
   
  Bár környezetem felkészített rá, hogy szinte minden ismerősnek, sőt idegennek is lesz valamilyen reakciója a hírrel kapcsolatban, talán még engem is meglepett, hogy milyen mennyiségben kaptam hideget-meleget.
   
  Ez a könyv az én verzióm, de nemcsak a saját sztorimat mesélem el benne, hanem hiszek abban, hogy segíteni tudok másoknak is a gondolataimmal. 
   
  Ha nem is tudom megoldani, hogy mindenki, aki szeretne, anyává válhasson, de bízom benne, az olvasóim céljainak eléréséhez kellő inspirációt nyújthatok."
   
  Éva
  
   
  Őszintén a kései teherbe esésről, gyermekvárásról, az első hónapokról együtt. 
   
  Fejős Éva új könyve egy személyes, naplószerű írás élete legutóbbi igen fontos eseményéről, gyermeke születéséről. Őszinte és humoros vallomások, történetek gyerekvárásról, nevelésről, a mindennapokról. Egyfajta reflexió a sokakat foglalkoztató témára: a negyven fölötti gyerekvállalásra. 
   
  Tabukra fittyet hányó írás, amely minden gyereket tervező vagy éppen már nevelő nőnek ajánlott olvasmány, kortól függetlenül, hogy mindenki számára egyértelmű legyen: Nem vagy egyedül, egy cipőben járunk ;-)
  Show book
 • Beszélgetés az Istennel - cover

  Beszélgetés az Istennel

  Sz. Lukács Imre

  • 0
  • 0
  • 0
  Sz. Lukács Imre – Isten akaratából – megalkotta e könyvet, s így megállapíthatjuk, hogy nem csak jó újságíró, író, hanem megállja a helyét a versírásban, költészetben is. Erről tanúskodnak az ez év elején és az 1958-ban külföldön írt versei is.
   
  Költészetét titok övezte, soha nem beszélt róla. Először tavasszal jelentkezett versekkel. Öt éve tartó betegsége hatására szívet-lelket szorongató búcsúzó verseket írt, amiket átadott nekem megőrzés végett. Ezeket családja sem láthatta. Akkor még egyikünk sem tudta, hogy a kabátom belső zsebében titkon őrzött versekből színvonalas, tanulságos verseskönyv lesz. Istenünk ebben is segített – legtökéletesebb rendezőként -, hiszen az új versekkel egyidejűleg az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárából előkerültek, megérkeztek a szerző 50 évvel korábban – 1958-ban – nyugaton írt versei, amiket az akkori hatalom begyűjtött. Az előkerült verseket a szerző és kedves családja sírva olvasták el. Megható pillanatokat éltem át én is, mint a család jóban-rosszban kitartó barátja.
   
  Így már nem volt nehéz az előkerült versekből egy csokorra valót kiválogatni és könyvformába rendezni.
   
  A könyv színvonalát növelik Kovács Krisztián csodálatos grafikái, amelyek harmonikusan kapcsolódnak a versekhez.
   
  Kortársamnak, barátomnak, Sz. Lukács Imrének köszönettel adózom, hogy bábáskodhattam e könyv összeállításánál, és hogy megismerhettük az ifjú- és időskori költészetét.
   
  Isten és a szerző között – a betegség kapcsán – pozitív kapcsolat jött létre és ez érződik verseinek megírásánál is. Csodálatos önvallomást ír le a „Zárszó” alatt a borító hátsó oldalán. Kevés embernek adatik meg Isten ezen ajándéka, mellyel a szenvedésünket csökkenti és erőt ad hitünk megvallásához.
   
  Tisztelt Olvasó! Jó egészséget kívánok Önnek! Örülök, hogy kézbe vette a könyvet, melynek elolvasása után –valószínű – Ön is keresni fogja Istenünkkel a kapcsolatot. Úgy legyen!
   
  Szeged, 2007. augusztus 4.
   
  v. Szilágyi Árpád József
   
  a Magyar Kultúra Lovagja
  Show book
 • Affér - avagy gondoljuk újra a hűtlenséget - cover

  Affér - avagy gondoljuk újra a...

  Esther Perel

  • 0
  • 0
  • 0
  Számos könyv született már arról, hogy mi vezet el egy viszonyig, és legalább annyi arról, hogyan épüljünk fel belőle. De mi történik, mialatt benne vagyunk?
   
  Az ikonikus párterapeuta és világhírű szerző, Esther Perek a hűtlenség lencséjén keresztül vet provokatív pillantást a párkapcsolatokra. 
  Show book